INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Catch me if you can [&Trystan]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Catch me if you can [&Trystan]   ma aug 31, 2015 10:02 pm
You like fast?
Try to keep up
Zomer was leuk en mooi hoor, maar het was niet haar favoriete seizoen. Dat kwam natuurlijk door de snikhete dagen. Maar toch je had dan wel vrij, dus je kon ook wel gewoon in de koude zee springen. Vandaag had ze dat niet gedaan. Want ja, soms is het gewoon te warm om überhaupt op te staan. Ze had letterlijk alleen maar muziek geluisterd, gegeten en geslapen. Iets waardoor ze eigenlijk nog veel te veel energie had. Dus dan moest ze maar naar buiten, even een rondje eiland doen? Gewoon zoef? Yes. Geweldig idee. Aurélia stond op en voordat ze haar mond wou openen was Jackie haar al voor. “Ze gaat random het eiland over sjeezen.” sprak ze tegen Grace voordat ze het zelf had kunnen doen. Zucht.. Telepaten. “Doei” gooide Grace er meteen achteraan. Want ja wie waren er nou de liefste op het hele eiland? Haar roommates ofcourse! “Oke bye, love you darlings” zei ze dan ook met haar bekende sarcasme.

Zo kleedde ze zich eerst supersnel even om in wat andere kleren en ja daar ging ze dan. Voor haar alles in slow motion en alle personen waar ze voorbij ging konden kaar waarschijnlijk niet eens zien zo snel. Ze hield wel een beetje van plagen tho. Ze zag dan bijvoorbeeld iemand lopen het een flesje water. Waarbij ze de dop open draaide en het op de kop terug in iemand anders hand die er ook in de buurt stond. Dan liep het water er in één keer uit en dan gingen die twee ruzie maken om wie dat had gedaan. Geweldig. Of iemand gewoon hard aan het haar trekken. Ze was soms echt gemeen en jammer genoeg voor anderen was ze wel een beetje in de stemming om lekker irritant te zijn.

Aurélia liep dan ook gewoon rond, andere lastigvallen enzo. Tot haar iets raars opviel. Want huh? Wat deed die gast? Lopen op hetzelfde tempo als haar alsof hij.. niet in slow motion wil gaan? Aurélia fronste even en naar de gast die dus even snel ging als haar. Oke dat was weird. Ze liep maar op hem af van achteren en tikte hem op zijn schouder. “Yo” zei ze nog steeds een beetje verbaasd en verward door het woord dat ze gebruikte. “Jij gaat niet sloom” zei ze met een opgetrokken wenkbrauw.

outfit

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Trystan Vaughen
avatar
Class 2
Aantal berichten : 31

Character Profile
Alias: Speedy Gonzales
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Catch me if you can [&Trystan]   di sep 08, 2015 8:09 pm

De grijns die langzaam op zijn gezicht verscheen vanaf het moment dat hij de deuren van de school op een dramatische manier opengooide en naar buiten liep, maakte gewoon duidelijk dat hij vandaag niet van plan was om de brave en verlegen student te gaan uithangen. Hij was niet het type om braaf te doen wat iedereen deed en kalm over het schoolterrein te lopen. Hij was niet kalm en dat zou hij waarschijnlijk ook nooit worden. Waarom zou hij? Hij was niet het type om zich kalm en serieus te gedragen en de meeste mensen op het eiland wisten dat ondertussen al wel. Op een normaal tempo begon Trystan naar voren te stappen om daarna bij elke stap steeds sneller en sneller te gaan. Het was leuker om he top deze manier te doen omdat mensen hem dan wel nog konden zien en zo snel mogelijk aan de kant sprongen. Het was gewoon geweldig om de uitdrukking op al die gezichten te zien en hoe mensen er in bleven trappen ondanks het feit dat dit zeker niet de eerste keer was dat hij het op deze manier deed.

Pas toen hij op topsnelheid ging, kon hij doen wat hij elke keer weer deed: zakenrollen en mensen voor schut zetten. Bij de ene haalde hij een pakje sigaretten terwijl hij bij de andere diens veters weer aan elkaar bond zodat deze zou struikelen. Geweldig gewoon, toch? Hij wist dat er mensen waren die hun mutatie verafschuwde, maar Trystan was iemand die juist van zijn mutatie hield. Het had hem in leven gehouden vanaf het moment dat hij op straat gezet werd en zelfs nu gebruikte hij het om te overleven. Hij had gewoon zijn portie beweging nodig en hij moest gewoon kunnen wegrennen als hij weer een van de sterkere mutanten kwaad had gekregen. Het was altijd handig als je sneller kon rennen dan het licht en dat niemand je kon bijhouden.

Een aansteker werd nog snel uit iemands zak gehaald zodat hij tenminste iets had om zijn sigaretten mee aan te steken en hij wilde er net eentje in zijn mond stoppen op het moment dat hij iets hoorde. Verbaasd keek hij achter zich en zijn mond viel bijna letterlijk open vanaf het moment da thij het meisje zag. Niet perse het feit dat hij haar kon zien, meer het feit dat ze hem kon volgen zorgde ervoor dat hij even niet wist wat zeggen. Doordat hij zijn aandacht zo hard op het meisje richtte, zag hij de losliggende tegel niet en voor hij het wist lag hij met heel zijn hebben en houden tegen de grond met schaafwonden aan zijn armen, benen en gezicht. Trystan vloekte zachtjes terwijl hij langzaam opstond zijn bruine kijkers over de schaafwonden liet glijden. Natuurlijk moest hij weer over een of andere tegel struikelen op het moment dat er iemand was die even snel was als hem. Het duurde toch niet lang voordat hij terug begon te lopen. ”Kan je misschien een klein beetje trager gaan totdat ik terug bij ben? Daarna kan je terug in volle snelheid verder lopen en dingen uitleggen, okay?!” Uitleggen, waarom zei hij dat ze dingen moest uitleggen? Het was duidelijk dat het een mutatie was, net zoals zijn snelheid ook een mutatie was. Eerst struikelen en dan zoiets stom roepen, good job Trystan. “Laat dat uitleggen maar zitten!”

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Catch me if you can [&Trystan]   wo sep 09, 2015 11:34 pm
You like fast?
Try to keep up
Enhanced speed, het was de perfecte mutatie om hier en daar alles op de kop te zetten. Als alles in slow motion ging behalve jezelf, nou dan had je dus de toegang tot alles. Stelen, pesten en mensen kapot irriteren. Echt leuk, dat vond Aurélia het. Op een mooie dag als deze waarbij iedereen door elkaar heen liep was het gemakkelijk chaos te creëren. En dat was nou eenmaal het doel. Ze had het nog niet vaak gedaan tot nu toe omdat haar roommates nog wel grappig waren om dingen mee uit te halen. Maar als die niks aan hun hoofd hadden dan deed Aurélia dit om niet verveeld te raken. Ze hoopte natuurlijk ergens tussendoor Bassie en Adriaan tegen te komen. Ja ze al besloten dat dat de bijnaam werd voor Aly en Adrian, leuk toch? Bij hun zou ze dan wel echt leuke dingen kunnen uithalen die sukkels.

Dus dan had ze eiegnlijk al een doel in haar hoofd, Bassie en Adriaan vinden. Dat was natuurlijk zo gepiept maar niet als iets anders afleidde. Aurélia keek verbaasd op toen ze iemand in haar tempo rond zag lopen met wat sigaretten. What the fuck deed hij nou? Ze liep er maar naar toe en benaderde hem verbaasd. Toch leek hij er meer van te schrikken. Haha djeez, ze kon er niks aan doen maar ze moest wel lachen toen hij over een tegel struikelde. Jaa suprise! Je bent niet de enige die snel gaat. ”Kan je misschien een klein beetje trager gaan totdat ik terug bij ben? Daarna kan je terug in volle snelheid verder lopen en dingen uitleggen, okay?!” kraamde de jongen er raar uit. Zo zeg, ze dacht dat Grace een mafkees was maar hier kon ze niet aan tippen, ghehe.  “Laat dat uitleggen maar zitten!” zei hij er dus toch achteraan. Wat wilde hij nou? Oke hij moest ff rustig doen. “Calm down man, ik ga gewoon net zo snel als jou. Geen paniek” zei ze en stapte naar hem toe en pakte de sigaret uit zijn hand en stak het voor haarzelf op. “Aurélia” zei ze en knikte met een grijns. Als hij net zoals waar was dan was dat pakje niet van hem, en dan kon dit best haar partner in crime worden.

outfit

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Catch me if you can [&Trystan]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Catch me if you can [&Trystan]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Schoolyard-
Ga naar: