INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Allison Argent

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Allison Argent
avatar
Class 2
Aantal berichten : 779
BerichtOnderwerp: Allison Argent   wo aug 19, 2015 1:37 pm


GENERAL
[ FULL NAME ] Allison
[ P.O.B ] Chicago, USA
[ D.O.B ] 28/05
[ GENDER ] Felmale
[ AGE ] Zeventeen
[ ORIENTATION ] Heterosexual
[ MOM ] Victoria Argent
[ DAD ] Chris Argent
[ HAIR COLOR ] Darkbrown | Black
[ EYE COLOR ] Brown

MUTATION
[CLAIRVOYANCE] Hiermee is Allison in staat om de dingen te zien die in de wereld gebeuren. Gelijk welke plaats in de wereld, ze kan de dingen zien die er gebeuren op het moment zelf. Het enige wat ze ervoor moet doen in zich concentreren op hetgeen wat ze wil weten, waar op de wereld. Dingen die haar aandacht vragen, bevoordeeld een belangrijk evenement bij familie, duiken op in haar dromen.
[TARGETING] Simpel, ieder doel raakt ze met haar pijl en boog, ze mist nooit, niet op een centimeter.
[ABILITY REPLICATION] Allison is in staat mutaties te kopiëren van anderen voor een korte tijd (half uur). Ze moet immers wel lichamelijk contact maken om de mutatie over te nemen. Ze heeft het zelf onder controle dus als ze de mutatie niet wil door krijgen dan hoeft ze dat ook niet.

LIFE
[WHO I AM] Allison heeft geleerd om altijd heel beslist en zelfzeker over te komen. Ondanks alles is ze dit nog niet afgeleerd. Je bent graag haar vriend, vriendin, ware liefde want over het algemeen is er weinig negatief te zeggen over Allison. Ze is vriendelijk, open, eerlijk, houdt niet van verrassingen maar weet je zelf wel vaak te verrassen met een andere kant van zichzelf. Ze is altijd heel positief ingesteld en kan het met iedereen goed vinden. Ze is kunstzinnig, sportief en houdt van de oude vergeten muziek. Ze is heel veelzijdig en kan zich gemakkelijk aanpassen in iedere situatie. Ze gaat respectvol om met haar omgeving en houdt van een stevige uitdaging.

[MY STORY] Allison haar leven is eenzijdig geweest op de typische Argent manier. Al generaties lang zijn de Argent jagers, ze zagen op mutanten, nemen ze gevangen of maken ze af. Dat is het leven waarmee Allison is opgegroeid … zodat ze op een dag zelf een jager zou kunnen worden. Van kleins af aan is Allison betrokken geweest in de wereld van mutanten, in het jagen erop. Ze kent alle kneepjes van het vak en specialiseert zich in pijl en boog. Op haar veertien verliest ze haar moeder aan een mutanten … wat haar enkel maar zelfzekerder maakt in haar doel. Samen met haar vader blijft ze staande, hij jaagt terwijl zijn dochter traint. Tot ze zelf een mutant word en het niet voor haar vader kan achterhouden. Ze loopt weg van huis en raakt bevriend met een andere mutant, hij leert haar om haar mutatie min of meer onder controle te houden. Als ze terug onder ogen komt met haar vader is hij degene die zich erbij neer legt en na alles besluit om vrede te sluiten met een wereld voor mutanten. Allison gaat vrijwillig naar school en houdt het contact met haar vader strak. Terwijl hij anderen mutanten helpt gaat Allison naar school om te leren, zo vormt ze haar krachten voor het jagen om in krachten om te helpen …

[FACTS]
Houdt niet van verrassingen | Grote dieren | Vettig eten | Alleen zijn
Houdt van hardlopen | Natuur | Bewegen | Met vrienden zijn | Avondturen_________________

Is it harder to die ... or harder to be the one to survive?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Allison Argent   do aug 20, 2015 3:27 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Allison Argent
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Hello there & Allison Argent
» Room 72 | Forbidden kingdom [Allison]
» I might not find again [Allison]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: