INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Acelet Dorian

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Acelet Dorian
avatar
Class 1
Aantal berichten : 37

Character Profile
Alias: Acey
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Acelet Dorian   ma sep 21, 2015 12:00 am

• Naam (+ middelste naam) (+ achternaam) Acelet Dorian
   • Bijnaam Acey
   • Leeftijd 19
   • Geboorteplaats Parijs, Frankrijk
  • Geslacht Mannelijk
  • Geaardheid: Hetero
 

   • Karakter
Acelet is de type jongen die van het leven wilt genieten. Uitgaan, rond touren, zich nergens druk om wilt maken. Maar nou net weer niet dat hij de rebel uithangt. Ondanks zijn verlangen naar vrijheid, blijft hij realistisch en relaxed. In lessen -die hij interessant vind- is hij behoorlijk gedreven, leergierig. Dingen die hem totaal niet boeien negeert hij dan ook volkomen. Acelet is alles behalve een opgefokt persoon. Met stressvolle situaties weet hij goed om te gaan.
De minpuntjes zijn echter dat hij het soms behoorlijk moeilijk vind om iemand aan te spreken. Te praten met de daadwerkelijke mensen om hem heen. Hierdoor sluit hij zich af van de groep, en richt hij zich op z'n eigen dingetjes.


   • Uiterlijk Hij heeft halflang zwart haar, waaronder zijn heldere blauwe ogen sterk uit komen. Vrijwel altijd heeft hij een klein baardje, waarvan hij het te zonde vindt om die af te scheren. Acelet is 1m79 lang en vrij "normaal" gebouwd. Niet veel spier, maar ook niet niks. Daarnaast willen zijn kleding behoorlijk variëren.
   • Mutatie Het communiceren met de doden, zowel goede als slechte zielen. Denk hierbij aan dat hij met ze kan praten. Ze kan zien lopen als gewone mensen, terwijl dat anderen ze niet zien. Maar daarnaast kan hij zijn lichaam ook openstellen voor een ziel, die dan zijn lichaam zou kunnen overnemen. Wanneer dit gebeurd, wordt zijn fysieke kracht enorm.
   • Mutatie voordelen Men kunnen helpen met het verwerken van hun verlies, doormiddel hen te laten communiceren met de overledene. En wanneer hij zijn lichaam openstelt voor een ziel, dat zijn fysieke kracht sterker word.
   • Mutatie nadelen Constant hoort hij de stemmen van de doden in zijn hoofd, wat hem regelmatig tot waanzin drijft. Hier heeft Acelet dan ook geen grip op. Hij kan de stemmen niet wegdrukken of negeren.
   • Mutatie grenzen Hoewel hij overleden zielen naar zijn eigen lichaam kan transporteren (tijdelijk) is het niet mogelijk om de ziel een nieuw lichaam te geven. Hij kan ze niet terug tot leven wekken.
  •Likes Roken, motoren, touren, slapen, extreme dingen
  •Dislikes Arrogantie, geweld, boeken, peren

   • Geschiedenis

Acelet werd geboren in het hartje van Frankrijk: Parijs, de lichtstad. Had de jongen een slechte jeugd? Absoluut niet. Zijn moeder werkte in de mode, waardoor ze vaak weg was. Maar zijn vader daarentegen was vaak thuis. De man werkte als een simpele automonteur, die een eigen garage had geopend dat vrij goed liep. Vanaf jongs af aan was de jongen Acelet in de garage te vinden, waar hij mocht meehelpen met de auto's. Overdag leek er niks aan de hand, totdat het nacht werd. Toen begon hij dingen te zien. In dromen. Of in zijn kamertje. Er waren mensen. Aardige mensen, maar ook gemene. Nacht in, nacht uit huilde hij de rest van het huis wakker, tot ongenoegen van z'n ouders. Keer op keer vertelde het jongetje dat er mensen in zijn kamer waren. Dat ze tegen hem spraken. Hem smeekten. En keer op keer vertelden z'n ouders dat er niks aan de hand was. Dat het maar dromen waren en dat hij snel weer moest gaan slapen.

Jarenlang was het altijd hetzelfde riedeltje. De schoolresultaten van Acelet gingen sterk achteruit door het slaap tekort. Kinderen pestten hem, doordat ze hem raar vonden. Alles wat Acelet wou was dat men hem zou gaan geloven. Dat ze hem zouden helpen. Daarom besloten zijn ouders hem naar een psychiater te sturen. Ook daar was hetzelfde verhaal: hij werd niet geloofd. De psychiater bestempelde hem als: gestoord. Daarvoor schreef ze hem pillen voor. Pillen die hem nog meer liet ontsporen. Acelet begon te hallucineren. Hij kon de realiteit met de andere werelden niet meer onderscheiden. Hierdoor had hij al regelmatig meubilair gesloopt, had hij z'n vader aangevallen, en had hij zichzelf herhaaldelijk verwond. Zijn ouders waren ten einde raad, tot er mensen voorop hun stoep stonden.
De pillen werden weggegooid. Spullen werden ingepakt en er werd afscheid genomen. Acelet eindigde op de school, waar hij leerde van zijn mutatie. Hoewel hij er al een behoorlijke tijd zit, gaat het lang nog niet altijd goed.  
_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Acelet Dorian   ma sep 21, 2015 9:54 am


Hierbij ben je Class 1.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Acelet Dorian
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: