INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Julian Moore

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Julian Moore
avatar
Class 2
Aantal berichten : 43

Character Profile
Alias: Julian
Age: 20 year
Occupation:
BerichtOnderwerp: Julian Moore   zo aug 02, 2015 11:01 am


.Algemeen.
Naam: Julian Denver Moore
Roepnaam: Julian
Geslacht: Man
Geboortedatum: 27-07-2015
Leeftijd: 20 jaar
Geboorteplaats: Londen (Engeland)
Mutatie: Zwarte Engelenvleugels en extreme behendigheid met messen/zwaarden
Moedertaal: Engels

.Uiterlijk.
Lengte: 1.89 m
Gewicht: 63 kg
Ogen: Grasgroen
Huidskleur: Blank
Haarkleur: Blond
Bouw: Lang, smal en mager, doorsnee bespiering, scherp gezicht.
Kapsel: Julian heeft halflang blond haar waar meestal niets mee gedaan word. Het hangt los op zijn schouders en word Smorgens vaak gewoon met zijn handen naar achter gewreven. Hij zal het zelden tot nooit in een staartje steken.
Kleding:  Julian verkiest bijna altijd zwart, grijs of andere donkere kleren. Hij heeft veterbotten, jeans en veel T-shirt met lange of halflange mouwen. T-shirt zijn vaak met V-hals of knoopjes. Heel af en toe draagt hij hemden of mouwloze T-shirts. Zelden zie je hem in een short. Julian besteed weinig aandacht aan zijn kleding, zolang het maar praktisch is en goed zit.
Attributen: Draagt een dikke zilveren ring met de initialen van zijn vader, zwarte riem met twee halflange dolken.

.Innerlijk.
Karakter:  Julian heeft altijd een eigen mening, over het leven rondom hem of over de personen die hij ontmoet. Hij is dan ook niet bang om te zeggen waar het op staat. Hij is brutaal eerlijk en dat valt niet altijd in de smaak bij anderen. Julian houdt van zichzelf, hij is niet egoïstisch maar denk op de eerste plaats aan zijn eigen veiligheid boven dat van anderen. Over zichzelf geeft hij immers nooit veel vrij, hij is zo vrijgevig in het delen van informatie. Vrienden maakt hij niet zo gemakkelijk, toch is het niet zo moeilijk om vrienden te worden, als je dezelfde interesses deelt kom je vaak al ver. Julian kan charmant zijn en weet je snel op de juiste plaats te krijgen. Hij kan je gemakkelijk manipuleren, kan soms gevaarlijk uit de hoek komen maar is bovenal heel beschermend over wat van hem is, of dat nu vrienden of voorwerpen zijn. Eens je in zijn vriendenkring zit krijg je daar heel veel voor terug.

Verleden: Mutanten is altijd in twee groepen te verdelen. Je ouders mogen je en aanvaarden je om wat je bent geworden, of ze doen dat niet en verstoten je uit het huis. Julian heeft tot zijn zestien jaar een hele normale jeugd gehad. Zijn ouders, hele simpele mensen zijn altijd heel blij geweest dat Julian nooit geen “symptomen” vertoonde wat kon leiden naar het “mutant” worden. Van kleins af aan is hij wel altijd bezig met messen. Een botermesje was voor hem al meer dan genoeg om een half uur zoet ermee te zitten spelen. Hoe ouder hij werd, hoe gevaarlijker zijn “spelen” werd, maar hij deed zichzelf of anderen nooit kwaad. Het is pas als hij op zijn zestiende opstaan met hevige pijn in de rug dat zijn ouders hem praktisch op straat stellen. Het blijkt dat Julian vleugels heeft, grote lange zwarte engelenvleugels. Dat en zijn vaardigheden met messen stelde hem in staat al die jaren te overleven tot hij werd aangesproken en naar de school ging waar hij sinds zijn zeventiende al zit.

.Vaardigheden.
Houdt van: Piano spelen – messen/zwaarden/dolken – zichzelf – avontuur
Houdt niet van: Mensen die teveel vragen stellen – uitgaan

Mutatie voordelen:  Alles met een scherpe punt of kant is bruikbaar voor hem, kan snel zijn vleugels ontvouwen en wegvliegen
Mutatie nadelen: Is enkel goed met messen/dolken/zwaarden, pistolen of gelijk welk ander wapen is niets waard in zijn handen – Niet behoorlijk snel tijdens het vliegen
Mutatie grenzen:  Kan geen dagenlange afstanden vliegen


_________________
We are each our own devil, and we make this world our Hell.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Julian Moore   zo aug 02, 2015 8:30 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Julian Moore
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: