INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Ava Hessington

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ava Hessington
avatar
Class 2
Aantal berichten : 45

Character Profile
Alias: Fenrir
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Ava Hessington   zo jul 12, 2015 10:53 pm

[FENRIR]
NOUN 1. A WOLFLIKE MONSTER, A SON OF LOKI AND ANGERBODA, CHAINED BY GLEIPNIR BUT DESTINED TO BE RELEASED AT RAGNAROK TO EAT ODIN AND TO BE KILLED BY VIDAR
I AM MINE, BEFORE I AM ANYONE ELSE'S

• Naam: Aveline “Ava” Hessington
• Bijnaam: Ava, Fenrir
• Leeftijd: 18
• Geboorteplaats: Crawley, West Sussex, United Kingdom
• Karakter:

Einzelgänger – Ava is altijd op zichzelf geweest, vooral omdat ze door haar dierlijke kant moeite heeft met het begrijpen en interpreteren van mensen. Ze is niet verlegen, maar kiest er eerder voor om stil te zijn. Ze laat zich echter niet zo gemakkelijk op de kop zitten.

Zelfstandig – Haar ouders zagen haar mutatie als een schande voor hun familie, en vanwege hun werk waren ze ook vaak afwezig. Ava heeft op jonge leeftijd geleerd hoe ze voor zichzelf moet zorgen.

Onvoorspelbaar – Ava’s dierlijke zijde kan ervoor zorgen dat ze in een soort staat geraakt waarin ze meer dier dan mens is. Ze noemt het zelf haar ‘savage state’ en het houdt in dat ze geen controle meer heeft over wat ze doet. Ze wordt een hersenloos en gevaarlijk dier, dat niet in staat is om te spreken of te redeneren. Ze zal iedere bedreiging meteen aanvallen, en alleen iemand die ze vertrouwt kan haar met moeite weer terugbrengen naar haar normale staat.

Zorgzaam – Hoewel Ava behoorlijk op zichzelf is en een potentieel gevaar kan zijn voor iedereen om haar heen, is ze wel erg zorgzaam. Ze voelt zich snel verantwoordelijk voor iemand, en wanneer ze iemand vertrouwt, zal ze alles doen om deze persoon te beschermen.

• Uiterlijk Ava is een blonde, jonge vrouw van 1.74 m met bruine ogen en een witte huid. Ze heeft een slanke bouw, maar is tevens ook behoorlijk gespierd door het beoefenen van vechtsporten. Ze komt uit op een gewicht van 63 kg. Ze heeft hier en daar wat littekens door verwondingen die ze zichzelf per ongeluk heeft aangebracht omdat ze haar mutatie niet onder controle had. Al met al heeft ze een redelijk gezonde uitstraling, ondanks haar ongezonde levenswijze.

• Mutatie Ava is een feral, dat wil zeggen dat ze een mutatie heeft die haar als persoon dierlijke kanten geeft.
Bone Claws – Ava heeft twee paar botten klauwen in haar onderarm, die ze terug kan trekken wanneer ze dat wil. De klauwen zijn per stuk ongeveer dertig centimeter lang.

Healing factor – Ava’s lichaam regenereert cellen in een bovennatuurlijk tempo, wat ervoor zorgt dat ze gigantisch snel geneest. Open wonden kunnen binnen seconden weer gesloten zijn. Deze vaardigheid zorgt er ook voor dat Ava langzamer veroudert, en dat ze geen gevolgen ervaart van giffen, drugs en ziektes. Ze kan dus ook niet dronken of high worden.

Enhanced senses – Haar dierlijke kant zorgt ervoor dat ze ook dierlijke zintuigen heeft, zo kan Ava vele malen beter ruiken, zien en horen dan de doorsnee mens. Ze kan mensen en objecten herkennen door hun geur, en dit maakt haar ook een uitstekende spoorzoeker.

• Geschiedenis

0 - 9
Ava is geboren in Crawley, West Sussex in Engeland als de dochter van Robert Hessington en Amalia Rutherford. Al voordat ze was geboren was de afwijking in haar skeletopbouw te zien, waardoor haar mutatie al vroeg bekend was. Haar ouders waren hier allesbehalve blij mee, maar besloten toch om het kind te houden. Al vrij snel kwamen ze achter de dierlijke kant van hun dochter, en hoe moeilijk het was om deze in de hand te houden. Al op Nursery School bleek het moeilijk voor Ava om vrienden te maken, mede door haar woede-uitbarstingen en problemen met menselijke communicatie. Dit ging een tijd zo door, totdat zowel haar leraren als haar ouders het niet meer vonden kunnen.
9 – 13
Ava’s ouders wisten al redelijk snel geen raad meer met hun oncontroleerbare dochter, en besloten haar naar Farlington School for Girls te sturen, een kostschool waar Ava tot haar 18e levensjaar zou blijven. Ook hier was Ava een buitenbeentje, en het strenge beleid van de school zorgde er alleen maar meer voor dat ze rebelleerde. Haar vriendengroep bestond voornamelijk uit een aantal tieners uit een achterstandswijk in West-Sussex, die haar ouders als een slechte invloed zagen. Het duurde niet lang voordat Ava zich waagde aan het roken, drinken en eventueel ook het recreatief gebruik van drugs, maar door haar healing factor had dit amper effect op haar. Door haar onacceptabele gedrag werd ze bijna van school gestuurd.
13 – 18
Toen Ava dertien werd, kreeg ze een mentrix die haar moest begeleiden met haar studie. Haar mentrix bleek een klasse één mutant te zijn, met een zwakke gave om andermans gedachten te kunnen lezen. Deze vaardigheid gebruikte ze om Ava in bedwang te kunnen houden, haar beter te kunnen leren kennen en haar afwijkende gedragspatroon te bestuderen. Ava bleek een bijzonder slim meisje te zijn, en door de hulp van haar mentrix zette ze zich meer in voor haar vakken, en nam ze vechtsporten op naast haar school, om zo haar woede te kunnen verwerken. In haar vijf succesvolle jaren op Farlington, heeft Ava vijf talen kunnen leren, en ze beheerst daarbij vier verschillende vechtsporten. Toch ging het op sociaal gebied nog steeds niet beter met Ava. Ze werd gepest, niet alleen vanwege haar mutatie, maar ook vanwege het feit dat ze op meisjes viel. Uiteindelijk heeft haar mentrix besloten haar naar Jean Grey te sturen, in de hoop op een betere omgeving.


Made by Kíli

_________________

if i told you that a flower bloomed in a dark room would you trust it?


Laatst aangepast door Ava Aleksei op ma jul 13, 2015 3:21 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Ava Hessington   ma jul 13, 2015 10:12 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Ava Hessington
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: