INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 New spectators [Marshall]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Marshall Eriksen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 198

Character Profile
Alias: Joker
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: New spectators [Marshall]   do sep 10, 2015 2:26 pm


"I want to tear down the walls
that hold me inside"


Speciale hobbies waren altijd cool om over te praten. Vooral als iemand echt gepassioneerd was, dan was het leuk om te luisteren hoe ze er helemaal in op konden gaan. Marsh zelf wist niet zo heel veel over freerunnen, maar hij herinnerde zich wel een keer een filmpje die iemand in de gym hem had laten zien. Ze begon wat te blozen door zijn opmerking, iets wat hij op zijn beurt dan weer een beetje cute vond tbh. Nogmaals was hij dankbaar dat hij de enige telepaat was hier. Nu dacht zij er wel aan, want ze tikte zachtjes tegen haar slaap. ”Kijk..” Mompelde ze, iets wat hij nieuwsgierig dan ook meteen deed. Hij zag haar, in een straat, de ene flip na de andere maken. "En dat doe je zomaar op straat? Is dat niet super gevaarlijk?" Zei hij, schrok zelf van de licht bezorgde toon in zijn stem. Whoops.

Gelukkig was het moment snel voorbij, en voor hij het wist, stond hij bovenop het blok. Ze had haar handen op zijn lichaam gelegd, en het was maar goed dat ze zijn gezicht nu niet echt kon zien aangezien hij voor zich keek. Hij kon zweren dat hij zijn kaken voelde gloeien, dus sprong hij zo snel mogelijk de moussebak in. ”Dat was echt goeeeed voor een eerste keer.” Riep ze enthousiast, waardoor hij nog breder moest grijnzen. Met complimentjes zat je zeker goed bij hem. Hij kwam uit de bak, bleef bij de blok staan en keek omhoog. Snel genoeg sprong ze er ook af en kwam ze voor hem terecht. Wauw, mik skills top ofzo?

”Het moet niet elegant zijn hoor.” Stelde ze hem gerust, waardoor hij opgelucht keek. ”Als je een paar keer fatsoenlijk oefent, ben ik zeker dat je het sneller als je denkt onder de knie gaat hebben.” Vervolgde ze, waardoor hij een hele blije bakkes trok. Kon hij mooi Shay en Brooke zijn skills tonen, al hadden ze het waarschijnlijk al in zijn hoofd gezien. Ondertussen trok ze haar rekker uit haar haren, die heel warrig bleven liggen.

Haar blik viel weer op hem, haar blauwe ogen keken hem glunderend aan. "Die van jou zijn ook een beetje.." Zei ze, en hij wreef meteen verwoed door zijn kapsel. Omygod, dat kon even echt niet hoor. Toch had het niet veel zin, en bleef het even warrig als ervoor. "Oh well, niks aan te doen", Lachte hij toen schouderophalend. Ineens kwamen er een heleboel verwarde gedachten en emoties bij hem binnen, afkomstig van Eloise. Ze vond dat hij te dicht stond, maar ook niet? Mweh, misschien was het tijd om weg te gaan.

"Ik moet gaan", Zei hij zachtjes, met wat spijt in zijn stem. "Shay is een van haar pokémonkaarten kwijt", Zei hij, terwijl hij ook even tegen zijn slaap aan tikte, duidelijk makend dat het berichtje via zijn hoofd was gekomen. Niet dat het 100% waar was, maar hij wilde haar niet afschrikken of wat dan ook, want eerlijk gezegd vond hij het te leuk om met haar om te gaan. Dan nam hij liever nu een beetje afstand dan dat hij dingen ging forceren. "Ik spreek je nog wel, right?" Zei hij, waarna hij toch even zijn eigen regels overtrad en plagend door haar haren wreef. Met een laatste grijnsje en speelse knipoog draaide hij zich om naar de deur en liep hij weg, richting de kamer van zijn zusjes.


_________________

don't let me go, cause I will get lost again


Laatst aangepast door Marshall Eriksen op do feb 25, 2016 12:54 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eloise Poundrick
avatar
Class 2
Aantal berichten : 232

Character Profile
Alias: Spark
Age: 17 jaar
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: New spectators [Marshall]   do sep 10, 2015 6:57 pm
Eloise Poundrick
New spectators

♦ ♦ ♦
Eloise hoorde duidelijk de bezorgde ondertoon in de manier waarop hij vroeg of het niet ‘super gevaarlijk’ was, maar ze ging er niet op in – al vond ze het wel super cute - , ze wilde hem niet in een awkward positie stellen. In plaats daarvan antwoorde ze liefjes op zijn vraag. ”Er hangen risico’s aan vast, maar ik ben altijd voorzichtig.” Haar blauwe ogen keken vrolijk in die van hem.

Het was vanaf het moment dat ze zich niet meer 100% op haar gemak voelde, dat het stiller werd tussen hen twee, niet gênant ofzo, maar gewoon stiller. Er kwamen geen voorstellen meer om iets te doen, en Eloise wist dat het lag aan het feit dat hij in haar hoofd had gezien dat ze heen en weer gesleurd werd in haar gevoelens. Op momenten zoals deze vond ze het niet leuk dat hij telepatisch was, of dat ze haar luide gedachten niet onder controle kon houden. Ze voelde dat deze ontmoeting ten einde liep, maar nog steeds behield ze haar kenmerkende glimlach op haar gezicht. En op dat moment bevestigde hij haar gedachten. "Ik moet gaan” Stiekem was ze blij een spijtige ondertoon in zijn stem te horen. "Shay is een van haar pokémonkaarten kwijt” Kort trok ze een wenkbrauw op en keek hem verbaast aan. Hoe kon hij.. En toen moest ze weer glimlachen, het was bijna fascinerend hoe hij via die weg met zijn zus kon communiceren. Maar het was nu niet het moment om op verder door te vragen. ”Hopelijk is het niet Jolteon.” Zei ze met een gespeelde pruillip en een onderdrukte lach. Ze kende niet veel van pokémon, maar Jolteon was altijd haar favorietje geweest. "Ik spreek je nog wel, right?" Bij die woorden voelde ze zich helemaal warm worden vanbinnen en knikte ze overenthousiast ‘ja’. ”Heel graag!” Het was moeilijk om haar stem kalm te laten klinken, de energie in haar lichaam leek heen en weer te razen. En het feit dat hij plagend door haar haren wreef maakte het er niet beter op. Wat was dit gevoel toch?

Ze kon haar ogen niet van hem af houden terwijl hij naar de deur van de trainingsruimte liep en beet zonder dat ze het zelf doorhad op haar onderlip. ”Dag Marshall.” fluisterde ze bij zichzelf toen hij uit het zicht verdween._________________
With great power comes great electricity bill.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
New spectators [Marshall]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Lower Floor :: Training Rooms-
Ga naar: