INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 James Anthony Wright

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jim Wright
avatar
Class 2
Aantal berichten : 23

Character Profile
Alias: Jude
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: James Anthony Wright   do okt 31, 2013 10:18 pm

Volledige naam: James Anthony Wright
Roepnaam: Jim, Jude
Leeftijd: 20
Geslacht: Mannelijk
Geboortedag: 16 mei
Sterrenbeeld: Stier
Geboorteplaats: London, Engeland
Geaardheid: Hetero

Karakter:
Jim is vrij slim en heeft iets prettigs en luchtig over zich, maar hij is ontzettend verlegen. Hij is wel aanwezig maar zal niet veel zeggen en eerst even de kat uit de boom kijken. Als zijn verlegenheid weg ebt is al snel duidelijk dat het een hele vriendelijke, zachtaardige jongen is. Hij houdt van veiligheid en is ook erg vreedzaam. Hij zal zich niet snel in een ruzie mengen maar wilt zulke dingen het liefst voorkomen. Van vechten houd hij al helemaal niet maar zal je niet snel in de steek laten. Hij is erg betrouwbaar en loyaal naar zijn vrienden en familie. Het feit dat hij niet van ruzie en vechten houd betekend natuurlijk niet dat hij zulke dingen nooit doet. Hij zal zeker weten blijven steunen als je in de problemen zit. Hij is ook een echte doorzetter en is heel geduldig. Hij wil elk project dat hij begint ook afmaken en door zijn perfectionistische gedrag en uiterst lange geduld zal het soms ook wel eens lang kunnen duren. Maar als het moet doet hij dingen heel snel. Hij is wel echt van de liefde en zal ook niets liever willen dan een vriendin. Hij heeft daar tot nu toe niet zo’n geluk mee gehad door zijn verlegen manier van doen op blind dates of zelfs een eerste gesprek.Door zijn liefdevolle manier van doen zal het ook moeilijk zijn om, als je eenmaal iets voor hem voelt, van hem af te komen. Hij is ook erg bezitterig en zal snel jaloers worden, als iemand iets beters doen, of als iemand anders aandacht geeft aan iemand die hij leuk vind. Dan komt zijn bezitterige kantje naar boven.

Hobby’s:
Jim is erg muziekaal en heeft een vrij goede zang stem. Hij heeft vroegen veel in bandjes gezongen en gespeeld. De instrumenten die hij speelt zijn de gitaar, piano en de drums. Zijn favoriete vak op school was altijd geschiedenis. Ook thuis was hij er veel mee bezig in boeken en op de pc. Lezen is ook een van zijn favoriete bezigheid. Soms zit hij zo diep in een boek dat hij alles om zich heen vergeet. Een andere hobby waar hij zich soms helemaal in kan verliezen, en nogal logisch, is muziek luisteren. Hij is helemaal gek van de Beatles wat ook weer een stukje muziek geschiedenis is. Deze laatste twee doe hij dan ook het liefst tegelijkertijd. Met al deze dingen bij elkaar lijkt hij maar veel stil te zitten maar niet is minder waar. Wat hij ook echt heel veel doe is skateboarden en hij is er nu ook aardig goed in geworden. Het leukst vind hij dan ook met een tas vol boeken, muziek in, op zijn skateboard door de stad te rijden op zoek naar een rustgevend plekje.

Uiterlijk:
Nu is Jim een vrij lange jongen van 1,84 m. Hij zal ook niet snel over het hoofd worden gezien. Hij heeft een slank en lang lichaam en toch nog redelijke brede schouders. Verder ziet hij er niet heel gespierd uit, maar vergis je niet. Hij is niet wat hij lijkt. Zijn donkerbruine haar zit soms wat warrig maar lijkt altijd wel goed te zitten en passen perfect bij zijn donkerbruine kijkers. Ook heeft hij soms wat gezichtsbeharing maar dat verschilt per keer. Het liefst draagt hij meer de neutralere kleuren. Zwart, wit, grijs maar ook veel bruin. Het liefst een simpele donkere spijkerbroek, zwarten gympen, een simpel egaal kleurig shirt met een vest of jasje.

Mutatie: Mirror Manipulation
Jim kan op een bepaalde manier spiegels manipuleren. Dat kan in 3 verschillende vormen.

1. Mirror window:
Als Jim door een spiegel kijkt, maakt niet uit wat voor vorm of grote, en hij concentreert zich heel goed op een bepaald persoon, zal die persoon onbewust naar een spiegel opzoek willen. Zodra die persoon dan in een spiegel kijkt zullen ze Jim in het spiegelbeeld zien.

Voordelen:
Jim kan dit niet alleen bij zichzelf doen. Als hij vlak achter iemand anders staat die voor een spiegel staat, zal die persoon ook in de spiegel gezien worden. Daardoor kun je bijvoorbeeld ook zien waar sommige mensen zich bevinden. De afstand tussen de twee spiegels maakt niet uit, zolang hij de persoon maar eerder gezien heeft.

Nadelen:
Het is alsof er glas tussen de twee spiegels zit dus je kunt niet met elkaar praten. Het vergt heel veel concentratie, dus als hij afgeleid wordt verdwijnt het spiegelbeeld uit beide spiegels.

Grenzen:
Het vergt onwijs veel concentratie om het bij zichzelf te toen, laat staan samen met een ander. Hij moet de persoon eerder gezien hebben anders heeft het geen zin. Als de andere persoon om een of andere reden toch niet in een spiegel zal kijken binnen bepaalde tijd, meestal tussen de 2 en 5 mintuten, zal Jims concentratie verslappen en mislukt het.

2. Mirror Ilusion:
Bij deze vorm gaat het eerste deel hetzelfde als bij Mirror window. Het verschil is dat Jim kan bepalen wat je doet in je spiegelbeeld. Je ziet Jim niet omdat je eigen spiegelbeeld op hem wordt geprojecteerd. Het lijkt alsof je gewoon in een spiegel kijkt, maar je spiegelbeeld heeft een eigenleven. Dus alles wat hij doet, zie jij jezelf doen in het spiegelbeeld.

Voordelen:
Het is een illusie dus je kunt ze voor de gek houden, bang maken of afleiden van iets. Of als je een manier weet kun je die persoon ook ergens mee helpen. Deze vorm is het leukst in een kamer met meerder spiegels.

Nadelen:
Dit kan maar heel kort. Het langste wat Jim tot nu toe gelukt is, is een minuut. Dus wat hij ook wilt doen, het moet snel gebeuren. Een ander nadeel is de afstand. De spiegels mogen niet meer dan 1 km afstand tussen elkaar hebben.

Grenzen:
Jim kan geen uitgebreide bewegingen maken zoals een flikflak ofzo. De spiegel, waar de andere persoon en waar Jim in kijken, moeten allebei tenminste zijn/haar hele gezicht laten zien, maar het liefst zijn hele lichaam. Bij kleinere spiegels zoals make-up spiegeltjes enzo heeft het geen effect

3. Mirror view:
Jim moet, voor de spiegel, aan een plaats denken. Deze plaats verschijnt dan op de spiegel. Net alsof je naar een tv kijkt.

Voordelen:
In tegenstelling tot Mirror window, kun je hier wel stemmen horen. Dit is de perfecte manier om te spioneren, omdat Jim zelf niet verschijnt in de spiegel. Dus als er mensen in die kamer een besloten gesprek hebben kun je ze afluisteren. Andere kunnen ook mee kijken met Jim. Hij houdt deze vorm het langst vol. Zijn record is tot nu toe anderhalf uur. Als hij de plek kent en/of eerder heeft gezien is het een makkie om hem te vinden.

Nadelen:
Er moet wel een spiegel in die kamer hangen anders heb je er niks aan. Zelfs een klein spiegeltje helpt, maar de grote van de spiegel is wel de grote van het beeld wat je ziet. Stel dat er een klein rond spiegeltje hangt, zie je ook alleen de kamer in die kleine ronde vorm. Dat zorgt er dus voor dat je een hoop dode hoeken kan hebben. Jim of mensen die mee kijken moeten wel muisstil zijn. De personen aan de andere kant kunnen hen namelijk ook horen.

Grenzen:
De plek waar Jim aan moet denken hoeft hij niet te kennen of ooit gezien te hebben, maar moet wel héél specifiek uitgelegd worden. vb: het kleine kamertje gericht naar het westen, op de tweede verdieping, in appartement #05, in het appartementencomplex op dat en dat adres, in die en die stad, in dat en dat land, enz. Als de uitleg niet goed is zal het niet werken of kom je op een andere plek terecht. Van de drie vormen is dit de makkelijkste om te doen. Hier zal hij dan ook sneller in slagen dan de andere.

Bij alle vormen vergt het veel concentratie, wat onderling wel varieert. Hij kan dit ook alleen echt bij spiegels. Niet bij spiegelende voorwerpen of water.

Geschiedenis:
Jim is geboren in Londen, maar groeide op in een kleiner stadje aan de kust. Hij kwam uit een gezin met drie kinderen en had een vrij normale jeugd. Hij was muziekaal en op zijn 13de begon hij zijn eerste bandje, die alleen maar beatles liedjes speelde. Hij was ook veel te vinden op het strand waar hij uren kon wandelen en nadenken. Veel vrienden had hij niet, maar dat vond hij niet erg. De vrienden die hij had waren meer dat genoeg en ze hadden samen de grootste lol. Zijn ouders hoopte dat zijn verlegenheid zou vervagen met de puberteit maar dat was helaas niet het geval. En toen hij meisje anders begon te zien dan alleen maar vervelende krengen of stomme zusjes of zelfs gewoon vrienden werd het knap lastig voor hem. Uit de geschiedenis boeken maar ook gewone lees boeken ontdekte hij de mooiste liefdes verhalen, maar zelf had hij weinig geluk in het vinden van de ware. Hij ontdekte zijn mutatie pas op latere leeftijd. Het was geheel per ongeluk gegaan, maar het probleem was dat hij niet alleen was toen het gebeurde. De halve school was erbij. Mensen vonden het vreemd, eng en sommige vonden het gewoon stom. Zijn leeftijds genoten begonnen hem te pesten en te negeren. Hij werd raar aangekeken en al zijn vrienden lieten hem één voor één vallen. Hij nam het ze niet kwalijk maar de situatie werd er niet beter op. Op een avond werd hij zelfs in elkaar geslagen door een dronken groepje jongens. Hij was toen 17. En alleen maar omdat hij in elke spiegel op school te zien was geweest. Sommige mensen dachten dat het een truc was maar veel mensen geloofde dat het echt was. En ze hadden gelijk. Gelukkig bleven zijn ouder hem steunen, net zoals zijn broer en zusje. Maar hij was niet meer gelukkig. Hij werd depressief en wist niet meer wat hij moest doen. Hij was nog nooit buiten Engeland geweest. Dat was hij nu ook niet van plan. Hij begon zich meer af te zonderen van de andere en bleef veel op het strand. Thuis probeerde hij vaak genoeg dingen uit met spiegels, waar hij soms mee in de problemen kwam, als hij bijv. in de spiegel verscheen van een meisje dat hij leuk vond. Wat alles nog alleen maar erger maakte. Hij was vreselijk jaloers geworden op zijn broers en zussen. Zij hadden helemaal niks vreemds en konden normaal hun leventje leiden en succes krijgen. Zijn broer die zeker 8 jaar ouder was trouwde met een prachtig meisje en kreeg een goedverdiende baan toen hij naar Londen verhuisde. Verteerd door jaloezie en verdriet wilde hij er een eind aan maken. Maar dat werd voorkomen toen hij twee mensen op het strand ontmoette. Ze vertelde hem over Genosha Island en de school. Na wat twijfeling nam hij het aanbod aan. Hij vertelde zijn ouders een smoes, dat hij op reis ging, wat ze maar moeilijk konden geloven. Maar het werkte en op zijn 20ste verhuisde Jim naar de school…

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: James Anthony Wright   vr jul 17, 2015 10:11 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
James Anthony Wright
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: