INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Road Trip with the girls [&V]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Melody Burton
avatar
Class 3
Aantal berichten : 151

Character Profile
Alias: Smokey
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Road Trip with the girls [&V]   di jul 28, 2015 2:41 am

I don't play your rules, I make my own

Ze had zojuist haar vriendin afgezet in de auto. Niet vrijwillig, al liet ze daar weinig van merken. Ze had er een koel hoofd over, al schreeuwde ze van binnen van verlangen om Eva in haar armen te houden. Of eigenlijk dat Eva haar vasthield in haar armen want zij was natuurlijk veel en veel langer. Like drie hoofden. Oké, dat was niet waar. Maar wel twintig centimeter en dat was meer dan een halve liniaal, dus een heleboel. In ieder geval, na een halve make-out sessie en pijn in haar hart had ze afscheid genomen van Eva, haar Eva, die op tour ging met d'r crew. Ze had er ergens wel bij willen zijn maar ze was erg op haar hoede de laatste tijd als het om haar vriendinnen ging en hoewel ze het na al die jaren nog niet echt aan Alice had laten merken, gaf ze wel degelijk om haar. Ook al liepen hun gesprekken niet soepel. En het was een stomme reden maar ze voelde zich ook niet gauw op haar gemak bij andere mensen. Eén concert was geweldig op z'n tijd maar.. ze wist het niet goed. Ze had het niet zo op druktes en mensen om haar heen, behalve degenen die ze goed kende en dat waren haar vriendin, Aislin, Lucy en Alice. God, wat was ze eigenlijk een bitch. Thuis blijven vanwege haar eigen stomme gevoelens en de reden dat ze op de katten zou passen. Misschien was het wel het werk dat ze deed dat haar nu zo uitputte. Ze wist het niet.

Wat ze wel wist was dat ze zich diezelfde avond nog bezat had om haar emoties te verwerken en na een uur of twee televisie gekeken te hebben met een fles whiskey ze geprobeerd had om haar telefoon te ontgrendelen zodat ze Eva kon bellen dat het helemaal niet goed met haar ging. En het apparaat had meerdere malen ook nog eens getrild, waarschijnlijk whatsappjes of iets die binnen waren gekomen. Onnodige meldingen van Facebook over hoe vaak Aislin haar nu wel niet gepord had en op Twitter was ze bekend bij het Wereld Natuur Fonds, die haar maar al te vaak in de belangstelling zette. Na meerdere zielige pogingen gooide ze haar mobiel op de bank, die vervolgens toch onhandig op de vloer stuiterde en ze gooide haar hoofd tegen de leuning aan met een kreun. Ze lag precies op de plek waar haar vriendin eerder vandaag nog op had gelegen, wat haar hoofd alleen maar voller leek te maken in plaats van leger. Het zag er niet naar uit alsof ze zo op deze manier in slaap zou kunnen vallen. En dus kwam ze terug omhoog met nogmaals een kreun, waarna ze een slok uit de fles nam en de dop probeerde te zoeken om die erop te drukken. Die had dus al die tijd al onder haar kont op de bank gelegen, daar kwam ze na vijf minuten achter.

De zin om thuis te blijven hangen had ze niet gehad en dus was ze naar Aislin gelopen en had ze zich vlak voor haar huis veranderd in een panter om door het luik te kruipen die haar vriendin speciaal voor haar had gemaakt. Nou ja en ook voor andere katten die soms achter haar aan liepen, maar dat was nu niet het geval. Binnen no time had ze de bank gevonden en had ze zich daar op gestort om in slaap te vallen in beestvorm. In haar ging een tijdje geen leven zitten, dat was iets wat zeker was.
You can try and try you can't beat me
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________

sometimes i run • sometimes i hide
sometimes i'm scared of you • but all i really want is to hold you tight
treat you right, be with you day and night • baby all i need is time


Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Road Trip with the girls [&V]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Time Travel :: Into The Future-
Ga naar: