INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Girls like Girls {& Brandi}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Girls like Girls {& Brandi}   zo sep 06, 2015 12:08 am

So why you standing over there with ya clothes on
Baby strip down for me, go on take em off.


Het was niet de bedoeling geweest om de geheime voorraad kast van de leraren s'avinds leeg te plunderen. Maar Nikita had nu eenmaal zin om iets te doen waar ze geen spijt van zou gaan krijgen. Nou ja, ze had vaak genoeg nachten door gebracht die onvergetelijk waren, maar nu deed ze het gewoon expres om iets slechts te doen. Jean had haar bijna gezien dat zij degene was die wat drank flessen had gepakt en een paar zakken chips. Maar Nikita wist nu wel waar de donkere plekken waren waar zij duidelijk kon zien, maar mutanten die niet het vermogen hadden om in het donker te kunnen zien konden Nikita op die plekken niet zien. Toen ze zag dat Jean ook weer naar haar slaapkamer ging, liep Nikita snel verder. Ze had geen zin om in haar eentje dronken te worden en chips te eten, dus ging ze naar de meest drukke plek waar mutanten zich konden bevinden in de nacht. Ze liep niet snel door de gangen maar wel snel genoeg om niet op te vallen dat ze een paar flessen drank en wat zakken chips mee nam.

Toen ze aan kwam in de Game Hall waren er genoeg mensen om een feest te organiseren. Niet zo groot feest zoals het Valentijns feest of het strandfeest, maar gewoon een vrijdagavond feest. Ondanks dat iedereen druk aan het gamen was of aan het praten kon Nikita toch wel goed de aandacht naar haar toe trekken. Ze raakte een paar mensen aan die de rest ervan overtuigde om naar haar te gaan luisteren. Ze ging op de pool tafel staan en deed de drank flessen en de zakken chips omhoog zodat iedereen kon zien wat ze had gepakt uit de voorraadkast van de leraren. Iedereen kon duidelijk zien dat dit geen flessen drank waren uit de kelder, want de drank flessen uit de kelder was goedkope vieze champagne en meer stond daar ook niet. Niet iedereen had gelijk zin in wat drank, maar ze waren wel in om wat te knabbelen. Het maakte voor Nikita niet veel uit wie er wel en niet wat drank nam, ze had gewoon wat zin in gezelligheid. En daar was drank dan ook de goeie oplossing voor. Terwijl ze op de pool tafel bleef zitten geniet en van haar drankje kwamen er wel steeds meer mensen die ook wel wat drank wilde.

Na een half uurtje waren meer dan de helft van drank flessen op gedronken was iedereen die er van het begin al bij was al aangeschoten. Nikita vond het erg leuk om te zien en zei dan ook geen nee dat ze meer moest gaan halen. Want ja, ze was gewoon de beste in drank stelen uit de voorraad kast van de leraren. Binnen tien minuten was ze dan ook weer terug, maar nu had ze geen losse flessen; nu had ze gewoon een doos gevuld met acht verschillende flessen drank. Het feest ging dan ook gelijk door.
En binnen de kortste keren zaten ze met een lege fles “draai de fles” te doen met echt hele grote groep. Normaal ging Nikita niet naar feesten toe of eentje maken, maar nu had ze het best wel naar haar zin. Nou ja, ze had het naar haar zin maar ze wilde ook wel weer weg uit de drukte. Want die mensen die ze had aangeraakt om een start te maken aan deze vrijdag avond feest wilde maar niet weg gaan van haar. En dat begon haar aardig op de zenuwen te werken. Ze stond op van de vloer en liep een stukje. Tot hoe ver lopen ging dan. Want ze had -zoals ze overdag ook zou lopen- steun van de muur nodig om overeind te blijven. Dat was wel een nadeel van goede drank drinken, de alcohol werkte beter op haar lichaam. Die paar mensen die ze had aangeraakt aan het begin wilde haar helpen, maar dat was de druppel voor haar. Ze draaide zich om en zei zo duidelijk als ze kon:“I'm a freaking lesbian, so leave me alone,” Het was nu wel een nadeel dat die mensen die ze had aangeraakt alleen maar jongens waren, dus die schoten gelijk in de lach. Iets waar ze wel iets aan moest doen. Ze keek kort om zich heen en zag een niet zo hele grote roodharige meid. Ze wist niet of ze er goed aan deed, maar het was haar enige oplossing. Ze deed een paar wankelende passen naar de meid toe, en liet haar hand over de wang van de meid glijden en drukte kort haar lippen op die van de meid. Omdat ze nogal ver aangeschoten was had ze geen controle over haar mutatie, waardoor er nog al veel lust naar de meid ging voor haar gevoel. Nikita keek de redhead in haar blauwe ogen aan en ze voelde zich opgelucht dat ze dat had gedaan.  

tag: Brandi | words: ## | notes: notes here| ♥ amanda


_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Girls like Girls {& Brandi}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - First Floor :: Game Hall-
Ga naar: