INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Azra Everild

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Azra Everild
avatar
Class 2
Aantal berichten : 43

Character Profile
Alias: Angel
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Azra Everild   zo jul 12, 2015 8:52 am

Azra Everild - Tatiana Maslany>Algemeen
Name: Azra Helena Everild
Age: 17 Years Old
Nickname/Alias: Angel

>Innerlijk
Azra is een rustige, maar sterke meid. Ondanks dat ze niet veel zegt, weet ze precies wat ze wilt. Charmant is ze niet; nee, het maakt haar niks uit hoe ze eruit ziet en of mensen haar vies vinden of niet. Eten kan ze niet netjes en ze vindt de meest vreemde combinaties lekker. Azra is nogal agressief en start zo een gevecht met je.

>Uiterlijk
Zoals eerder al gezegd geeft Az niks om haar uiterlijk. Ze draagt nooit make-up en borstelt bijna nooit haar haren, die heel lichtblond en wild gekruld zijn. Haar ogen zijn donker en liggen tussen de kleur groen en bruin in. Omdat ze 's nachts niet kan slapen door nachtmerries die ze erg levendig meemaakt, heeft ze altijd wallen onder en rood rondom haar ogen.

>Mutatie
De mutatie's van Azra zijn Invisible stealth & Copy.
Invisible Stealth betekent dat ze voor een korte tijd kan oplossen. Alle deeltjes van haar lichaam breken dan razendsnel - binnen één seconde - af, waardoor er een soort zwart zand ontstaat op de plek waar ze dit toepast. Deze deeltjes worden dan onzichtbaar doordat ze zich samenvoegen met de lucht. Echter verzamelen ze zich op een plek waar Azra dit wilt en daar voegen ze zich weer samen, zodat ze zichzelf onzichtbaar en geruisloos kan verplaatsen. De deeltjes kunnen echter maar voor maximaal één minuut gescheiden blijven, anders kunnen ze nooit meer samenvoegen en is Azra als het waren dood.
Copy betekent dat Azra de mutatie's van anderen kan overnemen door ze maar één keer per ontmoeting aangeraakt te hebben. Iedere keer als ze iemand aanraakt 'snapt' haar brein als het ware hoe de mutatie van de ander in elkaar zit en kan ze deze verrichten. Dit is dus heel handig in gevechten. Dit kost Az wel veel energie.
De voordelen van Invisible Stealth zijn dat Azra zich met gemak onzichtbaar kan maken en verplaatsen. Ze kan dus zomaar achter iemand opduiken en diegene vermoorden. De nadelen hiervan zijn dat er een groot gevaar aan zit als ze een lange tijd in deze Stealth-mode blijft. Als ze langer dan één minuut zo blijft, zal ze sterven.
De voordelen van Copy zijn natuurlijk dat ze gemakkelijk de mutatie van een ander over kan nemen. Dit is handig als ze in een groep zit, maar ook handig om haar vijanden goed te leren kennen en zo hun zwakke punten te ontdekken. De nadelen ervan zijn dat het haar veel energie kost om te verrichten; veel meer dan haar eigen 'originele' mutatie.

>Geschiedenis
Toen Azra geboren werd, stierf haar moeder in het kraambed. De staat wilde haar innemen, maar de kerk eiste haar op aangezien haar moeder een christelijke geweest was. Hierdoor kreeg de kerk het recht om haar op te nemen. Echter was dit helemaal niet zo'n goeie jeugd als je zou verwachten. Er werd al vroeg ontdekt dat Az een mutatie had en hierdoor vreesden veel haar. Ze dachten dat ze uit de hel kwam en gestraft moest worden omdat ze naar de aarde gekomen was. Ze werd dus al vanaf kinds af aan mishandeld als ze ook maar een klein ding fout deed; bijvoorbeeld haar beker omstoten of haar bed niet opmaken. Er werd dan een mes gepakt en er werd iedere keer een deel van een engelenvleugel op haar rug gesneden. Hierna werd ze in een kooi gestopt. Een dramatische, pijnlijke jeugd dus.
Echter had dit het averechtse effect en groeide de kracht van de mutatie van Azra. Zo ontsnapte ze op een dag uit de kooi én de kerk, waarbij ze haar vrijheid tegemoet kwam. Ze ging naar de school op het eiland zodat de kerk haar niet meer vinden kon.Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Azra Everild   zo jul 12, 2015 10:38 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Azra Everild
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Azra Everild

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: