INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Lincoln Campbell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lincoln Campbell
avatar
Class 3
Aantal berichten : 16

Character Profile
Alias: Sparkplug
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Lincoln Campbell   za sep 05, 2015 8:03 pm


The Facts
Full Name: Lincoln Campbell
Nicknames: Col
Alias: Sparkplug
Age: 21 years
Place of Birth: Canada
Parents: Jack Campbell X Temperance Harts
Siblings: Non
Hair Color: Blond/bruin
Eye Color: Blauw/groen

Mutation
Thunderbird is een legendarische vogel ter grote van een klein vliegtuigje. Hij is zwart, de uiteinden van zijn vleugels lichtblauw, immense klauwen en twee langwerpig dunne veren ter hoogte van zijn ogen. Thunderbird was gekend om zijn vele capaciteiten en het vermogen om storm en weersveranderingen te veroorzaken. Lincoln’s mutaties vallen onder de verzamelnaam Thunderbird en worden hieronder beschreven;

- Self Healing: Lincoln kan zichzelf helen, grote wonden nemen wat tijd in beslag, kan soms een nachtje duren maar kleinere oppervlakkige wonden genezen vrijwel meteen. Hij word ook nooit ziek en kan niet lijden aan bloedverlies aangezien zijn lichaam alles zeer snel reduceert. Hij kan immers geen anderen helen, enkel zichzelf.

- Transformation: Kan shape shiften naar een Thunderbird. Het dier behoudt al zijn capaciteiten en al zijn mutaties. In zijn transformatie schakelt Lincoln altijd ongewild over naar een soort overlevingsinstinct, wat ervoor zorgt dat hij bedreigingen uit de weg ruimt en meteen in de aanval gaat als het zich ongemakkelijk of bedreigd voelt. Lincoln heeft weinig tot geen macht over zijn transformatie, het bewuste is er dan uit. Fysieke pijn of uitputting is het enige wat ervoor kan zorgen dat Lincoln kan terug transformeren naar zijn oorspronkelijke menselijke lichaam. Wel heeft hij in zijn menselijke lichaam enige controle over zijn transformatie. Als zijn andere mutaties de overhand nemen dan transformeert Lincoln sneller, net als “het dier” in hem eruit wilt. Hij heeft absoluut geen controle over zijn lichaam eens de transformatie, die vrij snel verloopt, begint.

- Weather control: Lincoln is in staat het weer te controleren. Zijn sterkte zijn stormen, wind, regen, onweer en sneeuw. Toch kan hij evenals zon en temperatuur beïnvloeden, al kost dat veel meer energie. Hij kan stormen tegen houden, beheersen, sturen en doen stoppen/starten. Het is voor hem gemakkelijk om voorspellingen te maken naar de weersomstandigheden, gewoon omdat hij de lucht zo goed kent. Eens het stormt kan Lincoln te hoeveelheid bliksem en donker regelen, net als hij het gericht kan gebruiken en bevoordeeld bliksem kan laten inslaan op een gewenste plaats. Bij hevige emoties nemen deze mutatie, net als de andere sneller de bovenhand. Maar desalniettemin is dit de enige mutatie die Lincoln bijna volledig onder controle heeft.

- Electricity: Het beheersen van elektriciteit is zijn minst ontwikkelde mutatie. Hij weet wat hij ermee kan doen en wat hij ermee kan bereiken maar het gebeurd vaak nog spontaan of zonder aanleiding. Lincoln kan elektriciteit herleiden van het ene punt naar het andere, hij kan het absorberen, opslaan in zijn lichaam en uiten op een ander punt. Maar hij kan, eens genoeg opgeslagen, ook aanvallen, de elektriciteit komt dan uit zijn handen en kent dodelijke gevolgen. Deze mutatie heeft hij het minst onder controle van allemaal. Ondanks de jaren training is dit geen gave die hij gemakkelijk onder de knie krijgt, daarvoor vind hij zichzelf gevaarlijk, het gebeurt gewoon soms spontaan, bij aanraking.

- Molecule electricity: De moleculen in Lincoln’s lichaam zijn allemaal statisch geladen. Dat zorgt ervoor dat hij ze kan bewegen van het ene punt naar het ander. Hij kan ze doorgeven en zowaar de statische elektriciteit gebruiken om bevoordeeld dingen te verschuiven, op te heffen, te raken. Anders dan gewone elektriciteit waar je echte vonken hebt voelt deze statische electriteit rond de moleculen bijna aangenaam aan. Het laat een kriebelig gevoel achter en is in veel gevallen ongevaarlijk. Hij kan iedere afzonderlijke molecule manipuleren, controleren en verplaatsen. Als Lincoln onstabiel is dan warmt zijn lichaam op en reageren de moleculen eerder agressief wat kan leiden tot spontane uitbarsten die brand en overlading kunnen veroorzaken. Op acht van de tien keren heeft Lincoln dit onder controle. KLIK

The Inner me
Aangenaam | Ijverig | Behulpzaam | Kalm | Zelfzeker | Doorzettend | Zorgzaam | Rustig | Trouw
Lincoln is alles wat je in een goede vriend zoekt. Hij geeft eigenlijk weinig om zichzelf, hij is altijd bezig met anderen en zijn omgeving. Hij heeft er enorm veel aan als hij andere kan helpen, zowel op fysiek vlak dan op mentaal. Lincoln is niet sportief, hij neemt veel tijd om boeken te lezen, en verder te werken aan zijn doel om geneeskunde af te maken.  Lincoln is een heel meegaand persoon die zich in elke omstandigheid goed kan aanpassen. Hij maakt zich nooit over iets drukt en gaat met de stroom mee. Over zichzelf is hij immers nooit echt positief, hij vindt het nog steeds lastig dat hij zijn mutaties niet volledig onder controle heeft. Verder is hij charmant, vriendelijk en houdt wel van een vleugje humor.

My Story
Lincoln heeft tot zijn veertiende een redelijk leven gehad. Zijn mutaties zijn langzaam maar zeker ontwikkeld en pas op zijn veertiende echt door gebroken. Dus tot dan heeft Lincoln een vrij normale jeugd gehad. Zijn ouders hadden het niet financieel breed dus hielp Lincoln van kleins af al vaak in het lokale ziekenhuis mee als vrijwilliger. In ruil daarvoor hielden zijn ouders wat geld opzij voor zijn toekomst. Zijn passie toen voor het helpen van mensen heeft hij uitgebreid door te gaan studeren als hij daar oud genoeg voor was. In de jaren naar zijn veertiende leerde Lincoln de wereld van mutanten kennen en hoe daar werd op gereageerd door de gewone mensen. En iedere maand werd het erger en erger. Van protesten tegen mutanten tot aanvallen ervan.

Als hij op zijn veertiende zijn mutatie ontwikkeld dan brand hij door onervarenheid het ziekenhuis plat waar hij werkte. Een man neemt hem mee naar een geheime locatie waar allemaal mutanten samen zitten en trainen. Het is een moeizame en gevaarlijke start voor Lincoln, ook zijn leeraren weten niet hoe ze hem correct kunnen helpen door de diversiteit van zijn mutatie. Maar het lukt, uiteindelijk en na veel gevaren en problemen. Lincoln krijg een beetje bovenhand op zijn mutatie en kan zich eindelijk weer richten op zijn studie in geneeskunde. In de vijf jaar die daarop volgen word Lincoln sterker in zijn mutatie, maar het blijft geen gemakkelijke opdracht. Zijn hoofddoel heeft hij wel bereikt, hij helpt mensen op medisch vlak en gaat langs bij mutanten op ze te helpen. Daarnaast leeft hij het leven dat hij altijd wilde. In functie van anderen.


_________________


Allison - Lincoln - Storm - Aren
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Lincoln Campbell   ma sep 07, 2015 11:28 am


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Lincoln Campbell
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: