INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 It's a wild world for you |&Cloud

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   zo sep 20, 2015 3:33 pm


They think they're saving you
Niemand hier had blijkbaar ooit van een Vault gehoord. Was er dan hier een andere naam voor of hadden ze gewoon totaal geen idee wat hij bedoelde? Was Vault 3 dan toch de enige Vault geweest? Hij had nooit gedacht dat er buiten zijn Vault nog iets anders was behalve het eeuwige ijs. Niemand had hem ook ooit iets anders verteld, of iets anders durven denken. Voor hen bestond er niets anders dan wat bekend was voor hem. En hier stond Cas dan te praten over eilanden, een of andere Oostkust, en iets wat Amerika was. Voor hij nog meer vragen op haar kon afvuren over al die dingen, kwam Clyde aangelopen met een stapel papieren die er redelijk zwaar uit zag. De man zelf leek er geen problemen mee te hebben, maar het maakte hem alleen nog maar banger over of hij zou toegelaten worden hier of niet.

Clyde stelde voor om uit te zoeken wat er precies gebeurd was, of om eerst even te rusten. Hij wist niet echt wat het beste was, en draaide zich toen maar voor raad naar Cas, die zou wel weten wat hij moest doen. Ze zei dat ze het niet voor hem kon beslissen, maar dat het misschien wel beter was om het zo snel mogelijk allemaal op te klaren. Hij knikte kort, zijn besluit had hij genomen. "Ik wil het wel uitzoeken, maar ik weet niet eens waar ik moet beginnen", Bekende hij. Clyde lachte hem even bemoedigend toe. "Dat zien we dan wel weer. We gaan eerst naar een plek waar het warmer is en er minder mensen zijn", Zei hij, waarna hij hen beide zachtjes richting waar die plek ook mocht zijn duwde.

Ergens was hij wel blij dat Cas ook mee mocht, dan was het allemaal een beetje minder eng. Onbewust had hij nog altijd haar hand vast, het kwam niet eens in hem op om het los te laten. Clyde ging hen voor en liep een gang op met een heleboel deuren, waar hij er eentje van opende met een sleutel. Er stond een bank in en een tafel, maar ook een bureau met een computer op. Daar ging de man achter zitten en begon verwoed te tikken. "Ga maar zitten, relax een beetje. Jamie, het schoolhoofd, heeft me een paar dingen doorgestuurd die misschien handig kunnen zijn, dus we gaan zo meteen aan de slag", Zei hij, waarna hij een pen en papier nam en hem toen even aan keek. "Dus, je naam weten we al, maar hoe oud ben je? En heb je enig idee wie je ouders zijn?" Vroeg hij. Cloud ademde even diep in en uit, probeerde helder te denken. "Ik ben zeventien jaar oud, en ik weet alleen de voornaam van mijn moeder. Sheryl, al ben je daar vast niets mee", Antwoordde hij, waarna Clyde begon te schrijven.

"Kun je me iets vertellen over de plek waar je bent opgegroeid?" Vroeg hij toen. Cloud wreef even door zijn haar, probeerde nuttige details te bedenken. "Ik weet alleen dat het ondergronds was, en we noemden het een Vault. Voor zover ik wist was er buiten dat helemaal niks behalve het ijs. Ik ben maar een paar keer buiten geweest, maar niet eens zo heel ver omdat dat te gevaarlijk was..", Vertelde hij. Twijfelend keek hij Clyde en Cas beurtelings aan. "Ik weet ook niet waarom we er nooit vragen bij hadden, voor ons was het normaal om ondergronds te leven volgens een strikt programma en alles..", Zuchtte hij. Hopelijk zou hij ooit achter de waarheid komen, en misschien de locatie van de Vault. Misschien leefde Tifa nog..


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cas Harley
avatar
Deceased
Aantal berichten : 85

Character Profile
Alias: Vixen
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   di sep 22, 2015 7:07 pm


"This is the part where the wolves are"

Dat ze hier zo dood leuk allemaal zaken zat op te noemen over waar dit eiland gesitueerd was, leek niet echt een belletje te doen rinkelen bij Cloud. Iets wat ze wel had verwacht. Maar toch bleef ze het vreemd vinden, heel dat Vault gedoe, het feit dat hij sommige dingen totaal niet snapte of er andere gebruiken voor had. Ergens deed het haar denken aan een of andere sekte of zo. Dat idee vond ze niet zo heel geweldig klinken tbh. Cloud in een of andere sekte die hem totaal van de buitenwereld weg hielden en zo. Misschien was het maar beter dat Clyde er aan kwam, want hey hoe meer vragen hij zou stellen des te meer zij hem waarschijnlijk zou verwarren met haar antwoorden om nog maar te zwijgen over hoe verward haar hoofd zou zijn daarna.

Cas glimlachte even breed toen de jongen toch verder wilde onderzoeken waar hij nu werkelijk vandaan kwam. Niet dat ze het hele Vault gedoe niet geloofde, maar alsnog was ze zelf even goed niewsgierig geworden naar hem. Het kwam wel even als een verassing dat zij er nu ook letterlijk mee in betrokken werd tho. Niet dat ze het heel erg vond, maar die dingen hoorde toch naja vertrouwelijk te zijn of zo? Al was het misschien ergens wel beter dat ze mee ging, dan wist ze toch al zeker dat hij niet al te overstuur zou raken. Of wel ja, dat ze hem tenminste toch kon helpen moest hij wel overstuur zijn?

Aangekomen bij Clyde’s kantoortje, een plek die niet al te onbekend was voor haar sinds ze er een aantal dagen geleden ook nog had gezeten, leidde ze Cloud mee naar de bank en dropte zich daar maar op. Zwijgzaam luisterde ze. Of ze er ooit zouden achterkomen waar hij vandaan kwam was nog maar de vraag. Als hij werkelijk uit zo’n Vault/sekte-ding kwam dan leek het haar van niet. Maar ze kon het in haar hoofd even goed helemaal fout hebben en wel ja, dan zou ze zichh mooi belachelijk maken moest ze er iets van zeggen. Dus nah, stilzitten en mooi wezen meer moest ze eventjes niet doen. Dat laatste was obvi een grapje tho, zo’n dikke nek had ze nu ook weer niet.

Woah, wacht ondergronds? Er half in slagend de verbazing van haar gezicht te houden keek ze hem met een klein fronsje aan. Dan was het echt wel niet zo abnormaal dat hij dingen als Amerika niet kende. Of nou ja, er bestonden vast wel ondergrondse scholen right? Die gaven vast ook wel aardrijkskunde enzo? ‘Dus eigenlijk is dit alles echt wel nieuw voor jou?’ Sprak ze uiteindelijk zachtjes toen hij was uitgesproken. Kort gaf ze een kneepje in zijn hand en glimlachte bemoedigend. ‘Je moet me echt wel eens wat meer vertellen over jou woonplaats mate.’ Kijk, hier was ze dan wel goed in. De boel een beetje opvrolijken met haar eigen onwetendheid en haar nieuwsgierigheid en zo._________________
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   di sep 22, 2015 11:21 pm


They think they're saving you
Clyde leek wel bezeten, zo snel schoot zijn pen heen en weer over het papier. Ondertussen zag je ook bijna letterlijk dat hij heel hard aan het nadenken was. De verbazing op zijn gezicht sprak ook wel boekdelen, en het werd allemaal nog erger toen hij zag dat Cas ook redelijk bezorgd keek. Dus het was echt zo, ze hadden nog nooit over de Vault gehoord, of over de zovele gevaren die er zogezegd op de wereld hadden rondgelopen.. De realisatie dat ze zijn hele leven lang al tegen hem hadden gelogen, sloeg hem bijna recht in zijn gezicht, en opnieuw moest hij moeite doen om zijn tranen binnen te houden. Vooral omdat er naast hem nog zoveel andere mensen in de Vault hadden geleefd.. Zijn moeder, Tifa, de andere Guards, de Dwellers.. Ze werden allemaal belogen en hij had geen idee waarom.

Zijn enige hoop om Tifa nu ooit nog terug te zien, lag in het feit of Clyde of iemand anders de locatie van Vault 3 zouden achterhalen. De blonde man begon wat dingen in te typen op de computer die er stond, terwijl Cas hem weer aan sprak. ‘Dus eigenlijk is dit alles echt wel nieuw voor jou?’ Vroeg ze, en hij knikte voorzichtig. ‘Je moet me echt wel eens wat meer vertellen over jou woonplaats mate.’ Zei ze hem toen, en hij slikte even.

"Euhm, tja, hij zat dus ondergronds, en was vele levels diep. Er waren ruimtes waar energie opgewekt werd, ruimtes waar water werd gezuiverd en voedsel werd verwerkt. Er waren ook slaapzalen, en ruimtes waarin we konden ontspannen, en zelfs een bibliotheek.. Al stonden daar waarschijnlijk ook geen boeken die echt waren, of wel?" Zei hij zachtjes, twijfelend. Allemaal leugens om de boel in stand te houden. "Er waren ook verschillende labo's, waar ik gemaakt ben, en ziekenhuizen. Oh, en trainingsruimtes voor de Guards natuurlijk", Ging hij verder, de hele situatie een beetje schetsend voor haar. "Alles was gemaakt uit metaal, en ik voelde me er wel veilig", Zei hij uiteindelijk zachtjes, alsof het heel erg was dat hij dat zei.

Ondertussen was Clyde klaar met typen. "Antarctica", Mompelde hij, waarna hij het woord neer krabbelde en op stond. "Cas, breng jij Cloud even naar zijn kamer? Hier is de sleutel. Ik moet even met Jamie gaan praten", Zei hij nog, waarna hij uit het kantoortje verdween en de twee jongeren achterliet. Cloud keek vragend naar het meisje naast hem, wachtend op enig bevel of reactie op wat Clyde had gezegd.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cas Harley
avatar
Deceased
Aantal berichten : 85

Character Profile
Alias: Vixen
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   wo sep 23, 2015 8:51 pm


"This is the part where the wolves are"

Cas kon het serieus even niet geloven. Niet dat ze hem uit maakte voor leugenaar, want dat was hij niet. Het gezicht van Cloud sprak boekdelen dat hij echt niet loog. Dat alles wat hij vandaag had ervaren helemaal nieuw voor hem was. Alsof hij net pas op de wereld was gezet en hij eigenlijk alles nog moest leren wat er te leren viel over het leven op deze verdomde aardbol. Het was net een van de redenen waarom ze zo’n medelijden had met de knul. Al was dat misschien niet het juiste woord, natuurlijk was het erg. Maar het gene wat haar het meeste dwarszat was de reden waarom hij pas nu tevoorschijn was gekomen. Er school meer achter Cloud dan hij liet doorschijnen dat was een feit, en ze wilde er dolgraag achter komen. Al was de enige reden daarvoor dat ze hem verder wilde behoeden voor enig gevaar. Een gevoel dat ze voor nu alleen nog maar bij haar familie had gehad, al was ze daar in volledig gefaald. Iets wat haar ’s nachts in haar hoofd nog steeds parten speelde..

Geboeid luisterde Cas naar hem. For real, ze leek wel een of andere peuter die aan het luisteren was naar een verhaaltje of zo. Het was echt wel interessant tho. Het feit dat mensen werkelijk onder de grond leefde en er een leefbare situatie van konden maken met alle voorzieningen die ze nodig hadden, was gewoon speciaal in haar ogen. Al vond ze het ergens ook best, tja donker klinken. En dat bedoelde ze in de letterlijke zin, want hoewel ze waarschijnlijk lampen hadden om de boel te verlichten en zo hadden ze dus voor zo ver ze kon opmaken geen daglicht. Geen zonlicht, nee dat was even mooi niets voor haar. Cas had echt wel een zonnetje nodig om haar dag een beetje vrolijker te maken hoor. Niet wetend wat voor antwoord ze moest geven op zijn vraag haalde ze eventjes haar schouders op en schonk hem vervolgens een klein scheef glimlachje. ‘Misschien waren ze deels wel echt..’ Mompelde ze zachtjes.

Het beeld dat ze had van de plek waar haar maatje had gewoond, was niet bepaald een geweldig maar het feit dat Cloud zich er veilig voelde bezorgde haar toch wel ergens een goed gevoel tho. Het idee dat hij daar misschien op de hielen werd gezeten kon ze niet verdragen, al was dat waarschijnlijk juist een van de redenen waarom hij er nu weg was? Nah, tbh dit was giswerk en dat deed ze niet graag.. ‘Ik denk dat het normaal is dat je je veilig voelde, het was de enige plek die je kende. Dat is niets om je over te schamen.’ Sprak ze met een klein knikje, alsof ze zichzelf even de zekerheid moest geven om die woorden uit te spreken.

Het woord dat Clyde had gemompeld was haar niet ontglipt. Al bleef ze zwijgzaam voor zich uit staren terwijl de man op stond. Zou het echt kunnen zijn dat er in het ijs van Antarctica een hele gemeenschap leefde zonder dat iemand er van wist? Van zodra de stem van de gymdocent klonk draaide ze haar hoofd naar hem en knikte kort. Met een klein sprongetje kwam ze overeind, maar in plaats van meteen weg te lopen met Cloud achter haar aan sloeg ze compleet uit het niets haar armen even om de knul heen. ‘Ik weet dat dit alles nieuw is voor je.. Maar ik ben er voor je oké? Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat er niets zal gebeuren met je Cloud. Het maakt niet uit wat er gebeurd, je moet me maar gewoon roepen en dan verschijn ik zo snel mogelijk. Volgens mij heb je hier zo net je eerste vriend gemaakt.’ Grijnsde ze even breed toen ze hem uiteindelijk los liet en heupwiegend naar de deur wandelde om daar te wachten tot de blonde kerel ook zou afkomen en dan kon ze hem mooi escorteren naar zijn kamer. Als een klein pakketje tbh. Pakketje met goeie looks tho.
_________________
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   wo sep 23, 2015 10:58 pm


They think they're saving you
‘Ik denk dat het normaal is dat je je veilig voelde, het was de enige plek die je kende. Dat is niets om je over te schamen.’ Sprak ze, maar het klonk meer alsof ze zichzelf ook nog moest overtuigen van die waarheid. Cloud haalde even zijn schouders op. "Het was een lange tijd hetgene wat me beschermde tegen buiten. Het werd iets minder leuk toen het gevaar ook binnen zat", Zei hij zachtjes, maar keek toen alsof hij net gebeten was door een slang. Had hij dat wel luidop mogen zeggen?

Blijkbaar had Clyde een kleine doorbraak in zijn zaak. Hij moest met iemand gaan praten, en hij nam maar aan dat dat iemand was die nog hoger in rang stond dan de blonde man zelf. Misschien dacht Clyde dat die Jamie meer antwoorden had, of een beter vermoeden naar wat er allemaal gebeurd was. Eigenlijk had hij er nog bij moeten zeggen dat ze hem op die plek dood wilden. Misschien gingen ze hem wel terug sturen.. Dan liep hij waarschijnlijk zijn dood tegemoet. Niet dat hij zonder slag of stoot zomaar ten onder zou gaan.

Nadat de man was weg gegaan, stond Cas op, en hij volgde haar voorbeeld. Wat er daarna kwam, kwam als een verrassing. Ineens sloeg ze haar armen om hem heen? Normaal deed alleen zijn moeder dat.. Dus hij schrok er het eerste moment wel van, maar ontspande toen uiteindelijk weer. Ze vertelde hem dat ze er voor hem zou zijn als hij haar nodig had, en dat hij haar als een vriend mocht beschouwen. Dat plaatste toch wel voor het eerst een bredere glimlach op zijn lippen. "Dank je", Zei hij, zachtjes maar gemeend. Daarna liep hij achter het meisje aan richting de deur, want ja blijkbaar zou ze hem laten zien waar zijn kamer was, al wist hij nog niet echt wat het doel van die kamer zou zijn.. Misschien kreeg hij hier ook een job in de productie toegewezen? Of het kon iets helemaal anders zijn, want alles was hier gewoon helemaal anders.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cas Harley
avatar
Deceased
Aantal berichten : 85

Character Profile
Alias: Vixen
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   za sep 26, 2015 3:29 pm


"This is the part where the wolves are"

Cas beet kort op haar onderlip. Dus Cloud’s leven werd toch bedreigd van binnen af? Moeizaam slikte ze even. Een ongekend gevoel borrelde er in haar op. Schuldig.. Dat was het gene wat ze voelde, ze voelde zich schuldig om het feit dat ze hem niet had kunnen beschermen al hield dat niet helemaal steek want tot op vandaag kende ze de jongen helemaal niet. Maar ze kon het niet helpen om eerlijk te zijn. Voor kort streek ze over zijn schouder. ‘Het enige gevaar dat je hier op dit eiland hebt, is dat er zo nu en dan misschien eens wat drama op je af komt meer kan je hier niet gebeuren. Alsof ik dat al zou toestaan.’ Ditmaal was het haar beurt om haar stem iets zachter te laten klinken. Nee, ze ging hem nooit meer iets laten overkomen. Als het in haar macht lag om hem te beschermen dan zou ze het gewoon doen, zelfs als ze haar leven daarvoor moest opgeven. Want dat was uiteindelijk toch hetgene waarvoor ze de afgelopen was klaargestoomd right? Zou het dan werkelijk kunnen dat Cloud degene was die ze moest beschermen? Dat idee kwam ergens wel aan als een klap. Net zoals de denkbeeldige klap van angst die ze kreeg. Wat als ze weer zou falen?

De glimlach zien op zijn gezicht liet elke andere gedachte toch weer verdwijnen. Kijk, dat was dus echt wel het gene wat ze vaker wilde zien hoor! Cas grijnsde zijn bedankje even weg. For real hoor, daar moest hij haar niet voor bedanken. Als ze werkelijk was uitverkoren om een jongen als Cloud te beschermen dan nam ze dat graag aan. Want hey, ze had misschien wel de taak van beschermer gekregen bij haar geboorte maar even goed ging het beschermen van iemand met de looks van haar wolkje toch echt wel beter als een of ander random oud vrouwtje beschermen. De gedachte alleen liet haar al even grinniken terwijl ze samen met hem door de gangen liep. Juist ja, hem naar zijn kamer brengen. Thank god voor de nummertjes die op het kaartje aan de sleutel stonden hoor, anders hadden ze hier nog wel een paar uur rond gelopen. Stiekem liep ze zelf nog elke dag minstens twee uur rond voor ze haar eigen kamer had gevonden hoor, en dat was niet eens een grap!

Bij een random deur bleef ze uiteindelijk staan. Meteen unlockte ze de deur, alsof ze een of ander persoontje was in een game die juist een quest volbracht en zo. ‘Wel, dit is je kamer. Ik weet niet hoe het zit met kleding, of je dat wel bij hebt en zo. Maar wel ja, dit is voor zolang je hier blijft basically een soort van mini huisje voor je.’ Beste uitleg ever tbh! Cas liet hem voor haar naar binnen wandelen om dan zelf ook nog heel eventjes binnen te komen. Want ze moest toch wel even zeker weten of alles in orde was en zo. ‘Dus, heb je al genoeg van me of wil je dat ik nog eventjes blijf?’_________________
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's a wild world for you |&Cloud
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» @Avenger -Sam's instagram

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: