INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Enzo Parrish

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Enzo Parrish
avatar
Class 2
Aantal berichten : 26

Character Profile
Alias: Desert wolf
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Enzo Parrish   ma aug 10, 2015 10:45 am

• Naam Enzo Adam Parrish
• Bijnaam Desert wolf
• Leeftijd 20
• Geboorteplaats Forks USA
• Mutatie Werecoyote Physiology

shifting: Werecoyote bestaat uit drie vromen.

Vorm 1 bestaat uit de onnatuurlijke felle blauwe ogen samen met een aangepast gebit met vier hoektanden. Enzo kan er ook voor kiezen om zijn klauwen te voorschijn te laten komen. Iets wat hij ook kan zonder een van zijn vormen aan te nemen. Dit heeft hij echter nu pas onder controle.


Vorm 2 bestaat uit de onnatuurlijke felle blauwe ogen, het gebit de klauwen maar daar naast ook langere oren en gezicht aanpassing.


Vorm 3 deze vorm bestaat uit een volledige coyote vorm. Deze vorm komt alleen tevoorschijn met volle maan. Enzo heeft met deze vorm moeite met om zijn menselijke kant te behouden. Zijn dierlijke kant komt hier omhoog waar door hij kan vergeten dat hij een mens is.
Animal instinct: Binnen in Enzo schuilt zijn Coyote kant die hem vaak het instinct van het dier geeft op momenten dat hij het nodig heeft. Vaak komt die ook op wanneer hij boos is etc. Eigenlijk heeft hij constant een innerlijke strijd om hem niet naar boven te laten komen.
Heightened Senses: Enzo heeft door zijn mutatie een betere reuk, zien en hoor vermogen. Dit heeft hij niet altijd omdat hij zich iets in zou moeten spannen. Toch heeft hij regelmatig dat hij plots iets ruikt of iets hoort terwijl dat helemaal niet de bedoeling was. Echter zou hij in zijn vormen beter kunnen horen dan als mens zijnde.
Accelerated Healing: Enzo is in staat om sneller te genezen van verwondingen. Zo zou een kleine snee binnen tien minuten helemaal verdwenen kunnen zijn. Hoe groter de verwonding hoe langer het duurt, hij houd hier echter nooit littekens aan over.
Enhanced Agility: Enzo kan beter springen, rennen, klimmen en reageren op dingen dan mens. Hij is ook leniger en kan hier door makkelijk free runnen. Iets wat hij maar ook al te graag doet.
Enhanced Strength: Enzo kan erg sterk zijn, maar hij is op zijn sterkst wanneer hij boos is of wanneer de volle maan steeds dichter bij komt.
Pain Transference: Hij is in staat om pijn bij mensen weg te nemen door de pijn over te nemen. Hij zou echter nooit iemand kunnen genezen maar die persoon wel helpen door de pijn weg te nemen.
Memory Transference: Iets wat Enzo haast niet beheerst is deze kracht. Door middel van zijn klauwen in iemand zijn of haar nek te brengen kan hij iemand zijn geheugen veranderen, of betreden. Dit kan ook voordelen hebben om het feit dat iemand bijvoorbeeld een moment kwijt is of iets. Dit heeft enzo ooit een keer gedaan maar echter wel met hulp. Hij weet dus ook niet of hij dit nog steeds meteen goed kan.
• Mutatie voordelen
Enzo is niet in staat om dronken te worden of een alcohol vergiftiging te krijgen hoeveel hij ook maar drinkt, dit komt door zijn snelle genezing. Hij weet dus niet hoe het is om dronken te worden. Drank heeft dus ook geen invloed op hem, hij word hier niet vrolijker van. Het zelfde geld voor drugs, ook dit heeft geen invloed op hem.

• Mutatie nadelen
Dat alcohol en drugs geen invloed op hem hebben is natuurlijk een grote voordeel, maar toch vind hij dit zelf ook wel een nadeel. Ook Enzo wil maar al te graag eens dronken worden om zo dingen te vergeten etc.

Enzo zijn Animal instinct kan gevaarlijk voor hem zijn wanneer hij in zijn volledige Coyote vorm zit. Hij kan daar door vergeten dat hij een mens is en blijven hangen in zijn vorm. Waar door hij voor altijd een Coyote blijft tot dat iemand hem weet te dwingen terug te draaien naar zijn menselijke vorm.
• Mutatie zwakheden
Maan: Een van de grote zwakheden van zijn mutatie is de volle maan. Hier verliest hij grote deels zijn menselijkheid en neemt de coyote het van hem over, een coyote die honger heeft naar de dood. Dit kan bestaan uit dieren maar de kans is ook groot dat hij achter mensen aan gaat. Als Enzo volledig toegeeft aan zijn coyote instinct dan is hij verloren en weet hij niet hoe hij zich terug moet transformeren of dat hij ook maar een mens is. Wanneer hij zich wel aan zijn menselijke kant blijft hangen zal hij gewoon terug veranderen zodra de volle maan onder is en de zon weer op komt. Dit gebeurt elke maand wanneer de volle maan op komt.
Mountain Ash: is een krachtige stof dat als een soort van grens kan worden gelegd waar een were coyote niet door kan komen. Wanneer Enzo zijn hand ook maar over de lijsterbes heen wil laten gaan komt hij tegen een onzichtbare kracht veld aan die wanneer hij dit aan raakt zichtbaar word. De persoon die de mountain ash gebruikt moet hier wel in geloven anders werkt het niet.
Wolfsbane: Is niet alleen gevaarlijk voor Enzo maar ook voor elk ander wezen. Het heeft op Enzo alleen een ander invloed. Zo kan hij er hallucinaties van krijgen en zo nog veel meer.

• Geschiedenis
Enzo is 20 jaar geleden geboren in een kleine gezin met twee andere broers, de familie Parrish was een familie die bestond uit mutatie, Enzo en zijn oudste broer waren de enigste in de familie die de mutatie werecoyote Physiology hadden. De rest hadden allemaal de mutatie werewolf Physiology, enzo heeft altijd thuis schooling gehad waar door hij eigenlijk niet echt weet hoe het ging op een school. De familie heeft jaren in afzondering geleefd in een berg gebied waar de familie zijn eigen grond had. Zo konden ze zonder problemen de volle maan door komen zonder dat er iemand ook maar gewond zou raken.
Enzo heeft ondanks de afzondering een leuke jeugd gehad, toch miste hij iets gezien hij altijd maar bij zijn familie was en verder niet in contact kwam met andere.

Met zijn 13de veranderde zijn leven voorgoed. Enzo was naar de winkel toe om wat vergeten boodschappen te halen. Toen hij terug kwam vond hij de vermoorde lichamen van zijn familie. Terwijl hij controleerde of een van hen nog leefde merkte hij dat zijn oudste broer nog net in leven was. Enzo wist dat hij niet meer te redden was, hierom heeft hij zijn broer uit zijn leiden gehaald en een einde van zijn leven gemaakt door zijn klauwen te gebruiken. Die beelden ziet hij nog elke keer weer voor zich. Enzo heeft toen de lichamen begraven en heeft drie jaar rond gezwerft tot dat hij op werd gehaald door een van de leraren die hem naar het eiland hebben gebracht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Enzo Parrish   di aug 11, 2015 1:26 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Enzo Parrish
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Enzo Parrish

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: