INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 You can't be sure [&Nikita]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2
AuteurBericht
Jayson Mayers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 190
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   ma sep 14, 2015 1:01 am
“You look good, girl, bet it feel good, don't it?”

Eigenlijk zou het hem niets mogen schelen wat Salina deed. Dat was haar zaak, en hij moest zich er niet in moeien. Het enige waar hij het gewoon moeilijk mee had, was dat Nikita nogal duidelijk haar mutatie zat te gebruiken op Salina. Als dat niet zo was geweest, dan was dit hele ding misschien niet eens aan het gebeuren. Het was hem ook wel snel duidelijk dat Nikita hem uit daagde om hen te joinen puur en alleen omdat ze wou bewijzen dat Sali meer van haar was dan van hem. Well, good luck with that, want hij wist goed genoeg dat ze van niemand was. Als Nikita die indruk hier probeerde te wekken, dan faalde ze er toch wel in. Het was ook door die onderhuidse vijandigheid dat hij niet meteen de neiging kreeg om hen te joinen.

“Ik zou zeggen ga naar keuken, haal wat eten, kom terug en blijf kijken,” Stelde ze toen voor, iets wat hij nog zou gedaan hebben als dit twee random chicks waren en niet zijn ex hookup en de babe waarmee hij een kamer deelde. Naar de keuken gaan zat er wel nog in tho, zijn honger was nog altijd niet echt weg. De twee verdwenen achter de rugleuning van de bank, maar het was goed genoeg te horen wat ze aan het doen waren. Hij rolde even met zijn ogen en keek toen even naar de tv, want zelfs dat was interessanter tbh.

”What are you looking at?” Vroeg Salina uitdagend, en hij grijnsde even. Dit antwoord zou ze vast niet leuk vinden. Hij knikte even naar de televisie. "The movie", Zei hij luchtig. Daarna wreef hij even over zijn armen. Okay, het begon wel koud te worden eigenlijk. Hij liet zijn blik naar Nikita gaan. "Enjoy your night, but remember who's bed she'll sleep in when she's done here”, Zei hij koeltjes tegen haar. Zo had hij haar wel mooi op haar plek gezet, en konden ze allebei doen wat ze zo graag wilden doen. Jayson draaide zich om en trok de deur achter zich dicht. Right, welke kant was de keuken ook alweer?


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Salina Dietrich
avatar
Class 3
Aantal berichten : 211

Character Profile
Alias: Black dog
Age: 147
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   do sep 17, 2015 11:32 am"Just might have tapped into your mind and soul, you can't be sure"


Het feit dat Nikita er gewoon alweer even in geslaagd was om om haar af te leiden begon haar te frustreren, ze hield er niet van wanneer mensen haar kon beïnvloeden met iets. Niet dat ze er normaal gesproken last van zou hebben maar nu stond Jayson daar en zorgde zij er met name voor dat ze niets anders kon dan hem negeren. Ze wilde haar overduidelijk voor zichzelf hebben en claimen maar dat ging toch wel even niet zo makkelijk want zelfs Jayson zou haar niet kunne claimen. Daarom moest ze ook maar gewoon even op haar plek gezet worden, moest ze haar laten weten dat het niet zo makkelijk ging zoals zij het wilde. Ze mocht best haar mutatie gebruiken hoor, dat was het niet hem niet want stiekem kon ze er geen genoeg van krijgen, alleen mocht ze wel even een betere timing hebben voor wanneer ze die gebruikte en waarom. De reden waarom ze nu zo haar mutatie op Salina aan het gebruiken was kon ze niet echt waarderen. Het begon een strijd te worden tussen haar en Jayson eentje zie zij zo zou winnen en niet eerlijk zou spelen. Nou ja, niet voor lang dan want na alles was Salina gewoon weer van niemand en mocht ze daar maar weer mee dealen, of zelfs eerder al want ze begon alweer een beetje meer grip te krijgen op haar mutatie.

Ze switchte snel weer van plekken en kwam op het meisje te zitten met een triomfantelijke grijns en rode gloeiende ogen. Het was weer een overwinnen van haar en die pakte ze graag, wat ze ook wel even liet zien. Al was het niet bepaald een slecht ding voor haar want zij mocht genieten van de klein show die ze gaf met haar lichaam. Oh ja, ze wist zelf ook wel dat ze een mooi en sexy lichaam had, anders deed ze dat niet. Haar buik was gespierd en ze had toch zeker wel een sixpack zitten, spieren die je ook altijd goed kon voelen als je over haar buik streek. Grijnzend keek ze haar aan maar wilde ze Jayson er ook weer een beetje bij betrekken, als dat nog mogelijk was en het meisje deze kans niet al verpest had door haar vijandigheid naar hem toe. Hij knikte naar de televisie en Salina volgde voor even zijn blik naar de tv. "The movie" Zei hij luchtig. Oh auw, dat was dan een beetje pijnlijk. Niet dat het haar echt zeer deed, want nah daarvoor was ze even te ongevoelig, maar het was toch zeker wel een opmerking die ze niet helemaal geweldig vond. Het was wel een goede ‘burn’ dat moest ze hem wel toegeven en ze had er ook wel respect voor. Ze bewoog zich even iets meer naar hem toe, bleef hem met licht samengeknepen ogen aan. Dat had hij ook beter even niet kunnen zeggen, want dan ging ze hem wel even bewijzen dat die televisie helemaal niet zo interessant was. "Enjoy your night, but remember who's bed she'll sleep in when she's done here” Zei hij tegen Nikita waardoor ze ook even met licht opgetrokken wenkbrauw naar haar keek. Die was er ook echt dik op en ze hoorde ook vooral veel jaloezie, bij die eerste opmerking ook al. Het was meer dan overduidelijk voor haar en ze vond het eerlijk gezegd heerlijk.

Jayson liep vervolgens weg en de neiging was net iets te groot om hem even duidelijk te maken dat hij zoiets wel nooit meer mocht zeggen, ook al had het alles te maken met jaloezie. Ze keek Nikita weer even met een grijns aan en drukte nog een paar lustige kusjes op haar lippen waarna ze haar ook weer los liet. ”Laterz baby.” Zei ze grijnzend en stond op van de bank, liet haar shirt gewoon liggen en begon op een pittig tempo met wiegende heupen in haar zwarte push-up bh achter Jayson aan. Hmm.. Oke dat zou er vast wel geweldig uit moeten zien, ze kon zo regelrecht in een videoclip. Het lukte haar Jayson nog bij te houden - zelfs op  zwarte pumps - en liep gewoon langs hem hem voorbij. Daarbij pestte ze hem ook nog even door wel een lichte aanraking te maken maar vervolgens zonder hem een blik te gunnen voor hem uit te komen. Maakte lange stappen en sierlijk liet ze haar achterwerk heen en weer wiegen. Stopte vervolgens bij de deur van de cafetaria na nog wel een behoorlijk stuk voor hem uit te zijn gelopen. Ze draaide zichzelf om nam de klink vast om de deur volledig te blokkeren. Haar rode ogen kwamen opnieuw tevoorschijn maar leken nu toch wel een tikje dreigend, maar op het zelfde moment toch ook verleidelijk. ”Je bent jaloers?” Vroeg ze hem, al klonk het eigenlijk meer als een constatering, en dat was het ook. Ze had geen problemen met het herkennen van jaloezie. Verleidelijk bleef ze hem aanstaren met een hunkerende blik terwijl ze haar lichaam tegen de deur aanzette. Daar kwam hij nu even niet binnen..


_________________

You know what they say about the eyes of on hellhound,
Don't look in them once, don't look in them twice
And whatever you do, don't look in them thrice
Thanks V:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayson Mayers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 190
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   do sep 17, 2015 4:05 pm
“You look good, girl, bet it feel good, don't it?”

Toegegeven, het was wel moeilijker om Salina te negeren, vooral omdat ze er wel heel sexy uit zag zo en zeker in dit licht. En vooral omdat ze zijn aandacht nog een keer trok ook. Hij probeerde het maar luchtig te houden, knikte naar de tv en deed alsof hij heel geboeid was door de film die op stond. Ook wel de stomste film om nu te spelen, wie had die zelfs gekozen.. Met een laatste opmerking naar Nikita verliet hij de kamer. Als Sali daar nog wou blijven, dan was dat haar zaak, maar hij had er al dik spijt van dat hij naar binnen was gegaan. Jayson vertrok naar de keuken, want uiteindelijk was hij nu toch al zo dichtbij, dan kon hij net zo goed de kasten even gaan plunderen tbh.

Maar hij was niet alleen. Niet voor heel lang dan toch. Het geluid van hakken op de grond, in een zelfzeker en snel tempo, trok zijn aandacht. Niet dat hij om keek, ze zou hem zo dadelijk wel inhalen. Het was nu namelijk ook niet zo dat hij heel snel liep. Binnen de 30 seconden voelde hij dan ook ineens haar lichaam langs het zijne passeren, waarbij ze hem licht raakte, maar ze keek niet op of om en bleef gewoon doorlopen. En ze deed het sowieso expres, maar daaamn, expres of niet hij was er niet boos om. Nog een eindje bleef ze voor hem uit lopen, en hij liet de kans ook niet aan zich voorbij gaan om zijn ogen gewoon op haar te houden.

Salina kwam net iets eerder aan bij de kantine dan hij. Ze blokkeerde de deur, hield de klink vast, en hij stopte uiteindelijk voor haar. Haar blik stond dreigend, maar ook verleidelijk, iets wat hij wel gewend was maar niet mee durfde te spotten. ”Je bent jaloers?” Vroeg ze, al klonk het meer als een vaststelling. Jayson leunde met zijn ene hand tegen de deurpost, naast haar hoofd, en boog toen voorover. Hij liet zijn vingertopjes over haar kaak naar haar lippen glijden terwijl hij sprak. "Ik ben.. hongerig", Zei hij, en ze zou de dubbele betekenis wel door hebben. Even liet hij zijn blik ook naar beneden glijden, nam haar ‘outfit’ nu wel even goed in zich op. Kijk, nu kon hij er tenminste van genieten zonder dat hij er in gestoord werd.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You can't be sure [&Nikita]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 2 van 2Ga naar pagina : Vorige  1, 2
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Get lit &Nikita

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: