INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 When are you arriving? [OPEN]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Cecilia Rosen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 173

Character Profile
Alias: Trickster
Age: 134
Occupation:
BerichtOnderwerp: When are you arriving? [OPEN]   wo jul 29, 2015 7:00 pm

"My propeller won't spin and I can't get it started on my own"Een beachparty? Hmm.. ze wist niet of ze daar heen ging. Misschien vanavond nog maar niet nu in de brandende zon waar iedereen op elkaar stond te zweten. Ze had doorgekregen dat het dag en nacht door ging dus dan zou ze dan wel gaan. Ze keek uit het raam en hoorde de muziek zacht vanuit de verte. Zo te horen was een podium waar je kon optreden. Daar kon Cecilia ook wel wat mee. Ze regelde wel gewoon een gitaar en dan zong ze zelf wel een liedje. Misschien. Dat bedacht ze later wel. Ze had net gegeten dus het eerste wat ze dan maar ging doen was een nap. Ze kroop nog even haar bed in en sloot haar ogen om nog even te slapen. Zodat ze later energie genoeg had om s’avonds niet na anderhalf uur alweer moe te zijn. De sfeer was dan vast nog wel gezellig als ze zou komen.

Het was moeilijk om uit bed te komen, zeker met het idee dat het niet hoefde. Het was zomervakantie, niks moest, ze kon gewoon haar eigen gang gaan. Maarja, ze kon natuurlijk ook niet de hele vakantie in haar kamer zitten. dat zou wel heel saai zijn zonder mensen waarmee je dat samen kon doen. En omdat ze nou niet bepaald veel vrienden had gemaakt.. klom ze toch uit bed. Ze trok een zwart rokje aan met daarboven een simpele zwarte trui en een spijkerjasje. Ze zag uit haar raam dat de zon aan het ondergaan was en op dat moment teleporteerde ze haarzelf naar het strand. Ze verscheen ergens midden in de dansende menigte. Zo erg was het niet om zomaar ergens te verschijnen. Mutanten eiland, niemand keek er echt naar om like wooow. Alles was mogelijk en ze hoefde ook nergens van te verwachten dat iets niet kon.

Ze besloot om niet te gaan dansen en maar ergens te gaan zitten en kijken naar de zonsondergang. tijdens het lopen kwam ze er achter dat het niet een goed idee was geweest om haar lage converse aan te doen. Ze voelde hoe met elke stap er weer een beetje zand in haar schoenen gleed. Niet ver afgezonderd van de andere leerlingen plofte ze neer op haar kont in het zand. Met een grumpy gezicht trok ze een schoen uit en hield het op de kop zodat het zand eruit viel. Dan ben je al zo vaak naar een strand geweest en dan nog niet leren van je fouten. Naar het strand gewoon altijd slippers dragen. Of niet, maar dan moet je na een paar stappen je schoenen leeghalen omdat het lijkt alsof het hele strand er in zit. Cecilia trok haar spijkerjasje uit en legde het naast haar op het zand bij haar schoenen. Dan ging ze wel op blote voeten. Net wanneer ze  dan toch omhoog wou komen kwam juist dat ene liedje waar ze zón hekel aan had gekregen omdat ze het té vaak had gehord. Niks was erger dan Justin Bieber met muziek die bijna pijn deed aan haar oren. ze liet zichzelf maar op haar rug in het zand neer ploffen en keek wel naar hoe de kleuren in de lucht veranderden. En de zon langzaam aan de horizon verdween.

clothes

_________________

You know.  it will.  always.  just be me

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
When are you arriving? [OPEN]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: