INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Nikki Saddler

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Nikki Saddler
avatar
Class 2
Aantal berichten : 1

Character Profile
Alias: Sirena
Age: 15
Occupation:
BerichtOnderwerp: Nikki Saddler   do jul 16, 2015 8:27 pm

• Naam: Nikki Saddler
• Bijnaam: Sirena
• Leeftijd: 15
• Geboorteplaats: Wichita Falls - Texas
• Karakter: Nikki is druk en heeft veel humor, ze is bijna altijd vrolijk en word vaak ''prettig        gestoord'' genoemd.
• Uiterlijk: Nikki heeft lang donkerblond haar waar ze soms krullen in zet. Ze heeft ook mooie groen-blauwe ogen.
• Mutatie: Ze is een Sirene, dat betekent dat ze heel mooi kan zingen en als ze zingt kan ze anderen hypnotiseren om allerlei dingen te doen. In de originele mythologie leefden Sirenes op kleine eilandjes en lokten zeevaarders de zee zodat ze verdronken en hun levensenergie konden opzuigen maar Nikki is hier niet genoeg ervaren voor en wil er ook niets van weten.
• Mutatie voordelen: Ze kan mensen dingen laten doen die ze wil.
• Mutatie nadelen: Sommige mensen wil ze helemaal niet hypnotiseren maar ze houdt heel veel van zingen en soms kan ze het gewoon niet laten om een keer een liedje te zingen op een feestje of waar dan ook. Ook zingt ze soms in haar slaap waardoor het handig zou zijn als eventuele kamergenoten oordopjes in hebben want ze heeft s'nachts geen controle over haar stem en de dingen die mensen dan zullen doen zijn gebaseert op haar dromen... bijvoorbeeld als ze droomt over roze pluizige eenhoorns die dansen op regenbogen zullen de slachtoffers gaan springen op hun bed of naar buiten gaan om een regenboog te zoeken.
• Mutatie grenzen: Eigenlijk is het onbeperkt wat ze mensen zou kunnen laten doen. Ze zou mensen extreme dingen kunnen laten doen maar dat heeft ze nog nooit gedaan en wil ze ook nooit doen. Ze heeft haar stem goed onder controle. Ze kan niet door oordopjes of koptelefoons heen zingen, haar stem heeft effect tot ongeveer 10 meter afstand maar als ze in een grote ruimte zoals bijv. een kerk zingt kaatst het terug waardoor mensen op een afstandje in de kerk het ook horen.
• Geschiedenis: Haar familie is een hardwerkende familie met veel kinderen. Nikki was het derde kind. Haar broers en zussen hebben geen mutatie en ze heeft ook geen idee hoe zij het gekregen heeft. Haar vader werkt bij de plaatselijke bank en haar moeder is een typische huisvrouw. Zij en haar zussen moesten klusjes doen en als ze weigerden kregen ze straf. Haar broertjes daarentegen mochten stappen en doen wat ze wilden. Haar moeder vond haar altijd al een raar kind en haar vader gaf niet zoveel om elk van zijn kinderen want hij was eigenlijk altijd op zijn werk. Toen haar ouders (haar moeder dus) er zo'n beetje achterkwamen dat ze dit soort dingen kan doen stuurden ze haar naar een pleeghuis. Ze was daar maar een paar dagen want een paar mutanten kwamen haar halen om haar naar deze school te brengen maar die paar dagen waren de verdrietigste dagen van haar leven... ze wist dat ze anders was en dat haar moeder haar niet zo aardig vond maar dat ze zo iets zou doen had ze nooit gedacht. Ze heeft ook een knuffel waar ze niet zonder kan slapen  =3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Nikki Saddler   wo jul 22, 2015 1:36 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Nikki Saddler
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: