INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 It will be held against you [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jackie Morrison
avatar
Class 3
Aantal berichten : 193

Character Profile
Alias: Nightmare
Age: 17
Occupation: Troublemaker
BerichtOnderwerp: It will be held against you [OPEN]   wo sep 16, 2015 7:59 pm

Met volle snelheid galoppeerde Jackie over het strand heen als een grote zwarte merrie, ze genoot van de laatste warme dagen en was het liefst de hele dag zo. Hoezo ze was ook nog een mens? Eigenlijk niet hoor, eigenlijk was ze gewoon helemaal dit prachtige sterke beest. Ze bokte af en toe flink en schopte haar achterbenen naar achteren waarbij ze haar hals laag liet hangen en haar oren strak tegen haar nek gedrukt. Het was er misschien dreigend uit en dat was het in een zekere zin ook wel, want niemand moest haar ook maar proberen te willen temmen. Niemand zou haar aan kunnen, niet met deze kracht en snelheid die ze had. Ze was te wild en dat zou ook nooit veranderen, er zou nooit iemand komen die controle over haar kon nemen, want Jackie deed wat ze zelf wilde. Dit betekende overigens niet dat ze niemand op haar rug zou laten, heel soms kon ze wel een uitzondering maken voor wat speciale mensen. Zoals Aurélia en Grace - want dat waren gewoon awesome roommates - en Dante was hij was eigenlijk best wel een coole gast met zijn talent in skaten, waar ze wel naar opkeek. Voor de rest was het gewoon een dikke vette nee.

Weer aan gekomen bij het gebouw stormde er erop af en veranderde ze op het laatste moment terug in een mens waarop ze ook doodnormaal de deur open deed en naar binnen liep. Ze ging even met haar hand door haar haren heen en liep sierlijk met wiegende heupen door de gangen heen. Hmm.. Ze had ook nu niet zoveel te doen, kon nog wel terug naar buiten gaan maar daar was ze net al geweest. Eigenlijk was het nog maar een beetje saai op dit eiland en tot nu was ze alleen nog maar mensen tegen gekomen die ze eigenlijk wel mocht, terwijl dat normaal niet zo was. Kon ze haar super mutaties nog niet gebruiken om mensen dwars te zitten of bang te maken, of kon ze niemand in elkaar slaan met het stelletje hoeven die ze had. Niet dat ze dat persé wilde ofzo, maar eigenlijk zou ze het wel waarderen om iemand even te mogen haten, gewoon om de verveling een beetje tegen te gaan. Nu wist ze wel dat van Aurélia ze altijd even Aly op mocht zoeken om het haar moeilijk te maken maar die was blijkbaar niet zo makkelijk te vinden de laatste dagen, beetje jammer.

Gezien haar luiheid en ze toch al een beetje haar beweging had gekregen - in de vorm van een paard dan - besloot ze naar de woonkamer van de school te gaan, in de hoop dat daar nog wat viel te beleven. Misschien iets waarvoor ze niet veel hoefde te doen, want ze voelde atm niets meer voor sportief bezig zijn, tenzij het natuurlijk iets heel leuks moest zijn al was ze nu niet echt iets wat ze daarvoor kon bedenken. Eenmaal aangekomen in de woonkamer maakte ze een klein aanloopje en sprong ze op de bank waardoor ze er meteen languit op lag. Heerlijk, beetje relaxen. Ze keek even naar de tv die nog aanstond op iets, maar het was duidelijk niet interessant want ze drukte het weg, haalde de smart tv functie naar boven en begon zelf muziek op te zeggen. Begon met een liedje van Fall out Boy die Just one Yesterdat heette..

[OPEN]
JACKIE MORRISON
Anything you say can and will be held against you
So only say my name
[color:c925=969696]THANKS ♥


_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
It will be held against you [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: