INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Every summer has it's own story - Open

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Kellin Goodwin
avatar
Class 2
Aantal berichten : 287

Character Profile
Alias: Pisces/Fishstick
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Every summer has it's own story - Open   do jul 16, 2015 2:07 pm

     
Kellin Goodwin

Open voor iedereen die wilt c: - Tag
/ - Notes
Klik - Outfit
Feesten. Het was niks voor Kellin. Niet dat hij het met zekerheid zou kunnen zeggen want in zijn leven had hij nog geen echt feest meegemaakt. Vroeger de kinderfeestjes voor iemand zijn verjaardag of zijn eigen verjaardag maar dat was dan in één of andere speeltuin. Het strandfeest dat al bezig was, was een totaal andere feest maar hij had er zo wel zijn beeld van. Luide muziek, veel volk, drinken en gedans. Ja, hij kon zich wel inbeelden hoe het feest aan het strand er ongeveer uit zag. In ieder geval was het nog vol op bezig, de muziek was haast overal te horen zodat iedereen er ‘geniet’ aan had, zelfs als ze niet op het feest waren. Nachtrust zou er dus niet meteen in zitten.
Zelf had Kellin al zijn koptelefoon opgezet die verbonden was met zijn gsm. In zijn handen had hij ook nog eens een boek vast, maar hij kon zich gewoon weg niet concentreren. Het was niet omdat de achtergrondmuziek van het feest hem stoorde, het maakten hem eigenlijk juist nieuwsgierig. Misschien moest hij gewoon even een kijkje haan nemen om te zien hoe het er aan toe ging. Als het dan niks voor hem was kon hij nog altijd terug naar zijn kamer gaan, zo heel ver was het namelijk ook weer niet. Het boek sloot hij in ieder geval, liet hij verder op de grond liggen. Enkel zijn gsm borg hij op voor het geval zijn kamergenoot ermee zou gaan rotzooien. Zijn beademingsapparaat liet hij ook maar op zijn kamer. Het was een strandfeest en waar strand is, is water. Als het echt moest kon hij wel een duik nemen.

Hoe dichter bij het strand dat hij kwam hoe meer mutanten dat hij tegen kwam en hoe luider dat de muziek was. De sfeer was zeker wel aangenaam en iedereen leek zichzelf wel te amuseren. Groepen stonden te dansen op de muziek en anderen stonden dan weer gewoon te lachen. Kellin bleef zelf in de buitencirkel, als je het zo kon noemen. Gewoon meer aan de rand van alle drukte. De persoon die langs de zijlijn genood van een feest zonder te dansen. Die moesten er immers ook zijn. Hij keek vooral toe. Om de zoveel tijd kwam er wel eens iemand langs, de één al wat meer nuchter als de anderen.
Uiteindelijk had Kellin zich nog iets meer afgezonderd en was hij bij het water gaan zitten, of eerder in het water maar wel in het ondiepe zodat hij een uitzicht had over de eindeloze zee. Hier en daar waren wel activiteiten bezig zoals een spelletje volleybal of surfen maar hij voelde niet meteen de nood om daaraan mee te doen. Gewoon aanwezig zijn was al genoeg.
 Every summer has it's own story

_________________
     
Kellin Goodwin
I'M ONLY HUMAN AND I BLEED WHEN I FALL DOWN AND I CRASH AND I BREAK DOWN YOUR WORDS IN MY HEAD, KNIVES IN MY HEART YOU BUILD ME UP AND THEN I FALL APART
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aleksey Ivanov
avatar
Class 3
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: Every summer has it's own story - Open   vr jul 17, 2015 1:26 am
Love
So if you're feelin' lonely don't. You're the only one I ever want. I only wanna make it good. So if I love ya a little more than I should. Please forgive me, I know not what I do.

tagged: Diana
words: idk
outfit: -
‘Lyubov moya gaan we please naar het strand? Ik wil dansen, en het liefst van al met jou.’ Sprak hij op een smekende toon terwijl hij met puppyoogjes aan keek. Stiekem was hij al een hele tijd aan het zeuren hoor, maar hij had alleen de grote wapens nog niet tevoorschijn getoverd. Aka lieve woordje sin het Russisch toefluisteren. Jammer genoeg voor haar een van zijn specialiteiten. “Hm, ik ga me klaar maken.” Prevelde ze zachtjes. En zo dames en heren overtuigde men een dame om mee te gaan. Voor ze nog de badkamer in verdween van haar kamer trok hij haar zachtjes tegen zich aan en drukte haar een lange kus op haar lippen. Kusjes waren leuk. Kusjes van Diana waren het toppunt gewoon. En guess what, hij ging die voor de rest van zijn leven krijgen. Eventjes happy dance hoor. Gelukkig was hij al slim geweest voor hij naar haar toe was gekomen had Aleksey namelijk zijn zwemshort al aan getrokken, en zijn slippers. Want dichte schoenen op het strand was eventjes een nee. Toch moest hij zich nog heel eventjes compleet maken hoor, nou ja de outfit dan. Simpel had hij zijn shirt over zijn hoofd getrokken en had die mooi op haar bed gelegd. Binnen de kortste keren verscheen zijn goddelijke schoonheid weer terug in de kamer en hij kon er heel eventjes niet aan doen, maar hij was aan het staren. Al kwam hij al snel genoeg weer uit zijn droom en nam haar hand in de zijne. ‘Zoals altijd zie je er prachtig uit  malenkaya Zhar Ptitsa.’ Prevelde hij lief terwijl hij een kusje op haar hand  drukte.

De wandeling naar het strand verliep niet bepaald in stilte, nee ze hadden een heel levendig gesprek stiekem. Al was elk gesprek met hem vrij levendig stiekem, maar dat wist zij als geen ander. Zo was hij nu eenmaal!  De lage bassen van de muziek waren al perfect voelbaar van waar zij stonden, iets wat veel belovend klonk. Al had hij stiekem toch een kleine detour genomen want hij wilde stiekem nog eventjes met Diana langs het strand wandelen, voor ze werkelijk in het feestgedruis verwikkeld zouden raken. Stiekem moest hij volgende keer toch maar eens zorgen dat hij Maurim mee kreeg naar dingen als dit hoor. Niet dat hij niet zeker wist dat hij het leuk zou hebben met Diana, maar feit was hij had veel te lang niet meer echt wat gedaan met zijn beste maatje en dat stak hem best wel tegen stiekem.

Na een, wat hij vond, veel te snelle wandeling stond hij uiteindelijk met zijn voeten in het water en keek eventjes rond. Letterlijk op een aantal meters van hen was het hele feest al los gebarsten. Al was dat totaal niet het gene wat zijn aandacht trok. Nee, een beetje verder van hun zat er iemand wat dieper in het water. Dat was best.. Zielig? Zachtjes deed hij teken met zijn hoofd naar de jongen verderop. Met een kleine pruillip keek hij Diana vervolgens eventjes aan. ‘Dansen kan eventjes wachten, no? Het is geen tijd om alleen te zitten nu.’ Sprak hij met een zuchtje. Gelukkig stemde zijn vriendin ermee toe. Iets anders had hij ook niet verwacht hoor. Nog altijd hand in hand liep het tweetal in de richting van de persoon in het water. Hoe dichter ze kwamen, des te meer eigenlijk op viel dat de jongen er niet uit zag zoals elke andere jongen op het strand. Sterker nog, hij was blauw? Niet dat dat hem afschrikte hoor, nee het fascineerde hem stiekem een beetje. Al ging hij natuurlijk niet zoals een of andere gekke professor op hem afstappen of zo. Maar je snapt het wel. ‘Hey maatje, waarom zit je hier zo alleen?’ Misschien niet de beste manier van begroeten, maar dit had hij stiekem ook wel niet verwacht hoor al liet hij dat niet uitschijnen want dat zou misschien kwetsend overkomen of zo.

*My love
** Kleine vuurvogel

thanks!

_________________

Aleksey:
 

Aleksiana <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Kellin Goodwin
avatar
Class 2
Aantal berichten : 287

Character Profile
Alias: Pisces/Fishstick
Age: 20 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Every summer has it's own story - Open   za aug 08, 2015 8:14 pm

     
Kellin Goodwin

Open voor iedereen die wilt c: - Tag
Sorry voor het wachten ;') - Notes
Klik - Outfit
Het was Kellin eerst helemaal niet opgevallen dat er iemand ham benaderde, daarvoor was hij te diep in gedachten terwijl dat hij aan het kijken was naar het punt waar de zee leek te eindigen. Onbewust ging één van zijn voeten op en neer op het ritme van de muziek die op dat moment aan het spelen was, al klonk het meer alsof er weer een student aan het zingen was. Er waren zeer veel zangtalenten op de school, dat moest hij toegeven. Als hij daar zou gaan staan om te zingen zou heel het strand meteen leeg zijn.
De jongen schok uiteindelijk zacht wanneer hij ineens een stem hoorde en keek op naar de jongen die er stond en vroeg waarom hij alleen was. Ho ja, het moest er best eenzaam uit zien. Kellin moest helemaal het verkeerde beeld geven, en dat onbewust. De jongen stond dan ook maar snel recht, misschien iets te snel. Zo, hij dan toen in ieder geval iets meer op ooghoogten. Tijd om een vraag te beantwoorden.
‘Oh niks speciaal, dansen en al die drukten is niet echt mijn ding,’ zei hij terwijl dat hij gebaarde naar de plek waar het feest nog vol op bezig was. Sowieso was hij al helemaal geen goede danser. Als hij ertussen zou staan zou het niet meer zijn dan awkward bewegen en verder zou hij niet weten wat hij precies moest doen. Gewoon wat bewegen zouden mensen zeggen maar dat was makkelijker gezegd dan gedaan. Zijn blik richten hij in ieder geval weer op de persoon die hem benaderd had. ‘Ik was eerst ook niet van pal om te komen maar de muziek was wat te luid om gewoon rustig binnen te blijven,’ merkte hij op. De muziek was echt overal op het eiland te horen.
 Every summer has it's own story

_________________
     
Kellin Goodwin
I'M ONLY HUMAN AND I BLEED WHEN I FALL DOWN AND I CRASH AND I BREAK DOWN YOUR WORDS IN MY HEAD, KNIVES IN MY HEART YOU BUILD ME UP AND THEN I FALL APART
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Every summer has it's own story - Open   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Every summer has it's own story - Open
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» That's how easy love can be
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: