INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 It's a wild world for you |&Cloud

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Cas Harley
avatar
Deceased
Aantal berichten : 85

Character Profile
Alias: Vixen
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: It's a wild world for you |&Cloud   di sep 15, 2015 11:19 pm


"This is the part where the wolves are"

2 dagen en zo’n 5 uur later stond ze terug op het schoolplein. De afgelopen dagen had ze vaak genoeg tijd gespendeerd met de twee docenten die haar waren komen halen. Puur omdat Cas haar woede moest leren controleren, en het feit dat ze nu ook nog eens op deze godvergeten plek was maakte dat echt niet makkelijker. Nu had ze even een vrij moment, maar over enkele uren zou ze weer in de gymzaal staan of in de trainingsruimtes die ze ondertussen ook wel weer helemaal leerde kennen. Sporten, dat was de enige manier die werkte voor haar om alles even kwijt te raken. Daarom was ze meestal als kind ook een en al rust geweest omdat ze dus elke dag met haar vader minstens drie uur per dag besteedde aan het trainen van een of andere skill. Het was de veiligste manier voor haar omgeving momenteel, anders ging ze toch wel weer aan de slag met haar mutatie en dat het lethal zou worden stond gewoon vast. Dat ze ongestoord mocht trainen was voor haar dan weer een pluspunt, want zo bleef ze wel eventjes mooi in vorm en zo.

Naast trainen tho kwam er ook nog wel iets anders bij kijken. Het studeer gedeelte. In het midden van de yard zat ze te chillen op een bank met een boek over de anatomie van de mens op haar schoot. Al gleden haar ogen vaak genoeg weg naar haar omgeving. Er was iets aan de gang, misschien niet met de mensen die hier op dit moment waren, maar ze kon het voelen in de lucht. Haar inschattingsvermogen had zich met de jaren geperfectioneerd, iets wat ook nodig was geweest met de toekomst die voor haar was weg gelegd. Al leek die toekomst momenteel heel ver weg. Op een eiland als dit zou ze niet zo snel de persoon vinden die ze zou moeten beschermen, dat was gewoon een feit. Want hej, welke mutant had er nu bescherming nodig? Juist ja, op dat antwoord kon je zelf wel komen. Met een haar geïrriteerde zucht sloeg ze de pagina om en kwam ze dus terecht bij het zenuwstelsel. Zo’n interessante literatuur, niet dus. Maar aye, het was wel kennis die ze in haar hoofd moest hebben zeker voor later en alles. Met haar vrije hand trok ze de vest die ze aan had wat dichter wanneer er een vrij koele bries langs haar lichaam heen streek. Ugh, nee haar mocht je echt wel het weer van LA geven hoor, dat was even 1000x beter dan dit ongure bijna herfst weer._________________
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   wo sep 16, 2015 12:02 am


They think they're saving you
Zijn oren werkten niet meer, op de hoge pieptoon na. Hij was duizelig, gedesoriënteerd, verward en boven dat alles nog een keer aan het verdrinken ook. Hij wist niet eens waar hij was, of wat er gebeurd was. Ze hadden in the Vault geen water, toch niet zo diep dat je er niet in kon staan. Zwemmen kon hij dus niet, en zelfs als hij het zou kunnen, zou hij er te verward voor zijn. Hij wist niet eens meer wat boven of onder was, laat staan dat hij wist waar hij heen moest. Belletjes lucht ontsnapten uit zijn mond, en hij probeerde ze nog tegen te houden, maar dat had natuurlijk geen nut.

Twee armen sloten zich rond zijn borst, maar hij was te verdoofd om er op te reageren. Plots kreeg hij weer zuurstof in zijn longen, vermengd met zoutig water in zijn keel, maar dat gaf niet. Hij hapte naar adem en piepte even toen de lucht precies als schuurpapier aanvoelde. Twee nieuwe handen trokken hem omhoog, en hij belandde op iets wat aanvoelde als metaal. Voor het eerst kon hij even kijken waar hij terecht was gekomen. Het was een soort van.. Badkuip, maar het water zat deze keer naast de kuip en niet er in. Cloud schoof achteruit tegen de rand en sloeg zijn armen om zijn lichaam heen, rilde toen de koude lucht zijn natte kleren nog meer afkoelde.

Een man kwam op hem afgelopen, niet op een dreigende manier en dat was misschien maar beter zo. Hij droeg een deken, en toen hij dichter in de buurt was begon hij tegen hem te praten. Niet dat hij echt verstond wat hij zei, zijn brein werkte niet echt mee, maar hij snapte wel dat het de bedoeling was dat hij zijn trui en shirt af deed en zich probeerde warm te houden met dit tot ze ‘op Genosha waren’. Wat een Genosha was, wist hij niet, en hoe ze er zouden komen evenmin, maar hij deed toch wat er van hem gevraagd werd. Met het ruwe deken om zijn schouders bleef hij ineengedoken zitten, wachtend op wat er zou komen.

Het duurde niet eens zo heel lang. De man was nog terug gekomen, had gezegd dat hij Clyde heette, en had toen zijn naam gevraagd. Omdat hij het niet echt vertrouwde, had hij maar gezwegen, en zijn gezicht verstopt achter zijn lange, natte haren. Hij had ook gevraagd of hij hem wel verstond, en zachtjes had hij geknikt. Want vreemd genoeg sprak de man dezelfde taal als hem. Was hij in een andere Vault terecht gekomen? Nee, dat leek niet zo, want hij wist dat er geen enkele Vault kon zijn die zo’n grote watermassa had als hier. En hij zag.. Sterren. Hij voelde ze eerder dan hij ze zag, maar hij zàg ze wel. Hij wist gewoon zeker dat dit de echte sterren waren, en niet die die afgebeeld waren in de boeken in de verboden sectie van de bibliotheek.

Zonder nog gestoord te worden, waren ze aangekomen.. Waar dat precies was, wist hij niet. Het was land, en hij kon er op staan, maar dat was het enige wat hij zeker wist. De grond was vreemd, voelde niet echt stevig, maar hij zakte er niet door. De man, die vergezeld was door een andere en een jonger meisje, namen hem mee naar het midden van het stukje grond. Er stond een grote, rechthoekige blok op. Clyde vroeg of hij hier even wou wachten, en met hier bedoelde hij dus voor het gat in de rechthoek, waar hij door verdween samen met de andere man en het meisje.

Een beetje heel erg verloren bleef hij staan, het deken nog steeds om zijn schouders. Stiekem keek hij rond, naar de bewegingen in de openlucht kamer. Er waren meer mensen, maar die leken hem niet op te merken. Dat was misschien maar beter zo. Terwijl hij stond te wachten, probeerde hij contact te zoeken met Tifa, maar zijn hoofd was stil.. Ze reageerde niet, of kon hem simpelweg niet horen. Dat maakte hem bang, en hij wou dat hij gewoon heel snel terug kon gaan naar de Vault, ook al waren ze daar uit op zijn leven. Hier leek het wat minder vijandig te zijn, maar je wist eigenlijk maar nooit. Daarom bleef hij wel op zijn hoede, zeker toen iemand hem plots benaderde en aan sprak.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cas Harley
avatar
Deceased
Aantal berichten : 85

Character Profile
Alias: Vixen
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   wo sep 16, 2015 12:11 am


"This is the part where the wolves are"

Cas stak even helemaal niet lekker in haar vel en dat kwam door dat vreemde voorgevoel dat ze had. Echt hoor, als er iets bestond als een soort kube vol met spanning of zo was zij er letterlijk recht in gaan zitten. Haar focus hervond ze totaal niet meer, en al die stomme stelseltjes begonnen toch wel eventjes voor haar ogen te dansen. Voor even taste ze haar broekzakken af, zoekend naar haar iPod. Muziek kalmeerde haar meestal wel, maar natuurlijk lag die dus nog heel mooi te chillen op haar kamer. Iets wat er voor zorgde dat ze zich helemaal ging zorgen maken over hetgene wat komende was. Met een klein plofje van het ene gewicht dat op het iets lichtere gedeelte viel sloeg ze het boek maar dicht. Echt heel veel zou het haar toch niet gaan helpen. Een korte kleine bliksemflits schoot heel even omhoog langs haar hand. Iets wat gelukkig geheel onopgemerkt bleef, maar het werd dus wel even tijd dat alles terug mooi normaal werd of dat ze zich weer ging bezig houden met dummy’s te vermorzelen. Tbh, dat was echt nog wel een goed plan stiekem. Kort haalde ze een hand door haar haren die heen en weer waaide door het zachte briesje. Gelukkig had ze toch heel even die cap opgezet voor ze naar buiten was gekomen, anders zou ze nu waarschijnlijk al wel lijken op een of andere vogelverschrikker. Wel een fab vogelverschrikker tho, want hej zeg nu zelf ooit al eentje gezien die gekleed was als haar? Dacht het niet. Onbewust moest ze toch eventjes lachen om haar eigen gedachten die 10/10 waren.

Vanuit haar ooghoeken merkte ze wat beweging op. Het was Clyde, met twee andere personen die haar totaal niet bekend voorkwamen. Maar aye, het belangrijkste was dat de blonde gym docent er was, dan kon ze tenminste weer onder toezicht een paar dingen aan diggelen slagen. Hoewel het toch wat anders was dat haar aandacht trok. Of beter gezegd iemand anders.. Een knul met lange blonde haren, serieus tho ze waren zelf langer als die van haar of zo? Wat ze kon opmaken uit zijn houding was dat hij er uit zag als een verloren puppy. Het feit dat hij dan ook met een deken over zijn schouders stond en niet met een jas aan of wat dan ook zoals elke andere persoon hier en dat zijn haren ook nog eens doorweekt waren zorgde er voor dat de brunette zich zorgen begon te maken over de knul. Niet meteen iets van de dingen die ze normaal gesproken deed bij vreemdelingen, maar bij deze nieuweling was het anders. Cas voelde als het ware een drang om op hem af te stappen en er voor te zorgen dat hij veilig was. Over rariteitenkabinet gesproken..

Maar dus, spontaan als ze was en gedreven door iets wat ze niet kon verklaren stapte ze op hem af. Toch iets behoedzamer dan ze dat normaal deed omdat ze ergens toch wel bang was dat de knul het op een lopen zou zetten. Zoals een wantrouwende puppy tbh. Misschien moest ze ook maar heel eventjes stoppen met de knul te vergelijken met schattige puppy’s en alles, want tja dat was nu niet bepaald zo cool of zo? Op een klein afstandje bleef ze van hem staan, even niet meteen te dicht bij komen want dat zou hem misschien kunnen afschrikken. ‘Hé, gaat alles wel goed?’ Klonk het toch een tikje bezorgd. Goddamn Cas, herpak je eventjes of zo dit ben jij niet. ‘Misschien is het beter dat je naar binnen gaat? Met deze temperaturen is het niet zo handig om met nat haar buiten te blijven staan.’ Maar nee hoor, haar geweten was eventjes op reis vertrokken naar de bahama’s of zo en de bezorgde kant van haar nam het eventjes volledig over.


_________________
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   wo sep 16, 2015 12:40 am


They think they're saving you
Wat hij er allemaal niet voor zou over hebben om nu gewoon in zijn bed te kunnen kruipen. Niet dat hij echt vaak goed sliep, maar er was iets aan die veiligheid van een paar dekens en een kussen. En aan Tifa, die natuurlijk onder hem sliep. Plus, de slaapzaal was de enige plek waar ze nog niet hadden geprobeerd hem te vermoorden. Waarschijnlijk omdat er dan teveel getuigen zouden zijn, al waren ze er wel heel sterk in om die dingen op een ongeluk te doen lijken. Gelukkig had Tifa ze altijd op tijd door, tot nu dan.. Misschien was hij hier ook wel in gevaar, en wie zou hem dan op tijd kunnen waarschuwen?

Met een bang hartje wachtte hij af tot Clyde of de andere man terug naar buiten zouden komen. Zij leken wel te weten wat ze moesten doen, in tegenstelling tot hem zelf dus. Hij had namelijk totaal geen idee. Zomaar hun bevel negeren om hier op hen te wachten, durfde hij ook niet. Eigenlijk voelde hij er ook niet veel voor om binnen te lopen in de ruimte. Hoewel het eigenlijk gewoon ook leek op een Vault, maar dan boven de grond? Als hij het zo bekeek, zag het er wel minder eng uit eigenlijk. Misschien was deze Vault gewoon hier gezet omdat het hier wel veilig was om naar buiten te gaan. En misschien waren de mensen hier ook gewend aan het feit dat ze zomaar naar buiten mochten gaan zonder iets van bewapening of training.

Zijn heldere blauwe ogen volgden een meisje, die eigenlijk best wel op Tifa leek, die op hem af kwam. Ze had het allemaal, de bruine haren en een houding die ook wel zelfzeker over kwam. Toch paste ze die een beetje aan toen ze dichterbij hem kwam. ‘Hé, gaat alles wel goed?’ Vroeg ze, en haar toon klonk een beetje zoals een moeder zou klinken als haar kind net was gevallen. ‘Misschien is het beter dat je naar binnen gaat? Met deze temperaturen is het niet zo handig om met nat haar buiten te blijven staan.’ Ging ze verder, en Cloud beet even op zijn tong. Had ze dan niet gehoord dat hij hier moest wachten? "Ik wacht hier wel", Zei hij zachtjes, ontweek toen haar blik en bleef naar de grond kijken.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cas Harley
avatar
Deceased
Aantal berichten : 85

Character Profile
Alias: Vixen
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   wo sep 16, 2015 6:27 pm


"This is the part where the wolves are"

Misschien had ze maar een random ander vak moeten meenemen naar buiten in plaats van biologie. Niet dat het niet interessant was, maar meh ze kon er gewoon even niet aan doen dat haar hoofd het momenteel niet toe stond dat ze informatie moest gaan opslagen. Echt hoor, in normale omstandigheden verslond ze boeken als dat toch wel op een paar uur tijd en wist ze ook letterlijk alles te onthouden. Stiekeme nerd, dat was wel een beschrijving waar ze aan vol deed. Maar aye, niemand moest het ooit maar even wagen om dat tegen haar te gebruiken want serieus die persoon die ging dan even de pijn van zijn leven beleven of zo. In other words, telepathische mensen mochten even weg blijven nu uit haar hoofd.

Maar er was dus wat opschudding. De bron van dat vreemde gevoel in haar binnenste stond bij het school gebouw te wachten op waarschijnlijk Clyde. De jongen riep dingen op bij Cas die ze eigenlijk totaal niet had verwacht om te voelen. Zich zorgen maken om iemand anders dan haar familie was iets wat haar nooit eerder echt was overkomen. Toch niet zoals dit dan. Het ging er maar raar aan toe op deze plek hoor, dat werd nu nog maar eens bewezen. De langharige puppy had haar in het oog gekregen en het ontging Cas echt niet dat de ogen van de knul echt het meest helder blauw waren dat ze ooit had gezien. Zij had gewoon de meest standaard kleur ogen, in alle drie haar vormen eigenlijk. Kort knikte ze op zijn woorden, waarna ze haar blik zelf ook even naar de grond liet dwalen. Dit verliep net iets te moeizaam naar haar doen.. 'Het spijt me.' Waarom ze dat weer zei, ging haar petje even te boven. Maar meh veel maakte het toch niet uit.

‘Ik ben Cas trouwens, Cas Harley.’ Besloot ze zich maar voor te stellen want beleefdheid en alles. Echt hoor jow Clyde mocht even zijn beentjes wat sneller laten gaan en deze knul als de bliksem komen halen. Misschien klopte het toch wel wat Damian haar had gezegd tussen de trainingen door, dat Clyde heel stiekem eigenlijk een sloompie was. Nah, just kidding ze wist heus wel dat die nu met van alle shit bezig was. Probably waarschijnlijk uit te pluizen waarom deze dude er zo doorweekt uit zag of iets in die aard. ‘Zie je het misschien zitten om gewoon binnen te gaan staan? Vlak bij de deur of zo. Clyde ziet je heus nog wel staan dan, en dan sta je op zijn minst al uit de wind en die shit.’ Hield ze toch wat volhardend vol. Glimpjes van de normale Cas waren er gelukkig nog wel, maar haar normale gedrag boog zo ver af van wat ze hier nu deed.


_________________
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   wo sep 16, 2015 8:24 pm


They think they're saving you
Wat Clyde nog allemaal moest doen, had hij nog opgesomd, maar hij had het langs hem heen laten gaan. Het was niet eens heel bewust, gewoon omdat hij aan heel andere dingen moest denken op dat moment. Het was hem wel een raadsel waarom hij hier buiten moest blijven staan. Langs de andere kant, bij hen in de Vault lieten ze ook niet zomaar eender wie binnen. Die werden eerst gescreend.. Maar hij wist niet eens zeker of zijn informatie hier wel beschikbaar zou zijn. Misschien waren het ook heel negatieve dingen. Dat hij op een eiland zat vol mutanten, maakte geen verschil. Hij gaf hen wel gelijk, dat ze eerst wilden onderzoeken dat hij geen gevaar was voor hun en hun gemeenschap hier.

Het meisje zag hem alleszins al niet als een gevaar, want ze kwam zonder nerveus te zijn op hem af. Misschien was ze wel een van de Guards hier, met iets meer gezag dan de rest, zoals bij hun ook het geval was. Daarom vond hij het moeilijk om haar voorstel te negeren, maar Clyde stond waarschijnlijk hoger in rang en zijn bevel gold misschien meer dan het hare? ‘Ik ben Cas trouwens, Cas Harley.’ Zei ze toen, en hij keek weer op. "Cloud", Reageerde hij, zich niet eens echt bewust dat zijn naam ook daadwerkelijk iets was wat bestond als voorwerp.

Een rilling ging over zijn rug, de wind was koud en zijn haar was nog steeds redelijk doorweekt. Alsof ze het had gezien, spoorde ze hem nog een keer aan om naar binnen te gaan. ‘Zie je het misschien zitten om gewoon binnen te gaan staan? Vlak bij de deur of zo. Clyde ziet je heus nog wel staan dan, en dan sta je op zijn minst al uit de wind en die shit.’ Zei ze, en hij knikte onzeker. Misschien was dat haar manier van bevelen uitdelen hier, en was hij al meteen ongehoorzaam. Cloud draaide zich naar de deur, die gewoon open stond. "Kan ik daar gewoon door stappen?" Vroeg hij verward. Geen verdediging om aanvallers buiten te houden? Vreemd, echt vreemd..


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cas Harley
avatar
Deceased
Aantal berichten : 85

Character Profile
Alias: Vixen
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   wo sep 16, 2015 9:02 pm


"This is the part where the wolves are"

Cloud? Die naam was heel even te cute oké! Paste momenteel echt wel perfect bij het verloren puppy uiterlijk en zo. Tijd dat ze daar nu maar eens echt mee stopte tbh. Ze ging hem wel gewoon even vergelijken met wolkjes of zo, die hadden ook cuteness maar minder dat verloren gedoe. Maar still tho, het was een naam die ze echt nog nooit had gehoord. Toch niet bij mensen dan, no offence of zo. Waarschijnlijk zou de dude de comment over zijn naam en de wolkjes wel al veel vaker gehoord hebben. Want tja, er waren genoeg sukkeltjes op de wereld die het grappig vonden om mensen belachelijk te maken met iets dat zo simpel was als een naam. Aye, ze boekte toch eventjes mooi vooruit gang hoor Cloud keek haar tenminste al weer aan en kon ze dus weer heel eventjes stiekem wat langer in zijn ogen staren. Niet te lang tho, ze wilde absoluut niet dat hij zich ongemakkelijk ging voelen. Nou ja, voor zover dat nog meer kon. I mean, even in de herfst in bloot bovenlijf staan chillen was allesbehalve normaal en alles. Niet dat ze het heel erg vond, maar hej details eventjes. ‘Aangenaam.’ Sprak ze wanneer ze weer door had dat ze werkelijk een tong had, en met een lichte glimlach op haar gezicht.

Eventjes dubbel win voor Cas hoor. Cloud stemde als het ware toe met naar binnen gaan ook al was het met iets zo simpel als een knikje dat toch weer iets of wat terughoudend leek. Zijn vraag tho deed haar eventjes fronsen. Meende hij dat nou? Serieus, hij zat toch echt niet met haar te fucken of zo? Hoewel ze dat niet meteen in hem zag stiekem. ‘Als je me in de maling neemt, kan je net zo goed eventjes met de kleine kindjes verderop verstoppertje of zo gaan spelen.’ De comment was er uit voor ze er wat aan kon doen. Onbewust legde ze haar hand voor haar mond en staarde wat dwaas voor zich uit. Meteen wilde ze zichzelf al voor haar hoofd slaan, want iets in haar binnenste vertelde gewoon dat de knul het misschien nog wel zou doen. Niet omdat hij werkelijk met haar aan het lachen was, maar omdat de arme ziel geen flauw benul leek te hebben van wat er hier nu werkelijk aan de hand was. En dan doelde ze op het eiland en alles, en niet op haar veel te vreemde gedrag.
_________________
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   wo sep 16, 2015 11:26 pm


They think they're saving you
Uit ervaring wist hij hoe lang een screening kon duren. Iemand’s verleden werd helemaal uitgezocht, bloedlijnen, alles. Gelukkig was hij gewoon geboren in zijn Vault, en hadden ze die screening nooit bij hem moeten doen. Hij was netjes gecreëerd in het lab, via een of ander programma dat de genen van zijn vader aan die van zijn moeder had gekoppeld en als een goeie match had aangegeven. Dat dat eigenlijk niet de normale gang van zaken was, wist hij natuurlijk ook helemaal niet. Bij hen was het normaal dat er geen liefde aan te pas kan, het was zelfs normaal dat zijn ouders elkaar gewoon niet kenden, en dat zijn vader ook niet wist dat hij überhaupt bestond.

Hoewel zijn wereld er dus heel anders uit zag dan de hare, wist hij wel wat beleefdheid was en dat je veronderstelt was om je eigen naam te vertellen als iemand dat deed. ‘Aangenaam.’ Zei ze, en hij glimlachte even vriendelijk, nu ja zo vriendelijk als hij dat kon. Hij was nog altijd nerveus en dat was aan hem te zien. Vooral toen ze hem ineens zei dat hij naar binnen moest gaan. Hij stelde een serieuze vraag, maar ze keek hem aan alsof hij net had gevraagd of ze hem naar de maan kon teleporteren.

‘Als je me in de maling neemt, kan je net zo goed eventjes met de kleine kindjes verderop verstoppertje of zo gaan spelen.’ Zei ze, en hij knikte opnieuw. Zijn ogen spotten al snel een goeie verstopplek, een grote hoop groene dingen die niet zo heel ver stond. Hij duwde een paar takjes opzij en ging tussen het groen zitten. Met een beetje een verwarde blik keek hij Cas toen aan. "Ik meende mijn vraag wel serieus hoor.. Zit er geen krachtveld in? Een of andere val om indringers buiten te houden?" Vroeg hij van tussen de groene dingen. Het leek wel een beetje op iets wat hij ooit in een boek had gezien, maar de naam ontglipte hem even.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cas Harley
avatar
Deceased
Aantal berichten : 85

Character Profile
Alias: Vixen
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   do sep 17, 2015 2:26 pm


"This is the part where the wolves are"

De knul voelde zich nog steeds niet op zijn gemak. Maar hij probeerde in ieder geval wel om zo gewoon over te komen als maar kon zijn. En dat kon ze echt wel appreciëren. Al zat het haar nog steeds niet lekker dat hij er werkelijk verloren uit zag, maar dat zou Cas wel snel genoeg verhelpen. Nou ja, als hij haar dat ging toelaten toch en als de knul eindelijk naar binnen stapte. Dan had ze eventjes een dikke win tbh, en Clyde zou het heus wel niet erg vinden als ze Cloud hier mee naar binnen nam, zelf al schoven ze maar enkele meters op. Nah, op dat vlak was de blonde docent nog wel chill eigenlijk. Eigenlijk, nu ze er eventjes over nadacht leken de twee dudes nog wel best op elkaar. Naja, dan vooral het lange haar en zo. Je snapte het wel. De glimlach op het gezicht van Cloud was goed om te zien. In haar ogen betekende dat, dat hij haar toch iets meer begon te vertrouwen. Al kon ze daar ook helemaal fout in zitten, maar details tbh.

Maar die vraag tho. Het leek wel alsof de dude werkelijk dacht dat je naar een andere wereld zou worden geteleporteerd als je er door wandelde. Deuren waren toch iets wat overal bestond? Misschien had Cloud hier gewoon even een klap gekregen tegen zijn hoofd of zo, dat kon het nog wel verklaren. Al zorgde dat er voor dat ze zich niet bepaald geweldig voelde, nah ze moest het zich eventjes niet gaan voorstellen dat hij met iets gemept was of zo. Dat riep gewoon een diepe drang in haar op om hem te beschermen. Meh, deze shit moest ze straks toch even uitzoeken. De kerel knikte. Met verbazing geslagen volgde Cas hem met zijn ogen toen hij zich voort bewoog naar een struik wat verder. Meende hij dit nu serieus?

Verbijsterd liep ze op hem af en hurkte ze bij hem neer. Vrijwel meteen legde ze haar hand op de zijne en trok hem weer overeind. ‘Sorry, ik wist niet dat je het zo letterlijk ging nemen en werkelijk een struik zou in kruipen? Maar kom er maar uit, zo meteen doe je jezelf nog pijn of zo.’ Sprak ze nog steeds zo verbaasd als maar zijn kon. ‘Maar om je te antwoorden. Je kan er zo maar door heen wandelen, er kan je niets gebeuren. Het enige wat er daar is, is een beetje warmte en dat kan jij wel gebruiken niet?’ Glimlachte ze wat breder waarop ze Cloud maar naar de deur toe leidde. ‘Als je het niet vertrouwt, ga ik wel eerst of zo?’ Yeah, dat was misschien een goed voorstel. Het was misschien niet zo gentle-woman van haar, maar hey dat maakte in deze omstandigheden niet uit.


_________________
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   do sep 17, 2015 3:33 pm


They think they're saving you
Deze situatie was heel verwarrend, hij begreep niet echt veel van deze plek. Een deur zonder beveiliging? Was het hier dan zo veilig dat ze die uit hadden gezet? Maar wat als er ineens indringers aan de deur stonden om zoveel mogelijk mensen te doden en voedsel en water mee te nemen? Dan waren ze toch kansloos.. Hij zag hier ook niemand met wapens rond lopen, maar misschien was dat niet nodig. Misschien waren de Guards hier zo goed getraind dat ze iemand zo konden uitschakelen met close combat. Of ze hadden hun mutaties uitgewerkt tot iets waar ze zichzelf mee konden verdedigen. Dat snapte hij dan wel weer, want dat had hij ook gedaan, vooral toen hij zeker wist dat ze toch wisten dat hij een mutant was en uit waren op zijn uitroeiing.

Wat hij ook begreep, was ‘verstoppertje’. Dat had hij vroeger nog wel gespeeld, alleen was dat ook een onderdeel van hun training geweest. Daarom deed hij wat hem het beste leek, zich verstoppen tussen de groene wirwar van dingetjes, een goeie verstopplek eigenlijk. ‘Sorry, ik wist niet dat je het zo letterlijk ging nemen en werkelijk een struik zou in kruipen? Maar kom er maar uit, zo meteen doe je jezelf nog pijn of zo.’ Zei ze, en toen schoot het hem weer te binnen dat dit inderdaad een struik was. Ze had haar hand op de zijne gelegd om hem overeind te helpen. Er bleven wat stukjes struik in zijn haar hangen, en hij plukte het er uit. Stomme struik ook.

‘Maar om je te antwoorden. Je kan er zo maar door heen wandelen, er kan je niets gebeuren. Het enige wat er daar is, is een beetje warmte en dat kan jij wel gebruiken niet?’ Antwoordde ze vervolgens op zijn vraag. Daar had ze ook wel gelijk, hij kon inderdaad wel wat warmte gebruiken. Cas nam hem mee naar de deur. ‘Als je het niet vertrouwt, ga ik wel eerst of zo?’ Stelde ze toen voor, en een beetje beschaamd knikte hij. "Alsjeblieft", Zei hij zachtjes. Cloud volgde haar naar binnen, toch met een beetje zenuwen, maar er gebeurde inderdaad gewoon niks. Met een glimlachje keek hij haar aan, blij dat ze de waarheid had gesproken en de moeite had gedaan om hem naar binnen te helpen. "Ben je hier al lang een Guard?" Vroeg hij een tikkeltje nieuwsgierig.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cas Harley
avatar
Deceased
Aantal berichten : 85

Character Profile
Alias: Vixen
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   do sep 17, 2015 3:58 pm


"This is the part where the wolves are"

Wat er met de knul aan de hand was wist ze niet. Maar hey, wie was zij om te oordelen? Cas moest maar gewoon eventjes opletten met wat ze zei tegen hem en alles, want anders zou Cloud vast nog wel meer van die dingen doen of zo. En langs de ene kant was het best nog wel grappig, maar anderzijds kon ze het niet over haar hart krijgen om hem hiermee uit te lachen. Ze wist dat hij het niet expres deed, zolang zou niemand dat toch volhouden right? Nah, zo’n joker leek de dude haar nu niet meteen. Maar aye, er konden natuurlijk altijd verassingen zijn weet je. Maar nee, dit was het niet. Maar serieus tho, als iemand Cloud hier ooit moest uit lachen ging ze even volledig flippen hoor. Naja, dan toch vooral op degene die het waagde om het zo ver te drijven tbh. Nog altijd vond ze het even vreemd, maar verklaringen waarom kwamen niet meteen in haar hoofd op. Dat werd straks toch even bellen naar haar moeder, misschien dat zij enig idee had waar dit alles op sloeg.

Cas der mondhoeken trokken eventjes omhoog toen Cloud uit de struiken kwam met allemaal takjes in zijn haar, en serieus dat was misschien heel even het schattigste wat ze ooit had gezien hoor. Niet dat ze dat ging vermelden, want naja dudes vonden het niet zo geweldig als je ze cute ging noemen. Met toch een beetje trotsheid loodste de jongen naar de deur. Kijk, dit was toch allemaal veel makkelijker geweest als hij dat van in het begin had gedaan. Cloud leek beschaamd te zijn om in te gaan op haar voorstel om eerst naar binnen te gaan. Kort schonk ze de knul een glimlach en knikte, het was oké. Alsof het een dagdagelijks ding was, en dat was het ook, liep ze door de deur en er gebeurde zoals elke dag helemaal niets. Iets wat hem leek gerust te stellen.

Een guard? Eh.. ‘Wat bedoel je daarmee? Ik ben gewoon een student, net zoals jou.’ Kort wreef ze door haar halen en zette daarbij de cap ook meteen af. ‘Waar kom je eigenlijk vandaan? Als je het niet erg vind dat ik het vraag.’ Want hey, ze moest wel eventjes de grenzen respecteren hier en alles. Want voor zover ze het door had, leek het toch wel te zijn dat ze uit twee verschillende werelden kwamen. Hoe vreemd dat haar ook mocht klinken. Er was gewoon iets off aan heel deze situatie. De warmte van het gebouw werkte echt wel meteen op haar. Vooral dan op haar humeur. Haar irritatie vervloog meteen, iets wat misschien maar goed was at the moment.


_________________
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   do sep 17, 2015 4:29 pm


They think they're saving you
De warmte deed hem wel goed. Hij voelde tenminste weer bloed in al zijn lichaamsdelen stromen, gepaard met het vervelende getintel van zijn handen. Het deken had hem grotendeels warm gehouden, maar er ging niks boven een beetje warmte van een afgesloten ruimte. Hij had nooit veel te maken gekregen met koude, behalve die paar keren dat hij zelf naar buiten was gegaan om een inspectieronde te doen rond de Vault of om de deuren te controleren. Dan was hij altijd dik ingepakt geweest, want het witte spul dat het hele land bedekt had, zoog alle warmte meteen uit je als je het aan raakte. Alles zat namelijk onder het ijs, en daar moest je echt niet zomaar in gaan rondlopen zonder de juiste kleding.

Zijn vraag had haar duidelijk verward. ‘Wat bedoel je daarmee? Ik ben gewoon een student, net zoals jou.’ Zei ze, wat hem dan op zijn beurt weer verwarde. "Wat is een student? En ik bedoel, je gedraagt je wel een beetje als een Guard.. Mensen door de deur laten enzo", Zei hij, waarbij hij even onbewust haar beweging overnam en ook zijn haar even op orde bracht, waarbij er alweer een stukje struik op de grond viel. ‘Waar kom je eigenlijk vandaan? Als je het niet erg vind dat ik het vraag.’ Vroeg ze toen, eindelijk een vraag waar hij meteen antwoord op wist. "Vault 3, area 404", Antwoordde hij braafjes. Misschien zou hij nu ook te weten krijgen welke Vault dit was, en in welke sectie hij lag.

Zijn blauwe ogen schoten naar een beweging in de gang. Het was Clyde weer, met een hele stapel papieren in zijn hand. "Oh, je staat al binnen, mooi", Zei de man toen hij bij hen aangekomen was. "Hi Cas", Zei hij toen tegen haar. Daarna begon hij verwoed in de papieren te zoeken. "Het is echt raar, maar er is nergens informatie over jou te vinden. Geen geboortecertificaat, geen vingerafdrukken in welk systeem dan ook ter wereld, zelfs je naam levert helemaal niks op. Geen woonplaats, geen school adres, gewoon helemaal niks", Zuchtte hij, waarna hij het hoopje papieren weer recht schudde. "Maar.. Die zijn er wel? Deelt jullie bestuur dat dan niet met het mijne?" Vroeg hij verward, terwijl hij niet-begrijpend naar de papieren keek.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cas Harley
avatar
Deceased
Aantal berichten : 85

Character Profile
Alias: Vixen
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   do sep 17, 2015 11:50 pm


"This is the part where the wolves are"

Warmte was welkom voor iedereen tho. Al had ze er nog niet echt een idee van wat ze zou gaan doen met de winter of zo. Nah, dan zou ze wel gewoon als een kleine eskimo buiten komen of zo. Back home was de winter wel aanwezig maar niet zo fel, maar dat geluk zou ze hier waarschijnlijk wel niet hebben. Maar goed dat waren mooi zorgen voor later weet je wel. Voor nu was het enige waar ze zich eventjes zorgen om moest maken Cloud, of wel ja zo voelde het toch aan voor haar.

Het feit dat de knul vroeg of ze een of ander soort bewaker was had haar best wel verbaasd. Wat zou ze in godsnaam moeten bewaken? Beter nog, tegen wie zou ze deze plek moeten beschermen en waarom? Blijkbaar had ze de memo gemist dat ze beschermer werd van een eiland of zo. Cas kauwde even op haar onderlip. Oké goed, dan ging ze het maar over een andere boeg gooien en dingen proberen uit te leggen of zo? ‘Een student is iemand die lessen volgt op een school. Deze plek dus, dit is een school maar tegelijkertijd ook de plek waar je verblijft en alles wat je je maar kan bedenken. Wij leren hier onze mutatie beheersen, en dan ook nog de normale dingen als vreemde talen en al het andere. Begrijp je?’ Cas hoopte het maar. Deed Clyde dit normaal niet of had ze weer een of andere memo gemist? ‘Dat ik mensen door de deur laat is een eerste keer hoor. Iedereen is hier vrij om te gaan en staan waar ze willen.’ Ja, dat was wel duidelijk zo. En zo niet, moest er iemand echt eventjes zijn werk komen doen of zo. Vault 3, Area 404. Naah, serieus ze was eventjes een kei in aardrijkskunde en zo maar daar had ze nog nooit van gehoord? ‘Vault? Cloud, heb je enig idee waar je nu eigenlijk bent? Of tenminste waar het eiland ongeveer ligt?’ Cas die behulpzaam was. Dat maakte je maar een keer in je leven mee hoor. Hoewel voor deze knul zou ze in de toekomst waarschijnlijk nog wel meer uitzonderingen maken, toch wanneer ze door had wat er allemaal speelde.

En toen wham! Uit het niets verscheen Clyde zo maar weer terug met een berg papier. Cas begroette de man met een korte glimlach terwijl ze even kort naar de stapel in zijn armen keek. Jeetje, gebeurde dat elke keer als ze hier nieuwe leerlingen kregen? Zwijgzaam luisterde ze eventjes naar wat hij allemaal te zeggen had. Er was niets van info te vinden over Cloud. Betekende het dan toch dat hij ergens anders vandaan kwam? Nah, er was hier vast een perfecte verklaring voor right? De verwarring in de stem van de vreemde jongen was duidelijk te horen en onbewust schoof ze iets dichter naar hem toe en nam zijn hand weer in de hare. Hoe deze knul praatte. Woorden als bestuur, guard, het kon echt niet zo zijn dat er even ergens een ander soort wereld bestond. Toch niet waarvan niemand iets wist of zo.. ‘Misschien moet je een andere manier van zoeken proberen Clyde? Misschien is er ergens digitaal iets te vinden, een klein spoortje wat dan uitgebreid kan worden naar iets groter?’ Nah, tbh ze had geen flauw idee.._________________
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sverrir Björnsson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 89

Character Profile
Alias: Brynjar
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   vr sep 18, 2015 4:39 pm


They think they're saving you
Deze vreemde plek zat vol verrassingen. Blijkbaar waren er hier ‘studenten’, al wist hij niet wat dat waren. Waren dat gevaarlijke dingen of was het veilig? Hij gokte op veilig, sinds Cas zich er geen druk over leek te maken, dat ze hier zaten. Stiekem durfde hij het niet goed vragen, maar hij deed het toch. Kennis was macht, dat wist hij maar al te goed, dankzij Tifa. Ze legde al snel uit wat een student was, en ook dat ze hier op een school slash verblijfplaats waren. Het woord Vault kwam niet eens voor in haar definitie, wat hij best een beetje gek vond. Toen ze dan ook vroeg waar hij vandaan kwam, gebruikte hij dat woord maar, al leek ze niet te snappen wat hij er mee bedoelde.

‘Vault? Cloud, heb je enig idee waar je nu eigenlijk bent? Of tenminste waar het eiland ongeveer ligt?’ Vroeg ze, en hij schudde een beetje awkward zijn hoofd. "Ik weet alleen dat ik uit Vault 3 kom, en dat er dus waarschijnlijk meerdere zijn.. En ik dacht dat dit hier er een was, maar dan boven de grond?" Probeerde hij uit te leggen, al had ze vast evenmin een idee waar hij over sprak als omgekeerd. En toen kwam Clyde tevoorschijn om het allemaal nog wat ingewikkelder te maken.

De mededelingen die de blonde man maakte, maakten hem nog zenuwachtiger. Hij begon onbewust te trillen, tot Cas zijn hand terug vast nam. Het kalmeerde hem wel, maar hij voelde dat het niet lang meer zou duren voor hij een breakdown zou hebben.. Tifa zou precies weten wat ze in deze situatie zou moeten doen, maar hij had letterlijk geen idee. Ondertussen praatte Cas met Clyde, maar zijn blik ging door de gang, en die was een beetje wazig.

"Ik weet niet eens waar ik zou moeten beginnen..", Zei Clyde toen, terwijl hij wat beduusd aan zijn baardje plukte. Uiteindelijk keek de man hem aan en legde even bemoedigend zijn hand op zijn schouder. "Wat als we nu een keer samen alles overlopen wat er gebeurd is, of misschien kan je je iets herinneren van je omgeving? Dan hebben we misschien een richtpunt.. Als je er klaar voor bent om er over te praten natuurlijk", Stelde hij voor.

Daarna viel zijn blik op het deken rond zijn schouders. "Of ik geef je even tijd om tot jezelf te komen. Ik kan je ook eerst naar je kamer brengen zodat je je kan omkleden en misschien even kan douchen?" Vroeg hij toen. Cloud haalde even zijn schouders op, keek toen besluiteloos naar Cas. Het klonk allebei interessant. Uitzoeken wat er echt aan de hand was, of eerst warm worden en proberen om de hele situatie op een rijtje te krijgen. "Ik weet het niet echt, eerlijk gezegd", Zei hij zachtjes, wreef toch heel even met zijn hand in zijn ogen om terug normaal te kunnen kijken zonder dat de tranen zaten te prikken.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Cas Harley
avatar
Deceased
Aantal berichten : 85

Character Profile
Alias: Vixen
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   vr sep 18, 2015 7:11 pm


"This is the part where the wolves are"

Een vault. Dat was wel de raarste plek ever om in te wonen. Naja, no offence en zo. Cas beet kort op haar onderlip en schudde op haar beurt weer haar hoofd. ‘Ik weet niet wat jij als een Vault ziet, maar je zit momenteel op een eiland nabij de Oostkust van Amerika. Dit is zeker geen Vault of zo, nee dit gewoon een eiland op de wereldbol.’ Dat de knul waarschijnlijk niets zou begrijpen van haar uitleg, stond haast vast. Dat Clyde random terug kwam met een stapel papieren die bijna zo hoog was als de dude zelf, leek alles nog veel moeilijker te maken. Like hallo, eventjes beetje per beetje graag. Zowel voor haar hoofd, als waarschijnlijk voor dat van Cloud want die moest alles even laten bezinken of wat dan ook. Niet dat ze zich echt in zijn plaats kon stellen of zo, want zij was de wereld zoals hij vandaag was gewend..

Cas die eventjes rond strooide met ideetjes waar ze zelf geen idee van had of het werkelijk zou werken, echt hoor ze kon het nog wel begrijpen waarom Cloud hier dacht dat ze een of ander hoger doel had hier. Stiekem had ze dat wel, maar goed daar wisten de twee dudes eventjes helemaal niets van en daar had dit alles ook niets mee te maken. Maar Clyde leek even verward als zij was tbh. Yeah, goed team waren ze.

Zwijgzaam keek ze naar de jongen van wie ze zijn hand nog steeds vast had. Hoe kon het zijn dat hij van dit alles niets leek te kennen? Dat alles zo nieuw was? Zoveel vragen borrelde er in haar op en het frustreerde haar zo hard. Met een half oor luisterde ze mee naar het gesprek. In haar ogen leek het beter dat Cloud gewoon even door de zure appel heen beet en mee ging met Clyde om alles uit te zoeken. Maar of dat wel zo goed was voor de gemoedsrust van de jongen was een heel ander verhaal. Cas had inmiddels haar hoofd ook weer gedraaid naar Cloud, waarbij ze de tranen in zijn ogen zag verschijnen en serieus haar hart leek even in duizend stukjes te vallen of zo. Voor een moment verstevigde ze haar grip op zijn hand en schonk hem een bemoedigende glimlach. Dat ze hem eigenlijk een knuffel wilde geven onderdrukte ze maar, dat zou raar zijn. En alles was op dit moment al vreemd genoeg. ‘Als je denkt dat je het aan kunt om dit alles uit te zoeken kan je dat misschien beter doen? Als dat niet het geval is, breng ik je met alle plezier wel naar je kamer en dan kan je even tot rust komen en alles. De keuze ligt bij jou Cloud, wij kunnen niet uitmaken wat jij wilt doen. We kunnen je alleen maar helpen met alles.’ Knikte ze kort waarna haar blik weer naar Clyde gleed._________________
   
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: It's a wild world for you |&Cloud   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's a wild world for you |&Cloud
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» @Avenger -Sam's instagram

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: