INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Hey stripper, I wanna be your mister [&Aislin]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Melody Burton
avatar
Class 3
Aantal berichten : 151

Character Profile
Alias: Smokey
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Hey stripper, I wanna be your mister [&Aislin]   di jul 28, 2015 4:10 am

I don't play your rules, I make my own

Melody werd wakkergemaakt door de bass van de muziek die ze hoorde. Er zat een koptelefoon op haar hoofd, realiseerde ze zich twee seconden nadat ze uit de slaaptrance vandaan was gekomen. Ze geeuwde eens voordat ze in haar ogen wreef en door had dat er ook een pet op haar hoofd lag, die ze met haar hand greep waarna ze om haar heen keek. Er was niemand anders in de kamer te vinden. Was er niet iets van een strandfeest aangekondigd geweest? Dat was ook zo. Ze keek naar de wekker die op het nachtkastje stond. Half acht en het was zeker geen ochtend. Well shit, ze had niet alleen ontbijt, brunch en lunch maar ook het diner gemist. Haar maag was gelukkig nog niet echt wakker genoeg voor eten, wat meestal pas na een uur gebeurde nadat ze geslapen had. Waarom ze zo lang geslapen had was haar niet duidelijk. Haar conclusie was en bleef- voordat ze op stond en ze haar slaapkleding verwisselde voor een zwarte tanktop met een bijpassende jean, skelettenriem en ketting om haar nek met een bijpassende jack eroverheen met niet te vergeten de pet die ze op haar hoofd had gehad -dat ze gewoon moe was geweest.

Het was buiten kouder dan binnen. Logisch. Al scheelde het niet veel, want het was zomer. Ze verschoof haar pet op haar hoofd en liep naar de plek waar alle muziek vandaan kwam. Dat was obviously het strand, niet haar koptelefoon. Die had ze op haar bed laten liggen, samen met haar mobiel.. kut. Whatever. Het was niet alsof ze super ver weg zou zijn en bovendien zou niemand interessant die hier niet was haar echt een bericht sturen of zo.
Het verschil van grond was duidelijk onder haar sneakers en ze trok haar pakje sigaretten tevoorschijn terwijl ze zich op een muurtje zette, op z'n minst uit de buurt van anderen in het geval ze niet van rokers hielden. Ze stak een sigaret tussen haar lippen en trok haar aansteker uit haar broekzak vandaan. Haar rechterhand beschermde de sigaret tegen de wind die er was terwijl ze de aansteker aan probeerde te flikken met de duim van haar linkerhand. ''Vwerdwomme, werk gewoown stowm diwng.'' Vloekte ze met de sigaret in haar mond, haar wenkbrauwen gefronst waarna ze haar rechterhand terugzette op het muurtje en hevig met de aansteker schudde om die hopelijk terug tot leven te wekken. Waar was Eleanor als ze d'r nodig had.
You can try and try you can't beat me
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________

sometimes i run • sometimes i hide
sometimes i'm scared of you • but all i really want is to hold you tight
treat you right, be with you day and night • baby all i need is time


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aislin O'Donaghue
avatar
Class 4
Aantal berichten : 187

Character Profile
Alias: Cinder
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Hey stripper, I wanna be your mister [&Aislin]   do jul 30, 2015 10:35 pmoutfit (zwarte top = bikinitop)

Wow. Dat was leuk geweest. Ze moest zich vaker zomaar laten meeslepen door Raeen, had Aislin zichzelf voorgenomen terwijl ze wegliep van het podium, waar ze nog enkele minuten geleden had opgetreden. Het blonde beatbox-meisje, dat zichzelf voorstelde als Freya, had nog voorgesteld om met z'n allen een vage neonkleurige cocktail te drinken met een net zo gekleurd suikerrandje dat ze allemaal - in Freya's woorden - hyper as frick zou maken, wat natuurlijk een 11/10 idee was ook al leek het blonde meisje al behoorlijk hyper en was ze zelf nog behoorlijk hyped up door de energie van het publiek, de felle lichten op het podium en de optredens, maar Aislin had gezegd dat ze zo wel zou komen: ze wilde nog even langs de zee lopen want why the frick ook niet het was een strandfeest, dus de mogelijkheid /was/ er en veel had ze nog niet van de zee gezien sinds Raeen haar niet heel vrijwillig naar het podium had begeleid.
Maar eerlijk, de zanggroep had het compleet geslayed. Raeen die onverwacht ging rappen onder begeleiding van de beats van Freya en haarzelf en het publiek dat eerst nog wat wantrouwig naar het podium keek volledig in vuur en vlam zette, daarna June, het lieve en verlegen meisje dat een geweldige stem had en natuurlijk Damian die - heel chill, zoals iedereen van hem gewend was - onder alle liedjes door rustig op de snaren van zijn gitaar zat te tokkelen.

Fel gekleurde windlichtjes die aan een soort tropische houten palen hingen verlichtten het pad naar het strand en Aislin maakte maar gebruik van de situatie door haar zwarte slippers uit te schoppen en met de schoenen in één hand, met blote voeten door het zand te stappen. Niiice, het zand was nog warm van overdag, maar niet meer zo warm dat haar voetzolen er van verbrandden (wat sowieso niet zou gebeuren al was het zand nog zo warm vanwege haar immuniteit voor vuur en warmte maar details), want, natuurlijk, het was al in de avond.
Aislin probeerde zo charmant mogelijk naar de zee te lopen, wat op zijn zachtst gezegd niet echt lukte. Haar voeten zakten steeds verder in het zand en steeds meer wankelend vervolgde ze haar weg. De brunette verloor bijna haar evenwicht - ze kon haar rug net nog rechten voordat ze zeker met haar neus in het zand zou terechtkomen (dit moest en zou geen herhaling worden van het fiasco bij het prieeltje) - tot ze opeens het geluid van een aansteker hoorde en waarschijnlijk het gemompel van de persoon die bij de aansteker hoorde. Net zo charmant als ze liep draaide Aislin zich om en probeerde snel een weg te banen uit het zand door zo snel mogelijke kleine stappen te zetten - ze had een keer op National Geographic gezien dat dat werkte als je uit drijfzand wilde ontsnappen en op dit moment had ze alle oplossingen nodig die ze maar kon bedenken.
Het... Lukte. Wonderbaarlijk. En ze was weer op vaste grond.
'Heb je een vuurtje nodig?' Vroeg ze aan de persoon voor haar, die ze alleen voor een deel kon zien door het kleine vonkje van de aansteker.

©️ JASON PETER TODD aka bri

_________________

The fire's found a home in me.
➳:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Hey stripper, I wanna be your mister [&Aislin]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Mister Hal, at your servise. [Denni]
» Aislin O'Donaghue

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: