INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Taylor Cadwell

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Taylor Cadwell
avatar
Class 3
Aantal berichten : 666

Character Profile
Alias: Queen Midas
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Taylor Cadwell   wo sep 02, 2015 8:33 pm

You don't know about me, but I bet you want to
General
Name: Taylor Julie Cadwell
Nicknames: Taytay
Alias: Queen Midas
Age: 19
Date of Birth: 13th of February
Place of Birth: Nashville, Tennessee, America
Parents: Finnick Cadwell & Claire Coin

Appearance
Taylor is een lang, smalle blondine met schouder lang haar en blauw-grijze ogen, die altijd open en vriendelijk staan. Haar ogen verraden haar mood meestal ook wel, wat dus ook betekent dat ze absoluut geen pokerface heeft en dus niet goed kan pokeren -of liegen. Hoewel ze op het eerste oog erg Scandinavisch oogt, is ze een op en top Amerikaanse, die dus ook allemaal Amerikaanse gewoontes heeft. Haar kledingstijl past wel bij haar uiterlijk, meisjes-chic, zoals ze het zelf vaak omschrijft. Ze vindt het zalig om zich op te doffen, mooie kleren aan te doen en zich helemaal dame te voelen. Daarom zijn hoge hakken ook een must bij haar en rokjes en kleedjes vullen meer dan de helft van haar kledingkast op.

Character
Kind Positive Loving Honest Romantic

Taylor is het typische girl-next-door-typetje. Onschuldig, lief en vriendelijk. Toch heeft ze soms ook wat mindere kantjes, zo is ze ontzettend romantisch waardoor ze alles een beetje te rozig ziet. Het leven is geen sprookje, maar dat beseft ze nog niet echt ook al is ze al 19. Hierdoor dagdroomt ze ook ontzettend veel en wordt ze daarvoor nogal vaak op het matje geroepen. Wel staat ze zelfverzekerd in het leven en weet ze wat ze wilt. Ook is ze niet op haar mondje gevallen, maar zal ze haar menig wel altijd vriendelijke en beleefd verkondigen.
Eerlijkheid is iets wat hoog in het vaandel staat bij haar, liegen is dan ook een no go. Misschien komt dat wel omdat ze het zelf niet kan, door haar *kuch* geweldige pokerface.
Hoewel ze zo onschuldig oogt, houdt ze wel van flirten en feestjes. Tegen drank kan ze dan ook heel goed, net zoals lang opblijven.
Gevechten gaat ze ook liever uit de weg, al kan ze zich heus wel verdedigen als iemand haar zou aanvallen. Wel heeft ze direct haar antwoord klaar als iemand haar beledigt en meestal is dat een niet zo vriendelijk antwoord.
Taylor gelooft ook in tweede kansen, maar als je die verpest, dan heb je het echt verpest en is het over in haar ogen. Daar kan ze dan wel weer strikt en bars in zijn. Natuurlijk zal ze je niet zomaar negeren of zo, maar je voelt de afstand en de koude wel die er dan zal zijn.
Ook is Taylor heel emotioneel en doet ze absoluut geen moeite om dat te verbergen. Zo zal ze bijna altijd huilen tijdens een emotionele film of is ze juist ontzettend gedreven om voor iets of iemand op te komen. Hierdoor is ze ook erg gevoelig voor energieën, wat ook komt door haar mutatie.
Toch heeft Taylor wel een gevatte humor die soms een beetje sarcastisch, droog of gemeen is. Al kunnen er even goed heel flauwe dingen tussen zitten, net zoals woordgrapjes daar is ze ook pro in.
Likes: Singing ~ Ballet ~ Animals ~ Positive energy ~ The truth ~ Gymnastics
Dislikes: Negative energy/persons ~ Lies

Mutation
✘ Noble metal manipulation & Clairvoyance ✘

CLAIRVOYANCE
Met Clairvoyance wordt Helderziendheid bedoeld, al is Taylor dat niet echt. Bij haar slaat de mutatie meer op het zien van Aura's, energieën en emotie's, die ze dan ook heel gemakkelijk kan overnemen. Dit deel van haar mutatie noemt ontzettend toepasselijk Empathy, wat betekent dat ze andere hun emotie's en gevoelens kan waarnemen en overnemen of juist wegnemen en vervangen. Wat natuurlijk wel handig is als je iemand moet kalmeren, dan neem je gewoon de woede weg. Natuurlijk kan dit ook andersom, Taylor kan iemand erg tegen een ander persoon opzetten zelfs tegen geliefde en dat is natuurlijk weer heel handig als er een groep tegenover haar staat. Ook kan ze die mensen juist het gevoel geven dat Taylor er al bijhoort, zodat ze nooit echt veel moeite moet doen om vrienden te maken.
Ook kan ze Aura's en energieën zien, een Aura is een energieveld dat elk levend wezen bezit. Voor haar zit het eruit als ringen van Saturnus, maar dan rond mensen/dieren en met verschillende felle kleuren. Door dit kan ze haar Empathy makkelijker toepassen én kan ze mensen/dieren mentaal en fysiek genezen door de 'donkere' strengen uit hun Aura te halen. Natuurlijk kan ze geen half dode terug roepen, maar als iemand bijvoorbeeld een diepe wonde heeft uit een gevecht, kan ze dat wel genezen, maar ook mentale dingen lukken haar. Dus depressieve mensen of mensen met een trauma kunnen het beste langs Taylor komen. Het is zelfs zo ver ontwikkeld dat ze aan het Aura kan zien of iemand liegt of niet. Gelukkig is dit alles eigenlijk totaal niet gevaarlijk, tenzij ze de foute strengen pakt, maar ze is er zo op geoefend dat het niet  kán mislukken.
Doordat Aura's even persoonlijk zijn als vingerafdrukken kan ze door middel van iemands Aura op te sporen, die persoon zelf ook opsporen. Wel gaat dit alleen maar als ze die persoon/Aura als eens tegen gekomen is, want dat slaat ze automatisch op. Natuurlijk zal ze de Aura van iemand die ze vaker ziet of beter kent makkelijkere kunnen opsporen dan het verloren gelopen hondje dat ze misschien één keer heeft gezien.
Nog een onderdeel van Clairvoyance is dat ze mensen of gebeurtenissen zou kunnen/moeten zien, alleen kan ze dat nog niet... expres. Soms, als haar polsslag omhoog gaat schiet ze plots in die staat en trekt er een grijs vlies over haar iris. Dan ziet ze bijvoorbeeld een bergleeuw achter een prooi aan rennen op de besneeuwde vlaktes in de Rocky Mountains of een deal die net op dat moment wordt gesloten aan de andere kant van het eiland. Dit kan ze nog niet controleren, al probeert ze het wel. Natuurlijk kan ze niet dingen zien die op dat moment helemaal aan de andere kant van de wereld gebeuren, of dingen die nog moeten gebeuren, wel kan ze in het verleden kijken. Al vindt ze dat heel onnuttig, hoewel het ook voordelen heeft. Dingen die in het verleden gebeuren kunnen natuurlijk altijd invloed hebben op het heden. Wat ze wel al meer onder controle heeft is diezelfde versie, maar dan in haar dromen. Dat ze droomt over wat er op dat moment of die dag zelf heeft plaats gevonden/vind. Al is dit redelijk gevaarlijk aangezien ze niet kan wakker worden tot het afgelopen is, wat ze waarschijnlijk wel zou kunnen als ze er meer op oefent.

Noble metal manipulation

Met deze mutatie kan ze alle edelmetalen -Platina, Goud, Zilver, Rhodium, Osmium, Palladium, Iridium en Ruthenium- verhitten, afkoelen, vervormen... Manipuleren in het algemeen. Doordat Platina, Goud en Zilver meer voorkomt dan de rest gebruikt ze dit ook het meeste. Natuurlijk moet het edelmetaal wel aanwezig zijn voor ze er echt iets mee kan, maar als ze eenmaal een beetje heeft kan ze zelf zoveel bijmaken als ze wilt. Daarom draagt Taylor altijd een met platina, goud en zilveren ingevlochten ring, zodat ze altijd haar mutatie kan gebruiken als dit nodig zou zijn.
Doordat ze het metaal zo kan verhitten is ze zelf natuurlijk immuun tegen alle vormen van warmte. Ze voelt de hitte nog wel, maar het kan haar geen pijn doen. Daardoor kunnen mutanten die een vuurmutatie hebben ook niet veel tegen haar beginnen. Plus, ze kan het edelmetaal als het ware over haar heen leggen zodat het een dun en elastisch, maar ondoordringbaar schild wordt op heel haar lijf.
Gelukkig is ze immuun voor hitte, want anders stond heel haar lichaam vol met derde  graadbrandwonde, vooral omdat ze het schild meestal erg lang draagt. Voor gewone mensen/mutanten is de aanraking van alles wat ze creëert met het edelmetaal zeer pijnlijk en zal het direct een tweede graadbrandwonde geven, hoe langer het erop blijft, hoe erger.
Wapens kan ze natuurlijk ook maken uit het metaal: bogen met pijlen, geweren vol zilveren kogels, gouden zwaarden of platina messen, elk mogelijk wapen kan ze maken. Maar als ze dan toch zou moeten kiezen welk wapen ze het liefst heeft gaat ze voor de zweep, die extra pijnlijk is als het puntje over de huid van de vijand schroeit. Mensen onthoofden met dat ding is ook niet erg moeilijk en gewoon al paniek zaaien gaat direct. Toch gebruikt ze ook graag de geweren en messen, maar de zwaarden wat minder. Dat komt vooral omdat ze het niet leuk vind om één-tegen-één te vechten, omdat ze sneller en flexibeler is dan ze sterk is. Fysieke kracht is haar niet zo geschonken, al kan ze wel een paar zelfverdedigingstechnieken die speciaal ontworpen zijn voor mutanten/mensen met minder spierkracht -voor meisje dus, al kunnen niet gespierde jongens er ook gebruik van maken.
Dan is er nog een laatste puntje aan haar mutatie, ze kan dingen in edelmetaal veranderen -in de toekomst ook mensen en dieren. Natuurlijk kunnen grote voorwerpen niet zuiver goud/zilver/platina... worden en kost het ontzettend veel tijd en energie om iets totaal edelmetaal te maken. Het is niet zo'n handige mutatie om te vechten, maar als ze een job als juwelier of sieradendesigner wil, kan dit wel werken.


History

Verleden Taylor

Op 13 februari kwam er een meisje op de wereld, Taylor Julie Cadwell. Direct werd ze opgenomen als enigst kind in het liefdevolle gezien Cadwell-Coin. Haar vader, Finnick, was de eigenaar van een bank, net zoals zijn vader en diens vader. Haar moeder, Claire, bleef thuis om voor Taylor te zorgen. Dat ze een welgestelde familie waren was Taylor nooit zo opgevallen, mede omdat ze te jong was, maar ook doordat haar ouders vaak genoeg bij Walmart gingen winkelen, goedkope kleding kochten en klaagde over alle te dure dingen. Het enige was dat ze nu wel in de welgestelde wijk van Nashville woonde, maar dat betekende gewoon dat het er rustiger en groener was, wat Taylor zalig vond. Als jong meisje was ze altijd blij als ze mocht dansen of turnen, al was ze dan misschien nog te jong om op lessen te gaan hield dat haar niet tegen om dingen uit te proberen. En toen ze dus als vierjarige eindelijk op ballet en turnen mocht, was ze helemaal blij. Misschien dat dat gevoel iets had geactiveerd, maar vanaf toen begon ze rare lichtjes te zien in de lucht en rondom mensen. Het had kleuren en zag er zo grappig uit dat ze het aan iedereen vertelde, al geloofde niemand haar natuurlijk. Iedereen dacht dat ze in dat gefantaseerde-vriendje-stadium zat en werd ze dus niet erg serieus genomen. Niet dat ze daar ‘s nachts van wakker lag en op den duur kreeg ze ook wel door dat het niet nodig was om dat aan iedereen te verkondigen. Al wist ze altijd griezelig goed hoe iemand zich voelde of als iemand loog. Ook verkondigde ze ontzettend vaak dat er een bekend  iemand aankwam en enkele minuten later stond deze dan ook voor de deur. Toeval noemde haar ouders het.
Een maand nadat zij begonnen was in de turn- en balletclub kwam er een nieuw meisje bij die zich voorstelde als Karlie, ze was uit Chicago. Natuurlijk vond iedereen haar direct cool, want ze kwam van een grote stad. Misschien was het haar mutatie die ze onbewust gebruikte of wel was het deze keer echt toeval, maar algauw werden de twee meisjes dik bevriend. Hun geluk kon natuurlijk niet op toen op diezelfde dag een grote verhuiswagen bij hun langs op de stoep stond. Het leegstaande huis was verkocht, maar dat wisten ze al langer doordat er elke dag van 's ochtends 7 uur in gehamerd werd. Toen ze er achter kwam wie haar nieuwe buren waren ging te helemaal door het lint, het leek wel een sprookje en als er iets was waar de jonge Taylor gek op was, dan was het wel sprookjes. Haar geluk kon niet op toen het ook nog bleek dat Karlie de kamer tegenover haar had, die enkel van de hare werd gescheiden door twee opritten en een hek. Niks dus. In het begin was hun vorm van communiceren vooral getekende dingen, maar naarmate ze ouder werden werden dit meer teksten en op den duur sprong Taylor gewoon via het hek als een kat naar Karlie’s kamer, die er ook niet meer van opkeek als er plots een blonde springbal in haar kamer verscheen. De meisjes wisten alles van elkaar net zoals dat Taylor haar alles vertelde over haar mutaties, over hoe ze lichtjes zag -die ze na lang zoek werk op het internet bestempeld hadden als aura’s- en hoe ze mensen hun emoties zo fel kon aanvoelen en hen kon opsporen door middel van die aura’s. Wat ze niet wist was dat ze de dag erna een nieuw deel van  haar mutatie ging ontdekken, dit was op tienjarige leeftijd.

De volgende dag ging ze naar de toiletten tijdens de les, ontzettend badass dus. Het enigste wat ze niet verwacht had was dat er nog een meisje aanwezig was, een meisje dat aan het huilen was. Natuurlijk zou ze Taylor niet zijn als ze niet probeerde om haar te troosten en dat deed ze dus ook. Ze nam het meisje, dat jonger was, in haar armen, maar toen ze haar net een seconde vast had begon de pijn. Al het verdriet, al de pijn van het meisje werden de hare en het werd zo erg dat ze haar gillend moest loslaten, om vervolgens flauw te vallen.

Een geruime tijd ging voorbij waarin ze probeerde om haar mutatie’s onder controle te krijgen, wat op den duur ook verbazingwekkend genoeg lukte. Vaak genoeg sprong ze onaangekondigd bij Karlie binnen en zo ook op een avond toen ze twaalf was. Veel weet ze er niet meer van, maar wel dat ze op een gegeven moment kronkelend van de pijn op de grond lag. Krijsend greep ze continu naar haar hoofd, die op ontploffen leek te staan. Een grijs vlies trok over haar ogen en ze geraakte nog meer in paniek, ze dacht dat ze blind werd. De pijn verlamde haar, maar hoe harder ze zich probeerde te verzetten, hoe pijnlijker het werd. Op den duur geraakte ze gewoon in een staat van totale schok. En daarna kwamen de beelden. Flitsen van een achtervolging door de verlaten en algemeen bekende gevaarlijke buurten van Nashville, blond haar vol bloed, een mes flitsend in het licht van een verloren lantaarnpaal en bovenal de misselijkmakende grijns van een oudere, vieze man. Pas na wat voor Taylor eeuwen voelde verdwenen de beelden en kwam ze terug bij haar positieven. Ze had een uur op de grond liggen krijsen.

Doodsbang ging ze naar school , ze had zoveel schrik dat het opnieuw zou gebeuren. Al was de eerste mededeling die ze kregen nog verontrustender dan haar ervaring met het nieuwe gedeelte van haar mutatie. Lauren James was vermist en ze deden er alles aan om haar terug te vinden. Enkele dagen later vonden ze haar dood terug, in een steeg met bebloed blond haar. De doodsoorzaak: messteken. Nog een paar dagen later hadden ze de dader te pakken en zijn vuile grijns kon Taylor zich nog maar al te goed herinneren.

Als veertienjarig meisje zat ze zielig en alleen op een feestje van haar ouders. Er waren alleen maar oudere mensen aanwezig, saaie mensen in de puberende ogen van Taylor. Tot een of andere pretty boy binnen kwam gelopen, hij was dan wel veel ouder Taylor kon haar ogen niet meer van hem afhouden. En hij blijkbaar ook niet van haar, want hij liep in een rechte lijn op haar af. In het begin was het gewoon wat onschuldig babbelen, maar plots zonder pardon drukte hij zijn lippen ruw en hard op de hare. Dat was iets wat hij beter niet had kunnen doen, want Taylor verzette zich hevig. Zo hevig zelfs dat ze met haar hand tegen zijn gezicht sloeg om hem weg te krijgen. Ze had garantie dat er een rode afdruk van haar hand ging staan, maar niet die van haar gouden slangen ring, die zich als een slang om haar ringvinger kronkelde. Ze had absoluut nog niet doorgehad dat hij zo fel opgewarmd was, maar dat had ze wel vaker niet. Hitte deed haar op een of andere manier niet zoveel, maar de jongen des te meer. Vooral toen de slang zomaar van haar vinger besloot af te kruipen en zich een weg te banen naar zijn voorhoofd. Waar het in grote rode letter A-HOLE maakte, voor het weer terug naar Taylors vinger kwam en versteende alsof er niks was gebeurd. De jongen had ze nooit meer gezien.

Door een paar experimenten kwam ze erachter dat ze blijkbaar nog een tweede mutatie had, Noble metal manipulation. Een mutatie die ze al snel onder controle kreeg.

In dat zelfde jaar begon ze steeds maar meer interesse in jongens te krijgen en blijkbaar was dat wederzijds. Ze bereikte een record aantal aan gebroken harten, die ze dan ook allemaal verwerkte in liedjes. Liedjes die alleen Karlie mocht horen. Helaas had ze zoals elke tiener ook een paar slechte vrienden en net een van die slechte vrienden kwam achter haar liedjesteksten. Die het wel zo leuk vond om op een feestje bij Taylor ze beginnen voor te dragen. Taylor was woest en gekwetst. Toen ze die ‘vriendin’ dan ook van het podium wou trekken, gebeurde er iets verschrikkelijks. Taylor wou gewoon dat ‘ie zijn mond hield en daardoor stond er plots een compleet gouden beeld voor hun. De beeltenis van die ‘vriendin’. Iedereen op het feestje freakte, al waren ze gelukkig allemaal dronken genoeg om het te vergeten. Op een of andere wonderlijke manier kon Taylor haar na een tijdje ‘ontdooien’, maar dat meisje was beter af geweest als steen, want ze kreeg dadelijk de wind van voren door Taytay. Toch had het op een of andere manier toch geholpen, want Taylor begon haar muziek te openbare en plotseling zat haar carrière in een lift. Blijkbaar hadden mensen nood aan een vijftienjarige die over liefdesverdriet zong. Zo kwam het ook dat ze op een dag was uitgenodigd op een awardshow en zonder na te denken ging Karlie dus ook met haar mee. Die avond won Taylor dan wel geen award, maar Karlie werd wel ontdekt als model. Taylor voelde zich een trotse moeder, al nam ze met pijn in haar hart af van Karlie, die van het coole modellenleven ging proeven in the Big Apple. Ergens was ze wel jaloers op haar beste vriendin, maar zelf mocht ze niet veel klagen, want vanuit Nashville leek ze Amerika te veroveren. Karlie verscheen in alle grote modecampagnes en shows. Toch had ze nooit tijd voor Taylor, maar die had het zelf druk met haar verhuis naar New York te plannen. Toen ze 17 en een half was zette ze dan eindelijk de grote stap. Het appartement was volledig ingericht en het enigste wat ze moest doen was de sleutel ophalen. Toch had ze nog enkele spullen in haar auto liggen,  haar gitaar vol zwarte stift -onder andere RED, 13 en Fearless was erop te lezen- enkele sprookjesboeken en een fotoboek met foto’s van haar en Karlie die ze ooit in een gekke bui hadden gemaakt, alle modellenafbeeldingen van haar beste vriendin waren er ook ingeplakt. Het kon niet anders dan dat ze elkaar tegen kwamen op een feestje in New York. Hoewel ze beide een druk schema hadden, kregen ze toch alles geregeld. Misschien kwam dat ook wel omdat Taylor in haar appartement een hele kamer voor Karlie had laten inrichten en ze praktisch samenwoonde. Hun leven was perfect en het werd nog perfecter toen Taylor besloot om een witte kat te adopteren, Olivia. Ze leefde jaren in een droom, maar helaas moest aan alle mooie dingen een einde komen. Hoewel het niet normaal was dat ze zoveel liedjes had geschreven en dingen had gedaan, had ze haar mutatie al jaren onderdrukt. Het ‘accident’ gebeurde op een toer van haar. Regelmatig nam ze daarin beroemde vriendinnen mee op het podium, Karlie vaker dan de rest. Op zo’n avond was ze net halverwege de show en klom Karlie net het podium op. De massa ging totaal los en toen kreeg Taylor een aanval. Eerst dacht haar publiek gewoon dat het kwam door een paniekaanval of zo, maar toen ze volledig goud werd verschoten haar fans. De eerste dachten van het publiek was dat het een special effect was die wel heel erg goed gelukt was, maar toen kregen ze door wat er echt gebeurde. In één klap verloor ze al haar fans. Gelukkig was er een redding voor haar, Genosha. Terwijl haar manager alles probeert te regelen, kon Taylor veilig op  het eiland oefenen om haar mutatie’s onder controle te krijgen en terug een zo normaal mogelijk leven te gaan leidde.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Taylor Cadwell   wo sep 09, 2015 9:35 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Taylor Cadwell
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Taylor Cadwell

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: