INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 I missed you! {{Karlie}}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down 
AuteurBericht
Taylor Cadwell
avatar
Class 3
Aantal berichten : 666

Character Profile
Alias: Queen Midas
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: I missed you! {{Karlie}}   do sep 17, 2015 8:22 pm

KARLIEEE // ♕
as you steal my soul from me
Zonder Karlie was het saai op het eiland. Oké, ze had veel dingen ontdekt, maar alleen was dat belangena niet zo leuk als met twee. Zo moest ze haar bijvoorbeeld nog vertellen over de toch wel mooie beerjongen in het bos, die helaas een groot ego had en over het rare voorval met de aura's. Om Karlie's komst te vieren had Taylor een filmavond georganiseerd waarvoor ze bij random mutanten briefjes onder de deur had geschoven om hen uit te nodigen. Zelfs Olivia miste Karlie, want de kattin was het zo gewend geworden dat Karlie rond hing dat ze die afwezigheid ook voelde.

Karlie's vliegtuig had vertraging gehad dus stond Taylor nu al bijna een heel uur te bevriezen op het plein bij de ingang. Haar bruine jas hing gedachteloos over haar arm, maar om die nu aan te doen had niet veel zin meer, ze had het toch al koud of dat was haar redenering toch. Ze was vastbesloten om haar een hartelijk welkom te geven en had dan ook allemaal ballonnen opgeblazen om die met touwtjes vast te houden. Zelfs aan een spandoek was gedacht waarop stond: Ik heb je gemist! Met een  heleboel hartjes en andere random tekeningen. Haar armen waren moe geworden van het dragen van de spandoek, dus hing die slapjes naar beneden. Tot ze een auto zag aankomen. Direct stak ze haar iPhone weg in haar tas en begon ze heftig te grijnzen. Haar jas werd boenk vergeten toen ze het spandoek omhoog hield, want deze viel op de grond. Haar blonde krullen hadden losjes rond haar schouders gelegen, maar toen ze zo heftig begon te springen op haar hakken danste die vrolijk in het rond.

"Karlie!" Gilde ze vol plezier toen haar lange vriendin eindelijk uit de auto kwam. Het doek werd op de grond gegooid en Taylor rende op haar beste vriendin af. In een wolk van trui, haren en parfum knuffelde ze Karlie hevig. "Ik heb je zo gemist!" Gilde ze nog steeds toen ze haar eenmaal losliet en als een klein kind schudde ze met haar handen en trappelde ze op haar voeten van enthousiasme. De ballonnen die ze aan touwtjes had gehangen waren ondertussen al lang naar boven gevlogen en gegrepen door de wind. Helaas. Ach, het was niet dat het haar ook maar iets kon schelen om eerlijk te zijn. Het belangrijkste wat dat Karlie er was.
robb stark

_________________

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Karlie Aldaine
avatar
Class 3
Aantal berichten : 103

Character Profile
Alias: Tempesta
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I missed you! {{Karlie}}   do sep 17, 2015 10:42 pm

And with you I'd dance
In a storm, Fearless
It's the first kiss, really something, it's Fearless
Ze keek verwonderd uit het raam. Ze keek haar ogen uit, ook al was het al best laat. Karlie kon nog zeker wat zien. Haar vliegtuig was vertraagd geweest, en ze was best moe, maar dat was niet te merken. Daar zou ze pas achter komen als ze in haar bed zou duiken. Daarvoor was het altijd zo dat ze nog energie had voor tien. Het was nog licht, maar dat zou wel snel verdwijnen. Het was al na achten, en de laatste maaltijd die Karlie had gehad was op het vliegveld iets voor lunchtijd. Als ze de knabbeltjes in het vliegtuig niet mee telde. Ze had in het vliegtuig wel wat geslapen, maar ook wat vragen gesteld. Het was een heel nieuw hoofdstuk in haar leven voelde ze. Ze had in het vliegtuig eigenlijk noodgedwongen moeten slapen, omdat ze anders met de elektriciteit in de war was gekomen. Dat kon ze niet helpen, maar in een vliegtuig zou dat extra gevaarlijk zijn geweest.

Het eiland zag er van buiten af erg mooi uit vond ze. En groot! Ze was NY gewend, dus dit zou wel heel anders zijn,  maar voor zover ze kon zien was het best groot. En dan nog het leukste van allemaal, ze zou haar bff Taylor weer zien. Ze wist dat ze bij haar op de kamer sliep net zoals ze in New York samen een appartement hadden gehad. Maar dit was wel echt top. Ze had haar vriendin zo gemist omdat Taylor eerder weg was gegaan dan zij. En ze miste Taylor's kat Olivia natuurlijk ook. Karlie keek er zo naar uit haar bff te zien, ze kon het nauwelijks bevatten

De school kwam in zicht en het waseen best groot gebouw. Karlie hield zich in zodat ze niet tegen de ruit aangeplakt zat. Maar dat was wel lastig. Ze zag een figuur verschijnen en omg... Het was de enige echte Taylor! Haar bff. Er verscheen een grote glimlach op Karlie's gezicht en ze was nog niet eebs uit gestapt. Toen ze eindelijk de auto uit mocht hoorde ze Taylor gillen: "Karlie!" Karlie draaide zich om zodat ze Taytay kon zien en riep: "Taylor!" Haar bff was zo lief, ze had zelfs ballonen en een spandoek met daarop: 'ik heb je gemist' met heel verl hartjes eromhedn! Karlie rende ook op Taylor af, die op haar hakken op haar af kwam. Karlie had voor de verandering geen hakken aan, maar moest haar hoed wel vasthouden toen ze rende. Ze werd in een knuffel genomen en Karlie begroef haar hoofd in Tay's haar en schouder. Net als Karls had Taylor parfum op, de standaard die zo lekker rook. "Ik heb je zo gemist!" Gilde haar bff terwijl ze stond te springen. Karlie sprong vrolijk mee en gilde: "Ik jou ook! Ik jou ook." Toen ze zag hoe de balonnrn weg vlogen stopte ze en zei zachtjes: "Ooh wat een mooie balonnen Tay!" Er lag nog steeds een grote grijns op haar gezicht en weer nam ze Taylor in haar armen om haar eens flink te knuffelen.

Outfit

_________________
A girl like her is born in a storm. She has lightning in her soul, thunder in her heart,

And  c h a o s  in her bones.
♥:
 
Arianna - Ravenna - Waverly - Daphne - Karlie - Eden
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Taylor Cadwell
avatar
Class 3
Aantal berichten : 666

Character Profile
Alias: Queen Midas
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I missed you! {{Karlie}}   za okt 03, 2015 12:51 pm

KARLIEEE // ♕
as you steal my soul from me
Het moment waarop Karlie uit de auto stapte bleef waarschijnlijk nog wel een tijdje in haar herinneringen staan. Hoe ze met een grijns op haar gezicht de prachtige hoed vasthield en net zo blij als zijzelf afkwam. Het voelde alsof het zolang geleden was, maar eigenlijk viel dat nog behoorlijk mee, maar vandaag mochten ze eens lekker dramatisch doen. Toen ze in een knuffel verwikkeld geraakte kon ze het niet laten om de zalige geur van haar parfum op te snuiven, parfum dat ze soms stiekem zelf ook had opgedaan. Ze vond het heerlijk dat ze eindelijk weer konden samenwonen zoals ze in hun appartement in New York ook gedaan hadden. "Ik weet het, al was het de bedoeling dat ze wat langer hier bleven. Ze hebben zich weer niet aan het schema gehouden." Zei ze gespeeld boos met een pruillipje, maar dat kon ze niet lang volhouden en dadelijk moest ze la weer lachen.

Ondertussen had de chauffeur in stilte haar koffers uitgeladen en huppelde Taylor vrolijk naar eentje toe om de roller vast te pakken. Zoals ze gewent was van Karlie waren het ontzettend veel koffers. "Waarom zo veel koffers, Karlie?" Kreunde ze toen ze het loodzware ding naar voren trok en ondertussen nog een andere tas om haar schouder hing. "Onze kamer is gelukkig niet ver." Grijnsde ze nog steeds opgewonden. "Let's go!" Giechelde ze toen ze met de koffer achter haar aan naar de ingang liep, die veel zwaarder was dan verwacht. Hoe ze die ooit boven gingen krijgen wist ze nog niet, misschien dat ze een soort lift kon maken met haar mutatie? Ze zouden wel iets vinden. "Komaan!" Riep ze naar Karlie die nog achter was, ze kon niet wachten tot ze met haar beste vriendin het eiland mocht ontdekken.
robb stark

_________________

Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Karlie Aldaine
avatar
Class 3
Aantal berichten : 103

Character Profile
Alias: Tempesta
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: I missed you! {{Karlie}}   za okt 10, 2015 9:39 pm

And with you I'd dance
In a storm, Fearless
It's the first kiss, really something, it's Fearless
Het was toch wel echt een nieuw avontuur, merkte Karlie. Ze had nog nooit van het eiland gehoord totdat de mutanten waren langsgeweest na de breakdown on stage van Taylor. Karlie was later gegaan dan haar bff, omdat ze opeens moest stoppen met haar modellenwerk. En ze zat er nog zo in. Maar ze deed alles voor Taylor, en ook had ze er zelf wel iets weer voor gevoeld om naar school te gaan. En ze had Taylor niet alleen willen laten gaan. Niet zoals het eerst was geweest toen Karlie was gestart met haar modellenwerk. Zelf had ze toen heel wat meegemaakt, ook slechtere dingen. Maar toen was Taylor gekomen, en had ze Karlie uit de put geholpen. Karlie was niet trots op wat er was gebeurd toen Tay er nog niet was geweest, maar het had ook betekenis voor haar gehad. Het had een groot deel van haar gevormd, dus ze had het ook niet willen missen. Op een rare manier dan. Ze keek gefascineerd uit het raam van de auto. Ze was NY gewend, maar dit eiland was groot! Daar verheugde ze zich ook wel op, het verkennen van het eiland. Hopelijk had Tay dat nog niet teveel gedaan, zodat ze nog heel veel daarvan samen konden doen. En als ze dan afzonderlijk iets ontdekten maakte dat ook niet uit, want dan konden ze het gewoon vertellen aan elkaar! In het vliegtuig was Karlie ook al best hyper geweest, maar nu voelde ze toch wel wat moeheid opkomen. Toch had wou ze nu niet slapen, ze wou alles zien. Die moeheid zou wel weer terug komen, maar pas als ze in haar bed dook. Nu had ze vooral heel veel energie.

De school kwam in zicht en het waseen best groot gebouw. Karlie hield zich in zodat ze niet tegen de ruit aangeplakt zat. Maar dat was wel lastig.  Ze vond het gewoon zo interessant allemaal. En nu zag ze een figuur verschijnen, en vanuit de verte herkende ze haar al. Het was Taylor! Karlie zat nu echt tegen de ruit geplakt, daar was Taylor! Ze had het ook al aan de chauffeur gemeld, niet dat die het interessant vond. Maar dat maakte niet uit. Toen ze eindelijk de auto uit mocht hoorde ze Taylor gillen: "Karlie!" Er was al in de auto een grote grijns op Karlie's gezicht verschenen, en nu leek die alleen maar groter te worden. Haar bff was zo lief, ze had zelfs ballonen en een spandoek met daarop: 'ik heb je gemist' met heel verl hartjes eromheen! "Taylor!" Riep ze blij terwijl ze enthousiast zwaaide. Daarna renden de twee op elkaar af. Karlie had geen hakken aan voor de verandering, maar ze moest haar hoed wel vast houden terwijl ze rende. Daarna werd ze in een knuffel genomen door Tay. Ze begroef haar hoofd in Taylor's haar en schouder, omdat ze langer was dan haar bff. Ze rook ook even aan het parfum was de blondine op had, de standaard die zo lekker rook. Net zoals Karlie. "Ik heb je zo gemist!"  Gilde haar bff terwijl ze stond te springen. Karlie sprong vrolijk mee en gilde: "Ik jou ook! Ik jou ook." Ze keek naar de mooie ballonnen, die nu wegvlogen. "Ooh wat een mooie balonnen Tay!" Zei ze zachtjes verwonderd. Het was wel heel jammer dat ze weg vlogen.  "Ik weet het, al was het de bedoeling dat ze wat langer hier bleven. Ze hebben zich weer niet aan het schema gehouden." Zei Taylor met een pruillipje, gespeeld natuurlijk. Karlie knikte instemmend, en kreeg toen een idee. Ze bewoog haar hand, en de ballonnen kwamen al weer terug vliegen. Handig toch, dat ze de zwaartekracht kon manipuleren. Ze bond de ballonnen om haar pols, en ook een paar om die van Taylor. "Het zijn ook jouw ballonnen hoor." Zei ze glimlachend en lief tegen Taylor.

Taylor was al naar de koffers van Karlie gehuppeld. En dat waren er veel, zoals gewoonlijk. Drie rolkoffers -twee grote en een kleine- waarvan Taylor een grote meetrok. Ook had het meisje een tas om haar schouder geslagen. En dan was er nog een tas. Dus in totaal drie rolkoffers, twee tassen en Karlie's handtas. "Waarom zo veel koffers, Karlie?" Kreunde Taylor. "Je kent me toch." Antwoordde Karlie terwijl ze onschuldig grijnsde. "Onze kamer is gelukkig niet ver." Zei Taylor opgewonden.. "Let's go!" Karlie pakte de twee overige rolkoffers bij de handvatten en sloeg die ene tas om haar schouder. Haar handtas had ze heel handig op een van de rolkoffers gezet. Maar de twee vriendinnen hadden toch duidelijk moeite met de bagage verslepen. "Komaan!" Riep ze naar Karlie die nog achter was.  Eenmaal binnen stopte Karlie en liet de koffers los. Dit ging hun echt niet lukken zo. "Tay ik heb een idee!" Riep ze nu blij. Ze bewoog haar beide handen, waardoor de drie rolkoffers in de lucht vlogen. Alweer de zwaartekracht manipulatie, waar die allemaal wel niet handig voor was. Ook vloog de tas die Taylor om haar schouder had omhoog, waardoor Karlie alleen nog maar die van haar en haar handtas vast hoefde te houden. "Kom op dan gaan we naar onze kamer!" Riep ze blij.

Outfit

_________________
A girl like her is born in a storm. She has lightning in her soul, thunder in her heart,

And  c h a o s  in her bones.
♥:
 
Arianna - Ravenna - Waverly - Daphne - Karlie - Eden
Terug naar boven Go down
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: I missed you! {{Karlie}}   

Terug naar boven Go down
 
I missed you! {{Karlie}}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» @Karlizzy - Karlie's instagram

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: