INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Devon Garnet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Devon Garnet
avatar
Class 2
Aantal berichten : 831

Character Profile
Alias: Ursus
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Devon Garnet   di sep 08, 2015 11:55 pm
Devon Garnet
Oh cherie amour

Pretty little one that I adore, you're the only girl my heart beats for


Devon Garnet – ‘Ursus’ – 20 years – Arizona – 16|010|2015
Amber Caim – Chris Garnet

Personality
Happy – Friendly – Playfull – Energetic – Comic – Impulsive

Devon is zo een type dat iedereen wel kent, een opvallend voorkomen, iemand die weet hoe hij mensen rond zijn vinger moet winden. Of dan beter gezegd, meisjes. Hij houdt van flirten en een beetje ronddollen, ‘genieten van het leven’ zoals hij het zelf zou verwoorden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Devon het meer ziet als een spel dan een serieuze zaak. Daartegenover staat dat, eens je hem te vriend hebt, je rotsvast op hem kan vertrouwen. De mensen die hij graag heeft, daar gaat hij onvoorwaardelijk voor door het vuur. En Devon kennende, is liever iemand die je te vriend dan te vijand hebt.
Eens kwaad, is hij ook echt kwaad. Hij is niet vies van stevig op de vuist te gaan met iemand, maar wel enkel indien er een gegronde reden is. Devon is iemand die problemen gemakkelijker fysiek dan verbaal oplost, dit ook door zijn mutatie die hem de kracht geeft om sneller een gevecht te winnen dan een discussie. Hij is allesbehalve dom, maar neemt vaak gewoon niet de moeite om fatsoenlijk over dingen na te denken, Devon is nogal impulsief.


Appareance
[Eyecolor: Groen
[Haircolor: Lichtbruin
[Build: Atletisch gebouwd
[Height: 1.88m
[Birthmarks | scars: Moedervlek in de vorm van een berenpoot aan de binnenkant van zijn dijbeen.

Mutation
Shape shifting
Devon bezit de kracht om te transformeren in een enorme Kodiak beer. Zijn schofthoogte komt gemakkelijk tot boven de schouders van een volwassen man, wat hem dubbel zo groot maakt als hij op zijn achterpoten staat. In tegenstelling tot vele andere shape shifters kan Devon volledig controleren wanneer hij wil shiften tot ursus en wanneer terug tot mens. Hij behoud ook zijn normale bewustzijn en veranderd dus niet in een roekeloos monster, gedreven door instincten.
Wanneer hij is getransformeerd, is hij onkwetsbaar voor alle psychische mutaties, niemand kan in zijn hoofd, dus telepathie, mind manipulation en dergelijke hebben in die situatie geen invloed op hem. In deze vorm is hij ook minder kwetsbaar voor fysieke schade, ten eerste omdat hij een kickass beer is, maar ten tweede ook omdat zijn lichaam veel sneller geneest.
Devon kan zo lang als hij zelf verkiest in deze vorm vertoeven, maar doet dit meestal niet zo lang omdat hij dan moeilijk met anderen kan communiceren. Het nadeel is ook, dat wanneer hij in een beer shapeshift, zijn kleren worden verscheurd met gevolg dat hij naakt is als hij terug transformeert.
Bijkomend is dat hij ’s winters niet in een Kodiak beer shift, maar in een iets kleinere ijsbeer. Zijn mutatie past zich aan aan de seizoenen, iets wat hij bij weinig andere mutanten heeft zien voorkomen.Enchanted strenght
Ook in zijn menselijke vorm geniet Devon deels van de kracht van de Ursis. Hij heeft een enorme spierkracht en kan klappen uitdelen en incasseren die een normaal persoon van zijn sokken zou blazen. Zijn gemiddelde snelheid en uithoudingsvermogen ligt iets hoger als dat van een normaal persoon, maar door een getraind iemand zou hij gemakkelijk te verslaan zijn op dat vlak. Zijn lichaamstemperatuur ligt ten alle tijden rond de 40°C waardoor zijn huis altijd heet zal aanvoelen. Bijkomend is zijn huid extreem hard, alsof het een soort van steen is. Devon zijn genezingsproces verloopt in zijn menselijke vorm ook iets sneller, al zullen de littekens van zijn verwondingen vervagen op dezelfde manier als die van eender ander normaal mens. Zijn zintuigen zijn in menselijke vorm ook aangesterkt door de krachten die hij van de Ursus ontleent. Kortom omvat zijn mutatie alles om van hem een ware vechtmachine te maken.

History
Devon heeft zijn ouders nooit echt gekend. Toen hij twee jaar oud was zijn zowel zijn vader als zijn moeder om het leven gekomen tijdens een auto ongeval, waar ze zelf niet in fout waren. Vanaf toen werd hij opgevoed door zijn grootmoeder, die hem altijd alle zorg heeft geschonken die hij nodig had. Maar toen zijn grootmoeder ook overleed op achtjarige leeftijd, werd hij geplaatst in pleeggezinnen. Al kan Devon het aantal pleeggezinnen waarin hij verbleven is niet op twee handen tellen. Dit door zijn mutatie, die getriggerd werd toen zijn grootmoeder overleed.
Devon ontdekte dat hij naar een beer kon shapeshiften en dat hij veel sterker was dan zijn leeftijdsgenoten. Hierdoor was het allesbehalve gemakkelijk voor zijn pleegouders om voor hem te zorgen, stel je eens voor als er een berenjong je hele huis afbreekt.
Van het feit dat hij zijn ouders is verloren, is Devon zich nooit echt bewust geweest. Hij heeft geen zware trauma's opgelopen, hij is redelijk makkelijk omgegaan met alle ostakels die zich op zijn pad voordeden. Het enige nadeel is dat Devon had, was dat hij zich nooit echt aan iemand kon hechten. Hij denkt dat hij liefde kent, maar hij mist de diepgang, de passie, de échte liefde, daarom dat hij nu ook zonder al te veel nadenken met meisjes hun gevoelens speelt.

Lovers
Devon is een echte ‘playboy’ zoals velen het zouden noemen. Hij heeft de juiste looks en weet hoe hij het moet aanpakken op het gebied van meisjes. Het enige probleem is dat hij zich niet kan of wil binden. Alles in zijn lichaam zegt leef en hij vind dat hij minder kan leven wanneer hij zich bindt aan iemand. Het is daarom dat hij geen vaste relaties aangaat en gewoon doet en laat hoe het hem zint. Wat wel belangrijk om te weten is, is dat Devon het goed voorheeft met iedereen, hij respecteert ieders grenzen en zal nooit opdringerig of gemeen zijn wanneer iemand er niet mee zint.
_________________•••:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Devon Garnet   wo sep 09, 2015 9:35 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Devon Garnet
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: