INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 You can't be sure [&Nikita]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Salina Dietrich
avatar
Class 3
Aantal berichten : 211

Character Profile
Alias: Black dog
Age: 147
Occupation:
BerichtOnderwerp: You can't be sure [&Nikita]   zo jul 26, 2015 1:50 pm

Just might have tapped into your mind and soul
You can't be sure


Hell yea, middernacht wandelingen door de school heen, als er iemand was die je dat vaak zag doen was het Salina wel, niet altijd maar toch wel redelijk dan. Ze besloot alleen steeds vaker ook gewoon in bed te blijven liggen, of eigenlijk meer Jayson’s bed dan maar dat waren details. Het weerhield haar nog steeds niet van af en toe weg sneaken om haar hond los te laten in het bos, zodat ze die ook verder kon trainen en ook omdat ze soms gewoon losgelaten moest worden. Deze keer was ze weer niemand tegen gekomen in het bos en kon ze gewoon haar ding doen, geen draken of andere mutanten hadden haar kunnen verstoren. Hier kon ze wellicht niet echt jagen, want veel slechte zielen of losgebroken demonen zaten hier niet op het eiland dus het was rustig. Wel moest ze echt uitkijken, want na wat Reaper had gedaan - en zij hem soort van ook geholpen had - kon het prima zo zijn dat ze in de gaten gehouden werd. Het kon ook maar zo dat ze nu misschien in levensgevaar was en ze al een plannetje hadden om haar om zeep te helpen, net zoals bij Ramiro. Zaten ze nu in de schaduwen te wachten om toe te slaan, maar Salina bleef alert op dat soort dingen dus ze zou het snel genoeg doorhebben. Dat gebeurde alleen niet en ze zat weer veilig binnen in het schoolgebouw, al vroeg ze zich ook al af in hoeverre het hier veilig was voor haar maar goed. Salina had geen zin om zich daar nu bezig mee te houden, want de kans was misschien best klein. Tot nu toe had ze er nog geen last van gehad dus er zat waarschijnlijk ook nog niets.

Omdat ze eigenlijk nog helemaal geen zin had om te slapen besloot te nog even te kijken of er iets te doen was in de woonkamer, het zou er vast wel dood zijn maar er stond een tv en misschien lagen er nog wel interessante films of boeken. Het leukste zou zijn als er nog iemand anders ook in de woonkamer zou zijn maar daar gokte ze nu even niet op, of misschien trok het wel aan als ze de tv aanzette. Ze liep de kamer binnen en liet zichzelf op de bank neerploffen naast de afstandsbediening, die ze dan ook pakte. Met een druk op de knop zette ze de tv aan en ging ze eerst door wat zenders heen, maar vond nog niets interessants. Nja oké, een documentaire over sinkholes was nog het meest interessant van alles. Wow yea, misschien een klein beetje interessant dan maar alsnog, wat kon Salina de grond wat schelen? Ze had al wel eens een sinkhole gezien en het was toch wel een angst geweest van Ramiro al was het meer in verband geweest met zijn auto, daarom kwam hij niet graag in Florida. Ze zapte toch verder maar vond niets beters tot iemand binnen kwam stappen in de woonkamer en Salina zich meteen even naar het meisje omdraaide. Meteen had ze een grijnsje op haar gezicht, want ja ze kon wel wat gezelschap gebruiken eigenlijk. ”Here, pick a movie.” Zei ze meteen grijnzend, het kon haar echt niet schelen welke film ze zou pakken, Salina zou het wel kijken. Zolang ze maar gewoon even iets te doen had ofzo..

[&Nikita]

ty ek

_________________

You know what they say about the eyes of on hellhound,
Don't look in them once, don't look in them twice
And whatever you do, don't look in them thrice
Thanks V:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   ma jul 27, 2015 1:12 pm

You open the door, wearing nothing but a smile, fell to the floor
And you whisper in my ear, "Baby, I'm yours." Ooh, just the thought of you gets me so high, so high


Een klein beetje verveeld liep Nikita over het school plein. Het was stiller dan ze had verwacht, normaal waren er nu wel mensen die feest aan het vieren waren vanwege de vakantie die al een hele tijd bezig was. De laatste paar nachten was ze wel met wat mensen mee gaan vieren, maar na al die alcohol die ze achter over had geslagen; sloeg ze nu de feestjes over. De stilte die nu over het plein ging was wel geruststellend. En deed haar denken aan de Amazone. Het was daar altijd wel een beetje rumoerig vanwege vogels die van de takken af vlogen, maar er waren toen ook van die momenten dat er een stilte was alsof er iemand dood was gegaan of zo. Dat ze zo'n moment mee zou maken op een school waar een vakantie aan de gang was, was toch wel even iets anders dan een grote jungle.
Terwijl Nikita bezig was met een van haar nacht wandelingen keek ze af en toe eventjes omhoog. De sterren vonkelde in de avond lucht en de maan scheen volop. Niemand stoorde haar en ook helemaal niemand kwam ze tegen. Als ze het elke nacht zo rustig en stil was, dan kon ze beter gewoon op haar kamer blijven zitten. Daar was tenminste nog wat leukers dan in de stilte van de nacht rond lopen met niemand om mee te gaan praten. Dat was dan best jammer. Meestal als ze iemand tegen kwam ging ze er gezellig mee kletsen en leuke dingen doen. Zo had ze Aleksey ook een keer tegen gekomen in de woonkamer. Dat gesprek zou ze ook nooit vergeten.

Nu ze toch aan de woonkamer dacht, misschien zou er wel iemand zitten. Ze zag vanaf de buitenkant dat er wel een licht scheen in de woonkamer. Dat was altijd een goed teken, ook al hield ze er zelf niet van om licht te hebben. Maar ja, misschien zou degene die daar zat ook wel het licht uit willen doen als ze daar naar binnen kwam.
Nikita hield haar tempo van lopen nog steeds rustig. Ze hoefde geen haast te maken voor degene die in de woonkamer was.  Ze wist immers ook niet zeker of degene wel gezelschap wilde hebben. Toen ze uiteindelijk de deur van de woonkamer open deed, zag ze dat de meid die in de woonkamer was de tv had aangezet. De meid draaide zich vrijwel direct naar Nikita om en ze wist nu dat als ze weg zou lopen ook weer zo stom zou zijn. Nikita deed wat stappen naar de meid toe, waarna ze naast de meid op de bank plofte. “Here, pick a movie,” zei de meid grijnzend. Nikita glimlachende terug naar de meid en knikte. Veel woorden kwamen er nog niet uit bij haar, maar dat zou vanzelf wel komen. Terwijl ze keek naar wat voor films er allemaal stonden was ze eigenlijk best wel verbaasd over hoeveel films er stonden. Er stonden allemaal verschillende, sommige waren van dinsey, dan romans, vervolgens comedy en ten slotte horror. Natuurlijk stonden er wel veel meer andere genres, maar dan moest Nikita nog beter kiezen uit de hoeveelheid opties. Nikita was even aan het twijfelen tussen de horror film “The Evil Within” of de roman/comedy “Friends with Benefits”. Die tweede deed haar wel denken aan haar hook up met Jayson. Daardoor was haar keuze ook wel vrijwel direct gelegd op de tweede film.

Nikita pakte de film uit de kast en liet de film aan de meid zien. “Wil je deze zien? Of wil toch liever een andere kijken?” vroeg ze beleefd aan de meid. Ze wist niet zeker of de meid een roman met comedy leuk vond, of dat ze liever een horror film wilde kijken. “We kunnen anders ook wel een horror film kijken, als je dat wil,” zei ze grijnzend. Ze vond het zelf ook wel leuker om een horror film te kijken, maar een keer iets uit een andere genre is wel even goed. Afwachtend keek Nikita de meid aan, terwijl ze rustig wachtte op antwoord.  

tag: Salina | words: ## | notes: notes here| ♥ amanda


_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Salina Dietrich
avatar
Class 3
Aantal berichten : 211

Character Profile
Alias: Black dog
Age: 147
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   di jul 28, 2015 3:07 pm

Just might have tapped into your mind and soul
You can't be sure


Het zou echt veel makkelijker zijn als er iemand zou zijn om een film te kiezen, gezien Salina niet kon kiezen en dat kwam vooral omdat ze weinig interesse had in eigenlijk alle films wel. Daardoor zou het uiteindelijk erop neer komen dat ze alles saai zou vinden en weg zou lopen, want ze kende zichzelf en dat deed ze. Al zou ze nu ook gewoon terug kunnen lopen haar haar kamer, stiekem weer bij Jayson kruipen en proberen om te slapen. Niet dat het zou lukken, nee ze zou waarschijnlijk gewoon wakker blijven liggen en het was op zich niet slecht om dan naast Jayson te mogen liggen maar nu had ze nog iets om haar bezig te houden, als er nog iets op tv zou zijn dan. Gelukkig kwam er al snel iemand binnen gelopen, te horen aan de zachte voetstappen die Salina toch wel redelijk goed kon horen. Ze trok meteen een grijns op voordat ze zich omdraaide naar het persoon dat bleek een mooi meisje te zijn met donkere haren. Oke jup, ze checkte haar wel eventjes maar je kon het haar ook niet blaimen, ze zag er zeker heel goed uit en Salina had nooit hetzelfde geslacht uitgesloten. Maar omdat ze zelf heel veel moeite had met uitkiezen wat ze ging kijken kon zij haar daar nu wel bij helpen, daarom vroeg ze haar een film uit te kiezen.

Ze was naast haar neergeploft in de bank en even bleef Salina haar met een klein grijnsje aankijken. Heel eventjes had ze geknikt en was nu duidelijk bezig met het uitkiezen van een film. Ze stond uiteindelijk ook weer op om de film te pakken die ze had gevonden en liet deze aan Salina zien. Hmm.. Niet helemaal een film die Salina zou uitkiezen, but then again, ze zou helemaal geen film gepakt hebben, zelfs geen horror want dat was echt te nep. Maar goed, ze zou er dus wel akkoord mee gaan en het was ook niet de slechte film - leek haar - dus het was helemaal goed. “Wil je deze zien? Of wil toch liever een andere kijken?” Vroeg ze een tikje beleefd aan Salina, al waren die beleefdheden niet bepaald nodig hoor, zelfs had ze die ook maar vrij weinig. Uitdagend kruiste ze haar benen en legde ze haar voeten op het tafeltje voor de bank neer terwijl ze het meisje aan bleef kijken met mysterieuze blik in haar ogen. “We kunnen anders ook wel een horror film kijken, als je dat wil,” Zei ze uiteindelijk nog grijnzend en de manier waarop ze dat zo vroeg was best wel schattig hoor. ”Nee, die is goed hoor, zet maar op.” Zei ze terug met een scheve grijns terwijl ze onderuitgezakt op de bank bleef zitten. ”Maakt mij allemaal niet zoveel uit.” Zei ze er nog achteraan..

ty ek

_________________

You know what they say about the eyes of on hellhound,
Don't look in them once, don't look in them twice
And whatever you do, don't look in them thrice
Thanks V:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   di jul 28, 2015 8:38 pm

You open the door, wearing nothing but a smile, fell to the floor
And you whisper in my ear, "Baby, I'm yours." Ooh, just the thought of you gets me so high, so highNikita was niet voorbereid dat de meid die in de woonkamer zat te wachten op iemand voor een film uit te kiezen, ook knap was. Ze had zich nooit gespecialiseerd in alleen knappe jongens, dus daarom was haar keuze dan ook wel snel gelegd dat de meid met zwarte haren knap was. Dat de meid naar haar had zitten grijnzen vond ze mysterieus, maar toch ook wel aantrekkelijk. Niet dat ze dat natuurlijk hard op ging zeggen, want dan zou ze echt een flapuit zijn. En dat was ook weer zo irritant stom.
Ze was daarom ook bij de meid op bang geploft en terwijl de meid sprak om een film uit te kiezen, had ze alleen vriendelijk geglimlacht. En eigenlijk ging haar gedachten geheel ergens anders naar uit. Ze voelde zich dan ook helemaal geen sloerie dat ze een hook up had gehad met Jayson. Ze wist nu wel dat het mogelijk om niet gesnapt te worden tijdens een hook up. Dat Nikita daarna de film “Friends With Benefits” had uitgekozen was dan ook helemaal logisch. De film deed haar dan wel denken aan een hook up, maar ze wist niet zeker of de meid het ook een goed idee vond om deze film aan te zetten. Misschien wou de meid dan ook wel liever een horror film kijken, dat vond ze zelf natuurlijk ook wel goed.

De meid zat helemaal onderuitgezakt in de bank en legde vervolgens uitdagend haar benen gekruist en legde haar voeten op de tafel. Ja, Nikita vond het echt aantrekkelijk uitdagend. Maar hoe moet je uitleggen aan een meid die je bij toeval tegen komt dat je haar aantrekkelijk vind? Juist, helemaal niet. Beleefd had Nikita aan haar gevraagd of ze de film die ze had uitgekozen goed vond, of dat ze toch liever een ander film wilde kijken. Want ja, dat kon natuurlijk ook. Ze stelde daarom ook een horror film, uit heel andere genre als de meid dat leuker vond. “Nee, die is goed hoor, zet maar op,” zei ze met een scheve grijns, terwijl ze gewoon onderuit bleef zitten op de bank. Een iets groter glimlach sierde de lippen van Nikita. Ze wist niet waardoor er een grotere glimlach haar lippen sierde, was het de manier hoe de meid tegen haar sprak? Of was ze teveel met haar gedachten bezig? “Maakt mij allemaal niet zoveel uit,” waren de volgende woorden van de meid. Wat maakte de meid niet zoveel uit? Oh ja, wacht, ze hadden het over de keuze van de films. Nu de meid had gezegd dat het niet zoveel uitmaakte welke film ze zouden gaan kijken twijfelde ze zelf ook wel een beetje.

Nikita keek van de film die ze in haar handen had, naar de films in het kastje, naar de meid; nog steeds twijfelde wat ze zou gaan. Als het de meid niet uitmaakte, en haar maakte het ook niet uit; dan zou ze misschien de verkeerde film aanzetten. En ten slotte halve wegen zeggen dat ze toch de andere film wil gaan kijken. Dat heeft ze immers al vaak genoeg mee gemaakt dat ze dat had gedaan. En dat was eigenlijk niet zo leuk om te doen, voor al niet waar een andere meid bij zat. “Ja… euhm…. Het maakt mij eigenlijk ook niet zoveel uit,” zei ze, iets zachter. Ze wist niet of de meid haar nu dom zou vinden of niet. Ze wist eigenlijk ook niet wat er dom aan was, want het was immers menselijk om keuzes te moeten maken. Ook al ging deze keuze over een film kiezen.
Ze keek de meid aan met nieuwsgierige ogen. Haar gedachten gingen voor namelijk nu alleen over de meid. En dat ze de naam van de meid nog niet kende. Niet dat de keuze van film belangrijk was, maar het was altijd wel leuk om de naam te kennen van degene met wie je een film ging kijken. “Ik weet niet, maar… mijn naam is Nikita,” stelde ze zichzelf voor waarna ze haar hand voor uit stak om nog steeds beleefd te zijn. Eerlijk is eerlijk, ze kon zich nu ook wel voor het hoofd slaan. Wat even, dit was zo slap. Niet dat ze echt slap is als het om vechten gaat, maar hoe ze zich voor stelde, eigenlijk gewoon uit het niets. Dat was gewoon slap. Ze keek daarom de meid aan met een glimlach die zei dat ze zich wel een beetje ongemakkelijk voelde tijdens haar slappe voorstellen.

tag: Salina | words: ## | notes: notes here| ♥ amanda


_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Salina Dietrich
avatar
Class 3
Aantal berichten : 211

Character Profile
Alias: Black dog
Age: 147
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   ma aug 03, 2015 12:22 am"Just might have tapped into your mind and soul, you can't be sure"


Het was eigenlijk niet zo dat Salina nooit films keek omdat ze het niet leuk vond, al zaten er toch redelijk veel films tussen die ze toch niet leuk vond maar hea, er zaten ook films tussen die wel redelijk waren, en het was altijd beter dan vervelen. Sommige films waren ook gewoon heel lachwekkend, zo had ze ook een keer Twilight gekeken met Ramiro, nou ze kon bijna niet stoppen met lachen. Ramiro die dan ook weer zo stom deed door te doen alsof hij het eigenlijk wel mooi vond, wat eigenlijk nog wel echt de beste grap was ondanks dat ze wel wist dat het niet zo was. Zo was Ramiro nu eenmaal en ze was ook eigenlijk de enige waarbij hij zo deed, zoals hij was. Stiekem pestte hij haar gewoon heel veel, daarom kwam het misschien dat ze zo goed tegen pesten kon en ook zelf heel goed in pesten van geworden. Anyway, het zou haar dus echt niet uitmaken wat het meisje wilde kijken, het boeide haar ook niet echt welke film. Ze vond altijd het gezelschap leuker dan de films zelf, want tja de meeste waren dat toch wel flut. Haar oude mentor was altijd wel leuk gezelschap geweest, al zat hij vaker te lezen of te schrijven dan dat hij films met haar zou kijken, heel vaak keek hij ook gewoon half mee als Salina uit haarzelf besloot iets te kijken.

Het meisje had de film ‘Friends with benefits’ uitgekozen, niet dat Salina het kende maar dat hoefde ook niet, was eigenlijk alleen maar beter. Want films overkijken, njah nee. De titel vertelde al wel dat het misschien een leuke film kon zijn, of het was weer zo’n dramatische film waar ze om moest lachen. Gewoon mensen die een mess van hun leven maken ofzo, ja stiekem was Salina dan wel die sadistische bitch met haar leedvermaak. Al vond ze het acteren dan vaak ook wel behoorlijk stom en dat was ook grappig. Wel moest ze zeggen dat het meisje haar een erg lieve indruk gaf, niet erg natuurlijk maar goed, straks zou ze misschien bang worden voor Salina ofzo, en dat was niet de bedoeling. Ze liet uiteindelijk wel een iets grotere glimlach zien, dus zo erg zou het vast ook wel niet zijn, right? Nou ja, dat was dus alleen maar goed. “Ja… euhm…. Het maakt mij eigenlijk ook niet zoveel uit,” Zei het meisje uiteindelijk wanneer ze nog even twijfelen van het een naar het ander had zitten kijken. Salina bleef de hele tijd gewoon geduldig onderuitgezakt op de bank zitten, want tja ze had geen rush dat ze de film nu wilde kijken. Nu was Salina sowieso over het algemeen gezien heel geduldig. ”Uh-oh, dan hebben we een probleempje.” Zei ze terwijl ze haar mondhoeken optrok naar een grijnsje, maar niet echt ongeduldig. Ze zat daar eigenlijk wel prima namelijk. Mysterieus bleef ze het meisje aankijken met haar groene ogen en ging ze eventjes met haar hand door haar bruine wilde krullen heen. Neeh, niets aan haar bleek dat ze het meisje stom vond of wat dan ook, Salina was altijd meer geïnteresseerd, zeker wanneer iemand er niet slecht uitzag. Ze was ook helemaal niet van plan om het enige gezelschap hier s’nachts weg te jagen.

Er was een mini klein beetje nieuwsgierigheid in het meisje haar ogen te vinden en dat ontging Salina niet, zeker niet. Dat maakte haar zelfs ook alleen maar nieuwsgieriger want dan wilde ze weten wat haar zo nieuwsgierig maakte. “Ik weet niet, maar… mijn naam is Nikita,” Zei ze ineens en ze stak hierbij haar hand ook uit. Salina kon zien dat ze zich ongemakkelijk voelde maar dit zat haar niet echt in de weg, bovendien bleef Salina ook gewoon precies wie ze was. Die grijns met de verleidelijke blik in haar ogen die zoals altijd op haar gezicht stond bleef daar ook gewoon zoals die was. Ze nam haar hand aan en keek het meisje recht in de ogen aan. ”Salina,” Zei ze kalmpjes, al moest ze toch stiekem wel toegeven dat er iets aan dit meisje was, een iets wat Salina wel een beetje nieuwsgierig maakte. Wat het was, wist ze niet zeker maar hea, waarom kon ze daar niet even achter komen? ”Ga je nog een film uitkiezen of wat?” Vroeg ze nu uitdagend terug aan het meisje, benieuwd naar wat ze zou gaan doen..


_________________

You know what they say about the eyes of on hellhound,
Don't look in them once, don't look in them twice
And whatever you do, don't look in them thrice
Thanks V:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   vr aug 07, 2015 11:03 pm

You open the door, wearing nothing but a smile, fell to the floor
And you whisper in my ear, "Baby, I'm yours." Ooh, just the thought of you gets me so high, so high


Waarom kon Nikita niet gewoon normaal een keuze leggen bij een film die ze wilde zien? Was het omdat ze misschien niet zo veel zin had om een film te gaan kijken of was het dat haar gedachte steeds afgingen naar hoe de meid er uit zag die bij haar zat? Ze dacht van allebei wel een beetje, maar het tweede wilde ze liever niet aan de meid laten zien. Stel je voor wat de meid dan over haar zou denken. Nee, daar wilde ze liever niet bij stil blijven staan. Nikita vertelde de meid gewoon dat het haar ook niet veel uit maakte wat voor film ze wilde gaan zien. Niet dat ze er erg zin in had om nog verder een film uit te zoeken die ze wél wilde zien, het was meer dat ze er geen moeite voor wilde doen. Ze wilde het liefst net als de meid achterover op de bank hangen zonder iets te doen. Al was het alleen maar staren naar een zwart tv scherm dat maakte nu allemaal helemaal niets uit. Zoals de meid sprak tegen haar dat het een probleempje was, keek Nikita haar toch even aan. De mondhoeken van de meid trokken een beetje op, maar niet van ongeduld of zo. Gewoon normaal. Door de mysterieuze ogen van de meid die Nikita aan keken kon ze er niets aan doen dat ze de meid een beetje langer aan keek dan ze had verwacht. In haar ogen was dan ook duidelijk te lezen dat ze er erg veel moeite mee had om niet weg te kijken, want ze wilde gewoon de meid de hele tijd aan kijken.

Het was nogal onverwacht dat Nikita zichzelf voorstelde aan de meid. Maar ze had ze gewoon een beetje ongemakkelijk gevoeld als een film zou verder moeten uit kiezen en ze de naam van de meid niet zou kennen. Nikita zou zich eigenlijk nu niet zoveel moeten voorstellen als ze de naam van de meid niet wist en ze elkaar weer een keer tegen zouden komen. Niet dat dat de echte reden was natuurlijk, maar ze wist nu even niet zo snel iets anders.
De meid nam Nikita's hand aan en ze voelde hoe haar Sexual Impuls in werking werd gezet door die aanraking. De meid keek haar recht in haar ogen aan en stelde zich kalmpjes voor als Salina. Salina… die naam zal ze zeker weten onthouden. Onverwachts snel trok Nikita haar hand weer terug. Ze wist dat ze de meid een lust had gegeven, zodat de meid zich wel tot haar aangetrokken voelde. Het was misschien niet heel erg veel zoals ze Jayson had laten voelen, maar het was wel wat. “Waarom Nicky, waarom,” mompelde ze kort tegen zichzelf. Ook wel een beetje pissig dat ze de meid wat had laten voelen van haar lust mutatie. Het was namelijk niet echt de bedoeling geweest, oké dat was een leugen. Natuurlijk wilde ze dat de meid wat voelde van haar mutatie, maar ook niet te veel. “Als ze het merkt, dan ben je echt dood Nicky,” mopperde ze wat in zichzelf. Maar ze keek Salina weer aan met een glimlach dat ze zonet niet tegen zichzelf aan het praten was.

Uitdagend vroeg Salina aan haar of Nikita nog een film uit ging kiezen. Zucht, en daar ging het weer. Nikita moest nu echt haar keuze leggen op de films die ze wilde gaan kijken, de horror film of de roman/comedy. Uiteindelijk stond ze toch maar op en deed de film “Friends with Benefits” op. Niet dat ze echt die film zou gaan zitten kijken. Stiekem ging ze gewoon naar Salina staren die de film zou gaan kijken. Misschien zou het erg awkward uitzien als Salina Nikita zou betrappen op staren, maar ze had nou eenmaal niet zoveel interesse voor de film. Ze leunde met haar arm op de rugleuning van de bank en met haar hoofd rustend op haar hand. Zo bleef ze Salina even een tijdje aan kijken. “Did you know you're kinda beautiful,” flapte ze er per ongeluk uit. Ze bloosde even, maar ze draaide niet weg van Salina. Want als Salina wat had gevoeld van haar mutatie, dan zou ze het niet erg vinden dat Nikita zei dat ze mooi was. Of ze had te weinig mutatie door gestuurd en dan zou Salina boos worden… afwachtend, maar met een beetje spanning keek ze Salina geduldig aan.

tag: Salina | words: ## | notes: notes here| ♥ amanda


_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Salina Dietrich
avatar
Class 3
Aantal berichten : 211

Character Profile
Alias: Black dog
Age: 147
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   vr sep 04, 2015 9:51 pm"Just might have tapped into your mind and soul, you can't be sure"


Het viel haar wel erg op dat het meisje haar elke keer langer aan bleef kijken dan eigenlijk nodig was, of als normaal werd gezien, of iets in die richting dan. Ze keek haar telkens langer aan en ze wist niet of het kwam door de blik die ze zelf in haar ogen had - het mysterieuze en verleidelijke - en ze haar nu in de gaten wilde houden of omdat ze geïnteresseerd was in iets. Niet dat het Salina veel uitmaakte, ze ging met beide wel akkoord. Eigenlijk ging ze met heel veel akkoord, tenzij je natuurlijk veel te gek ging doen met dingen die haar wel zouden irriteren, maar over het algemeen vond ze het ook gewoon leuk om mensen te kijken en vond ze het meeste vaak wel grappig. Dat het meisje haar de hele tijd lang aan bleef kijken vond Salina ook ver van irritant, het was een mooi meisje en tja, daar ging ze niet om liegen.

Heel plotseling besloot het meisje om zichzelf voor te stellen, iets wat haar ook wel een goed idee leek. Al kon Salina het wel prima zonder naam doen, het was toch wel leuker om iemand bij een naam te mogen noemen, en handiger. Het meisje besloot ook haar hand beleeft uit te steken, een kleine tik die Salina ook nog vaak had bij het voorstellen dus zo heel vreemd was dat ook niet voor haar. Ze nam Nikita’s hand aan en voelde ineens een grappig gevoel door haar heen gaan, iets wat ze wel een klein beetje kon vergelijken wel wat Jayson ook wel eens deed, wat met een mutatie ofzo. Salina was zich er vaak nog redelijk snel van bewust wanneer iets een mutatie was, puur omdat ze het verschil wist tussen iets dat ‘normaal’ was of een beetje ‘abnormaal’ was. Dit betekende echter niet dat ze zich eraan kon onderwerpen, want nee, het had nog steeds zeker wel een bepaalde invloed op haar. Ze bleef het meisje even diep in de ogen aankijken met een grijnsje, maar er veranderde wel iets, door de aanraking kwam er nu ook meer lust bij. Heel snel maakte Nikita alleen wel weer een einde aan dit door haar hand snel terug te trekken waardoor Salina even haar wenkbrauw optrok, maar al snel weer een grijns liet zien. “Waarom Nicky, waarom,” Mompelde ze tegen zichzelf, dus het was blijkbaar niet de bedoeling? “Als ze het merkt, dan ben je echt dood Nicky,” Vervolgde ze mopperend, maar natuurlijk kon ze het wel horen. Luid en duidelijk. ”If I really wanted you to kill you, I would have already done it.” Fluisterde ze naar het meisje met een knipoog.

Nog steeds kon Salina het gevoel niet helemaal loslaten, bleef ze het meisje uitdagend aankijken, wilde nu eigenlijk stiekem veel meer maar probeerde zichzelf nog heel even in te houden, te wachten op het juiste moment. Toch zette het meisje blijkbaar nog een film op en het was ‘Friends with Benefits’, niet dat het Salina veel kon boeien, het hele ‘film kijken’ boeide haar sowieso vrij weinig. Zeker nu kon ze haar gedachten er waarschijnlijk niet meer bij houden, niet eens voor een paar minuten. Iets waar ze niet de enige bij was want Nikita had ook geen oog voor de film die net begonnen was, die bleef opnieuw Salina aankijken. Met een scheef oog bleef ze het meisje aankijken. Wachtte ze af tot het meisje toe zou geven, want het was misschien niet helemaal per ongeluk gebeurt, daar was ze bijna zeker van. “Did you know you're kinda beautiful,” Hoorde ze ineens het meisje zeggen terwijl ze haar hoofd op haar hand had laten leunen en haar nu zo aankeek. Salina draaide haar gezicht weer volledig naar het meisje om, bleef haar even zwijgend met de nog steeds mysterieuze blik aankijken. Na eventjes een paar seconden het meisje te hebben aangekeken schoot Salina ineens omhoog en drukte ze haar lippen op die van Nikita, wat ze meteen ook al behoorlijk intens deed. Haar hand gleed naar haar heup en lichtjes schoof haar hand al haar shirt een beetje omhoog. Toch hield ze vervolgens haar lippen weer een klein beetje van die van haar af maar bleef een paar millimeter bij haar in de buurt, gewoon om even te kijken wat zij zou gaan doen..


_________________

You know what they say about the eyes of on hellhound,
Don't look in them once, don't look in them twice
And whatever you do, don't look in them thrice
Thanks V:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   za sep 05, 2015 5:44 pm

You open the door, wearing nothing but a smile, fell to the floor
And you whisper in my ear, "Baby, I'm yours." Ooh, just the thought of you gets me so high, so high


Alsof de mutatie van Nikita de macht overnamen van haar lichaam bleef ze de meid de hele tijd aan kijken. Ze kon er niks aan doen, zij voelde zich meer aangetrokken tot Salina dan dat ze had gevoeld bij Jayson. Bij Jayson was het juist zijn mutatie geweest die controle over haar nam, maar nu was het haar eigen mutatie over eigen lichaam. Iets wat eigenlijk niet kon, maar toch was het zo. Ook al klonk het best wel raar, maar wie was zij om te oordelen over haar eigen mutatie? Ze hield van haar mutatie. Behalve op momenten dat ze een goed gesprek had gehad zoals die keer dat ze ook in de woonkamer was en Aleksey had leren kennen.
Nikita had na een enige tijd zich uit het niets haar hand uitgestoken en zichzelf had voorgesteld. Al vanaf het eerste moment dat de meid –Salina- Nikita's hand had aangenomen voelde ze de mutatie door haar vingers naar Salina toe tintelen. Ze had er ook niet aan gedacht dat ze beter geen hand uit kon steken, maar het was nu al gebeurd. Salina zou de lust voelen die zij had door gebracht naar haar lichaam. Ze had er geen spijt van, maar ze was er ook niet helemaal zeker van of ze er wel goed aan had gedaan. Nikita bleef haar lang aan kijken en zag verder niets veranderen, alleen er ontstond een klein grijnsje op het gezicht van Salina. Ze grijnsde terug, maar er was te zien dat ze alsnog twijfelde. Ze had daarom ook best wel snel haar hand terug getrokken en mompelde een beetje pissig op zichzelf. “If I really wanted you to kill you, I would have already done it,” fluisterde de meid naar haar waarna een knipoog volgde. Nikita keek verbaasd naar de meid en werd een beetje nerveus. “Thanks, that's helping a lot,” zei ze met een glimlach, ze vatte het dan wel op als een grapje; maar iets in haar zei dat ze ook maar beter kon oppassen. Ook al was ze dat natuurlijk niet van plan.

Uiteindelijk zette Nikita toch maar de film op, maar dat was meer om een verleiding die ze had om meer te doen met Salina te dempen. Niet dat het echt veel werkte, want ze bleef met haar hoofd leunend op haar hand de meid aan kijken. Ze miste het eerste gedeelte van de film, maar dat maakte voor haar niks uit. Ze bleef Salina aan kijken als of dat het belangrijkste was in de kamer. Ze vroeg de meid of ze wist dat ze mooi was. Het was er dan wel uitgeflapt, maar ze was er ook best wel trots op dat ze dat had gezegd. Salina draaide haar gezicht volledig naar haar om, en bleef haar zwijgend en mysterieus aan kijken. Iets was Nikita nog meer aan trok, maar ze bleef zitten op de plek waar ze zat.
Het was ook maar een paar seconden dat Salina haar bleef aan kijken, zowat net zo ineens als Nikita zich had voorgesteld schoot Salina naar voren voelde ze hoe haar lippen die van Nikita raakte. De mutatie die ze had geprobeerd had tegen te houden kwamen er allemaal uit bij die ene kus. Het was niet zomaar een standaard kus, maar het was al gelijk wat intenser. De hand van Salina gleed naar Nikita's heup en schoof al lichtjes de shirt van haar omhoog. Die millimeter ruimte die nu tussen hun lippen kwam vond ze niet zo heel erg leuk. Met haar rechterhand gleed ze over de kaaklijn van Salina en met haar andere hand over de onder rug. De tintelingen van haar mutatie gingen met vlagen naar Salina om meer lust te creëren. Elke vinger die ze maar een paar millimeter over de lichaam van Salina liet glijden ging er al meer lust naar Salina. Ze drukte haar lippen weer op die van Salina en drukte haar lichaam iets meer tegen die van Nikita. Ze wilde gewoon niet dat er ruimte tussen hen in kwam. De hand die Nikita eerst op de onderrug van Salina had gelegd ging nu onder de shirt. Ze liet haar hand naar boven glijden en stopte bij de bh sluiting. Ze twijfelde eerst of ze de bh van Salina los zou maken of niet. Maar koos uiteindelijk om eerst haar andere hand ook onder de shirt te laten glijden tot dat beide handen op dezelfde hoogte van de rug lagen. Ze schoof het shirt steeds meer omhoog en omhoog tot op het moment dat de lippen van Nikita weer van Salina af moesten zodat ze het shirt uit kon doen. Alles ging vrij soepel en ze bleef een paar seconden kijken naar het lichaam wat voor haar zat. Nu was Nikita degene die naar Salina toe ging en een kus begon te geven in haar hals en vervolgens weer omhoog naar de lippen. Ze deed het niets snel, maar eerder heel rustig maar vol met lust. “Your body it the cutest body I've ever seen,” fluisterde ze, toen ze even stopte om haar lippen van Salina's lichaam te houden.

tag: Salina | words: ## | notes: notes here| ♥ amanda


_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Salina Dietrich
avatar
Class 3
Aantal berichten : 211

Character Profile
Alias: Black dog
Age: 147
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   zo sep 06, 2015 2:55 pm"Just might have tapped into your mind and soul, you can't be sure"


Hmm ja, zelfs op momenten waarop ze iemand probeerde gerust te stellen klonk ze nog behoorlijk creepy, maar daar moest dit meisje nu dan maar even mee dealen. Het zou niet snel voorkomen dat Salina eens een keer niet creepy was. Tuurlijk zou het haar niet helemaal helpen om te zeggen dat als ze haar zou willen vermoorden ze dat al gedaan had, dat bewees namelijk al dat ze in staat was iemand te vermoorden. En ja, Salina was behoorlijk goed in staat iemand te vermoorden, daar moest je niet al te licht over denken. Niet dat ze Nikita hier zo zonder reden zou vermoorden, want ze was nog net geen roekeloos moordend monster. Ze merkte dat het meisje nog wel een beetje nerveus bleef maar goed, ze ging er ook geen moeite voor doen haar ‘echt’ op haar gemak te stellen, zo stak Salina ook weer niet in elkaar. Mensen mochten best wel een beetje uitkijken voor haar, want dat had ze het liefste. “Thanks, that's helping a lot,” Zei ze uiteindelijk toch met een glimlachje waardoor Salina en mondhoek zachtjes optrok tot een bredere scheve grijns. Ze ging iets verder onderuit gezakt zitten. ”You’re welcome,” Zei ze met een zoete stem terug terwijl ze afwachtend het meisje aan bleef kijken.

Het was voor haar eigenlijk nog een verrassing dat het meisje besloot toch de film op te zetten, ze twijfelde duidelijk heel erg en wilde misschien liever iets anders doen. Wat wist Salina niet helemaal zeker, zo goed kon ze het meisje ook nog niet lezen. Maar als ze een gok moest doen, dat kon het wel eens iets zijn wat Salina totaal niet erg zou vinden, het zou haar ook wel veel beter amuseren dan gewoon een film kijken, daar was ze zeker van. Ze merkte namelijk dat ze de hele tijd aangestaard werd terwijl de film speelde. Toch reageerde ze nog niet zo snel zoals ze normaal zou doen want ook zelf zat er een klein beetje twijfel in, niet veel want uiteindelijk zou ze zichzelf daardoor niet tegen laten houden, maar het was er toch. Heel kort vroeg ze zich gewoon af wat Jayson ervan zou vinden, niet dat het haar wat kon schelen, maar aan de andere kant misschien toch ook wel een beetje. Ze drukte deze gedachte alleen al snel ook weer weg en wanneer Nikita kort een opmerking maakte over dat soort van wel heel mooi was kon ze zichzelf ook niet zo goed meer in de hand houden. Dat kwam ook deels door het monster wat in haar huis hield die ze soms maar moeilijk in bedwang kon houden, en op dit soort momenten had ze gewoon de overmacht.

Ze was heel plotseling ineens vooruit gekomen en had haar lippen op die van Nikita gedrukt. Opnieuw overviel haar dat gevoel wat ze eerder had gevoeld, eerder bij Nikita maar ook bij Jayson, en het werkte op haar als een soort drugs, ze kon er niet genoeg van krijgen. Ze had geen idee hoe ze het beide deden maar ze vond het leuk. Haar hand gleed langs de heup van het meisje en hierdoor schoof ze haar shirt een beetje omhoog. Daar waar ze eerst ook nog niet zeker wist wat de bedoelingen waren van dit meisje werd dit ook steeds duidelijk want ze reageerde meteen op Salina door met haar ene hand langs haar kaaklijn te aaien en met de ander over haar rug, waarbij ze lust alleen maar werd aangewakkerd. Hierdoor wist Salina ook nog iets dichterbij te komen en gooide ze haar been over Nikita’s schoot heen om zo over haar heen te zitten. Ze voelde vrijwel meteen weer Nikita’s lippen op de hare en ze drukte haar lichaam tegen dat van haar aan terwijl de intensiteit alleen maar toenam. Ook voelde ze hoe de hand van Nikita over haar rug heen kroop en naar het bandje van haar bh, maar ze besloot uiteindelijk toch om eerst haar shirt uit te trekken. Iets wat eigenlijk veel sneller ging dan verwacht want hoppa en daar ging ineens haar shirt. Zo snel ging dat en daar zat Salina dan zo ineens zonder shirt in een simpele zwarte push up bh. Grijnzend keek ze het meisje in haar blauwe ogen aan terwijl ze zelf ook al de onderkant van haar shirt pakte, want dat was wel zo eerlijk, right? Maar voordat ze dat kon doen voelde ze de lippen van het meisje al bij haar hals en gingen deze langzaam maar lustig omhoog. “Your body it the cutest body I've ever seen,” Fluisterde het meisje ineens waardoor er even een fronsje op het gezicht van Salina kwam, al kon zij dat waarschijnlijk nog niet zien. Cute? Wauw, dat was ook voor het eerst dat iemand dat woord bij haar gebruikte, dat gebeurde werkelijk nooit. I mean, waarom zou iemand Salina cute willen noemen? Ze gaf toch ook nooit iemand een reden om haar zo te noemen? ”Cute? Well, nobody ever called me that before..” Zei ze een tikje verbaast maar grotendeels ook lachend. Ja, ze vond het ook eigenlijk meer grappig dat ze dat zei, maar ze zou wel eventjes het tegendeel van cute aan haar gaan bewijzen hoor, want Salina was absoluut niet cute.

Nu nam ook Salina even haar kans en trok ze in een snelle beweging Nikita’s shirt uit waarbij ze haar ook opnieuw met een brede grijns aankeek, waarbij ze ook eventjes liet zien hoe mooi haar ogen waren als ze eenmaal rood begonnen te knipperen. Zwavelgeur trok ineens door de kamer heen en haar lichaam werd een paar graden heter, maar niet heet genoeg om je aan te branden, wat ze wel kon worden maar het had geen zin om Nikita nu in de fik te steken. Doordringend bleef ze haar kort aankijken maar al snel drukte ze haar lippen weer opdringerig tegen die van haar en nam zijn nu ook een kleine toer naar beneden via haar hals terwijl haar handen langs het meisje haar rug gleden..


_________________

You know what they say about the eyes of on hellhound,
Don't look in them once, don't look in them twice
And whatever you do, don't look in them thrice
Thanks V:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayson Mayers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 190
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   zo sep 06, 2015 9:32 pm
“You look good, girl, bet it feel good, don't it?”

Met een slaperig hoofd werd de jongen wakker. Hmm, waarom was het zo koud? Ohja, het deken was weer eens van hem af gegleden waarschijnlijk. Hij taste even in het rond, vond de dons en trok hem weer over zich heen. Toch raakte hij niet meer in slaap, want hij voelde dat er iets niet helemaal juist was. Het duurde even voor zijn brein alles had verwerkt, en toen wist hij het ineens. Jayjay draaide zich om en liet zijn hand over de andere helft van zijn bed gaan. Leeg. En waarschijnlijk al een tijdje, sinds het laken ook al koud was. Was Salina terug in haar eigen bed gekropen omdat hij weer te levendig had liggen dromen en hij haar weg had geduwd ofzo?

Maar nee, dat was het ook niet. Sinds ze bij hem sliep.. Waren al zijn nachtmerries als bij wonder verdwenen. Alsof zij alle demons bij hem weg hield. Hell, misschien wel omdat ze er eigenlijk zelf een was, en ze alle anderen zo bang maakte dat ze niet dichterbij durfden komen. Net zoals ze er blijkbaar in geslaagd was om die Reaper jongen bij hem weg te houden sinds het incident op het plein een maandje geleden. Jayson werkte zichzelf op zijn ellebogen overeind, wreef even door zijn ogen en knipte toen het licht aan. Een ontevreden grommetje rolde over zijn lippen toen het licht in zijn ogen scheen.

Eenmaal hij er aan gewend was, keek hij om zich heen. Geen Salina. Dan was ze ergens op stap gegaan, waarschijnlijk kon ze niet slapen. En hij voelde niet echt veel voor het feit dat hij alleen terug in slaap moest raken. Dus deed hij maar wat hij het beste kon doen in deze situatie; hij stond op, trok een losse short over zijn boxer en ging op zoek naar haar, als een ware speurhond. Andersom zou het waarschijnlijk stukken beter gaan, maar helaas had hij geen opspoormutatie. Dus ging hij maar naar de eerste plek die in hem op kwam: de kelder.

Die was helaas leeg. Dammit. Hopelijk was ze niet naar buiten gegaan, want daar was hij niet op gekleed. Even bedacht hij zijn volgende stap in zijn plan, maar hij werd gestoord door een knagend gevoel in zijn maag. Midnight munchies much. Daarom zette hij eerst koers naar de keuken, liep daarbij via de gang die langs de living room liep. En toen rook hij iets waar hij geen speurneus voor nodig had. Zwavel, en nogal sterk ook. Hij wist natuurlijk meteen van wie die geur kwam, maar hij vroeg zich af waarom.. Had ze een secret lover? Of zou hij haar zo gaan betrappen met een random hookup?

Want ja, hij kon zijn nieuwsgierigheid natuurlijk niet bedwingen. Zachtjes duwde hij de deur, die op een kiertje stond, wat verder open. De living room werd verlicht door de televisie, die een film afspeelde. Maar die werd niet echt bekeken blijkbaar. Zijn blik ging ook meteen naar de bank, waar er in het vage licht nogal wat actie plaats vond. Salina herkende hij meteen, haar figuur was zeker niet meer onbekend, en de andere kon hij niet echt herkennen maar.. Lang haar? Girl on girl? Sweet Jesus. Toch kon hij de steek van jaloezie niet bedwingen, dus besloot hij maar even een einde te maken aan haar escapade.. Hij liet zijn mutatie door de kamer golven, zo sterk dat het niet anders zou kunnen dat hun twee hoofdjes meteen richting zijn figuur in de deur zou gaan, waar hij met gekruiste armen op een verklaring stond te wachten.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   ma sep 07, 2015 8:03 pm

You open the door, wearing nothing but a smile, fell to the floor
And you whisper in my ear, "Baby, I'm yours." Ooh, just the thought of you gets me so high, so high


Nikita was wel zenuwachtig geworden wat Salina tegen haar had gezegd. Maar ze schoof het snel voorbij om het gewoon als een grapje aan te zien. Natuurlijk bleef er wel een gevoel in haar achter dat Salina het toch wel een beetje had gemeend, maar ze vond het te rude om te vragen of dat zo was of niet. Any way, ze hadden toch betere dingen te doen. Zoals de film kijken die ze had uitgekozen. Ook al wist ze vrijwel zeker dat die film die ze had uitgekozen toch niet werd gezien.

Dat Nikita geen aandacht had voor de film en ook nooit aandacht voor de film zou krijgen was dan wel duidelijk. Ze vond Salina gewoon veel interessanter. En dat had zij ook wel door dat er twee blauwe ogen gericht waren op haar. Maar vanaf het eerste moment dat Nikita duidelijk had gemaakt aan Salina dat zij haar echt mooi vond, waren de remmen er vanaf gegaan. De eerste kus zacht en ongeremd was al een explosie van lust die door haar lichaam ging over naar die van Salina. Ze kon er geen genoeg van krijgen om haar mutatie met grote golven naar iemand toe te brengen. Het was net zoals voor Salina die de lust voelde een soort drugs voor haar. Na soms dagen of maanden niemand aan raken was dit toch wel de leukste manier om dat op te lossen. Ze kon het dan ook niet laten om de shirt van Salina zo snel mogelijk als het kon uit te doen. Gewoon omdat ze er zoveel zin in had. Voor een paar enkele seconden bleef ze kijken naar het lichaam dat nu voor haar zat. Het was prachtig om te zien, voor al na een lange tijd niet met een meid te zijn geweest was dit wel even perfect. Onverwachts, maar toch echt perfect. Vanaf de hals kuste Nikita het prachtige lichaam van Salina. Bij haar oor stopte ze even en fluisterde dat ze het schattigste lichaam die ze ooit heeft gezien, en ging vervolgens weer verder. “Cute? Well, nobody called me that before...” zei ze wat verbaast, maar ook wel lachend. Nadat ze weer een kus op haar lippen had gedrukt keek ze in de groene ogen van Salina. “Well you are,” zei ze verzuchtend.

Al vrij snel nadat Nikita de shirt van Salina had uitgedaan, deed zij het zelfde bij Nikita. Niet dat ze het erg vond om in zwarte push-up bh met witte stippen te zitten voor een meid die mooier was dan zij. Ze keken elkaar met een brede en elke aanraking die ze maakte voelde ze meer lust op wakkeren naar Salina toe. Maar het zou niet uitmaken of ze de mutatie had ervoor, ze zou sowieso wel met Salina een nacht zoals deze beleven. In tegen deel, dit zou ze wel elke nacht willen. Hoe vaker hoe leuker.
Of het door de mutatie van Salina wist ze bijna wel zeker, toen ze een zwavel geur haar neus kreeg en het lichaam paar graden warmer werd. Het was lekker warm, niet te heet en ook niet te koud. Gewoon perfect, met die temperatuur kon Nikita nu de hele nacht wel door mee gaan. En die zwavel geur.. ach ja, dat vond ze wel iets hebben. Nikita stopte even met een kus geven en bekeek de rode knipperende ogen van Salina. “Your eyes… they are amazing,” zei ze, waarna Salina al snel haar lippen op die van haar drukte en zij nu over Nikita’s lichaam begon. Haar ademhaling werd al wat sneller en genoot er elke keer van als ze haar mutatie niet hoefde tegen te houden.

Nikita was met haar gedachten er zo bij om Salina zo veel mogelijk te plezieren, dat ze er niet aandacht dat er misschien iemand de woonkamer in zou komen lopen. Niet dat ze aan zulke personen die dat deden veel aandacht ging besteden, van de meeste mensen zou ze wel verwachten dat diegene dan gewoon de deur weer dicht deed en zij en Salina met rust lieten. Maar toen ze het gevoel kreeg dat iemand anders haar aandacht wilde keek ze toch wel even op. Vrij wel direct ging er een mondhoekje van haar omhoog. Ze wist heel goed wie zoals zij wist bijna dezelfde mutatie als zij, door de kamer liet golven. Jayson.. ze had er een hookup mee gehad in de kelder, en kon nou niet zeggen dat het echt net zo perfect was als wat ze nu met Salina aan het doen was. Maar het was lekker, en ze vond het geen probleem of hij er ook mee bemoeien en eventueel mee ging doen met hun. Nikita negeerde de pose die Jayson had aangenomen, maar toch kon ze ook niet haar ogen van zijn lichaam af houden. “You can join, if you want?” vroeg ze verleidelijk uitdagend aan hem. Waarna ze een kus in de hals van Salina drukte. Aan de zwavel geur en de mutatie van Jayson in de lucht zou Nikita een voorkeur geven voor een trio, maar als Jayson uiteindelijk toch weg ging dan zou ze Salina een nacht bezorgen die ze never nooit meer zal vergeten. Nikita wachten niet op antwoord van Jayson, het zou vanzelf wel duidelijk worden dat Salina zich zou overgeven aan haar en niet aan hem. Ze ging met haar hand die op de onderrug van Salina lag steeds verder naar onder, en er kwam steeds meer lust naar boven. Uiteindelijk stopte ze voor op de onderbuik van Salina en wilde steeds lager en lager, en keek toen uitdagend naar Jayson om meer jaloezie te creëren.

tag: Salina | words: ## | notes: notes here| ♥ amanda


_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Salina Dietrich
avatar
Class 3
Aantal berichten : 211

Character Profile
Alias: Black dog
Age: 147
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   di sep 08, 2015 6:19 pm"Just might have tapped into your mind and soul, you can't be sure"


Het leek erop dat het meisje nu ook precies kreeg wat ze wilde want de manier waarop ze ermee om ging maakte Salina al wel duidelijk dat dit was waar ze op uit was geweest. Niet dat ze het erg vond tho, ondanks dat er wel wat twijfels in haar onderbuik lagen, maar zoals altijd wist ze die wel te negeren. En er was toch niemand die haar kon blaimen, het was niet zo dat er een stickertje op haar geplakt stond dat ze van Jayson was ofzo. Ze mocht nog steeds doen wat ze wilde, zo was het altijd al geweest en het zou ook niet zo gemakkelijk veranderen. Dat Jayson misschien toch wel een tikje anders was ging daar niet ineens verandering in brengen. Het was tenslotte ook nog wel eens heel erg moeilijk om te ontkomen aan het gevoel van lust wat werd opgewekt bij de aanrakingen van Nikita, dat ging gewoon niet bij haar. Net zoals ze dat ook niet zou kunnen wanneer Jayson datzelfde ook bij haar deed.

Ze keek wel even een beetje fronsend op wanneer het meisje haar ineens cute, al sloeg het wel op haar lichaam, maar ze wist nog niet half hoe fout ze daarin was. “Well you are,” Zei ze vervolgens nog waardoor Salina al helemaal van binnen begon te lachen. Ze reageerde er niet eens meer op, grinnikte alleen maar omdat het best wel grappig was. Maar ze kende natuurlijk ook nog helemaal niet die andere kant van Salina, die kant die ze eigenlijk liever ook niet weten. Tot nu toe had ze die ook nog niet echt veel laten zien, want dat zou betekenen dat ze school zou terroriseren als een grote zwarte Hellhound maar dat deed ze ook niet. Toch wisten genoeg wel uit haar buurt te blijven, de energie om haar heen voelde al niet veilig en haar rode ogen werkten vaak ook wel.

Nu was het ook haar beurt om Nikita van haar shirt te verlossen, want dat was wel wat eerlijker. Zij had al een mooi uitzicht en eigenlijk hield Salina daar ook wel van, dus ze mocht niet achterblijven. Eventjes bleven ze elkaar in de ogen aankijken en daarmee kon ze gelijk eventjes bewijzen dat ze misschien toch niet zo heel cute was, al had ze daar niet veel moeite voor nodig, daar kwam iedereen vroeg of laat wel achter. Ze maakte zich er ook geen zorgen over, het ging tenslotte ook een beetje vanzelf. Het kon sowieso nog lang duren voordat de rode ogen tevoorschijn kwamen en de geur van zwavel door de kamer zou hangen. “Your eyes… they are amazing,” Reageerde ze vervolgens op de grote ogen van Salina. Wauw, niet de reactie die ze had verwacht, er waren maar weinig mensen die er niet bang voor waren. ”Trust me, not so amazing when they mean you’re dead..” Zei ze met een grijnsje maar ze meende het, niet dat ze Nikita zou vermoorden. Maar dan waren haar ogen ineens niet zo mooi meer.

Opnieuw had ze haar lippen op die van Nikita gedrukt en begon ze langzaam naar beneden af te zakken, iets wat het meisje wel erg leuk leek te vinden want haar ademhaling ging gelijk al veel sneller. Grijnzend ging ze door met kusjes geven en kwam ze vervolgens weer overeind om het haar weer grijnzend aan te kijken. Maar al snel werd haar aandacht afgeleid door, ze had eigenlijk geen idee wat, iets zorgde ervoor dat ze weg wilde kijken en ze had het al wel een keer eerder gehad. Haar ogen gingen naar de deuropening waar Jayson ineens stond met zijn armen over elkaar. Ai, die had hun nu dus mooi betrapt op heterdaad. Niet dat ze nu meteen helemaal in de stress zou schieten hoor, hij moest zelf ook wel weten dat ze daartoe niet in staat zou zijn. Net zo goed als dat hij kon weten dat Salina niet meteen van al het romantische gedoe was met relaties enzo en trouw zijn aan een partner. Neh, daar deed ze gewoon niet aan. Ze bleef hem gewoon zwijgend met een mysterieus grijnsje aankijken, zonder enige klein beetje van schuld of schrik in haar ogen. ”Jayson,” Zei ze met een verleidelijke zoete stem.

“You can join, if you want?” Zei Nikita meteen, die ook al meteen Jayson had gespot, waarschijnlijk omdat hij precies hetzelfde bij haar had gedaan. Heel even fronsde Salina haar ogen. Wauw echt, het moest hier echt niet gekker worden, al kon Salina niet echt zeggen dat ze het zelf een slecht idee vond maar dat was het misschien wel. Veel tijd om na te denken over wat ze ging doen kreeg ze alleen niet want er werden al snel weer kusjes in haar nek geplaatst waarbij ze haar hoofd wat scheef liet hangen en Nikita meer ruimte gaf terwijl ze Jayson aan bleef kijken. Ze wilde nog een tegen reactie geven en opstaan om naar Jayson toe te lopen maar het meisje besloot nog weer even gemeen te doen met haar mutatie. Heel even sloot ze haar ogen met een snelle ademhaling, maar ondertussen probeerde ze zich ook te verzetten tegen die mutatie van het meisje, ze wilde niet dat het haar zou overnemen. Het rood scheen fel door in haar ogen, ook al was dit niet te zien doordat ze haar ogen dicht had. Haar handen die over haar lichaam geleden maakte het bijna onmogelijk voor Salina om zich te concentreren maar het lukte haar uiteindelijk toch. Snel greep ze haar kans en nam ze Niktia’s onderarmen vast en drukte ze deze tegen de bankleuning, terwijl ze haar rode oogjes liet zien, wat er wel op duidde dat ze het toch moeilijk vond, anders zou ze die kant niet zoveel naar boven houden. Maar ze moest eventjes stoppen met dat lust ding, want op het moment irriteerde het haar enorm. Loskomen had nu geen zin, ze had nu meer kracht door de energie van de Hellhound die in haar zat. Haar ogen gleden nog wel even sneakt langs haar lichaam waarna ze Jayson aankeek. ”What are you doing here?” Vroeg ze aan hem, sinds hij nog lag te slapen toen ze weg ging..


_________________

You know what they say about the eyes of on hellhound,
Don't look in them once, don't look in them twice
And whatever you do, don't look in them thrice
Thanks V:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jayson Mayers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 190
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   di sep 08, 2015 8:07 pm
“You look good, girl, bet it feel good, don't it?”

Zijn mutatie had zeker wel de nodige aandacht getrokken. Dat vond hij er nu net zo leuk aan. Met Azura was het ook zo geweest, want hoe hard ze ook probeerde om hem te negeren of hem te haten, het lukte haar simpelweg nooit. Dat ze nooit had door gehad dat het aan zijn mutatie lag, was best vreemd, aangezien ze er zelf een was geweest. Salina wist goed genoeg van zijn mutatie af, en hij gebruikte hem op haar ook nooit zo sterk als hij nu deed. Nee, nu was het echt wel heel sterk aanwezig, puur omdat er veel nodig was om de twee eventjes van elkaar te krijgen. Hij wist wat Nikita haar mutatie kon doen, hij had het namelijk zelf meegemaakt. Het idee dat ze nu hetzelfde met Salina deed, kon hem ergens niet veel schelen maar langs de andere kant ook wel.

Het was ergens wel een beetje fake, de lust die ze opwekte, maar het voelde wel goed, dat wist hij zelf. Als Sali dit ook fijn vond, dan was dat haar zaak. Hij had haar niet geclaimed, en daarom kon hij het haar ook niet kwalijk nemen dat ze hier een hookup had met Nikita. Aan haar blik te zien had ze er ook geen spijt van, al zag hij ook dat ze aangenaam verrast was door zijn aanwezigheid. ”Jayson,” Zei ze met een verleidelijke stem, eentje waarvoor hij al een paar keer gekraakt was. Nikita kwam echter meteen ter zake. “You can join, if you want?” Stelde ze voor, waardoor hij toch wel even in de war werd gebracht. Joinen.. Kon hij dat wel? Dat Salina met haar deze dingen wou doen, was een ding, maar dat hij haar echt moest gaan delen? Dat was iets moeilijker tbh.

Verder gunde Nikita hem ook geen blik meer waardig, ging ze verder met het kussen van Sali's nek, die duidelijk ook in de ban was van Nicky's mutatie. Toch kwam haar dominante kantje omhoog, want ze nam ineens de brunette's armen vast en pinde haar vast, daarmee ook de invloed van haar mutatie verbrekend. Hier kreeg hij het eigenlijk wel warm van, om haar zo te zien, half naakt bovenop een ander meisje. Ze keek hem uiteindelijk aan. ”What are you doing here?” Vroeg ze, en hij deed een paar passen dichterbij, grijnsde zijn witte tanden bloot. "Ik werd wakker omdat het bed koud was. En toen kreeg ik honger dus was ik eigenlijk op weg naar de keuken, maar ja", Hij hield op en tikte veelbetekenend tegen zijn neus, doelend op de geur van de zwavel. Nikita probeerde hem ondertussen verder uit te dagen door hem scheef aan te kijken, maar het deed hem vrij weinig. Hij wist dat jaloezie in een trio meestal niet goed eindigde.. Dus hij was nog altijd niet echt zeker van wat hij nu eigenlijk ging doen.


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nikita Alves
avatar
Deceased
Aantal berichten : 135
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   za sep 12, 2015 3:13 pm

You open the door, wearing nothing but a smile, fell to the floor
And you whisper in my ear, "Baby, I'm yours." Ooh, just the thought of you gets me so high, so high


Het maakte niet uit of dit one night stand zou zijn, of dat ze dit vaker gingen doen. Als Salina Nikita weer een keer nodig had dan zou ze geen nee zeggen. Dat was wel iets waar ze over na zat te denken, terwijl Salina verder naar beneden ging. Vervolgens drukte Nikita weer haar lippen op Salina, nadat zij weer naar boven was gekomen. Maar op een of andere manier werd haar aandacht getrokken door iets anders. Tegelijk met het hoofd van Salina keken ze naar degene die hun aandacht had getrokken. “Jayson,” sprak Salina gelijk met een zoete verleidelijk stem. Daardoor wist zij dat ze elkaar kende. En zij kende Jayson ook van de hook up in de kelder. Het was goed geweest, maar dit met Salina was wel wat leuker. Omdat ze het niet erg vind als Jayson mee ging doen, zei ze dat ook gewoon. Hij mocht gewoon mee doen als hij dat wilde. Maar Nikita wilde Salina toch wel liever voor zichzelf.

Om Salina niet te laten vergeten dat ze hier was met Nikita, drukte ze weer wat kusjes in de hals van haar. Salina liet haar nek wat schuin naar achteren gaan om haar wat ruimte te geven. Vervolgens ging ze met haar hand die op Salina's rug lag, wat verder naar beneden en vervolgens voor onder haar buik teasend met haar mutatie. Het was best gemeen wat ze deed, maar ze vond Jayson toch wel wat gemener als het ging over mutatie gebruiken op Salina en haar. Ze voelde dat Salina's ademhaling wat sneller ging. Haar handen gleden over het mooie glimlach en ze bleef Salina kusjes geven. Toch merkte ze dat Salina liever de macht had over haar, want haar polsen werden vast gegrepen. Salina drukte haar tegen de bankleuning en ze keek in haar rode oogjes. Ze waren prachtig, maar ze merkte dat Salina het best moeilijk vond omdat Jayson er nu bij was. Wel jammer, ze had gerust nog de hele tijd door gegaan. Salina bekeek Nikita's lichaam kort, maar richtte toen weer haar aandacht op Jayson. “What are you doing here?” vroeg ze hem. Nikita had geen zin om Jayson aandacht te geven die hij nu niet verdiende. Ze bleef door gaan met Salina kusje geven, maar keek toch wel schuin naar Jayson. “Ik werd wakker omdat het bed koud was. En toen kreeg ik honger dus was ik eigenlijk op weg naar de keuken, maar ja,” sprak hij. Hij tikte op zijn neus, waarbij hij doelde op de zwavel geur. Nikita rolde met haar ogen, want wat maakte het uit dat er een zwavel geur in de lucht hing? Dat vond zij wel iets hebben, en dat betekende dat er mensen bezig waren in de woonkamer die je met rust moet laten. Dus ja, waarom was hij hier als hij toch niet wilde joinen.

Nikita ging met haar voet langs de been van Salina om haar wat meer af te leiden. Jayson mocht dan wel denken dat ze alleen haar mutatie kon gebruiken met haar handen, nou dan had hij het mooi mis. Ze kon haar mutatie gebruiken met heel haar lichaam. Terwijl ze met haar voet verleidelijk langs de been van Salina ging drukte ze weer wat kusjes op de pols. Het was niet veel wat ze kon doen, maar ze zal Salina laten afleiden zodat ze niet meer op Jayson zal letten. Ook al zou dat moeilijk gaan omdat ze zelf ook wel door hem word afgeleid. “Ik zou zeggen ga naar keuken, haal wat eten, kom terug en blijf kijken,” stelde ze voor, waarna ze weer verder ging met Salina afleiden. Niet dat het veel zou helpen als je vast gepind zat, maar beter iets dan niets. Op het moment dat Nikita de druk op haar polsen wat minder voelde worden, omdat Salina haar aandacht meer bij Jayson had gelegd; was het nu haar beurt op dominant te zijn. Ze liet haar polsen vrij zodat ze de heupen van Salina vast kon pakken en haar op haar zij tegen de rugleuning kon leggen. Ze lagen nu allebei dicht tegen elkaar aan en Jayson had nu geen zicht meer op Salina en Nikita. Ze drukte haar lippen weer  tegen die van Salina aan en liet weer een heup mutatie op Salina af stromen, zodat ze alleen nog maar aandacht had voor haar en niet voor Jayson.

tag: Salina | words: ## | notes: notes here| ♥ amanda


_________________


Nikita - Kelsey - Lydia - Delano - James - Alec  -  Peggy - Octavia - Kylie - Riley - Keith


Thanks V & Nien darlings <3:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Salina Dietrich
avatar
Class 3
Aantal berichten : 211

Character Profile
Alias: Black dog
Age: 147
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   zo sep 13, 2015 11:26 pm"Just might have tapped into your mind and soul, you can't be sure"


Het was een beetje een verrassing geweest om Jayson ineens in de deuropening te zien, ze had het niet echt verwacht en wist in eerste instantie ook even niet te reageren. Al duurde dat niet zo lang, maar een paar seconde en ze had zichzelf weer bij een geraapt. Het was namelijk niet zo dat ze van hem was, dat hij de enige was waarmee ze zou mogen rotzooien en het was tenslotte ook niet echt iets voor haar. Ze kon zichzelf onmogelijk aan een iemand binden en het feit dat ze misschien toch wel iets van een band met hem voelde veranderde hier nog steeds niets aan. Voelde ze zich schuldig? Misschien wel een klein beetje maar het deed haar verder ook niet zoveel. Ze kon ermee leven en hij zou er wel achter komen dat ze niet zo in elkaar stak. Voor hetzelfde gold wist hij dat zelfs al en had hij er ook vrede mee, wist zij veel. Geen reden om bezorgd te zijn dus, niet dat ze dat al snel werd want daar was ook wel heel veel meer voor nodig.

Of ze het wel echt een goed idee vond van Nikita om met z’n drieën verder te gaan, wist ze niet. Niet dat ze het erg zou vinden als hun allebei besloten dat het niet erg was, maar ze was bang dat er misschien vijandigheid zou komen. Dat was meestal zo met dat soort dingen, daar had ze dan ook ervaring genoeg mee. Haar hele wereld had wat dat betrof ook genoeg ervaring met alle dingen op dat gebied, dus het was ook helemaal niet zo vreemd, er liep nu eenmaal heet bloed door hun aderen. Zelf zou ze dat best kunnen gezien ze zichzelf ook prima kon vermaken met dat soort dingen, geen probleem. Het feit dat Jayson alleen niet meteen in ging op het aanbod van Nikita betekende ook al iets, het zei Salina eigenlijk al genoeg, wat ze stiekem toch wel grappig vond.

Niktia vond het ook nog heel erg nodig om hem uit te dagen door Salina weer flink te teasen met haar mutatie en damn.. Dat werkte ook echt veel te goed. Ze ging eventjes helemaal erin op en kon het gevoel maar niet juist krijgen, stoppen kon ze niet omdat het haar te veel beïnvloedde en dat zat haar ergens ook heel erg dwars. Salina die ergens geen grip op kon krijgen, geen goede combo. Met al haar kracht die ze ook kreeg van het duivelse monster in haar wist ze de macht terug te krijgen en nogal ruig pinde ze het meisje tegen de bank aan. Haar ogen werden vuurrood en nogal intimiderend keek ze haar aan met het flikkeren van haar ogen. Ze moest even de controle terug pakken, want teveel macht mocht ze nu even niet krijgen. "Ik werd wakker omdat het bed koud was. En toen kreeg ik honger dus was ik eigenlijk op weg naar de keuken, maar ja" Antwoordde Jayson wanneer ze vroeg wat hij er deed. Niet dat ze het echt erg vond dat hij er was, want nah nee dat vond ze niet. Hij tikte nog even op zijn neus om duidelijk te maken dat het de zwavelgeur was, waarop ze even moest lachen. ”Ohhh, so you just follow your nose.” Zei grinnikend terug met verleidelijke stem en brede grijns op haar gezicht. Wiebelde ook nog even uitdagend met haar wenkbrauwen. Hij wist dus wel waar hij haar moest vinden, slim hoor.

Wel begon haar aandacht even af te dwalen naar Jayson waardoor Nikita misschien weer wat ongeduldig werd en besloot er een eind aan te maken. Yea, ze had ook maar beter weer even kunnen opletten waarschijnlijk want het duurde niet lang voordat ze weer geraakt werd door haar mutatie. Het meisje gleed met haar voet langs haar been en begon kusjes te geven op haar polsen om opnieuw prikkels door te sturen. Dammit. “Ik zou zeggen ga naar keuken, haal wat eten, kom terug en blijf kijken,” Zei ze nog tegen Jayson maar op dat moment had ze alweer gewonnen met haar mutatie. Haar grip verloor ze en ineens werd ze ook omgeduwd tegen de bank aan. Oh well, wat maakte het ook eigenlijk uit? Ze voelde haar warmte, ook al was ze zelf iets warmer en intens werden er weer kusjes uitgedeeld. Ondanks dat het misschien wel niet te zien was voor Jayson, te horen was het vast en zeker wel. Daarbij was haar ademhaling ook alweer versneld en hoorde je haar lichtjes hijgen. Toch besloot ze nog niet die macht weer zo makkelijk weg te laten nemen. Opnieuw pakte ze het meisje haar polsen vast en legde ze haar helemaal plat op de bank neer terwijl ze op haar ging zitten. Drukte haar stevig tegen de bank aan en keek haar duivels grijnzend aan. Haar rode ogen waren opnieuw duidelijk te zien en ze liet haar handen eventjes door haar haren heen gaan terwijl zichzelf languit uitstrekte. Rustig schudde ze haar krullen en beetje wild door elkaar, alsof ze niet al wild zaten. Nam even haar tijd om gewoon sexy te zijn enzo, waarna ze haar bovenlichaam zachtjes draaide en Jayson aankeek. Kort liet ze haar ogen weer flikkeren. ”What are you looking at?” Vroeg ze even uitdagend grinnikend, gewoon om hem te pesten..


_________________

You know what they say about the eyes of on hellhound,
Don't look in them once, don't look in them twice
And whatever you do, don't look in them thrice
Thanks V:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: You can't be sure [&Nikita]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
You can't be sure [&Nikita]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Get lit &Nikita

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Ground :: Living Room-
Ga naar: