INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Aiden O'Reilly

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Aiden O'Reilly
avatar
Class 3
Aantal berichten : 351

Character Profile
Alias: Scáth
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Aiden O'Reilly   za jul 11, 2015 11:38 pm

• Naam
Aiden O’Reilly
• Bijnaam
Scáth
• Leeftijd
17 years
• Geboorteplaats
Dublin
• Karakter
Mean // Pettish // Sarcastic // Easely annoyed // Uninterested // Trustissue

Aiden is simpelweg gewoon gemeen tegen andere mensen en mutanten. Hij denkt niet na voor hij spreekt en kwetst daar zo vaak anderen mee. Hij voelt zich vaak gelijk beledigd als er iets over hem gezegd word, en maakt daarom boze en kwetsende opmerkingen terug. Al meerdere keren is hij de oorzaak geweest van een vechtpartij.

Protactive // Cheerfull // Being himself // Helpfull // Interested

Aiden heeft door de jaren heen een muur gebouwd en het is niet makkelijk om er doorheen te breken. Zodra iemand het voor elkaar gekregen om Aidens vertrouwen te winnen is hij gelijk zichzelf. Probeer dat vertrouwen te beschadigen en hij zal je nooit meer aankijken.
Hij is heel beschermend tegenover zijn vrienden en wil ze dan ook vaak graag helpen. Hij luistert altijd heel geïnteresseerd naar de verhalen die ze te vertellen hebben.
• Op school  
Interested // Studious // Easely annoyed by other students.

Ondanks zijn harde uiterlijk, is Aiden heel leergierig. In de lessen zit hij vrijwel altijd vooraan en luistert hij geïnteresseerd naar wat de professoren te vertellen hebben. Hij wordt vaak boos door de leerlingen die de les verstoren. Ook leren voor examens en tentamens is geen probleem voor hem. Naadt het theoretische gedeelte vind hij de praktijk nog leuker en interessanter. Je kan Aiden aan het einde van de middag vaak op zijn kamer vinden, verzonken in een boek.
• Uiterlijk
Aiden is redelijk kort voor zijn leeftijd. Hij heeft groene ogen, maar ze neigen naar het blauwe toe. Hij heeft een oog voor fashion en is niet bang om dat te laten zien. Zijn donker blonde haren staan van zichzelf stijl naar beneden, maar meestal vind je ze opgestoken in een kuif.
• Mutatie
Umbrakinesis

Met andere woorden: Darkness manipulation. Aiden is ertoe in staat om het donker en schaduwen te creëren en manipuleren.
Voordelen: het is handig om de vijand af te leiden.
Nadelen: Soms als Aiden verward, verrast, verdrietig of boos is, heeft hij zijn manipulatie niet in de hand en word het zo ineens donker. Dit kan dan weer erg voordelig zijn voor de vijand.
Mutatie grenzen: Aiden is niet in staat om een grootte ruimte compleet pikdonker te maken. Hoe groter de ruimte, hoe minder donker het word. Wel kan hij zich concentreren op een punt in de ruimte.

Shadow Camouflage

Aiden kan in schaduwen verdwijnen. Het is niet zo dat hij compleet ergens anders naar toe gaat, maar als hij in een schaduw stapt zien andere mensen en mutanten hem niet. De enige voorwaarde die de schaduw moet hebben, is dat hij groter, of precies even groot, moet zijn dan Aiden.
Voordelen: Hij kan zo gemakkelijk verdwijnen en toch nog op de plaats zelf zijn. Zo kan hij bijvoorbeeld de vijand afluisteren.
Nadelen: Aiden heeft de manipulatie nog niet super onder controle. Zo kan het zomaar zijn dat als hij in een donker hoekje van de klas gaat zitten hij er ineens niet meer is.
Mutatie grenzen: Aiden kan niet verdwijnen in een schaduw die kleiner is dan hem.

Emotion control

Aiden heeft de mogelijkheid om emoties te bepalen van anderen. Zo kan hij iemand zich vreselijk verdrietig laten voelen zonder dat daar een reden achter hoeft ze zijn, maar ook kan hij een ander juist weer blij maken. Aidens emotion control werkt zowel om mens, mutant als dier. Hij vind het interessant om met deze manipulatie op dieren uit te proberen.
Voordelen: Hij kan iedereen zich laten voelen zoals hij wil.
Nadelen: Aangezien het bij dieren iets moeilijk is om te zien waar de grens ligt raakt Aiden vaak gewond. Hij wordt gebeten, gekrabd, gestoken ect.
Mutatie grenzen: Als iemand een hele heftige emotie voelt is Aiden niet in staat deze compleet weg te nemen. Bijvoorbeeld: heeft diegene net supergoed nieuws gehoord, dan zou Aiden de emotie kunnen verzwakken, maar niet totaal kunnen wegnemen.

• Geschiedenis
Aiden is geboren en getogen in Ierland en is trots op zijn land. Als klein kind had hij een armoedig bestaan. Zijn ouders hadden misschien net genoeg geld om hem naar de basisschool te laten gaan en ze woonden in een oude vervallen boerderij net iets buiten Dublin. Zijn vader zorgden voor aardappelen en graan voor de stad, en ondanks dat hij echte kwaliteit leverde kreeg hij er niet veel geld voor. Aiden groeide eenzaam op, zonder vriendjes en vriendinnetjes en zonder broertjes of zusjes.
Vanaf zijn zevende was het hem al duidelijk dat hij niet was zoals alle andere kinderen in zijn klas. Vaak kon hij verdwijnen in de donkerste hoekjes op het speelplein om vervolgens zijn klasgenoten te horen roddelen over wat voor een zielig kind hij was. Elke dag ging hij met tegenzin en verdriet naar school, en elke dag als hij thuis kwam sloot hij zich op in zijn kamer met de smoes dat hij zijn huiswerk liever alleen maakte, om vervolgens op zijn bed te zitten huilen, omringt door de duisternis.
Op zijn tiende verhuisde hij onverwachts naar het centrum van Dublin. Zijn vader had een baan aangeboden gekregen waar hij geen ‘nee’ tegen kon zeggen. Het ging onverwacht goed met deze baan en al na een jaar was zijn vader de CEO van een van de belangrijkste zakenbedrijven van Ierland. Ze verhuisden nogmaals en ditmaal mocht hun nieuwe huis een villa zijn.
Aiden werd naar een openbare middelbare school gestuurd omdat vader en moeder vonden dat het goed was voor zijn sociale contacten. Aiden had liever privé lessen gehad, iets wat zeker een optie was geweest met het geld dat ze nu hadden, maar dat werd het uiteindelijk niet.
Op de middelbare school werd alles alleen maar erger. Aiden kwam in de knoop met zijn seksualiteit en hoe hard hij het ook probeerde te ontkennen hij wist dat hij zich meer tot jongens aangetrokken voelde dan tot meisjes. Dit probeerde hij, net zoals zijn mutatie, te verbergen. Desondanks werd dit niet veel later ontdekt, toen hij verliefd werd op een jongen uit zijn biologie klas werd het al snel duidelijk dat het meer was dan vriendschap dat hij zocht. Sinds die dag is hij gepest en getreiterd op school. Iets dat zijn mutatie alleen maar meer triggerde. Zijn ouders kwamen erachter dat hij mutant was. En ondanks dat ze hem vertelde dat hij geaccepteerd werd zoals hij was merkte Aiden dat zijn ouders hem altijd probeerde te vermijden. Hij maakte vrijwel altijd gebruik van zijn Shadow Camouflage in de lessen en de pauzes en als hij thuis kwam voelde hij zich alleen prettig in zijn kamer omhuld door het duister. Zo leefde hij een hele tijd. Maar de gevoelens voor de jongen waar hij al verliefd op was sinds klas één waren nooit weg gegaan. In het derde schooljaar merkte hij dat hij nog meer kon dan hij dacht. Op een van de vele schooldagen was hij na schooltijd opgejaagd tot in een van de verlaten jongenstoiletten, waar hij vervolgens voor de zoveelste keer in elkaar geslagen werd. Hij was die dag alleen zo bang geweest dat hij deze emotie overbracht naar de jongens die hem in elkaar sloegen. Zonder uitleg waren deze bijna gillend en huilend de jongenstoiletten uitgestormd. Aiden, die geen idee had wat er gebeurd was, ging verward naar huis. Een aantal dagen later kwam het schoolhoofd zijn biologie klas binnen en deelde aan deze klas mee dat de jongen waar Aiden zo lang van hield zichzelf die nacht had opgehangen en daardoor was gestorven. Later bleek uit brieven en dagboeken dat hij de laatste drie jaar zo depressief was geweest dat hij het leven niet meer zag zitten. Aiden kreeg echter door dat hij de gevoelens van anderen kon beheersen, en dat hij dit jaren gedaan had zonder dat hij er weet in had. Tot de dag van vandaag neemt hij de schuld op zich van de dood van zijn crush. Na dit ongeval is hij naar Genosha gekomen om een nieuw leven te beginnen met een nieuwe ondoordringbare personaliteit.

*Ik hoop dat het uitgebreid genoeg is.*

_________________
Aiden ~ Vick
Thanks V <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://iwouldbeaunicorn.wordpress.com/
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Aiden O'Reilly   zo jul 12, 2015 1:55 am


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Aiden O'Reilly
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: