INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Normal is boring {{Aly}}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Normal is boring {{Aly}}   zo sep 06, 2015 9:26 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Het was moeilijker om je hier te vervelen met alle coole dingen die je altijd kon doen, maar toch was het Sam gelukt. Hangend op de leuning van een zetel in de woonkamer keek ze naar het plafon terwijl haar lange blonde haren de grond raakte. Zuchtend telde ze voor de duizendste keer de lijntjes, kreukeltjes en plekjes. Het was een regenachtige dag buiten, dus een wandeling maken ging niet. Inferno was gisteren door de hoefsmid behandeld dus mocht vandaag niet rijden en zoveel vrienden had Sam nu ook nog niet gemaakt dat ze random bij iemand kon gaan aankloppen. Toch hadden de andere het op een of andere manier geregeld om wél iets te doen, want het was redelijk uitgestorven in de woonkamer, op twee meisjes die ze niet kende na dan. Net toen ze bedacht dat ze zich misschien maar eens beter bij die twee ging voorstellen stonden ze op en verlieten ze de kamer. Met een zucht keek ze terug naar het plafon en de vlieg die er op was gaan zitten. "Nu zijn wij het dus alleen nog maar." Zuchtte ze verveeld, terwijl ze haar ogen liet afdwalen. Het was nogal moeilijk om veel van de kamer te zien als je op de leuning hing met je gezicht naar het plafon gericht, maar de tv sprong haar toch in het oog. Kreunend draaide ze zich op haar zij waarbij ze bijna uit de zetel viel en liet ze haar blik over de reusachtige flatscreen glijden. Misschien dat ze daar wel wat mee kon?

Ontzettend lui rolde ze uiteindelijk de zetel uit, waarbij ze met een luide bonk op de grond neerkwam. Daardoor kreukte ze haar bruine trui een beetje, niet dat Sam dat veel kon schelen. Erg dramatisch en langzaam stond ze op om naar de tv en de immense dvd collectie toe te lopen. Eenmaal daar aangekomen liet ze zich op haar knieën vallen en begon ze dadelijk te rommelen. Er was maar één film die een regenachtige dag kon opvrolijken. Of misschien wel wat meer, maar nu had ze zin in die ene film, die de naam Spirit droeg. Het was al een van haar lievelingsfilms sinds haar kindertijd en ze raadde hem dus ook aan iedereen aan. Net zoals ze hem aan Aly had aangeraden op de sportvelden een tijdje terug, maar veel tijd om die samen te kijken hadden ze nog niet gehad. Voor heel even wou ze haar gaan zoeken om haar daarna mee te sleuren naar de tv, maar toen gleed ze terug in haar luie staat en verwierp ze het idee. Dan maar alleen kijken, dat was even leuk.

Gelukkig voor haar hadden ze hem hier wel, al had ze niet veel anders verwacht door de immense kast die er stond. Wel lag hij een beetje naar achteren, maar dat was logisch aangezien het een niet-zo-tiener-achtige-film was. De meeste normale tieners kozen voor American Sniper of gingen Teen Wolf of zo kijken, Spirit was meestal niet een film die direct werd gekozen. Al vond Sam dat niet erg, moest ze hem met  niemand delen en kon ze zelf heel hard meezingen met de liedjes, want als een ware fan kende ze die allemaal uit het hoofd natuurlijk.

Nadat ze de film in de speler had gestopt en ze ontzettend cozy zat met een deken, bedacht ze zich net dat ze geen popcorn had. Spirit zonder popcorn ging nu niet echt, maar ze was weer te lui om op te staan dus zat ze in een gigantisch dilemma. Wel popcorn, geen popcorn? Het deken had ze al van zich afgeslagen om recht te kunnen springen als ze voor de wel popcorn ging en de film had ze op voorzorg ook op pauze gezet, natuurlijk net op het titelmoment. "Wel popcorn, geen popcorn." Vroeg ze zich nogmaals hardop af, er was toch niemand die haar zou horen.

words: ### • notes: here.  • outfit: /

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Normal is boring {{Aly}}   ma sep 07, 2015 1:13 am

'Cause today I swear I'm not doing anything


Helemaal breeduit lag Aly nog op de schone witte lakens van haar bed, die ze nu deelde met Adrian, maar wanneer hij er eventjes niet in lag stal ze zijn plekje er ook nog bij. Opgestaan plaats vergaan, zo ging dat toch? Bij haar in ieder geval wel, en als hij dat zijn plekje nog wel terug wilde, moest hij die maar weer van haar zien te stelen want zo makkelijk ging ze het weer weggeven. Al was hij nu niet in de buurt om het terug te claimen dus ze kon gewoon blijven liggen. Vandaag - had ze net even besloten - zou haar luie dagje worden en daar hoorde het uitgebreid in bed liggen ook bij, dat deed ze ook met of zonder hem, al natuurlijk wel liever met hem dan. Dit was namelijk best wel saai, als ze eerlijk moest zijn en ze miste zijn gezelschap, dat terwijl ze hem de laatste tijd juist het meeste had gezien maar dat veranderde blijkbaar niets aan het feit dat ze zijn aanwezigheid nogal snel miste.

Rustig en met veel gekreun en moeite kwam ze overeind en greep ze naar haar mobiel die op het kastje lag naar haar kant van het bed. Ze checkte meteen op berichtjes of andere belangrijke dingen, maar vooral of er ergens nog iets te doen was. Niet dat ze ook echt ergens heen zou gaan, daar had ze namelijk eventjes geen zin in, tenzij ze er zelf niet zoveel voor hoefde te doen. Film kijken of iets in die richting ging eigenlijk nog wel en het regende ook nog behoorlijk hard dus hea, waarom zou ze niet weer een kijken of ze een leuke film kon vinden? Het was namelijk al wel duidelijk geworden dat ze een beetje achter liep qua films en daar eigenlijk maar te weinig van kende. Misschien een paar Disney films van vroeger of andere films die ze keek in haar wat jongere jaren, maar daar hield het eigenlijk al een beetje op. Daar bedacht ze zich ook nog dat ze met Sam had afgesproken om een keer een film te gaan kijken, dus misschien was dat wel een goed idee? Zou ze haar wel kunnen opzoeken en die film met haar kijken, dan had ze ook gelijk weer iets te doen.

Er was alleen nog een klein dingetje dat tegenzat, en dat was uit bed komen. Voor even nog wilde ze het meisje een berichtje sturen om te vragen of ze bij haar kwam om de film op haar laptop te kijken maar de tv in de woonkamer was eigenlijk wel veel mooier. Ze kon dus maar beter wel die kant op gaan. Opnieuw, met heel veel moeite, kwam Aly overeind en zette ze haar benen naast het bed neer. Uit haar kast probeerde ze iets te vinden wat vast wel lekker zou zitten, tot ze zich bedacht, Adrian’s joggingbroeken zaten nog vele malen lekkerder dus echt wel dat ze die gewoon zou stelen. Daarover trok ze nog gewoon een simpel hemdje en nog geen paar seconden later verliet ze de kamer. Ze had ook even geen zin om al te veel moeite te doen voor Make-up, bovendien zag ze er ook prima naturel uit dus zo erg was het niet.

Eigenlijk had ze geen idee waar op welke kamer Samantha sliep maar ze zou haar daarom maar gewoon proberen te doen door random rond te kijken, maar dat leek moeilijker dan gedacht, want zoveel mensen liepen er niet rond. Waar was iedereen ineens gebleven? En waar was Adrian ook eigenlijk gebleven? Die was ook ineens foetsie geraakt. Waren ze allemaal in de lucht aan het vliegen? Oh nee, het regende dus daar gokte ze anders maar niet op, tenzij mensen het leuk vonden om kleddernat te worden. Dan kon ze eigenlijk ook nog wel een film in haar eentje kijken, dus ze liep alweer op de woonkamer af. Maar ze had geen idee of dit nu toeval was of niet maar ineens bleek Sam daar ook gewoon te zitten met een dekentje en een film die net pas was opgezet. Helemaal geweldig, dat was gewoon precies waar ze naar zocht! Ze liep de kamer binnen en hoorde haar nog net tegen zichzelf vragen of ze nu wel popcorn erbij moest pakken of niet. ”Wel natuurlijk!” Zei ze vrolijk tegen het meisje terwijl ze zichzelf plots naast het meisje liet neerploffen. ”En mag ik ook wat deken?” Vroeg ze vervolgens en keek het meisje aan met een brede glimlach, al pakte ze zelf al een beetje wat dekens om erbij onder te kruipen. Hmmm.. Dan was alleen even de vraag, wie ging hun popcorn brengen? ”Of misschien dan maar geen popcorn? Ik heb geen zin op te pakken, en jij vast ook niet?” Zei ze vervolgens wat half beteuterd maar ook met een glimlachje, het maakte ook eigenlijk niet zoveel uit. Ze konden halverwege misschien wel wat pakken, nu hoefde het van haar nog niet perse.
THANKS AVEY

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Normal is boring {{Aly}}   wo sep 09, 2015 1:32 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Sam verschoot van de plotselinge, bekende stem die door de ruimte schalde. Niet dat ze een slecht geweten had, maar iemand die niemand verwacht verschiet wel als er plots wél iemand is. Dus schoot ze misschien ook wel een halve meter naar boven, of leek dat toch zo. Maar toen ze zag hoe vrolijk Aly langs haar neerplofte kon ze niet anders dan de glimlach beantwoorden. "Tuurlijk!" Grijnzend gooide ze de hele stapel dekens, die overbleven, over Aly heen. "Zijn er dat genoeg?" Vroeg ze poeslief waarbij ze wat naar de zijkant ging om langs de stapel heen te kunnen kijken en zette ze haar mooiste engelen glimlach op. Desnoods kon ze de hare ook nog geven, want eigenlijk had ze dat niet echt nodig omdat ze op zich al ontzettend hot was, letterlijk dan wel natuurlijk.

Uiteindelijk bleek de keuze 'geen popcorn' toch beter te zijn, want niemand had zin om het te gaan halen. Met een kleine frons op haar hoofd dat ze aan een oplossing, want eigenlijk had ze wel echt zin in popcorn. Toen er dan ook een oplossing kwam, klaarde haar gezicht helemaal op. "Mijn kamergenoot, Valentina, is me nog wat verschuldigd en haar kennende hangt ze hier beneden toch wel ergens rond. Zij kon popcorn halen en maken met dat raar computerding van haar." Samenzwerend keek ze Aly aan en pakte ze ondertussen haar gsm. Zonder aarzelen koos ze haar nummer en zette de telefoon aan haar hoofd. Na nog geen 2 keer overgaan klonk de bekende, lieve stem van haar kamergenote al door de telefoon, die liet haar gsm ook geen twee minuten met rust. "Hee Tina, met mij Sam. Weet je nog dat ik je was mee had gewassen en de badkamer had opgeruimd? Want nu zou ik eigenlijk wel wat hulp kunnen gebruiken. Ik zit namelijk beneden, in de living met een film die al bijna opstaat en helemaal onder de dekens, je kent het wel," Ze wierp een schuine blik op Aly en ging onverstoorbaar door. "En het enigste wat mist is popcorn. Kun jij niet aan Cora vragen om de machine al aan te zetten? Misschien dat Cora er zelfs kan voorzorgen dat het automatisch komt?" Opperde ze voorzichtig, al wist ze het antwoord natuurlijk al wel. Zelfs als Tina niet bij haar in het krijt stond had ze het waarschijnlijk nog gedaan, het was zo'n schatje. "Bedankt! Je bent een schat! Je mag trouwens altijd komen meekijken hoor." Stelde ze als wederdienst terug voor, al wist ze het antwoord al. Nee. Tina was een vriendelijke, gekke meid, maar als er eenmaal andere mensen bij waren veranderde ze naar een stille muis. Gelukkig voor haar zorgde haar kledingstijl er wel voor dat ze geen grijze muis werd. Toch leek het de laatste tijd wel alsof ze meer open ging voor vreemde, dus daar was Sam blij om. "Het is geregeld." Ze glimlachte naar Aly, hun popcorn was op weg.

words: ### • notes: here.  • outfit: /

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Normal is boring {{Aly}}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Normal is boring {{Aly}}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: