INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Katerzyna Kraków

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Katerzyna Kraków
avatar
Class 3
Aantal berichten : 373
BerichtOnderwerp: Katerzyna Kraków   ma jul 20, 2015 10:20 pm

 
Katerzyna Kraków
Poland ♛ Mutant ♛ Mirage ♛ Jag Jagaciak


• Naam Katerzyna Kraków
• Bijnaam Mirage
• Leeftijd 17
• Geboorteplaats Kraków, Polen
• Karakter Kaya is een beetje dat lieve, aardige en schattige meisje, of is dat maar schijn? Niet helemaal, ze kan tegen mensen die ze wel mag heel aardig en een leuk persoon zijn, voor sommige mensen lijkt met misschien ook alsof ze geen vlieg kwaad doet. Nou ja, en voor de rest eigenlijk ook wel. Toch is ze misschien niet altijd even aardig, want zodra ze je niet mag kan ze ook behoorlijk vervelend zijn. Met haar mutaties is ze een ware pro als het gaat om drama, want dat gaan nu eenmaal makkelijk als je in iedereen kan veranderen, wie ze maar wilt. Samen met dat Kaya heel goed is in acteren kan ze hiermee veel verwarrende situaties veroorzaken en stiekem geniet ze ook wel erg van de drama, waardoor ze ook eigenlijk altijd wel opzoek is naar mogelijkheden om wat drama bij te creëren. Je kunt dus eigenlijk maar beter Kaya goed te vriend houden, of je moet dramaproof zijn. Ze kan voor de rest ook wel aardig zijn en dan is ze een zeer trouwe vriend, maar dat is ze meestal maar van weinig mensen, en die mensen krijgen dan wel het beste van haar te zien. Zo kan ze goed mensen opvrolijken door in de meest lieve, schattige en vrolijke dingen te veranderen. Zo vind ze het heel vaak ook leuk om zelf dieren te bedenken of te combineren, of in dieren te veranderen die uitgestorven zijn (of eigenlijk nooit geleefd hebben) zoals de Dodo, de Direwolf, de Sabeltandtijger, een Mammoet of een Dinosaurus.
• Uiterlijk Hoewel Kaya eruit kan zien zoals ze eigenlijk maar wilt heeft ze wel een eigen lichaam. Hierin zit ze in een mooi slank lichaam van een 17-jarige. Ze is redelijk lang en heeft bruine haren. Haar ogen zijn groen maar veranderen naar een felle gele kleur als ze haar mutaties gebruikt, behalve als ze weer in een ander lichaam zit, dan krijgt ze weer de oogkleur van die persoon.
• Mutatie

Ultimate Shapeshifting - Ze heeft bij deze mutatie de mogelijkheid om zichzelf in alles te kunnen laten veranderen van mensen tot dieren tot eigenlijk alles wat ze in haar eigen fantasiewereld kan bedenken, de meest vreemde beesten die helemaal niet bestaan en waarbij ze zelf haar creativiteit de vrije loop kan geven want alles kan. Hierbij kan ze ook stemmen en geluiden overnemen van dieren die ze dan perfect na kan spelen zodat niemand het verschil zou merken, het enige verschil namelijk dat ze het zelf niet zijn, maar voor de rest is alles perfect nagemaakt dus opvallen zou het zeker niet doen. Ze heeft maar een paar seconden, of zelfs alleen maar een foto nodig om iemand volledig te kopiëren, zo gemakkelijk is het voor haar  om iemand anders identiteit over te nemen. Zelf vingerafdrukken en DNA word door haar opgenomen. Daarbij kan ze bij mutanten ook nog eens hun mutaties lenen, voor de bepaalde tijd dan ze in hun lichamen zit dan kan ze hun mutaties ook gewoon gebruiken. Dit is bij de een wel makkelijker gedaan dan bij de andere maar gezien Kaya erg slim is en handig met dit soort dingen heeft ze de meeste mutaties redelijk snel onder controle. Ze heeft dan ook een grote controle over haar eigen mutaties, hier kan ze alles mee doen wat ze maar wilt. Haar eigen mutaties kan ze ook nog altijd gebruiken, maakt niet uit in welk lichaam ze zit.

Voordelen: Ze kan mensen makkelijk voor de gek houden door eruit te zien als iemand anders, hiermee kan ze zoveel dingen voor elkaar krijgen, het zijn bijna onmogelijk veel dingen waarop zij een oplossing kan bedenken. Ze kan mensen op laten draaien voor haar eigen daden, voor ernstige verwarring zorgen, mensen bedriegen, bij informatie komen waar ze anders niet bij zou horen te komen/mogen komen. Kaya houd er bovendien wel erg van om drama te maken, waardoor dit ook wel handig is omdat ze dat hiermee goed kan. Daarbij kan ze ook in een gevecht een sterk dier uitzoeken en kan ze gewoon als dier rondlopen. Ze zou ook mensen kunnen opvrolijken met bepaalde dieren op eigen creaties van dieren.Maar ze kan ook in een dier veranderen waarmee ze goed kan vechten als dat nodig is en dat is ze weer sterker, daarbij zou ze ook in een andere mutant kunnen veranderen.
Nadelen: Ze kan hierdoor wel heel erg vervelend doen, ze kan voor behoorlijk veel verwarring zorgen en mensen ruzie met elkaar laten maken over dingen die ze niet eens gedaan of gezegd hebben. Hier kan ze mensen pijn mee doen en zwaar beledigen. Het maakt het voor haar niet altijd even gemakkelijk om zo vrienden te maken, al kan ze vaak nog wel een goed onderscheid maken tussen vrienden en mensen die ze niet mag, dus vrienden doet ze niet vaak zoiets aan. Soms kan ze ook in iemand anders veranderen en als dat bijvoorbeeld een mutatie met een moeilijk te controlerende mutatie dan geeft dat wel eens problemen. Hiermee kan ze zichzelf beschadigen of hele nare dingen aanrichten als het mis mocht lopen met gevaarlijke mutaties. Hier moet ze dus wel voor uitkijken. Vaak als ze voor het eerst veranderd kunnen haar ogen ook een gouden gloed krijgen, wat haar dan kan verraden, maar deze is ook alweer weg in een paar seconden.
Grenzen: Ze kan soms moeilijk overweg met andermans mutaties, als deze te sterk voor haar zijn kunnen ze haar makkelijk overheersen en heeft ze geen controle meer, word het ook moeilijker voor haar om terug te shiften. Daarom moet ze altijd wel een beetje uitkijken met het veranderen naar een mutant met wellicht een gevaarlijke mutatie die veel schade aan kan richten. Vaak heeft ze er wel controle over want Katerzyna is zeer slim en goed in het controleren van mutaties (ook doordat ze anders mutaties kan manipuleren) maar het wil wel eens gebeuren dat het helemaal fout loopt en dan geeft ze geen controle. Verder kan ze niet altijd even lang in een ander lichaam zitten als deze bijvoorbeeld te groot is, zo gaat een Olifant nog net wel maar als het groter word heeft ze er soms moeite mee om alles goed te laten lopen. Ze kan slomer worden en zal om het uur even terug moeten veranderen.

Superhuman - Kaya kan net een beetje meer dan een normaal persoon met zijn of haar lichaam zou kunnen doen. Zo is ze bijvoorbeeld twee keer zo snel en sterk dan een normaal iemand, iets wat met oefening verder getraind zou kunnen worden. Ook kan zijn haar reflecties en haar zintuigen sterker, ze kan veel sneller reageren op een aanval of iets anders, kan beter ruiken, zien, horen, proeven en voelen dan anders, maar bij het voelen kan ze dus ook nog eens iets beter tegen pijn. Daarbij is nog het laatste wat ze beter kan is dat ze leniger is, en dit kan ze ook het best. Ze kan haar lichaam heel ver uitstrekken en ombuigen, waardoor ze bij heel veel dingen kan. Bij haar is het zo’n beetje zoals een kat, als haar hoofd ergens doorheen kan, kan de rest ook.
Voordelen: Ze heeft een groot voordeel wanneer ze met iemand moet vechten want dan kan ze sneller reageren en snellere en harde klappen uitdelen. Daarbij kan ze haar lichaam in veel kronkels wurgen en voelt ze minder pijn als iemand haar iets aandoet.
Nadelen: Het heeft nog altijd wel een klein limiet en ze moet zichzelf trainen om verder te kunnen komen, iets waar het  meisje niet altijd zin in heeft. Ze kan al deze functies dus beter maken maar dat heeft allemaal tijd nodig en veel energie.
Grenzen: Tot nu toe kan ze alleen nog maar twee keer zo snel als het normale rennen, is ze twee keer zo sterk. Zijn haar zintuigen drie keer beter en haar snelle reacties ook en is ze vier keer zo lenig.

Mutation Manipulation - Ze kan hiermee manipuleren hoe andere mensen hun mutaties gebruiken, zodra ze die mutaties gebruiken kan ze de werking veranderen of blokkeren. Iemand kan bijvoorbeeld met telepathie in haar hoofd kijken maar ze kan dit dan afstoten, of diegene in het hoofd van iemand anders laten kijken. Daarbij kan ze ook mutaties inschakelen maar het ligt eigenlijk aan de mutatie wat ze er allemaal precies mee kan doen, er zitten dus aan elke mutatie andere grenzen en de manier van hoe ze werking kan bewerken ligt ook puur aan de mutatie. Ze kan niet bij iedereen de mutatie inschakelen, bij sommige kan ze alleen bewerken of stoppen.
Voordelen: Mensen kunnen hun mutaties moeilijker tegen haar gebruiken omdat ze het gewoon stop kan zetten, daarbij kan ze het tegen mensen gebruiken zodra ze het gebruiken. Hiermee kan ze zichzelf goed verdedigen en kan ze ook vervelende aanvallen geven door elk klein dom foutje van de tegenstander. Ze kan ook mensen helpen hun mutaties beter te gebruiken als zij er zelf niet zulke goede controle over hebben, dan kan ze hun daarbij helpen.
Nadelen/grenzen: Elke mutatie heeft een beetje zijn eigen grenzen waardoor ze niet over elke mutatie een perfecte controle heeft. Ze kan sowieso wel elke mutatie bewerken qua werking wanneer deze bij diegene al in werking is, zoals ze ook alles kan stoppen. Maar niet alles kan ze aanzetten op commando, zo moet bijvoorbeeld iemand met vuur manipulatie (of elke andere manipulerende mutaties) eerst zelf iets doen om de mutatie in werking te laten zetten voordat ze iets kan doen. Ze kan niet random uit het niets die mutatie gebruiken wanneer ze wilt, dan moet eerst iemand die voor haar activeren. Zelfde geld bij telepathie en telekinese. Andere mutaties waarbij een aanraking iets kan doen kan ze wel activeren, zoals wanneer iemand met een aanraking pijn kan geven, kan ze deze triggeren. Mutaties veranderen van mensen kan ook niet en ze kan alleen een mutatie uitzetten voor de bepaalde tijd dat ze hier haar aandacht op gevestigd heeft, daarnaar kan iemand weer volop zijn of haar mutatie gebruiken.

• Geschiedenis Katerzyna is opgegroeid in Polen met haar familie in Kraków waar ze met toch een redelijk groot gezin woonde. Het huis was erg mooi en redelijk groot -ondanks dat het wel een flat-achtig gebouw was - gezien haar ouders best wel rijk waren. Ze hadden het heel goed, niets te klagen qua geld en het huis waarin ze woonde die haar ouders betaald hadden van hun goede werk in de stad. Ze heeft daar ook een best wel goede jeugd gehad, al hadden haar ouders daar erg weinig mee te maken. Meestal was Kaya alleen met haar broers en zussen want haar ouders werkten heel veel, bovendien waren haar ouders ook niet de beste ouders die je kon hebben. Het duurde niet lang voordat Katerzyna haar mutaties begon te ontdekken, ze was namelijk al vijf toen ze beter kon horen, zien en ruiken en ze sneller kon reageren op prikkels en acties dan de rest van haar familie, bovendien was ze enorm lenig en konden mensen dat bijna niet geloven. Hierdoor ging ze samen met haar zus op turnen en hier was ze dan ook uitmuntend goed in. Niemand kon zijn ogen geloven over wat het kleine meisje nu al kon doen en ze had zo weinig angst, daarbij viel ze ook nog eens nooit ergens vanaf dus hoefde dat ook niet.

Gelijk het volgende jaar kwam ze nog een mutatie te ontdekken, namelijk dat ze in andere mensen kon veranderen. Haar wens was namelijk om er zo mooi uit te zien zoals een ander meisje in haar klas, omdat ze zichzelf alles behalve mooi vond, en het gekke was nog dat het lukte ook nog. Ineens stond ze voor de spiegel en zag ze eruit zoals dat ene meisje. Dit maakte haar nieuwsgierig en ze begon op deze jonge leeftijd al dingen te manipuleren, zo zorgde ze ervoor dat dit meisje een stuk minder populair werd door stomme dingen te zeggen, dingen die ze zelf anders ook nooit durfde te zeggen omdat ze er te verlegen voor was. Maar nu was ze niet zichzelf, nu was ze iemand anders. Langzamerhand werd ze hier handiger in en begon ze het steeds vaker te gebruiken om haar zin te krijgen. Zo kwam ze wel eens vaker vroeg op school aan en veranderde ze in de leraar om iedereen te vertellen dat ze naar huis mochten gaan als ze er even geen zin in had. Dan bleef iedereen thuis en konden ze haar niet meer blaimen. Ze kon tenslotte ook overal iemand anders voor op te laten draaien wanneer ze zelf iets deed wat niet mocht. Hierbij veranderde ze dan in klasgenootjes of iemand die ze had zien lopen en stal ze zo snoep uit winkels. Steeds meer begon ze te liegen en te bedriegen zonder dat iemand het ooit door kon hebben. Ze had alles in de hand, de drama en wat er gebeurde. Elke vriendschap in haar klas had ze zelf zo gemaakt zodat het voor haar goed werkte. En ze hield ervan en begon zo ook steeds brutaler te worden in alles.

Manipuleren was op een gegeven moment nog het enige wat ze echt deed, ze raakte zichzelf compleet kwijt en raakte erop gefixeerd om andere mensen hun levens te ruïneren en het ze zo moeilijk te maken. Katerzyna begon een professioneel bedriegster te worden. Begon op foute manieren aan geld te komen, het was voor haar tenslotte veel te makkelijk om ook gewoon banken te beroven, hele winkels leeg te halen en andere mensen hiervoor op te laten draaien. Ze kon alles krijgen wat haar hartje maar begeerde en niemand kon haar stoppen, en ze konden er ook niet achter komen dat zij erachter zat. Tot ze een keer onvoorzichtig werd en opgepakt werd, mensen vonden dat ze dingen had die niet van haar waren en zo werd alles een beetje bekend van wat ze had gedaan. Alleen niemand snapte het, niemand begreep hoe dat zo zou kunnen. Ze hadden allemaal mensen opgepakt waarvan ze gewoon zagen dat ze het deden maar uiteindelijk hadden ze het niet gedaan? Hoe kwam ze aan al die spullen? Ondertussen genoot Katerzyna van al deze aandacht en drama die ze had aangericht, detectives die allemaal bij een dood spoor aankijken en nog steeds niet wisten wie ze nu precies moesten aanhouden, want ja, Katerzyna kon gewoon blijven zwijgen en ze zou ook niet zeggen. Maar.. Ze kon ook heel makkelijk weer ontsnappen en daar snapte ook weer niemand iets van. Het bleef een hele vreemde zaak tot er een mutant bij kwam die precies wist wat er aan de hand was, die ook wel wist dat ze daar te maken hadden met een kleine sneaky mutant die de boel liep te bedriegen en iedereen aan een lijntje hield. Hij was degene die actie ondernam en de school begon in te lichten waardoor ze uiteindelijk opgehaald kon worden..


_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Thanks Jara <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Katerzyna Kraków   ma sep 07, 2015 8:28 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Katerzyna Kraków
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: