INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 You pussy! {{JACKIE}}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: You pussy! {{JACKIE}}   za sep 26, 2015 11:21 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Het weekend was weer ingezet, maar wanneer andere aan hun huiswerk begonnen of andere dingen deed, moest Sam bezig zijn met haar paard, Inferno. Niet dat ze dat zo erg vond, ze hield ervan, al vond ze het soms natuurlijk wel jammer dat ze niet altijd mee kon met de rest, maar Inferno was het allemaal waard. Daarom was ze nu ook met hem aan het lachen toen ze hem in de weide zette. Het was altijd zo lief hoe hij bokkend en galopperend de wei in ging. Ze leunde met haar armen op het hek en zette één voet op de onderste trede, grijzend keek ze haar lieveling na. Maar lang kon ze niet kijken, ze had nog een stal om uit te mesten. Natuurlijk waren er stalhulpen die dat eigenlijk deden als job, maar als Sam de tijd had deed ze het het liefst van al zelf. Zij was namelijk nog steeds verantwoordelijk voor Inferno en dus hoorde stallen uitmesten en andere rot klusjes er ook bij. Het volgende ding op haar lijst was haar zadelkast opruimen, maar dat kwam nog wel.

Toen ze terug richting de stallen liep schopte ze enkele steentjes vooruit en richtte ze haar blik naar de blauwe hemel op. De herfst was nog maar net begonnen en na enkele dagen slecht weer scheen nu eindelijk het zonnetje. Sam deed dan ook niets  liever dan haar neus naar de zon richten en genieten. Daarom vertraagde ze haar pas lichtjes om zo lang mogelijk van de zon te genieten voor de stallen in liep. De box van haar bruine ruin was een van de laatste, maar de rieken en de andere spullen die ze nodig had stonden van voor. Dus pakte ze een vuile kruiwagen en begon ze er alles in te leggen. Daarna liep ze naar achteren, maar halverwege stopte ze even om de radio aan te zetten. De nieuwe singel van Lorde, Magnets schalde door de stallen. Swingend op het liedje liep ze verder naar de stal, waar ze direct begon met het uitmesten van de stal.

Ze was bezig aan haar tweede kruiwagen toen het gebeurde. Een onbekende klojo was de stal binnengesloten en doordat de muziek zo hard stond had ze hem niet horen aankomen. Gelukkig waren de grootste plekken proper, maar natuurlijk moest ze net weer aan eentje werken toen die onbekende jongen haar duwde, recht de stront in. Om niet met haar hoofd erin te vallen, moest ze haar handen zette en werden haar knieën ook vuil. "Klootzak!" Schreeuwde Samantha dadelijk door de stallen. Briesend van woede sprong ze overeind en liep ze de stal uit. Nog net op tijd om een mannelijk gestalte te zien verdwijnen om de hoek. "Lafaard! Kom terug en vecht als een man!" Schreeuwde ze hem nog na toen ze haar handen hulpeloos omhoog gooide. Maar goed dat haar blonde haren in een staart zaten, want anders waren die waarschijnlijk ook nog ontzettend vuil geworden. Niet dat Sam het zo erg vond om vuil te worden, maar niemand vond het nu bepaald leuk om door een vreemdeling in de stront te worden geduwd. Nog altijd kwaad smeet ze haar riek in de bijna vol kruiwagen en veegde ze haar handen af aan een vuile handdoek in de stal. Ze besloot om haar blauwe jogging -die onder het stront zat- te vervangen door een andere. Gelukkig was ze op zo'n dingen voorbereid -en meestal gewoon te lui om kleren terug mee te nemen naar haar kamer- en had ze een voorraad in haar kastje liggen.

Nog altijd behoorlijk boos sloeg ze de houten deur open. Kwaad murmelend in zichzelf trok ze haar kast open om een schone jogging eruit te halen. Nadat ze even moest rommelen om een propere te vinden, had ze er uiteindelijk een in haar handen. Omdat ze te lui was om ergens anders naar toe te gaan en omdat er toch nooit iemand in de stallen kwam, kleedde ze zich midden in de zadelkamer om. Haar nu bruine jogging ging op de grond en net toen ze in de broekspijpen van de propere wou stappen hoorde ze geluiden buiten. Was die klojo terug? Zonder na te denken liep ze kwaad de deur uit, terwijl de jogging op de grond bleef liggen en ze eigenlijk in haar shirt en onderbroek naar buiten liep. "Ben je eindelijk hier om te vechten als een man? Heb je je mannelijkheid teruggevonden toen je wegrende nadat je me had geduwd!" Begon ze al te tieren voor ze de hoek omkwam, maar eenmaal de hoek om, was het iemand die duidelijk niet op haar glim die ze van de dader had gekregen, leek.

words: ### • notes: here.  • outfit: X

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackie Morrison
avatar
Class 3
Aantal berichten : 193

Character Profile
Alias: Nightmare
Age: 17
Occupation: Troublemaker
BerichtOnderwerp: Re: You pussy! {{JACKIE}}   zo sep 27, 2015 11:53 pm

Het was weer eens een dagje lekker weer, wat betekende dat Jackie ook maar weer naar buiten ging om even over het strand te galopperen. De laatste dagen was het niet geweldig geweest, maar dat maakte haar ook niet zo heel veel uit, ze vond het alleen wel een tikje fijner met de zon erbij. Al vond ze stromende regen vaak ook niet erg, soms was dat wel lekker. Voor nu scheen in ieder geval de zon over haar zwarte vacht - die daardoor een klein beetje meer bruin werd - terwijl ze over langs het schoolgebouw naar het strand toe liep. Sommige mensen keken wel eventjes op en stiekem vroeg ze zich ook af of iemand het ooit zou durven wagen op haar rug te klimmen. Niet dat ze diegene dan ook werkelijk een fijn ritje zou bezorgen, nee eerder blauwe plekken of een gebroken arm of been, zoiets. Tot nu toe waren er nog drie mensen die zonder zorgen op haar rug mochten klimmen, al was daarvan ook al iemand van haar afgevallen tho, maar dat was voor eens een keer niet haar eigen schuld.

Ze was alleen niet van plan nu iemand mee te nemen, gewoon even alleen over het strand heen kon best wel heel rustgevend zijn, ze kon dan bovendien ook harder race’en. Zodra ze ook eenmaal op het gras kwam begon ze te galopperen met een bokkensprong meteen richting het strand, want dat was toch wel het mooiste. Aangekomen bij het strand galoppeerde ze meteen naar de rand van het water en begon ze haar snelheid op te bouwen, ze trainde hier vaak op en met haar nogal gespierde paardenlichaam kon ze al heel snel maar het moest sneller kunnen van haar. Het was haar doel om de snelste te worden. Misschien dat ze later ooit wel mee zou gaan doen aan een paardenrace, al moest ze dan natuurlijk wel tuig om en iemand op haar rug. Uhmm.. Ja, dat was wel een minpuntje, maar met name het tuig dan. Er waren namelijk wel een paar die op zich wel op haar rug mochten, omdat ze hun vertrouwde. Grace dan waarschijnlijk omdat ze ook nog eens heel erg licht was omdat ze natuurlijk te weinig at. Maar het idee van een zadel en als die dingen, nah daar ging ze dan nog wel over nadenken.

Na even helemaal over het strand te hebben gerend besloot ze de terug weg door het bos te doen, zoals ze wel vaker deed. Beetje bijkomen van de inspanning van het galopperen op die snelheid, gezien ze daar vaak wel heel erg moe van werd. Haar zwarte vacht glom van het zweet en was helemaal nat. Dampwolkjes kwam ervan af en deze blies ze ook uit met haar neus. Daarom deed de schaduw van de bomen haar nu ook wel goed en ze liep ook lekker met haar hals laag. Zachtjes proestte ze en liep ze verder op een rustig tempo, zo heel snel hoefde ze namelijk niet terug te komen. Ze was daarbij ook nog niet zo heel erg ver gegaan, dus op dit tempo kwam ze binnen tien minuten ook bij de stallen aan. Niet dat ze daar nog iets te zoeken had, maar het gebouw was nu het dichtstbij en wilde daar nog even wat water drinken, daarna misschien ook nog wel eventjes knuffels geven aan paardjes, want dat vond ze ook nog wel leuk om te doen.

Tien minuten gingen voorbij en het gebouw van de stalling kwam in zicht samen met weilanden die erbij hoorde, ze wilde zich alvast terug shiften tot ze ook in het weiland een grote ton met water zag staan. Ging toch iets sneller. Ze hief haar hoofd weer en draaide zichzelf snel om waarbij ze vanuit stap meteen oversprong naar galop en met een sierlijke sprong over het hek met schrikdraad sprong. Haar voorbenen trok ze hoog op en kwamen als eerste weer neer op de grond. De sprong was eigenlijk veel hoger dan nodig maar ze moest niet vergeten dat er nog een best wel vervelend draadje bij zat met stroom. Geschrokken rende een aantal paarden weg en begonnen anderen te bokken, want tja het was toch wel een beetje onverwachts geweest en ineens stond er een ander vreemd paard bij hun in de wei, voor hun dan. Zij konden niet weten dat Jack een mutant was, maar het was toch best wel gek dat ze over dat hek heen durfde te springen, right? Trots als een veulentje over haar sprong draafde ze naar de waterbak toe en begon ze daaruit te drinken. Eindelijk, water. Vervreemd stonden de andere paarden toe te kijken maar gingen uiteindelijk ook weer gewoon verder met grazen. Uitgedronken keek ze ook weer op en besloot ze nu pas terug te gaan, nog even brieste ze kort en stond ze daar alweer als een mens. Ze liep naar het hek toe, haalde het stroom er even af en stapte ze wei uit, waarbij ze voor de verandering ook maar weer alles goed achter haar sloot.

Haar favoriete paardje hier stond niet in de wei, anders was ze er al naartoe gegaan, maar nu moest ze wel even naar binnen lopen. Zo easy ging dat alleen niet want meteen zodra ze binnen kwam werd ze al half aangevallen door een blond meisje zonder broek aan. Wow oké, didn’t see that one coming. Fronsend keek ze haar aan. "Ben je eindelijk hier om te vechten als een man? Heb je je mannelijkheid teruggevonden toen je wegrende nadat je me had geduwd!" Vroeg ze boos schreeuwend terwijl ze om de hoek was gekomen. Oké oké, dat was dan dus duidelijk. ”Mijn mannelijkheid? Eeuuhh ja daar is volgens mij niets mis mee..” Vroeg ze haar sarcastisch waarna ze haar even kort een mondhoek op trok tot een grijns. ”En meid, volgens mij ben je je broek vergeten.” Merkte ze vervolgens nog droog op terwijl ze wees naar het meisje haar blote benen. Waarna ze even kort grinnikend haar hoofd schudde, weirdo’s overal. Ze liep langs haar heen en haalde een halstertouw van een haakje om Lucky ook even mee naar buiten te nemen, gezien die daar nog in de stal stond, en ze kon misschien voor nog even een klein rondje door het bos zonder zadel en al die shit doen met hem. Halverwege draaide ze zich nog even om. ”Wilde je trouwens nog vechten? Als echte mannen?” Vroeg ze nog plagend, waarbij ze natuurlijk op dat laatste een beetje meer nadruk legde. Het was wel grappig namelijk, echt wel. Uitdagend keek ze haar aan en bleef ze staan wachten op een antwoord..
JACKIE MORRISON
Anything you say can and will be held against you
So only say my name
[color:4951=969696]THANKS ♥


_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You pussy! {{JACKIE}}   ma sep 28, 2015 9:51 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Ze snapte niet dat iemand het zelfs maar durfde om haar in de stront te gooien. Waarschijnlijk was het een of ander klein kind geweest dat stoer wou doen en nu tegen al zijn even vervelende vriendjes aan het opscheppen was. Ze zou het nooit weten, want voor ze iets zag was hij de hoek al om gevlucht. Het enigste wat ze wel zeker wist was dat het een jongen was en toen ze naar buiten rende -zonder broek, want het moest snel gaan- omdat ze een geluid had gehoord kwam ze absoluut niet tegenover een jongen te staan, maar de woorden die ze kwaad had uit getierd kon ze niet meer terug nemen. "Oh, dat is de nieuwste mode, wist je dat niet?" Grijnsde ze terug. Alsof haar het kon schelen dat ze hier in een shirt en onderbroek stond. Ze had wel vreemdere situatie's meegemaakt en ze had toch niks om zich voor te schamen. Dus grinnikte ze alleen maar. Toen het meisje langs haar liep, draaide ook Sam zich om, maar zij leunde enkel tegen de deuropening. "Dat hangt ervan af, als jij diegene was die me in de stront hebt geduwd en dit heeft veroorzaakt, dan graag." Ze sloeg haar armen over elkaar en lachte. Vervolgens zette ze zich met haar schouders af van de houten deur en liep ze richting de zadelkamer om haar broek aan te trekken. Net toen ze de kamer wou inlopen waarvan de deur nog openstond, draaide ze zich om. "Deze weirdo zonder broek noemt trouwens Sam." Grijnsde ze haar toe, haar volle naam gebruikte ze haast niet meer als ze zich voorstelde, maar dat was ook niet echt nodig aangezien iedereen haar altijd Sam noemde. En dat ze soms een weirdo kon zijn was wel duidelijk, niet iedereen stormde namelijk zonder reden tierend door de deur van de stallen nota bene.

Vlug liep ze naar binnen om de broek op te pakken die op de grond lag. "Als de kruiwagen in de weg staat geef je maar een gil." Riep ze terwijl ze met haar rug naar de deur stond en ze haar ene voet in de strakke pijp van de jogging stak en vervolgens de andere. Toen de broek aan was duwde ze haar kastje dicht en liep ze terug naar buiten om haar spullen op te ruimen. Zijn stal was toch proper en veel ging ze niet meer doen, dus verzamelde ze haar riek en kruiwagen om die terug van voor te zetten. "Zo, wat brengt jou hier?" Vroeg ze een tikkeltje nieuwsgierig, misschien was dit een medepaardenfreak. Ze zou het toch niet raarder kunnen maken, dus waarom niet gewoon met de deur in huis vallen?

words: ### • notes: here.  • outfit: X

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackie Morrison
avatar
Class 3
Aantal berichten : 193

Character Profile
Alias: Nightmare
Age: 17
Occupation: Troublemaker
BerichtOnderwerp: Re: You pussy! {{JACKIE}}   di sep 29, 2015 11:07 am

Roepend en tierend kwam het meisje de deur uit waarbij ze bijna aanvallend op Jackie af was gestormd, maar waarschijnlijk net te laat had ze door dat ze niet degene was tegen wie ze zo moest uitvallen. Nja, het was namelijk niet zo dat Jack er heel erg mannelijk uitzag, ze was misschien wel een beetje een tomboy maar ze had nog altijd lang haar en boobs, en dus toch wel duidelijk het postuur van een vrouw. Niet dat ze het heel erg vond, het was namelijk hilarisch om te zien hoe het meisje zonder broek naar buiten was komen stormen en ze kon er wel een grappige opmerking over plaatsen. Ze had tenslotte ook even geen zin om dik drama te schoppen, gewoon beetje de gek met haar aansteken en het was goed. "Oh, dat is de nieuwste mode, wist je dat niet?" Grijnsde het meisje, waardoor ze even terug grijnsde. ”Nee sorry, maar ik zal het onthouden.” Zei ze een tikje droog terug waarna ze een halstertouwtje van het haakje haalde om Lucky mee te pakken, al verwachtte ze eigenlijk wel dat de pony zou luisteren. Wel wilde ze nog even vragen of het meisje nog wilde vechten, voor het geval ze haar ineens een aanval van achteren zou geven ofzo. Je wist het maar nooit, sommige mensen konden zo vreemd zijn.

"Dat hangt ervan af, als jij diegene was die me in de stront hebt geduwd en dit heeft veroorzaakt, dan graag." Zei het meisje met schouders over elkaar waardoor Jackie even moest lachen. In de stront geduwd? Dat had ze wel graag willen zien, desnoods had ze het zelf ook gedaan, het was namelijk wel iets voor haar om te doen. ”Nee dat was ik niet, maar diegene mag wat dat betreft dan wel weer terug komen.” Lachte ze terug om haar te pesten. Maar for real, dat had ze best willen zien. Ze draaide zichzelf weer om en begon weer richting de stal te lopen, die gelukkig niet al te ver stond. "Deze weirdo zonder broek noemt trouwens Sam." Zei het meisje nog waardoor ze weer even omkeek. Oké het was nu ook weer niet zo dat ze haar naam hoefde te weten ofzo, maar goed, dan gaf ze gelijk ook maar haar eigen naam. ”Jack,” Zei ze kort terwijl ze knikte en vervolgens de stal van Lucky open maakte. De zwarte pony kwam meteen heel vriendelijk om haar af en duwde zijn neus even zachtjes tegen haar heup aan. Meteen sprong er weer een glimlach op haar gezicht en legde ze lichte druk met haar hand tegen de borst van de pony om deze naar achteren te zetten. Vanwege haar mutatie had meteen al vaak een goede band met paarden maar dat veranderde nooit het karakter en Lucky kwam nogal veel in je persoonlijke ruimte. Ze aaide hem even over zijn hals heen en gaf hem wat klopjes wanneer hij deed wat ze wilde. Het was meteen ook duidelijk dat zijn stal ook nog niet gedaan was, maar dat deed ze wel als ze terug was en als nog niemand die al gedaan had. "Als de kruiwagen in de weg staat geef je maar een gil." Hoorde ze Sam nog vanuit het kamertje roepen terwijl Jackie de pony nog aan het aaien was. ”Don’t worry about it,” Riep ze nog terug waarna ze de stal uit stapte.

Met een klikkend geluid maakte ze duidelijk dat ze wilde dat de pony haar zou volgen, wat hij ook braaf deed zonder vast te zitten aan een touwtje. Wat enthousiast en energiek liep de pony achter haar aan, maar hij bleef wel braaf achter haar en zou niet ergens anders heen gaan. Ze kende de pony inmiddels wel en door de band die ze al had met hem - en sowieso met alle paarden wel - had ze zijn aandacht ook volledig. Daarom hing ze het touwtje ook weer op terwijl ze langs het haakje liep waarop een aantal hingen. Bij de poetsplaats stopte ze en gaf ze hem opnieuw wat klopjes op zijn hals, wat ook een beetje het teken was voor hem om te blijven staan. ”Blijf,” Zei ze nog wel, omdat hij haar stem ook wel zou begrijpen. Ze pakte een random poetskistje en begon de pony te borstelen terwijl hij gewoon stil bleef staan. Het meisje kwam uiteindelijk ook weer terug uit het kamertje met de kasten. "Zo, wat brengt jou hier?" Vroeg het ze aan haar en even keek ze haar weer aan. ”Gewoon.. Om even te rijden.” Zei ze droogjes terug, alsof het eigenlijk maar een beetje een nutteloze vraag was. ”Deze hier wordt altijd vergeten, dus hij verdient het ook wel even om naar buiten te mogen.” Reageerde ze vervolgens terug. Wat het was waar. Het was een kleine vervelende pony die vaak bokte en altijd mensen omver liep of de andere keer beet hij weer eens iemand wat natuurlijk ook niet goed was. Maar Jackie mocht de zwarte pony wel..
JACKIE MORRISON
Anything you say can and will be held against you
So only say my name
[color:e009=969696]THANKS ♥


_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You pussy! {{JACKIE}}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You pussy! {{JACKIE}}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Outside :: Horse Stable-
Ga naar: