INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Mutants

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Mutants   za sep 05, 2015 2:13 pm


Mutants .

Mutanten komen steeds vaker voor. Het begon lang geleden, meer dan honderd jaar, met slechts enkele exemplaren. Inmiddels zijn er duizenden mutanten verspreid over de gehele wereld. De mutaties waar ze over beschikken kunnen in alle soorten en maten voorkomen. Misschien denk je bij het woord mutatie aan een lichamelijke verminking en dat is ook zeker iets wat voor kan komen - denk aan vleugels, kieuwen of een staart. Echter zijn er ook veel mutaties die niet op het eerste gezicht te zien zijn - manipulatie van elementen bijvoorbeeld, of praten met dieren. Als jij het kan bedenken, is het (hoogstwaarschijnlijk) mogelijk!

De mutanten zijn ingedeeld in verschillende classes, afhankelijk van de kracht van hun mutatie. Een lagere class betekent een minder krachtige mutatie. Dit betekent echter niet dat de mutatie volledig zinloos is. In tegendeel, sommige class 1 mutanten kunnen beter bruikbaar zijn in situaties dan een class 4. Je class staat over het algemeen vast, al zijn er gevallen waarin deze nog kan groeien en je dus een class omhoog kan gaan. Bij het accepteren van je character zal je een class toegewezen kregen. Ben je het niet eens met je class, dan kan je altijd vragen of we het willen veranderen, al kunnen we niks garanderen.

Elke mutant zal ook een alias hebben. Dit is een bijnaam die hij of zij zelf kan verzinnen en wordt door sommige mutanten ook wel als hun echte naam beschouwd. Je alias is je mutantennaam! Denk aan Mystique (Raven Darkholme), Professor X (Charles Xavier) en Cyclops (Scott Summers). Dit soort aliassen verwachten we - al gaan we je niet afkeuren als je een alias hebt die meer een afkorting van je 'mensen' naam is.

Weet je niet goed wat voor mutatie je character moet hebben? Dan zijn hier wat links waar je misschien inspiratie uit kan opdoen!


Powerlisting Wiki - List of superhuman features and abilities - Powers of Marvel characters -
List of supernatural powers and abilities


_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Mutants   za sep 05, 2015 2:13 pmMutaties worden op de school ingedeeld in classes. Er spelen verschillende factoren mee bij het indelen, en zelfs als je voldoet aan meerdere criteria voor een class kan het zijn dat je alsnog in een andere terecht komt. Classes zijn voor overzicht, en zeggen verder niets over de potentie van de mutant.


CLASS 1 -- {color:#8ead6b;}

Class 1 is de laagste class, en is gereserveerd voor mutanten met simpele of zwaar onderontwikkelde mutaties. De meeste mutanten in deze class zullen maar één mutatie hebben die weinig tot geen fysieke schade kan doen.


CLASS 2 -- {color:#8498c3;}

Mutanten die wel schade kunnen doen, maar nog onderontwikkelde mutaties hebben, zullen in class 2 belanden. Ook een aantal die mutaties hebben die veel moeite kosten of een groot effect hebben zonder schade te doen krijgen deze class toegewezen.


CLASS 3 -- {color:#a184c3;}

De derde class is de standaard class. Deze mutanten zijn sterk, maar niet te sterk, en hebben vaak meer dan één mutatie. De meesten hebben redelijke controle over hun mutatie, al zijn er ook die nog veel moeten leren. Je kan veel kanten op met deze class.


CLASS 4 -- {color:#c38484;}

Class 4 is een hoge class waar krachtige mutanten in terecht komen. Controle over class 4 mutaties is vaak lastig en ze kunnen flinke schade aanrichten. Er zijn class 4 mutanten met één mutatie die zeer geconcentreerd is in kracht, maar ook met meerdere mutaties die allemaal sterker zijn.


CLASS 5 -- {color:#676767;}

De hoogste en minst voorkomende class is 5. De kans dat een mutant deze class krijgt is nihil. Mutaties in deze class zijn over het algemeen destructief en ontzettend gevaarlijk, maar alleen als er geen controle over is.


_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Mutants
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: General :: Explanation :: Guide-
Ga naar: