INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 The badass-trio [Shay & Marsmallow ]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Brooke Eriksen
avatar
Deceased
Aantal berichten : 45
BerichtOnderwerp: The badass-trio [Shay & Marsmallow ]   wo jul 29, 2015 2:42 pm

Treat me like an angel
and I'll be your little devil
Met sportkleren aan liep ze door de gangen, het was haar oorspronkelijke bedoeling om wat te gaan lopen, maar toen ze langs de trainingsruimte liep kreeg ze een ander idee. 'Eriksen. Trainingsruimte. Sportkledij gevraagd. Binnen 10 minuten.' Ze grijnsde in zichzelf toen ze het berichtje had doorgestuurd naar haar broer en zus. Natuurlijk niet zoals gewone tieners via de gsm, maar via hun link -die soms toch behoorlijk hatelijk kon zijn. Die link had ze niet nodig om te weten dat haar zus hoogstwaarschijnlijk pokémon zat te kijken, wat Marsh aan het doen was wist ze niet zeker. Het was jammer dat ze door een stomme regel niet met z'n drieën op de kamer mochten, zoals ze al jaren gewoon waren. Gelukkig had ze wel haar zus nog, al leek die meer met pokémon bezig dan met iets anders, wat waarschijnlijk ook kwam omdat zij een halve pokémon was. Welke wist ze niet, dat ze al wist dat pokémon dieren waren was al een hele zet voor haar.

Ze werd met haar beide voeten terug op de grond gehaald toen ze bijna tegen de hoek een kast liep die random aan de zijkant van de hal stond. Direct golfde het vertrouwde gevoel van haar mutatie door haar heen, tot ze doorkrijg dat er geen vijand was en dat ze niemand moest neerslaan. Haar reflexen van vroeger zaten er nog altijd in en hoogstwaarschijnlijk gingen ze ook niet snel weg. Zonder dat ze het doorhad had ze een deel van de irritatie die ze gevoeld had toen ze tegen de hoek opliep doorgestuurd naar haar siblings, wat later waarschijnlijk wel wat vragen zou opleveren.

Clothes

_________________

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marshall Eriksen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 198

Character Profile
Alias: Joker
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The badass-trio [Shay & Marsmallow ]   wo jul 29, 2015 6:01 pm


"time is running, got to go"


Chillend lag hij op zijn bed, dat gewoon bestond uit een hoop donsdekens en kussens. Hoe het ooit mogelijk was geweest dat hij zich hier makkelijk op kon installeren, je zou bijna denken dat het een mutatie was waar hij nog niks van af wist. Het verbaasde hem zelf nog dat zijn rug nog niet gebroken was door de positie waarin hij op zijn phone lag te scrollen. Iemand had een linkje op twitter gezet en sindsdien zat hij al de hele tijd te kijken naar ‘cats in tiny hats’. Waarom? Omdat het kon. Plus, het had niks met pokémon te maken, wat al een pluspunt was. Maar al bij al lag hij zich eigenlijk gewoon dood te vervelen.

Gelukkig bracht Brooks daar snel verandering in. 'Eriksen. Trainingsruimte. Sportkledij gevraagd. Binnen 10 minuten.' Klonk het, waardoor hij zich verbaasd op zijn buik draaide. Wat was ze van plan? Maar één manier om er achter te komen dus. Hij stond op en trok een sportshort van nike aan, samen met een simpel zwart shirt en een baseball jas er overheen. Ook al was het zomer, ondergronds was het sowieso koeler. En aangezien de trainingsruimtes daar waren, was het logisch om even een vest aan te trekken.

Op de een of andere manier was hij binnen de vijf minuten al gearriveerd in de gang van de trainingsruimtes. Zijn chill werd ineens onderbroken door een golf van irritatie, afkomstig van Brooke. Huh wat? "Ik weet dat kasten heel eng kunnen zijn, maar ze bijten je niet hoor Brooks", Merkte hij plagend op, waarna hij bij de deur van trainingsruimte 3 bleef staan. Hij zond het beeld van de deur door naar zijn siblings, zodat die ook in de juiste ruimte zouden zijn en niet alle drie in een verschillende. Want ja, dat zou wel heel lame zijn tbh. ”Wat ben je eigenlijk van plan?” Vroeg hij toen nieuwsgierig, best wel benieuwd naar de uitdaging die hier sowieso op hen wachtte.


_________________

don't let me go, cause I will get lost again


Laatst aangepast door Marshall Eriksen op di aug 11, 2015 10:41 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Eriksen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 119

Character Profile
Alias: Zephyr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The badass-trio [Shay & Marsmallow ]   wo jul 29, 2015 7:13 pm


“Badum-Tss”

Surprise surprise, debiel Shay zat even geen pokémon te kijken. Nah in plaats daarvan lag ze wat te chillen op haar bed met een of ander nummer dat vrij luid door haar radio klonk. Er waren al een paar druiloren die het hadden gewaagd om te komen vragen of ze het zachter wilde zetten. Die waren er zoals wel te merken viel mooi niet geslaagd in hun op zet. Vandaag was het even luilak dag voor haar hoor, oké feitelijk was elke dag dat wel maar goed details. Normaal kwam ze nu uit de lucht vallen of zo, in de letterlijke zin van het woord dan, of zat ze pokémon te kijken of wel ja mensjes te pesten want aight dat was wel eventjes iets waar haar leven gewoon uit bestond of zo. Dat en op haar siblings letten. Siblings die trouwens echt te rude waren als het over pokémon ging, like hoe kon je daar nu gemeen over zijn? Haar eigen gedachte liet haar even kort grijnzen, nah het maakte haar niet uit wat ze er van vonden hoor.

Bam, heel plots kwam Brooks eventjes mooi een melding maken dat ze naar de trainingsruimtes moesten komen in sportkledij. Meh? Oh well, why the hell not? Ze begon zich toch al een klein beetje te vervelen, plus wat rondhangen met die twee zou wel cool gaan worden. Want ja, hun kleine tribe was gewoon cool as shit. Met een klein plofje rolde ze uit haar bed en kwam ze dus eventjes zoals gepland naast haar bed neer. Snel genoeg had ze een jogging aan getrokken, een tanktop met daarover nog een lekker zittende trui. Tbh, Brooke had wel even kunnen melden deze ochtend dat ze vandaag iets gingen doen in de trainingsruimtes hoor. Dan was ze tenminste voorbereid en zo. Oké, nee dan had ze nu stiekem geweten wat ze gingen doen en was ze niet zo verdomd nieuwsgierig geweest.

Veel tijd verstreek er niet voor de derde Eriksen zich erbij voegde. De irritatie van Brooks sloeg even in als een klein bommetje. Jezus fuck, wat was er nu weer? De opmerking van haar bro deed haar even lachen. ‘Nah, ze vallen alleen maar eens random net als ik tbh.’ Sprak ze schouder ophalend. Dat ze veel viel, hadden ze nu al wel vast gesteld. En nee het was niet omdat ze onhandig was of zo, maar puur omdat ze graag op de grond lag of zo. Thank god voor Marshall die eventjes behulpzaam was en beeldjes doorstuurde naar haar. Anders had ze gelijk een andere ruimte binnen gewandeld, en dat zag ze niet zitten. ‘Yaas, enlighten us please!’ Sprak ze misschien net een beetje te enthousiast. Klein beetje maar hoor, niet heel veel.


_________________

Shay:
 

Eriksen tribe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brooke Eriksen
avatar
Deceased
Aantal berichten : 45
BerichtOnderwerp: Re: The badass-trio [Shay & Marsmallow ]   wo jul 29, 2015 7:24 pm

Treat me like an angel
and I'll be your little devil
Het verbaasde haar dat haar siblings zich zo snel hadden verzameld. Eigenlijk had ze gedacht dat ze hen letterlijk uit hun kamers had moeten gaan sleuren, of misschien had ze er een schaduwhond achteraan gestuurd of een duisterniswolf, dat zou nog grappig zijn ook. Bijna direct kreeg ze de eerste dingen mee. "Ssht, deze was echt like heel gemeen en gevaarlijk." Zeurde ze tegen haar siblings. Normaal zou ze nooit, maar dan ook nooit zo'n toon aanslaan, maar bij hen lag nu eenmaal alles wat anders. "Gelukkig zijn wij er om je op te vangen, Shay." Ze grinnikte. Volgens Brooke had Shay een evenwichtsprobleem in het slakkenhuis daarboven. Algauw dwaalde haar gedachten of naar biologische shit en was ze er niet echt bij, tot Marsmellow een beeld doorstuurde -gelukkig was trainingsruimte 3 net om de hoek- en ze allemaal zeurde voor een verklaring. Niet dat zij niet precies hetzelfde gedaan zou hebben.

Marsh zag ze als eerste staan en ze kon het niet laten om heel even haar arm om zijn nek te slaan, waarna ze met haar handen door zijn kapsel woelde. Toen ook Shay verscheen, grijnsde ze opgewonden naar hun beide. "Wel," Ze sprak luidop, want het was nu niet echt nodig om in gedachten te communiceren, "Ik vond het wel een leuk idee om nog eens met z'n alle te trainen." Ze grijnsde geestdriftig, de brunette had er echt zin in.

Voor haar siblings konden tegen sputteren had ze de zware deur al open geduwd -met moeite, tho. "Let's do this!" Ze wierp haar armen in de lucht toen ze heup schuddend -om haar siblings wat te stangen-  de donkere ruimte binnen liep en het licht aanknipte.

Clothes

_________________

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marshall Eriksen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 198

Character Profile
Alias: Joker
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The badass-trio [Shay & Marsmallow ]   vr jul 31, 2015 12:14 am


"time is running, got to go"


Het goeie aan hun telepathische band was dat je altijd elk awkward of embarrassing moment van elkaar wist. Het slechte aan hun telepathische band was dat je altijd elk awkward of embarrassing moment van elkaar wist. Voor nu was het een goed ding tho, want eerlijk het was best hilarisch dat Brooke bijna tegen een kast aan liep en dan nog even dacht dat het een of andere aanvaller was. Een kastshapeshifter ofzoiets. Hij kon het ook niet laten om er een opmerking over te maken, waar Shay dan nog een keer handig op in pikte. Ssht, deze was echt like heel gemeen en gevaarlijk." Klaagde ze, en hij lachte even inwendig.

De evenwichtsproblemen van Shay kwamen ook weer aan bod, een standaard inkoppertje voor hem en Brooks tbh. Maar goed, er waren even belangrijkere dingen. Zoals uitzoeken waarom ze ineens iets had gepland. Want ja, spontane plannen waren altijd moeilijker om aan te voelen. Het was moeilijker om een verrassing te plannen, youknow, met het hele telepathie ding. Suckte best wel op verjaardagen tbh. Niet dat ze ooit geld hadden voor dure cadeautjes maar toch. Er zat charme in een cupcake gestolen uit een supermarkt met een enkel kaarsje boven op en een dikke laag glazuur.

Toen Brooke in zicht kwam sloeg ze haar armen om zijn nek en haalde zoals altijd zijn kapsel door elkaar. Sigh. Same old, same old. Hij hugde haar wel terug tho, want hij zou Marshmellow niet zijn als hij dat niet zou doen. Hij kwam wel degelijk om een goeie reden aan die bijnaam. Al snel kwam Shay ook opdagen en bracht Brooke haar plan aan het licht. Ze gingen samen trainen.. Okay, dat was best wel een cool idee. "Let's do this!" Riep Brooke nog, waarna ze heupwiegend -expres natuurlijk, oh ja- naar binnen liep. "Well sign me the fuck up", Grijnsde hij opgewekt. Hij liep achter zijn oudere zus de trainingsruimte in, die wel iets weg had van een futuristische idk vergaderzaal of zoiets. "Maak het wel een beetje uitdagend, wil je. Ik heb mijn middagdutje al gehad", Zei hij nog plagend, waarna hij alvast begon met het losmaken van zijn spieren en contact zocht met zijn innerlijke chi-stroom.


_________________

don't let me go, cause I will get lost again


Laatst aangepast door Marshall Eriksen op di aug 11, 2015 10:40 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Eriksen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 119

Character Profile
Alias: Zephyr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The badass-trio [Shay & Marsmallow ]   vr aug 07, 2015 4:21 pm


“Badum-Tss”

Echt de gedachtengang van Brooks als het ging over haar evenwicht, Shay kon er stiekem spontaan van in slaap vallen hoor. Al had ze wel genoeg respect voor haar zus dat ze al die shit gewoon eventjes wist. Zij had er zeker wel een boek of wat dan ook voor nodig om er op te komen. Maar ja goed, daar ging het niet om. ‘Beter maar dat jullie me soms opvangen. Anders raakt mijn pretty face helemaal naar de knoppen.’ Sprak ze al lachend. Yeah right. Al was het soms echt wel goed dat ze kon worden opgevangen hoor, ook al gebeurde het vaak genoeg expres dat ze zo maar uit de lucht op hun kwam vallen. Ghehe, ze speelde gewoon graag het schildje oké.

Haar tweeling had Marsh gehugd en meteen ook zijn fab kapsel door de war gehaald. Iets wat zij anders wel zou gedaan hebben eigenlijk. Aye trainen dus. Al had ze dat wel kunnen zien aankomen want hey, sportkleding en zo? Ze was nog niet compleet achterlijk om die gigantische olifant niet te zien hoor. Het was wel even de perfecte manier om haar energie, die als een klein pakketje zat opgeborgen in haar lichaam, kwijt te spelen hoor. Want ja, ze was misschien degene van de drie die het meeste voor de tv of zo hing om Pokémon yk, maar dat betekende echt niet dat ze een of andere luilak was. Maar goed ze ging even proberen om vandaag geen refferals te maken naar die serie, want dik moeilijk zou worden maar ze kon het wel. Zo’n superheldje was ze stiekem wel.

Binnen in de ruimte keek ze eventjes met een frons rond. Jow, ze gingen eventjes niet trainen in hoe geef ik goeie vergaderingen hoor. Dan kon je haar meteen eventjes een bed geven of zo. Of een tafel, maar dat was het enige wat eigenlijk nog echt aan deze plek ontbrak. ‘Yeah, we weten beide wel hoe belangrijk zijn middagdutjes zijn.’ Grijnsde ze even een tikje te speels. De ruimte was echt wel te kaal tho. Al zou dat waarschijnlijk niet al te lang meer zo blijven, Brooke kennende. Al vond ze het niet zo erg hoor, nah Shay was er helemaal klaar voor.


_________________

Shay:
 

Eriksen tribe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Brooke Eriksen
avatar
Deceased
Aantal berichten : 45
BerichtOnderwerp: Re: The badass-trio [Shay & Marsmallow ]   vr aug 07, 2015 9:20 pm

Treat me like an angel
and I'll be your little devil

Veel ving ze niet meer op nadat ze Marsh zijn haar door de war had gedaan aangezien ze te druk bezig was met te denken aan hoe ze hen zou trainen, maar natuurlijk net in het gedeelte dat ze kon afschermen. Dat gebruikte ze vaak als ze hen wou verrassen met hun verjaardag, niet dat ze er last minute niet achter kwamen omdat ze het dan geheim vergat te houden, wat wel vaker gebeurde als ze ergens ontzettend enthousiast over werd. Zo nu ook en langzaam slijpelde er ideeën door, waarna ze plotseling echt haar best deed om aan iets anders te denken.

Nadat ze de trainingsruimte in gegaan was, hoorde ze hoe haar broer en twin volgde. Hoofdschuddend hoorde ze hun geplaag aan, terwijl ze zachtjes naar achteren liep naar het bedieningspaneel. In één knip werd heel de ruimte zwart. "Oké, vertrouw op je zintuigen in deze training." Fluisterde ze net hard genoeg zodat zij het konden horen. Vaak nam zij de taak van trainingsleraar op haar en drilde ze haar familie. Zo nu begon ze ook weer met de ruimte donker te maken. Zwarte mist die ze niet konden zien in de duisternis sloop over de grond en kietelde hun voeten. Natuurlijk had ze hem wel opgedragen hen niet pijnlijk te verwonden of blijvend, maar een beetje spanning hielp altijd. Zelf flitste ze van schaduw tot schaduw door de ruimte en af en toe als mist, gewoon om hem te teisteren. Ze kietelde hen achter hun oren, ademde in hun nek. "Dadelijk laat ik 2 beesten los, je weet wel, die bestaan uit mist. Voor ieder één, vecht er tegen." Ze grijnsde, ook al was dat moeilijk te zien in de duisternis. Vandaag was haar training niet echt origineel en dat wist ze nu wel, maar veel beters wist ze niet echt. Zonder op een antwoord te wachten liet ze een duisterniswolf los voor Marsh, niet Noir natuurlijk maar een andere, random wolf en een pokémon-achtige slang voor Shay. Daarna kroop ze zelf in een hoekje terwijl ze hen met de mist die over de grond krioelde en hun eigen gedachtengangen in het oog hield, maar haar hoofd was leeg. Geen enkele manier om aan hen te ontsnappen kwam in haar op, expres natuurlijk.

-Ik wist niet echt iets beters als training, sorry D':
Clothes

_________________

Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Marshall Eriksen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 198

Character Profile
Alias: Joker
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The badass-trio [Shay & Marsmallow ]   wo aug 12, 2015 12:05 am


"time is running, got to go"


Ineens verdwenen de gedachten van Brooke van de radar. Dat gebeurde wel vaker. Ondanks dat ze allemaal wisten dat dat kon, was zij er wel het beste in. Het afschermen van hun gedachten was iets wat ze alle drie wel konden, maar zij had daar altijd meer op getraind. Misschien omdat ze het belangrijker vond ofzo. Want eigenlijk had hij toch niks te verbergen voor zijn siblings, dus waarom zou hij dan moeite doen om er beter in te worden? Al was dat best slim geweest van haar. Want uit eerdere ervaringen met andere mutanten hier op het eiland, was het dus gebleken dat er wel meer waren die telepathische krachten hadden, of toch zeker wel gedachten konden lezen. Best wel eng tbh. Hij was ’t niet gewend dat er nog anderen in zijn hoofd zaten.

Ineens had Brooke dus een idee, want in een enkele seconde was het licht uit en de ruimte pikzwart. Oh great, weer zo’n duisternis slash mist training, in het donker. Niet dat hij er over zou gaan klagen, nah, hij vond die trainingen wel cool.. Alleen soms een beetje eng. "Oké, vertrouw op je zintuigen in deze training." Fluisterde Brooke. Meteen volgde hij die raad maar op. Marsh focuste op zijn innerlijke Chi, in een poging om in Chi State te gaan als het nodig was. Het handige aan Chi was dat het altijd een bron had; waardoor hij die kon terug vinden. De ene bron bleef op een kleine afstand van hem staan, de andere versprong de hele tijd, waardoor hij snel kon uitmaken wie van de twee Brooks was en wie Shay. Brooke gebruikte de schaduwen om heen en weer te teleporteren.. Maar hij wist dat het niet de bedoeling was om haar aan te vallen. Nee, daar had ze iets anders voor gekozen. Nu probeerde ze hen gewoon zenuwachtig te maken.

"Dadelijk laat ik 2 beesten los, je weet wel, die bestaan uit mist. Voor ieder één, vecht er tegen." Zei ze uiteindelijk, en hij kon al voor zich zien hoe ze stond te grijnzen. Als hij er even over na dacht, zou Shay misschien wel wat hulp kunnen gebruiken. Daarom begon hij haar Chi lichtjes te verhogen, zodat ook zij geconcentreerder was en meer energie had. Ineens merkte hij twee nieuwe bronnen van Chi op. Niet persé omdat ze het zelf uit straalden, maar omdat ze de Chi onderbroken, iets wat hij ook aanvoelde. Daarom was hij in staat om de eerste aanval van het mistbeest te ontwijken. Hah, lekker mis. De volgende aanval was iets minder voorspelbaar, en hij voelde een korte pijn in zijn bovenbeen. Hij wist dat de aanval geen blijvende schade zou veroorzaken, maar de pijn was er zeker wel. "Verdomme", Vloekte hij zachtjes, waarna hij zich snel omdraaide en de schaduwwolf wist te raken op een plekje vlak boven zijn schouder, waardoor hij nu wel minder snel en beweeglijk zou zijn dan eerst.


_________________

don't let me go, cause I will get lost again
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Shay Eriksen
avatar
Class 3
Aantal berichten : 119

Character Profile
Alias: Zephyr
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The badass-trio [Shay & Marsmallow ]   za sep 05, 2015 2:39 pm


“Badum-Tss”

Dat Brooke van haar radar verdween vond ze maar niets. Shay was het gewend om in constante verbinding te staan met haar siblings, zeker al met haar zus. Maar het gebeurde regelmatig. Zeker als haar tweeling het idee kreeg om hun te trainen. Wat dus het merendeel van de tijd was stiekem. Maar aye, ze konden zich altijd wel verwachten aan een kick ass training. Iets wat ze ook wel konden gebruiken. Want zeg nu zelf, echt heel veel kon er hen niet overkomen op dit eiland? Dus elkaar beschermen was minder hard nodig dan eerst, het zou altijd nodig zijn. Maar in de omstandigheden waarin ze nu zaten was het minder levensbedreigend of zo iets. Het enige bedreigende nu was deze training tbh. De duisternis die de kamer zo opeens overspoelde was allesbehalve geweldig om in te werken. Al kon ze echt niet ontkennen dat het haar echt wel geholpen had tho. Shay kon juist door trainingen als dit zich beter oriënteren in het donker. Ff all hail Brooks of zo?

Vertrouwen op haar zintuigen hm? Dat kon niet zo heel moeilijk zijn. Al had Shay het standaard wel even moeilijk met zich echt te focussen op zichzelf, puur omdat ze meer bezig was met de gedachtegangen van haar twee siblings, voornamelijk die van Marshall. Want die knul kon je echt wel vergelijken met buskruit. Ghehe, ja Marshall het kratje buskruit 10/10 tbh. Nee oké, dat meende ze niet maar dit was wel even een perfect voorbeeld van het niet vinden van haar focus. Het hielp haar er ook niet bij dat Brooks haar hele tijd liep te treiteren. Wat dus veroorzaakte dat Shay als een clumsy ninja om haar heen mepte elke keer als ze iets voelde in haar nek of wat dan ook.

Twee beestjes. Een voor elks. Ze kon zich al wel voorstellen wat ze op zich af zou krijgen. ‘Ik zou het echt wel appreciëren als je niet zo zou staan grijnzen Brooks.’ Sprak Shay half lachend. Ja echt hoor, misschien was het die tweelingband die ze hadden maar ze kon het zich perfect voorstellen hoe haar zus hun nu toch wel stiekem een klein beetje stond uit te lachen omdat zij dus full control had en Marshall en zij letterlijk in het duister moesten tasten.

De plotse boost die ze voelde kwam haar echt wel goed van pas. Marshall was ook altijd zo aardig voor haar, negeer die comment maar over het kratje buskruit. Marsmellow was weer helemaal in the building of zo. Een klein bedankje was hier echt wel even op zijn plaats hoor. Meteen voelde ze zich rustiger worden en werd ze ook veel meer gewaar dan eerst. En toen, toen kwam het moment dat ze niet meer alleen was. Zich geheel onderwerpend aan haar gehoor werd ze een zacht gesis in het duister gewaar. Het geluid zelf kwam van links van haar, en het naderde heel snel. Juist te snel voor haar, een fractie van een seconde later voelde ze een flinke hap in haar heup maar met een felle windstoot wist ze de slang weg te blazen. De pijn vlamde door haar lichaam, maar het zou niet zo zijn dat ze hier straks al bloedend zou uitkomen of zo. Dat zou Brooks echt niet laten gebeuren. ‘Ik mag  hopen dat er geen bloedplekken zijn, anders maak ik je straks dood hoor.’ Bromde ze lichtelijk geïrriteerd, al meende ze het natuurlijk niet. Met een klein sprongetje in de lucht bleef ze uiteindelijk op een plekje staan en staarde ze het donker in. Een slang kon zich heel makkelijk afzetten van de grond en vrolijk door de lucht komen vliegen, maar de lucht was haar territorium hier was zij baas! De uithaal kwam al heel snel, dit keer kon ze hem wel tijdelijk ontwijken en dook ze juist onder de slang weg met een constant zwaardje van lucht dat ze heel dapper de hoogte in hield en daardoor een lange snee had gemaakt voor de slang weer verdween.


_________________

Shay:
 

Eriksen tribe:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The badass-trio [Shay & Marsmallow ]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The badass-trio [Shay & Marsmallow ]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» @Charmander |Shay's insta c:

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Lower Floor :: Training Rooms-
Ga naar: