INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Sullivan Grae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 138

Character Profile
Alias: Zeus
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   ma okt 05, 2015 2:21 pm


"We were gods before this"
Het was zo makkelijk om te doen alsof je een spion was, ook al was je er ook echt een. Eigenlijk was het een hele mindfuck voor hem tho. Zijn cover was fake geheim agent om zijn echte geheim agent identiteit te verbergen. Hah, zijn vader zou vast trots op hem zijn als hij dit vertelde. En ze trapte er ook keihard in. Ze zocht letterlijk niet verder dan wat hij haar op hing, geloofde vlekkeloos wat hij ook zei. "Serieus? Dan weten ze niet wat ze missen!” Zei ze met een grijnsje, waarbij ze hem een stoot tegen zijn schouder gaf. “Right? Ik zou de beste 007 ooit kunnen zijn”, Zei hij gespeeld teleurgesteld. Dit was eigenlijk gewoon veel te leuk tbh.

En Dahlia was nog een keer grappig ook. Al zou hij liever niet door de gangen lopen en ineens midden in de aandacht stond doordat ze luidkeels daddy naar haar ging roepen. Hij was ook niet het soort jongen dat zou willen dat zijn girlfriend dat tegen hem zou zeggen. Nah, geen girls met een daddy-complex please. "Dat zeggen ze allemaal," Plaagde ze, en hij lachte even. “Ik meen het hoor, ik ben nog te jong om een daddy te zijn”, Grijnsde hij. Misschien later, yeah, als een echte James Bond met een jongere babe die hem vergezelde als hij niet op missie was.

"Misschien is het het beste als we terug gaan zitten waar we eerst zaten." Zei Dahlia ineens, en hij knikte. Hij liet haar toe om hem overeind te trekken, waarna hij zijn broek even af klopte. "Of heb je zin in nog een nachtduik?" Vroeg ze hem toen uitdagend. Sully liep achter haar aan naar het strand, terwijl ze voor hem uit danste. “Een nachtduik? In dat koude water?” Vroeg hij met een opgetrokken wenkbrauw. Djeez, blijkbaar was hij de enige hier die het niet zo had op koud, eindeloos water. “Okay, op voorwaarde dat je daarna die hocus pocus doet en me weer af droogt”, Grijnsde hij, want ja hij had heus wel gezien hoe ze zelf ineens poef droog was nadat ze uit het water was gekomen.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dahlia Leto
avatar
Class 4
Aantal berichten : 321
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   wo okt 07, 2015 1:30 pm

Clother x & x // Sullivan
Do things that scare you
Ze had niet gedacht dat ze ooit nog eens zoveel plezier gingen beleven met een jongen, maar misschien kwam dat ook wel doordat ze zo ontzettend blij was dat haar zus terug was. I mean, na nog net geen honderd jaar was het toch echt tijd geworden dat ze elkaar terug vonden. Gelukkig, want dan konden ze hun 2000ste verjaardag samenv vieren en het grootste feest geven dat Genosha ooit gekend had. Waar, wanneer en hoe wisten ze nog niet, wat ze wel wisten was dat ze eigenlijk moesten opschieten met het beginnen aan het plannen anders ging het nooit klaar geraken. Daar zou ze het morgen eens met Daphne moeten over hebben eigenlijk.

Zolang ze maar weg waren van het lijk, vond ze alles best. Nog een nachtelijke duik was misschien dan wel het gene wat ze nodig had, alles er gewoon even afspoelen en dus kon ze een grijns ook niet onderdrukken toen hij haar uitdaging accepteerde. "Dan zal ik straks mijn innerlijke tovenaar naar boven halen." Grinnikte ze, voor ze zich klaar zette met haar blote voeten aan de rand van het bos. "Wie het laatste in het water is, is een sukkel!" Riep ze naar hem toe voor ze zich afzette en als een speer naar de waterrand spurtte. Ondertussen trok ze haar shirt over het hoofd en onthulde ze voor de tweede keer die avond haar Calvin Klein bh en dito onderbroek toen ze half hinkelend haar broek afschopte. "Ik ga dit zo winnen!" Gilde ze voor ze de eind sprint in zette over het zachte, natte zand terwijl het maanlicht haar pad verlichtte. En heel stiekem, zorgde ze ervoor dat dat maanlicht het pad van Sullivan net iets minder verlichtte, ze was nog altijd behoorlijk competitief.
robb stark

_________________
She is free in her wildness. She is a wanderess, a drop of free water.

She belongs to no man and no city.

♛Samantha♛Valentina♛Taylor♛Dahlia♛Anastasia♛Delaney♛Jessica♛Rhaenyra-Kari♛
♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sullivan Grae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 138

Character Profile
Alias: Zeus
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   wo okt 07, 2015 1:51 pm


"We were gods before this"
Gelukkig was de awkwardheid van het voorval van daarnet al snel weer over. Dat kon hij wel waarderen, iemand die niet eeuwig boos bleef om een misverstand of wat dan ook. Okay, er waren zeker wel redenen waarom iemand boos kon blijven op hem, hij kon er waarschijnlijk meer dan tien bedenken, maar dan was de woede ook wel wederzijds. Momenteel was hij boos op de Chief, maar die was ook boos op hem. Dat die boosheid niet zomaar na vijf minuten zou overgaan, was ook een feit. Hij was behoorlijk de fout in gegaan, maar hij vond zijn reactie ook wel veel te overdreven. I mean, hem verbannen? Hem op non-actief zetten? Come on.. Hij had alleen maar het goeie willen doen, en hij vond dat hij zelf al genoeg gestraft was door het feit dat zijn vader hem uit de brand had moeten komen redden.

Maar goed, momenteel had ze voorgesteld om nog een duik te gaan nemen, iets wat hij wel zag zitten, mits ze hem daarna even droog toverde natuurlijk. Hij vond mutaties ontzettend interessant, daarom was hij misschien ergens wel een beetje blij dat hij hier was. Informatie over verschillende mutaties opdoen, dat kon later nog van pas komen. "Dan zal ik straks mijn innerlijke tovenaar naar boven halen." Beloofde ze, en hij lachte even. "Zolang je innerlijke panter maar even weg blijft", Plaagde hij. Yeah, hij moest toegeven dat ze behoorlijk eng was geweest, en hij was nu niet bepaald iemand die snel onder de indruk was van dingen.

Ineens besloot ze om een kleine competitie in het leven te roepen. "Wie het laatste in het water is, is een sukkel!" Gierde ze, waarna ze als een pijl uit een boog (totaal geen referentie naar haar mutatie ofzo, nee hoor) vertrok. Sullivan schoot haar achterna, viel bijna over het shirt dat ze in het zand had gegooid. Ondertussen trok hij zijn eigen kleren ook weer uit, maakte een paar vreemde sprongetjes toen hij zijn broek uit trok, en zette de achtervolging weer in. "Ik ga dit zo winnen!" Schreeuwde ze, en hij giechelde even. "Dacht het niet", Riep hij hijgend, terwijl hij wel heel close kwam en haar bijna inhaalde.

Bijna gelijktijdig liepen ze het water in, hij was haar net een beetje voor, maar net toen hij zich wou omdraaien om de overwinning te claimen, struikelde hij en viel hij face first in het water. Proestend kwam hij boven, waarna hij rilde door de smaak van zout in zijn mond. Alsof hij een heel zoutvaatje naar binnen had gekapt. "Iets teveel zout in de soep vandaag", Merkte hij op, waarna hij even theatraal zijn tong uit stak en hem met zijn hand af veegde. Yuk, zout. "Proef maar", Grijnsde hij toen, waarna hij wild het water naar haar toe begon te spetteren. Ghehehe, oops.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dahlia Leto
avatar
Class 4
Aantal berichten : 321
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   wo okt 07, 2015 7:26 pm

Clother x & x // Sullivan
Do things that scare you
Hun wedstrijdje was begonnen en Dahlia competitief als ze was, moest en zal het winnen. Haar cometitieveteit had haar al ontzettend vaak in de problemen gebracht. Vooral in tijden van oorlog of als ze zich juist gedeisd moest houden. Als iemand haar eenmaal uitdaagde of zij iemand uitdaagde, moest ze laten zien dat zij beter was. Door die stomme eigenschap had ze Orion ook verloren, een verlies dat ze had kunnen vermijden, maar gebeurd is gebeurd en ze mocht er nu eenmaal niet meer op terug kijken. Ze moest zich op het nu focussen, niet op vroeger, niet op wat misschien had kunnen zijn.

Gillend van plezier spande ze haar spieren aan om nog sneller te gaan, maar ze kon niet voorkomen dat Sullivan net ietsje eerder aankwam. Als hij niet zo gevallen was, was ze waarschijnlijk een tikkeltje beledigt geweest, maar dit, dit was hilarisch! Ze moest steun zoeken van het lachen op haar knieën en zijn expressie in combinatie met zijn woorden maakte het allemaal niet veel beter. "Oei, dan zullen we dat tegen de kokkin moeten zeggen." Hikte ze nog na van haar lachbui, waarvan haar buik ook pijn deed. Vervolgens voelde ze enkele spetters op haar droge huid. "Oh you didn't!" Riep ze in haar flawless engels. Net zoals Daphne had ze daar een behoorlijke tijd doorgebracht, dus was de taal en natuurlijk het accent ook wel naar haar overgevloeid. Met een gevaarlijke glimlach sloop ze op hem af, om zich op het laatste moment af te zetten en recht op hem te springen. Met die beweging hoopte ze hem op de grond te krijgen, opnieuw met zijn gezicht de zee in. "Dit had je niet moeten doen." Gierde ze, terwijl ze het water rond zijn voeten liet kolken om hem uit evenwicht te brengen. Het water bonkte tegen zijn voeten en te laat had ze door dat als hij viel, zij ook ging vallen.
robb stark

_________________
She is free in her wildness. She is a wanderess, a drop of free water.

She belongs to no man and no city.

♛Samantha♛Valentina♛Taylor♛Dahlia♛Anastasia♛Delaney♛Jessica♛Rhaenyra-Kari♛
♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sullivan Grae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 138

Character Profile
Alias: Zeus
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   wo okt 07, 2015 8:04 pm


"We were gods before this"
Zijn trainingen hadden hem al meerdere keren gered, en deze keer kon hij de overwinning ook gewoon saven. Het scheelde niet veel, daarom kreeg hij alweer wat meer respect voor Dahlia. Of haar mutatie had een handje geholpen, hij wist niet of supersnel zijn iets was waar Artemis ook om bekend had gestaan. Eigenlijk wou hij gewoon niet toegeven dat hij bijna verloren had van een meisje, stiekem hoor. Alsof de echte godin Artemis hem er voor strafte, verloor hij zijn evenwicht, en nam hij een wel heel elegante duik in het water. Poseidon kwam ook even een handje helpen, want het zoute water van de zee golfde recht zijn open mond in. Gg wp, Griekse Goden.

Dahlia lag natuurlijk in een deuk, en hij kon haar er niet echt voor blamen. Hij zou zich waarschijnlijk ook kapot lachen als zij degene was die was gevallen. "Oei, dan zullen we dat tegen de kokkin moeten zeggen." Lachte Dahlia, en hij knikte heel overtuigend. Om er zeker van te zijn dat ze hem echt snapte, begon hij water naar haar te spetteren. "Oh you didn't!" Riep ze luid, en hij wiebelde even met zijn wenkbrauwen. "Hou me tegen dan", Riep hij plagend terug. Ze voegde blijkbaar daad bij woord, want in no time was ze op hem afgeslopen en zowaar op hem gesprongen. Right, dit was ook niet de eerste keer dat de babes zo enthousiast waren, ghehe. Nee nee focus, voor je valt, serieus.

"Dit had je niet moeten doen." Lachte ze, terwijl ze hem weer probeerde te vloeren. En alweer gebruikte ze haar mutatie tegen hem, hè, wat had hij toch misdaan? Het water rond zijn voeten begon te kolken, en hij begon al te wankelen. "Young lady, as your father I demand you to stooo-", En daar ging hij weer. Gelukkig was het water niet te diep, maar het brak wel zijn val. Onder water begon Sully wild heen en weer te spartelen, probeerde Dahlia van zijn rug te krijgen en tegelijk ook niet te verdrinken, belangrijk detail.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dahlia Leto
avatar
Class 4
Aantal berichten : 321
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   wo okt 07, 2015 9:50 pm

Clother x & x // Sullivan
Do things that scare you
Ze was er altijd trots op geweest, op het feit dat ze mutant was. Al had ze net zoals iedereen dagen dat ze liever een gewoon mens was dat niks wist van die wonderlijke wereld die onder hun neus afspeelde. Dat ze gewoon kon leven zonder bang te zijn, dat ze verliefd kon worden zonder in angst te zitten ooit zonder die te moeten leven, maar vooral dat ze gewoon kon sterven. Er waren momenten geweest in haar leven dat Dahlia het liefst van al een kogel door haar hoofd had geschoten, dat ze er meer dan genoeg van had en zo'n dingen had ze misschien ook wel gedaan als Daphne niet altijd aanwezig was. Maar op andere dagen, dagen zoals deze was ze dan weer blij dat ze onsterfelijk was, dat ze een mutatie had, want die mutatie kwam natuurlijk van pas toen ze op Sully's rug zat. Gierend van het lachen probeerde ze hem omver te krijgen. Zijn woorden drongen niet meer tot haar door, omdat ze te fel bezig was met hem te vloeren, wat haar ook lukte.

Onderwater voelde ze het tegenstribbelen van Sullivan onder haar, maar ze klemde haar benen vijf seconden extra stevig rond zijn middel om hem vervolgens los te laten en hijgend terug naar boven te komen. Grijnzend wachtte ze tot ook haar slachtoffer zich bij haar voegde. "Nog altijd te veel zout in de soep?" Vroeg ze liefjes, alsof er niks gebeurd was. "Maar zonder al dat zout zouden we dit wel niet kunnen doen," Voegde ze er dadelijk aan toe, terwijl ze zich op haar rug liet vallen en liet meedrijven met de stroming, die haar al snel wat dieper de zee indroeg. De sterren en de maan boven haar fonkelde, alsof ze haar wouden roepen, wouden ophalen en meesleuren. De spanning die onmerkbaar onder haar huid had gezeten verdween mee met de stroming naar verre werelden. Zonder waarschuwing voelde ze plots een kleine snuit tegen haar hand aandrukken. Een zebra haaitje -een ongevaarlijk beestje- drukte tegen haar hand, ten teken dat ze wat te ver was af gedobberd. "Hee, Sully!" Ze zwaaide met haar armen, "Kom hier eens kijken," Riep ze hem toe, terwijl ze zich terug liet dobberen met het kleine haaitje in de buurt.
robb stark

_________________
She is free in her wildness. She is a wanderess, a drop of free water.

She belongs to no man and no city.

♛Samantha♛Valentina♛Taylor♛Dahlia♛Anastasia♛Delaney♛Jessica♛Rhaenyra-Kari♛
♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sullivan Grae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 138

Character Profile
Alias: Zeus
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   wo okt 07, 2015 10:57 pm


"We were gods before this"
Eerlijk gezegd had hij nooit gedacht dat zijn dag hier zo ging aflopen. Het was alleszins al beter dan hij zich zijn eerste dag had voorgesteld. Niet zo saai als hij eerst had gedacht, integendeel. Maar dat zou vast aan zijn gezelschap liggen. Stiekem vond hij haar wel leuk, nu ja, niet leuk-leuk, maar gewoon leuk. Vooral dat ze op zijn rug zat, ja, helemaal leuk en alles. Maar hij ging zich niet zomaar laten bereiden als een ordinaire pony (okay dat klonk nu ook weer net iets te dubbelzinnig, maar goed) dus hij begon zich natuurlijk te verzetten. Ze had wel sterke benen, maar hij raakte uiteindelijk toch los. Dat ze hem in feite los liet, liet hij maar even achterwege. Naar adem happend kwam hij boven, kreeg ook weer water binnen, natuurlijk.

"Nog altijd te veel zout in de soep?" Vroeg ze onschuldig. "Maar zonder al dat zout zouden we dit wel niet kunnen doen," Zei ze er snel achterna, waarna ze zichzelf op haar rug liet vallen en zomaar begon te drijven. "Daar heb je wel een punt", Grijnsde hij, waarna hij haar voorbeeld volgde en als een badeendje begon rond te dobberen. Hij lette wel op dat hij niet te ver van de kust ging. Hij had het niet zo op diepe wateren. Net toen hij zich af vroeg of er geen gigantische walvis onder hem zou opduiken, trok Dahlia zijn aandacht. "Hee, Sully! Kom hier eens kijken," Riep ze, waarna hij haar snel in de gaten kreeg doordat ze lag te zwaaien.

Sullivan draaide zich op zijn buik en zwom richting haar, het ging best makkelijk aangezien de stroming hem een handje hielp. "What's up?" Vroeg hij, waarna hij ineens iets langs zijn benen voelde gaan. Hij werd sowieso heel erg bleek en hij slikte even. "Whaaah, what the fuck?" Bracht hij toen uit, terwijl hij een kleine vin zag opduiken in zijn buurt. Okay, dit was het, zijn dood. Het moest er uiteindelijk toch een keer van komen. "It's actually a bloody shark", Zei hij, de spanning was duidelijk wel in zijn stem te horen, maar hij klonk niet echt bang. Gelukkig niet, want waw, dat zou niet zo goed overkomen..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dahlia Leto
avatar
Class 4
Aantal berichten : 321
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   vr okt 09, 2015 4:47 pm

Clother x & x // Sullivan
Do things that scare you
Als een bootje dobberde ze rond in de oceaan, net iets te ver van de kust af naar de zin van de zebra haai die tegen haar aanduwde. Natuurlijk moest ze Sullivan weer direct roepen, wie wou dit nu missen! Ondertussen had ze het kleine ding ook al een naam gegeven: Napoleon, naar een man die ze had ontmoet een hele tijd terug. Nap was zo vriendelijk om ook Sullivan een vriendelijke begroeting te geven door langs zijn been te zwemmen, maar de jongen kon daar duidelijk niet tegen. Het vinnetje van het beestje kwam onschuldig bovendrijven en de vraag waarom hij hem niet fijn vond gonsde door haar hoofd. "Nu niet je pistool trekken, please." Grinnikte ze, terwijl de haai langs haar hand streek en van Dahlia's aandacht leek te genieten. "Het is trouwens," Ze verontschuldigde zich tegenover Napoleon, "Maar een Zebra Haai, ongevaarlijke en schattige beestjes." Zachtjes schoot ze in de lach bij het verontwaardigende geluid dat Nap maakte en opnieuw boven ging drijven met zijn rugvin alsof hij zo in Jaws kon meespelen. "Nap wil trouwens weten waarom je hem niet vriendelijke vindt." Vertaalde ze even kort voor Sullivan, waarna ze een tikkeltje dichter naar het strand zwom om uit de stroming te blijven. Vrolijk volgde het kleine haaitje en ging die nog eens voorzichtig langs de hand van de jongen, om goeiendag te gaan zeggen.
robb stark

_________________
She is free in her wildness. She is a wanderess, a drop of free water.

She belongs to no man and no city.

♛Samantha♛Valentina♛Taylor♛Dahlia♛Anastasia♛Delaney♛Jessica♛Rhaenyra-Kari♛
♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sullivan Grae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 138

Character Profile
Alias: Zeus
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   vr okt 09, 2015 10:25 pm


"We were gods before this"
Al best vaak had hij liggen nadenken over de manier waarop hij uiteindelijk aan zijn einde zou komen. Dat hij zou opgegeten worden door een haai een stukje van de kust verwijderd, was nu niet bepaald een mogelijkheid geweest waar hij op was gekomen. Meer van een berg vallen terwijl hij vocht met een of andere ongure bodyguard, of verdrinken in een privé-zwembad van een rijke maffiabaas, of te pletter storten met een lift in één of ander vijfsterrenhotel waar hij op zoek was naar één of andere lading bloeddiamanten. Nu goed, opgegeten worden door een haai was eigenlijk best wel een stoere manier om te gaan, maar hij vond het nog niet echt zijn momentje? Dahlia leek totaal niet bang te zijn, wat hem dan weer verbaasde.

"Nu niet je pistool trekken, please." Lachte ze, terwijl ze het haaitje begon te aaien. "Het is trouwens maar een Zebra Haai, ongevaarlijke en schattige beestjes." Verzekerde ze hem toen. Sullivan keek haar even aan alsof ze gek was, maar toen hij merkte dat hij nog niet dood was, kreeg hij de neiging om haar te geloven. "Oh", Grijnsde hij, nog altijd een beetje zenuwachtig. "Nap wil trouwens weten waarom je hem niet vriendelijke vindt." Zei ze toen. Nap? Had ze het beestje een naam gegeven? Ooowkay, best wel raar, maar ook wel cute? Nee? "Omdat ik liever geen Naphap wil worden", Grapte hij.

Dahlia zwom een stukje terug naar de kust, en hij volgde haar. Het haaitje besloot om ook mee te zwemmen, en kwam toen nog een keer langs zijn hand strijken. Sullivan gaf het beestje een aai, en hij voelde verbazend glad aan. "Hallo Nap", Zei hij lachend. Zie hem nu gewoon casual een haai aanraken, alsof het een gewone kat was ofzo.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dahlia Leto
avatar
Class 4
Aantal berichten : 321
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   za okt 10, 2015 8:00 pm

Clother x & x // Sullivan
Do things that scare you
Op de een of andere manier raakte Dahlia altijd veel te snel gehecht aan diertjes. In het begin was een Dire wolf, een uitgestorven soort, haar maatje geweest. Lange tijd zwierf ze met het dier rond en één keer had ze een nestje gekregen, waarvan Dahlia ook alle pups bij had gehouden. Zo kreeg ze op den duur een heel pack, maar haar eerste wolf bleef haar eeuwig bij. Ze had de dieren de vrijheid moeten geven, helaas, maar ze droeg nog altijd de mantel die op haar schouders afgewerkt was met bont van haar wolf, toen die natuurlijk al gestorven was aan de ouderdom. Napoleon was dus geen uitzondering en kirrende sprak ze hem toe in haar hoofd, want het zou nogal raar zijn geweest voor haar maatje anders.

Stiekem moest ze wel lachen om zijn grap, hoe flauw die ook was, maar Nap snapte hem niet en ze moest hem uitleggen, uiteindelijk moest het diertje ook wel lachen, maar niet zo fel. Voor de veiligheid zwom ze wat dichter naar de kust toe en waagde het haaitje nog een poging bij Sullivan. Glimlachend keek ze toe hoe de haai zich vol plezier liet aaien en rond de hand van de jongen draaide om zoveel mogelijk aandacht te krijgen. "Hij vindt je aardig." Glimlachte ze blij, "Toch niet zo eng hé?" Lachte ze hem vrolijk toe, waarbij ze op haar rug wat naar achteren dobberde. Toen ze naar de stand van de maan keek verschoot ze over hoe laat het eigenlijk was. "Shit," Bracht ze dan ook uit, "Ik moet eigenlijk door!" In haar hoofd hoorde ze Napoleon boos grommen, hij wou niet dat ze weggingen of dat ze zijn nieuwe vriend mee zou nemen. Geduldig legde ze eerst even uit aan het beestje dat ze terug zouden komen en dat ze Sullivan naar hem toe zou sturen als ze de kans had. Nu was het dier nog altijd niet blij, maar liet hij Sullivan toch gaan door niet meer voor zijn voeten te cirkelen. "Als je wilt genieten van wat hocus pocus moet je nu meekomen," Grinnikte, waarna ze doorkreeg dat het wel wat dubbelzinnig was, maar zich daarvoor verontschuldigen deed ze niet. Nah, Sully was een slimme jongen en zou haar wel snappen.

In crawl begon ze terug naar de kust ze zwemmen, terwijl Napoleon als afscheid langs haar been streek. Ze moest hem beloven om nog eens terug te komen en ergens moest ze ook wel lachen om zijn toon, zo serieus. Toch beloofde ze het diertje dat ze elkaar nog zouden zien, zijn reactie was letterlijk: Oké, maar vergeet die jongen zeker niet hé! Zebra haaien waren zo lachwekkend.
robb stark

_________________
She is free in her wildness. She is a wanderess, a drop of free water.

She belongs to no man and no city.

♛Samantha♛Valentina♛Taylor♛Dahlia♛Anastasia♛Delaney♛Jessica♛Rhaenyra-Kari♛
♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sullivan Grae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 138

Character Profile
Alias: Zeus
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   zo okt 11, 2015 4:39 pm


"We were gods before this"
Blijkbaar ging Dahlia’s hocus pocus zo ver dat ze kon praten met dieren. Best wel cool eigenlijk, dat zou voor hem ook nog van pas kunnen komen. Even een waakhond beloven dat hij een steak kreeg als hij stil bleef en woppa, hij was binnen. Met haaien praten was natuurlijk ook wel superspectaculair. Zeker als ze daardoor niet werden opgegeten. Dahlia was in een diepe conversatie met het beestje blijkbaar, want die bleef maar heen en weer zwemmen rond zijn hand, om zoveel mogelijk aaitjes te krijgen. "Hij vindt je aardig." Glimlachte Dahlia. "Toch niet zo eng hé?" Lachte ze vrolijk, en hij lachte geamuseerd. "Niet echt, maar zeg dat maar niet tegen hem", Grinnikte hij terwijl hij figuurlijk de oren van Nap dicht hield.

"Shit,"Zei ze ineens, waardoor hij geschrokken op keek. "Ik moet eigenlijk door!" Vervolgde ze, en hij keek even omhoog. "Is het al zo laat?" Zei hij verbaasd. Napoleon was blijkbaar ook niet zo blij met de mededeling dat ze zouden vertrekken, want hij begon rond zijn benen te cirkelen, zodat hij sowieso zou vallen als hij zijn voeten zou verzetten. "Als je wilt genieten van wat hocus pocus moet je nu meekomen," Zei ze toen, en Sullivan schoot in de lach. "Kom maar op met je hocus pocus", Lachte hij, waarna hij haar achterna zwom en recht stond vanaf hij grond onder zijn voeten voelde. De jongen stond op en liep naar zijn kleren toe, al wachtte hij tot hij op magische wijze weer droog was voor hij ze zou aan trekken.

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dahlia Leto
avatar
Class 4
Aantal berichten : 321
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   ma okt 12, 2015 9:22 pm

Clother x & x // Sullivan
Do things that scare you
Haar oorspronkelijke bedoeling was niet eens om te zwemmen en toch had ze het nu ontzettend laat gekregen. Daphne was waarschijnlijk ziek van bezorgdheid, dat was haar zus altijd. Dahlia kon zich heus wel alleen redden, dat had ze al decennium lang bewezen. Alleen voor haar eten zorgen, alleen rond trekken, alleen rare mannen in konijnen of padden veranderen, alleen was niet altijd zo fijn, maar zo hier op dat overvolle eiland was ze toch echt blij als ze eens een momentje alleen was. Niet dat het niet leuk was geweest dat Sullivan haar alleenmoment had verstoord.

Samen zwommen ze naar de kust, waarna ze sierlijk het water uit waadde alsof een waterkoningin, een dochter van Poseidon. Dat had haar om eerlijk te zijn ook altijd ontzettend cool geleken. Waterkrachten, paarden en nog veel meer, wie droomt daar nu niet van. Niet dat ze niet blij was om haar eigen op Artemis lijkende mutatie's te bezitten, tuurlijk niet! Het leek haar gewoon cool. Sullivans woorden zorgde ervoor dat ze haar ogen van de branding los trok en hem met een scheve glimlach aankeek. "Eigenlijk heb ik me bedacht," Grijnsde ze quasi serieus, waarna ze begon te giechelen en erg overdreven met haar vinger van boven naar beneden wees. En whopakee, Sullivan was weer droog, al had haar overdramatische vinger heus niet gemoeten, dat was gewoon voor een effect. Bij zichzelf dacht ze er gewoon aan, zoals ze altijd deed en stapte ze zonder problemen in haar kleren. "Ik zie je nog wel eens?" Glimlachte ze, waarna ze een blaadje van de boom toevallig haar richting liet uitvliegen en daar haar nummer op 'brandde'. "There you go," Grinnikte ze, toen het blad recht tegen zijn voorhoofd vloog zoals bedoeld. Vervolgens draaide ze zich om en rende ze naar de bosrand, om net voor de bosrand te veranderen in een reusachtige donkere wolf, die met een laatste huil naar de maan in het donkere bos verdween.

Takken scheurde langs haar dikke vacht toen ze op volle snelheid door het bos vloog. Het besef dat ze aardig was geweest tegen een jongen, drong tot haar door en maakte dat ze zachtjes en verward jankte. Jongens waren niet te vertrouwen en waarom nam ze deze dan wel in vertrouwen? Was het omdat Daphne terug was? Was het omdat hij haar aan Orion deed denken, met zijn rare humor? Of was het misschien gewoon omdat ze wist dat als het erop aankwam, hij haar niet in poema of andere vorm zou durven neerschieten terwijl zij, als het echt nodig was, haar tanden in zijn nek zou laten zinken? Ook die gedachte maakte bij de wolvin een jank los en ze schudde met haar reusachtige kop. Nu niet aan denken. Nam ze zichzelf voor, terwijl ze het bos uitkwam en zonder om te kijken door de deur rende die een late mutant net open duwde.

Vlak voor haar kamer veranderde ze terug en negeerde ze ondertussen de rare blikken. Ze zaten hier op een eiland vol mutanten, waar ze dan echt niks gewend? Op haar tenen sloop ze de kamer in en gooide ze haar kleren uit, met enkel haar ondergoed aan liet ze zich doodmoe op het bed vallen, waarna ze na enkele minuten volledig weg was.
robb stark

_________________
She is free in her wildness. She is a wanderess, a drop of free water.

She belongs to no man and no city.

♛Samantha♛Valentina♛Taylor♛Dahlia♛Anastasia♛Delaney♛Jessica♛Rhaenyra-Kari♛
♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sullivan Grae
avatar
Class 2
Aantal berichten : 138

Character Profile
Alias: Zeus
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   do okt 15, 2015 12:01 am


"We were gods before this"
Great, stiekem was hij blij dat ze uit het water gingen. Het was toch wel een beetje te koud tbh. Maar ja, wie ging ook zwemmen in de herfst? Was ze zo eentje die in de winter ging ijsberen of? Ja, eigenlijk zag hij het haar nog wel doen. Hij zou een moord plegen voor een tas warme chocomelk en een paar donsdekentjes om hem heen. Niet letterlijk een moord, nee, hij zou niet nog een keer zijn pistool gebruiken. Het enige wat hier trouwens nog neergeschoten kon worden, was zijn goed humeur, maar dat hield hij liever zo. Nu mocht Dahlia even haar mutatie op hem gebruiken, want water plus een briesje was toch geen goeie combinatie. "Eigenlijk heb ik me bedacht," Zei ze serieus. Sully keek haar met ware puppy eyes aan, al was ze ondertussen al als een ware Harry Potter zonder staf met haar hand aan het zwaaien. En poof, water weg. Hehe, veel beter. Hij begon zich aan te kleden, zijn lekker warme trui, bless. Hij stak zijn pistool weer netjes weg, hopelijk kon ze er ook wel haar mond over houden. "Dat alles van in het bos.. Dat is niet gebeurd, right?" Vroeg hij nog even, voor de zekerheid, al vertrouwde hij haar wel.

"Ik zie je nog wel eens?" Glimlachte ze, en hij knikte met een grijnsje. "Reken maar", Zei hij met een knikje. Right, sinds wanneer was hij zo enthousiast? Er kwam ineens een blaadje aanwaaien. "There you go," Meldde ze, waarna het ding midden op zijn voorhoofd landde. Hij plukte het van zijn gezicht af en zag haar nummer staan. Hij stak het blaadje in zijn zak en knikte. "Thanks", Zei hij nog, waarna hij zich omdraaide en richting het schoolgebouw begon te lopen. Blijkbaar had zij nog andere plannen, want ze liep richting het bos. Met een laatste jank verdween ze tussen de bomen. Hij bedacht zich dat hij hier nu toch zat, kon hij evengoed wachten op de zonsopgang..

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
I guess every superhero need his theme music {{Sullivan}}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Music Shuffle game
» Is it too late now to say sorry? &Sullivan

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: