INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Eveline Haywood

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kira Moretz
avatar
Class 3
Aantal berichten : 52

Character Profile
Alias: Gula
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Eveline Haywood   ma sep 21, 2015 6:55 pm

EVELINE HAYWOOD

17 - BYRON BAY - ANIMAL SHAPESHIFTING - PSYCHIC SHIELD ♍


Eveline Haywood
17 years old
Alias: Retto
Born: 8/9/2018 Byron bay, Australië
Father: Wes Haywood
Mother: Kaitlin Haywood
Older brother: Davy Haywood ✝

Mutaties:
Animal shapeshifting
Eveline kan in een bepaald aantal dieren shapeshiften. Ze kan niet zomaar in elk dier shiften die ze wil. Het gaat bij haar om gevoel en emoties. Ze kan bijvoorbeeld als ze blij is alleen een otter vorm aannemen en dan kan ze niet een ander dier doen.
Hier is elk dier bij elke emotie:
Vrolijkheid: Otter
De Otter is komt het vaakst voor bij Eveline, ze is meestal gewoon vrolijk en dan is de Otter het dier waarin ze kan shiften.
Verdriet: Opossum
Als Eveline verdrietig is dan is de Opossum het diertje waarin ze zichzelf kan verschuilen. Het diertje is klein en kan makkelijk wegkruipen waardoor ze zich misschien beter voelt. Dit is een moeilijke vorm voor haar want ze kan niet makkelijk echt verdriet opbrengen. Als iemand vraagt of ze deze vorm wilt aannemen dan kan ze dit echt niet als ook niet écht verdriet heeft.
Woede: Northern Goshhawk
De Northern Goshhawk word ook wel de Red eyed terror genoemd. Ze kan in deze velle vogel shiften als iemand haar flink boos maakt. Dit dier is niet moeilijk voor haar, ze kan goed aan dingen denken die haar boos maken en shiften in de havik. Meestal flikkeren haar ogen eerst rood voordat ze in de havik shift.
Angst: Haas
Ja, grappig. Als ze bang is dan kan ze in de vorm van een haas. Met de vorm van de angsthaas kan ze snel vluchten. Dit komt niet vaak voor omdat ze haar angst best goed onder controle heeft maar het is altijd handig in levensbedreigende situaties.
Liefde: Zwaan
Zijn twee zwanen niet het symbool van de liefde? Yes, een verliefde Eveline kan de vorm van een prachtig elegante witte knobbelzwaan.

Voordelen: Sommige vormen zijn handig in levensbedreigende situaties, met haar haas kan ze bijvoorbeeld snel vluchten en met de klauwen van de havik kan ze iemand verwonden. Kleren zijn geen probleem met het shiften, ze verschijnen en verdwijnen in het proces.
Nadelen: Ze kan niet kiezen welk dier ze wil, het gaat puur op emotie. Alleen de otter en de havik gaan makkelijker naar keuze.
Grenzen: Ze kan geen andere dieren. Alleen deze zes.

Psychic Shield
Dit betekend dat ze alle psychische mutatie’s van anderen op haar kan blokken. Ze is er imuun voor zo gezegd. Telepathie, Illusies, hypnose en al dat soort mentale krachten hebben geen werking op haar.

Voordelen: Het is een voordeel dat je tegen psychische aanvallen kan. Zo kan bijvoorbeeld iemand met telepathie haar gedachten niet lezen.
Nadeel: De goede psychische mutaties hebben ook geen invloed op haar dus ze kan niet emotioneel geholpen worden om het maar zo te zeggen.
Grenzen: Het geld alleen voor alle psychische dingen, niet fysiek.

Uiterlijk: Eveline is klein en tenger gebouwd. Ze heeft lange bruine haren en groene ogen. Ze heeft een brede kleding smaak dus je kan haar wel in van alles zien rondlopen van een overal tot een jurkje. je ziet wel vaak dat ze allemaal kralenarmbandjes en kettinkjes heeft met verschillende kleuren en vormen. Ook komen bij haar de hoedjes en mutsjes vaak voor.

Karakter: Eveline is meestal een blije otter. Open en makkelijk om mee om te gaan. Ze is iemand die graag overal gelijk in heeft, als ze in discussie kan gaan doet ze dat. Ze is behulpzaam maar haat het om hulp te vragen omdat ze altijd wel denkt dat ze weet waarmee ze bezig is. Ze denkt meer dan dat ze op haar gevoel afgaat. Houd van natuur, boeken, dieren en rolschaatsen of skeeleren.


Geschiedenis:
0 tot 8
In Byron bay het meest oostelijke puntje van Australië is Eveline geboren. Het dorpje met de prachtige stranden en heerlijk weer. Een paradijs voor surfers en een vredige plek om op te groeien voor een meisje als Eveline en haar drie jaar oudere broer Davy. Ze waren allebei met mutaties geboren en hadden een sterke band met elkaar. Hun ouders deden zo goed mogelijk hun best om met hun gaves om te kunnen gaan ondanks dat ze zelf normaal waren. Davy had telepathie en kon niet in het hoofd van mijn zusje kijken, en hij kon net als haar shapeshiften in verschillende dieren. Hij leerde haar daarmee omgaan. Eveline was nog te jong om het door te hebben maar haar broer had het elke dag moeilijk met de gedachten van anderen en kon zichzelf lastig op andere dingen concentreren. Vandaar dat Davy veel naar de bossen ging met haar zodat hij niemand kon horen, want bij Eveline was het altijd stil.

8 tot 13
In deze tijd veranderde er veel. Davy ging de puberteit in en had na al die jaren zijn telepathie nog steeds niet onder controle. Stemmen bleven door elkaar heen gaan in zijn hoofd en hij werd er gek van. Eveline probeerde haar broer zoveel mogelijk te steunen maar ze ging zelf wel gewoon naar school en had het verder goed. Ze had veel vrienden en in haar vrije tijd sprak ze veel met hun af. Ze ontwikkelde haar liefde voor sport en besteedde veel tijd aan surfen en rolschaatsen. Ze gingen in de vakantie’s naar allerlei mooie plekken rond de wereld. Ze had geen vrienden met mutaties en haar leven op school en daarbuiten waren wel normaal. Ondanks het feit dat ze met haar broer samen in dieren kon shiften.

13 tot 17
Terwijl Eveline verder opbloeide tot een jonge vrouw ging het met haar broer beter, tenminste dat dachten ze.. Davy ging weer naar school en had ook al wat vrienden. Hij leek er niet blijer op te worden maar de meesten dachten dat gewoon was omdat hij moest wennen. Maar dat had iedereen mis. Zonder enige verklaring of afscheidsbriefje werden ze op een dag gebeld. Davy’s lichaam was gevonden in het water vlak bij de kliffen. Zelfmoord werd meteen de doodsoorzaak.  De 15 jarige Eveline wilde dit niet geloven, verdronken in verdriet kon ze niet geloven dat hij ooit zoiets zou doen. Het verlies viel haar hard en het ging de tijd daarna niet goed met Eveline. Ze ging door met het leven maar was mentaal nog niet helemaal in orde. Haar ouders waren bang dat Eveline misschien net als haar broer zou eindigen. Ze kwamen in contact met mensen en zo begon Eveline’s reis naar Genosha Island.

_________________
Living with me is like having dinner for two.

But just for me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Eveline Haywood   ma sep 21, 2015 8:38 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Eveline Haywood
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: