INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Quinn Warlow WIP

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Quinn Warlow
avatar
Class 3
Aantal berichten : 20
BerichtOnderwerp: Quinn Warlow WIP   di jul 14, 2015 10:41 pm

QUINN WARLOW
Naam: Vanessa Bones || Quinn Warlow
Alias: Grimes
Leeftijd: 16 (4e leven)
Geboorteplaats: Truro, Cornwall, England
Eerste geboortejaar: 1669

Vader: Oscar Warlow
Moeder: Willa Warlow

Mutatie(s): Eternal Rebirth, Wings, Weeping Angel, Bringing art to life.

Innerlijk:


Uiterlijk:


Mutatie:
Eternal Rebirth
Houd in dat Quinn opnieuw word geboren als ze sterft. In haar nieuwe leven komen de herinneringen van haar oude leven(s) weer terug naarmate ze ouder word. Zo rond haar 6e zijn haar herinneringen weer compleet terug. Het is voor haar ouders meestal wel een schok als ze erachter komen dat ze al eerdere levens achter de rug heeft. En in haar tweede en derde leven werd het niet heel goed opgevat, of juist iets te "goed" genomen. Haar mutatie in het algemeen heeft in haar eerdere levens sowieso voor problemen gezorgd.
Wings
Dit deel zorgde het meest voor problemen, vooral omdat het vanaf haar geboorte zichtbaar aanwezig is. Haar vleugels zijn altijd aanwezig, ingeklapt in de vorm van een chaotisch patroon wat eruitziet als littekens verspreid over haar rug, bovenarmen, het krul zich zelfs om haar schouders tot een paar millimeter onder haar sleutelbenen.
Uitgeklapt zijn ze wit of zwart, afhangend van Quinn's emoties, en als het donker is zullen ze ook zwart zijn/worden omdat dat handiger is qua camouflage.

History
Quinn's vorige levens herinnerd ze zich nog goed, alsof het in haar huidige leven is gebeurd, maar het voelt meer als een droom dan werkelijkheid als ze er aan terug denkt.
Ze werd voor het eerst geboren in 1469, in Salem Colony, als de jongste dochter met drie oudere zussen en twee oudere broers. Haar ouders waren eerste generatie immigranten, die een aantal jaar na het ontstaan van deze kolonie (later bekend voor de Salem Witch Trials) er waren komen wonen, hopend op een beter leven zoals de meeste Engelse mensen die besloten de gevaarlijke overtocht naar "The New World" aka Amerika te maken. In dit leven werd Quinn geboren als Vanessa Bones, een naam waar ze nog steeds veel emotionele waarde aan hecht.
Vanessa was vanaf haar eerste minuten een buitenstaander. Haar mutatie is er een die zich vanaf de geboorte laat zien, door haar vleugels. Als ze deze niet uitslaat, zijn ze nog steeds aanwezig in de vorm van een patroon verspreid over haar rug, schouders en bovenarmen. Dit ziet er uit als littekens, wat Vanessa de naam "Duivelskind" of "Heksenkind" bezorgde. De gemeenschap in Salem, en in veel andere kolonies in Amerika, waren zwaar protestants, weinig tolerant. Vanessa had geen makkelijke jeugd, en haar leven eindigde al snel. Rond 1690 ontstond er onrust rondom "hekserij" wat uitliep in wat nu bekend staat als de Salem Witch Trials. Vanessa was één van de eerste slachtoffers die in 1692 werd opgehangen, op 23 jarige leeftijd

Angels with broken wings and scabbed over knees that fell trying to fly and flirted with demons for comfort

_________________
There's evil in your heart, and it wants out to play
 
Everybody dies we cut out their eyes and dance like angels do


Laatst aangepast door Quinn Warlow op zo mei 15, 2016 9:22 pm; in totaal 13 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Quinn Warlow WIP   do aug 20, 2015 12:49 am


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Quinn Warlow WIP
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: