INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Cas Harley

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cas Harley
avatar
Deceased
Aantal berichten : 85

Character Profile
Alias: Vixen
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Cas Harley   do sep 10, 2015 6:47 pm


Throw me to the wolves,
and I'll return leading the pack

GENERAL

Alias: Vixen
Name: Casper Harley
Age: 18
DOB: 29 Juli
POB: Los Angeles, California, USA

APPEARANCE

Als Casper is Cas dus duidelijk een jongen qua lengte is hij dan ongeveer 1m88 groot en heeft hij blonde haren en groene ogen. Verder heeft hij een vrij afgetraind lichaam en enkele tatoeages. Casper is het dan meer een casual kledingstijl. Door zijn mutaties doet Cas veel aan sport. Wat zich duidelijk ook laat zijn.
PERSONA

Over het algemeen heeft Cas er een hekel aan als iemand hem aanspreekt met zijn originele naam. Zelf is ze het meest comfortabel mee als je hem gewoon simpelweg Cas noemt. Casper is een vrij relaxte kerel, hij staat altijd klaar voor iedereen en is heel loyaal.

MUTATIONS
Daywalker
Cas behoort tot het Daywalker ras, hij is half menselijk en half vampier. Wat er dus voor zorgt dat hij minder snel oud word dan normale mensen en er bijna perfect uitziet. Opgroeiend als Daywalker was hij uitverkoren om ooit als beschermer te dienen van een persoon die het nodig heeft al heeft Cas tot op de dag van vandaag diegene nog niet gevonden. Verder houdt het in dat ze sneller geneest als mensen, zijn zintuigen beter afgestemd zijn, hij sterker is als de normale persoon en hij kan ook bepalen wat je bent als het gaat om rassen. Zo kan hij perfect opmerken als je een Moroi, een Strigoi of een mens of iets er tussen bent. Door zijn verhoogde reflexen en goede instincten is het ook zo dat hij gevaar zo kan spotten. Iets wat hij zeker en vast wel nodig heeft als hij eenmaal zijn beschermelinge heeft gevonden. Door dat hij getraind is door zijn ouders kan hij ook goed overweg met wapen, en in tegenstelling tot normale vampiers kan hij wel overdag buiten komen zonder problemen. Cas kan ook gewoon normaal eten verwerken, al is die hoeveelheid wel drie keer zo groot als die van een ander persoon omdat hij het vrij snel weer verbrand. Moest het voorkomen dat hij niet de juiste hoeveelheden binnen krijgt kan het er voor zorgen dat hij sterk verzwakt wordt wat er dus voor kan zorgen dat hij kan flauwvallen of iets in die aard.

Thunder Kitsune
Als Kitsune zijn de vechtskills van Cas nog eens extra verhoogt. Ten allen tijde draagt ze een katana bij zich. Als thunder kitsune kan hij grote hoeveelheden elektriciteit absorberen en ook gebruiken als het nodig is. Als ze dit doet kleuren zijn ogen oranje. Volgens de mythe kan hij ook foxfire oproepen als hij in uiterst gevaar is, wat dus inhoud dat hij bliksem kan creëren en het kan gebruiken om aan te vallen of om zijn eigen wapens te repareren. Pas wanneer Cas zijn eerste werpmes van zijn moeder had gekregen verkreeg hij ook de mogelijkheid om zichzelf te helen. Deze werpmessen worden tails genoemd, des te meer hij er heeft des te sterker hij wordt. Kitsune’s staan er om bekend om niet bestand te zijn tegen goed of kwaad. Waardoor hij dus heel erg beïnvloedbaar is om zijn krachten voor verkeerde doeleinden te gebruiken. Zijn vorm als vos is alleen zichtbaar als iemand aura’s kan spotten, of door honden die kunnen een kitsune zo bespeuren.

THE STORY SO FAR
29 Juli, een dag als geen ander zou je denken. Voor de familie Harley was het echter een ander verhaal. In het Sint Vincent’s ziekenhuis werd de kleine Cas geboren. Tori en Jake hun geluk kon niet beter worden al zeiden ze het zelf. Snel genoeg werd de kleine baby mee genomen naar hun huis en kon ze genieten van alle aandacht die ze stiekem echt wel verdiende. In zijn eerste levensjaren ging alles vrij geweldig, hij deed de dingen die een normale peuter deed. Vanaf zijn 6de veranderde het echter wel een beetje. Jake die een vampier bleek te zijn, begon hem te trainen in zaken die misschien niet zo normaal waren. Kleine Cas vond het geweldig tho, Tori niet zo heel erg maar ze wist dat dit zo hoorde. Met dat beide ouders hun zoon niet naar een speciale academie wilde sturen om hem daar te trainen, stond het vanaf zijn geboorte vast dat die dingen dus thuis zouden gebeuren.

Rond zijn 8ste kwam ze er achter dat hij heel anders was, zijn trainingen werden zwaarder. En voortaan zou hij dus gezellig thuis les krijgen. Voor zover zijn leven weer terug kon keren naar normaal deed het dat ook weer. Thuisles krijgen was absoluut geen pretje tho, al had hij natuurlijk nog wel contact met zijn vrienden van op school maar even goed je ouders als docenten hebben was niet geweldig en het was toch niet hetzelfde als op school met je vrienden kunnen hangen. Ze waren streng voor hun zoon, al waren ze natuurlijk ook wel rechtvaardig al begreep Cas dat pas later.

Een tweetal jaar later ging hij terug naar school.  Het zou niet simpel worden want het kwam nog wel eens soms voor dat hij random veranderde in de kitsune vorm, maar daar hadden zijn ouders wel een loophole voor gevonden. Dus dat was ook weer helemaal opgehelderd. Cas was weer bij zijn vrienden en alles liep op rolletjes tbh, hij was een van de meest vriendelijke kinderen die je je maar kon voorstellen. Misschien wel met een wat speciale thuissituatie maar daar wisten alleen hij en zijn ouders van. Vaak genoeg kreeg hij wel de vraag waarom hij zo goed was in gym en alles, maar daar kon hij zichzelf wel makkelijk uit praten. In de volgende paar jaar gebeurde er vrij weinig op vlak van mutaties, ik kreeg alles beter onder de knie maar dat was het dan ook. Op school werd ik zoals elke andere tiener natuurlijk verliefd en van het een kwam het ander. Al werd het even goed wel wat gecompliceerder als ik plots veranderde, maar ik wist alles goed te combineren ondanks het feit dat er een intense druk op me lag.

Het was niet lang na mijn 17de verjaardag dat mijn vader te sterven kwam. Vermoord. De voornaamste taak die Cas had om zijn familie te beschermen was  mislukt. Hij had zijn training wel volledig afgemaakt en kon nu verdergaan als een waardig beschermer, al kon hij zich er niet overheen zetten dat hij had gefaald in de ogen van zijn vader. Heel dat jaar was een neerwaartse spiraal voor hem. Hij kwam minder buiten, richtte alle woede die hij in zich had op zijn omgeving waardoor zijn moeder bijna radeloos werd. School daar was hij al voor geslaagd dus daar ging hij niet meer heen, zijn vrienden zag hij niet meer omdat hij te gevaarlijk werd. Op een simpele dag in de zomer veranderde alles, kreeg hij de antwoorden die hij nodig had. Of beter gezegd, kreeg zijn moeder in de gaten wat er echt aan de hand was. De kitsune in Cas die zich al jaren schuilhield begon zich te uitten, en het kwam letterlijk tot op het punt dat hij balanceerde op het randje van goed en kwaad. Zijn mentale kompas was helemaal in de war gebracht en het maakte niet uit wat zijn moeder deed, ze kreeg geen vat meer op haar kind terwijl zijn moeder zelf een krachtige kitsune was. Cas verdween steeds vaker, en er kwamen vaak genoeg meldingen bij de politie binnen van blikseminslagen. Al was het gewoon de kitsune in Cas die zich meer en meer begon te manifesteren en juist door alle woede die de jongen in zich had gebeurde het vaak genoeg dat hij zijn mutaties gebruikte om zaken rondom hem te vernielen.

Het was op een van zo’n momenten dat hij compleet over de rooie ging. De bliksemflitsen knalde langs hem heen en raakte een toevallige voorbijganger. Als zowel Clyde als Damian er niet waren geweest was Cas waarschijnlijk doorgegaan om ongecontroleerd verder te doen, en om zo een dode op zijn geweten te hebben. Met behulp van Clyde’s mutatie werden de bliksemflitsen steeds kleiner en kleiner maar de woede in hem bleef oplaaien. Sterker nog hij verzette zich tegen de twee mannen alsof zijn leven er vanaf hing. Door Damian’s mutatie was gekropen was het zo dat wanneer hij dreigde aan te vallen hij plots verstijfde en letterlijk niets meer kon. Het leek alsof zijn longen werden dicht geknepen en het gevoel van dat hij zou kunnen sterven werd heel reëel. Iets wat hem toch iets of wat kalmeerde. Al was het, het nieuws van een eiland vol mutanten hetgene wat hem eigenlijk helemaal tot rust bracht. Cas kwam tot het besef dat zij en zijn ouders niet de enige waren die anders waren dan normale mensen. Vrijwillig maar wel onder licht protest van zijn moeder ging hij mee met de twee mannen en begon hij aan zijn nieuwe leven.


_________________
   


Laatst aangepast door Cas Harley op zo okt 09, 2016 3:24 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Cas Harley   di sep 15, 2015 10:02 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Cas Harley
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: