INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 We could be immortals || Penelope

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Axl Valentine
avatar
Class 3
Aantal berichten : 24

Character Profile
Alias: Eclipsis
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: We could be immortals || Penelope   vr jul 10, 2015 5:07 pm


Axl haatte het als hij moeite moest doen voor school. Zeker als hij daarbij moest communiceren met anderen. Axl zat in een hoekje te wachten op een meisje (Penelope als hij het goed had onthouden) omdat de leraren vonden dat het tijd werd dat zij met zijn tweeën in gevecht gingen. Nee niet tegen elkaar dan zou het misschien nog leuk worden, nee. Axl en het meisje moesten in een simulator en daar vechten tegen de gevaren die we in de buiten wereld tegen konden komen. Onzin als je het Axl vroeg, hij kon zich prima in zijn eentje beschermen daar hoefde hij geen huppel tutje voor aan zijn zij te hebben. Met zijn jojo staarde hij voor zich uit. Hij gooide zijn jojo naar voren en liet hem weer oprollen in het touw. Gooide hem weer naar voren en liet hem weer op rollen in het touw. Hij doden de tijd totdat de deuren open gingen van het trainingscentrum. Zonder een woord te zeggen keek Axl naar het meisje dat binnen liep. Ze zag er vrij schattig uit zoals de meeste jongens haar zouden omschrijven. Axl kon niet geloven dat hij hier mee de wereld moest redden. Hij zuchtte lichtelijk geïrriteerd en duwde zich van de grond en liep op haar af.
"Penelope?" Vroeg hij zonder op antwoord te wachten. Hij liep langs haar heen naar de controle paneel en tikte daar de code in die hij van de leraar gekregen had. De ruimte veranderde naar een wereld waar een oorlog aan de gang was. Hij draaide zich om en keek met een schuin hoofd naar het toneelspel wat voor zijn neus gebeurde.
"Dat noem ik nog eens een leuke binnenkomer." Grijnsde hij en rond om hem heen verschenen verschillende illusies van hem allemaal net zo levensecht lijkend als Axl zelf.  

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Penelope Briët
avatar
Class 3
Aantal berichten : 41

Character Profile
Alias: Widow
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: We could be immortals || Penelope   zo jul 12, 2015 12:24 pmPenelope had al eens eerder over de training kamer gehoord maar had er zelf nog nooit naar toe hoeven gaan in de paar maanden dat ze hier nu op school zat. En nu dwong de leraar haar nu gewoon om er heen te gaan en te vechten aan de zijde van een of andere jongen waar ze het bestaan niet eens van wist. Ze wist niet wat zijn krachten was en hij wist ook niks over haar mutantie. En dat wou ze ook graag houden ook. Niemand hoefde ook maar al haar mutaties te weten. Dat was namelijk niet nodig. Penelope moest eerlijk toegeven dat ze toch wat zenuwachtig was, ze was er nog nooit in geweest en ze wist ook niet hoe het ding zou werken. Wat het zou doen en of ze het zelf wel zou kunnen stoppen mocht het echt nodig zijn.

Zodra ze bij de ruimtes aan kwam keek ze wat om haar heen en keek naar de deur waar ze zo door heen moest gaan lopen. Een zucht verliet haar lippen voordat ze in beweging kwam en de deur open deed om er vervolgens door heen te lopen. Haar blik gleed door de ruimte heen en bleef hangen bij een jongen die in een hoekje zat terwijl hij met een jojo bezig was. Een wenkbrauw ging voor enkele seconden vragend omhoog waarna ze die weer liet zakken. Was hij niet wat te oud om een jojo te gebruiken? Wat maakte het ook eigenlijk uit? Hij moest het natuurlijk helemaal zelf weten. Penelope keek zwijgend toe hoe hij op stond en haar kant op liep. "Penelope?" Ze knikte als antwoord en volgde de jongen met haar ogen toen hij langs haar heen liep. "Axl toch?" vroeg ze waarna ze haar blik kort even over hem heen liet gaan en daarna om haar heen keek toen de ruimte leek te veranderen.

"Dat noem ik nog eens een leuke binnenkomer." Penelope keek meteen om en keek wat verbaast toen ze meerdere van hem zag. Ze hield haar hoofd wat schuin terwijl ze alle axl's bekeek om op zoek te gaan naar de echte, maar ze waren gewoon niet van elkaar te onderscheiden. Dit zou nog wel eens leuk kunnen worden, niet dus. Net op het moment dat ze zich weer omdraaide zag ze hoe een kogel op haar af ging en net voor die haar kon raken stond ze achter de persoon die hem afgevuurd had zonder ook maar een stap te verzetten. Wat aarzelend greep ze hem vast en drukte haar knie in zijn knie holtes om hem op de grond te drukken. Om eerlijk te zijn had ze letterlijk geen idee wat ze eigenlijk zou moeten doen.
There's a time and a place to die but this ain't it.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Axl Valentine
avatar
Class 3
Aantal berichten : 24

Character Profile
Alias: Eclipsis
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: We could be immortals || Penelope   zo jul 12, 2015 3:32 pm

Axl was er wel aan gewend om te vechten. Hij had zijn hele leven niets anders gedaan en dit was dan ook niet heel anders. Wel ja het was wat meer bloederig en iets wat heftiger dan wat Axl had mee gemaakt. Maar uiteindelijk kwam het allemaal op hetzelfde neer. Axl moest de vijand verslaan en dat kon hij alleen maar een voor een doen. Ook dat was niet helemaal waar. Axl had zo ongeveer vijf andere Axl's laten verschijnen die allemaal net zo levens echt waren als hij zelf. Hij knipte in zijn vingers en de verschillende Axl's schoten over het gevechtsveld en vielen de vijanden aan. Axl keek op zij waar Penelope had gestaan maar die was al weer achter een vijand aan. Axl daar in tegen wilde niet zo graag zijn handen vuil maken, hij schoot soms zijn jojo naar voren om een vijand er mee voor zijn kop te slaan zodat ie nok out lag op de grond. Maar meer bewoog de jongen dan ook niet. Totdat hij in zijn ooghoeken het vuur zag op duiken. Als Axl iets haatte was het vuur, zijn angst voor vuur was groter dan wat dan ook. En zeker toen hij zag dat het meisje bijna helemaal omsingeld werd door het vuur.

Axl sprong op van zijn plaats en rende in de richting van het meisje. Hij schoot zijn jojo naar voren die de achterkant van het hoofd raakte van een van de vijanden die op het meisje probeerde te schieten. Hij sprong over het vuur heen en wist het meisje zonder enige moeite op te tillen. Hij gooide haar over zijn schouder en sprong met enig gemak weer uit het vuur waar hij rende naar een iets veiliger plaats waar hij het meisje weer op beide voeten zetten.
Toen hij het meisje aan keek was er duidelijk paniek in zijn ogen te zien. Hij keek dan ook of het meisje geen brandplekken had op haar lichaam en zodra hij er zeker van was verscheen zijn arrogante uitdrukking weer.
"Je moet uitkijken waar je staan, liefje." Zei Axl met een schuine grijns.

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Penelope Briët
avatar
Class 3
Aantal berichten : 41

Character Profile
Alias: Widow
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: We could be immortals || Penelope   zo jul 12, 2015 8:56 pmUiteindelijk besloot ze de man maar knock out te slaan, ze wist namelijk niet wat ze er anders mee zou moeten doen. Daar naast was dit een simulatie waar door ze zeker wist dat hij er niet door dood zou kunnen gaan. En dan nog, wat als ze echt in zo'n situatie zat dan moest ze het ook gewoon doen, dan kon ze ook niet lang wachten voor ze besloot iets te doen of ze iemand nou wel of niet zou vermoorden. Penelope keek om haar heen naar Axl en zag hoe een van hen op de grond zat een beetje te lopen kloten. Ze wist nu ook meteen wie de echte Axl was, ze besloot er verder geen aandacht meer aan te besteden gezien ze nu eerst voor haar zelf moest zorgen. Penelope draaide zich om en trapte een van haar aanvalles van haar weg. Ze had toch geluk met het feit dat ze een jongen als broer had. Ze had er meerdere malen mee gevochten dus ze kon haar zelf zeker wel verdedigen. Ze wist namelijk aardig goed trappen uit te delen. Penelope dook weg toen ze in haar ooghoek iemand naar haar toe zag rennen en teleporteerde zich achter de persoon en trapte zijn benen onder hem vandaan. Deze mutatie kon nog aardig handig zijn als ze in een gevecht kwam te zitten. Iets waar ze eerder nog niet geweten had, misschien waren deze trainingen toch handiger dan ze had gedacht.

Het duurde niet lang voor ze zich realiseerde dat er zich vuur ontstond een kleine glimlach verscheen rond haar lippen. Dit ging ze zo winnen, vuur was nu net haar element om het zo maar te noemen. In plaats van er van af te komen kwam ze steeds dichterbij voor nu nog niet echt haar mutatie te gebruiken. Het was haar al duidelijk dat de simulatie reageerde op elke beslissing die je maakte. Dus ook als ze nu haar vuur mutatie zou gebruiken dan zou de vijand in kunnen denken wat ze zou gaan doen. En dat was iets wat ze voor nu nog even geheim wou houden. Net op het moment dat het tijd was om toe te slaan voelde ze hoe iemand haar optilde. Niet veel later belande ze op zijn schouder. "Hey, laat me gaan!" riep ze naar hem uit. Voor ze echter ook maar iets kon doen, was axl over het vuur heen gesprongen en stond ze met beide voeten weer op de grond. Het verbaasde Penelope dat ze dood angsten in zijn ogen zag.

"Je moet uitkijken waar je staan, liefje." Penelope verkleinde haar ogen iets terwijl ze wat dichter bij kwam en haar vingers zacht op zijn wang legde en die naar zijn lippen liet glijden om haar duim vervolgens zacht over zijn lippen te laten gaan. Voor ze haar hand terug trok boog ze naar hem toe. "*Je ne suis pas votre chéri" fluisterde ze zacht in zijn oor. Waarna er een kleine grijns rond haar lippen verscheen. "ik kan voor mezelf zorgen." fluisterde ze zacht waarna ze zijn onder armen pakte en hen samen terug het vuur in manipuleerde.  
There's a time and a place to die but this ain't it.


* 'Ik ben je liefje niet'
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Axl Valentine
avatar
Class 3
Aantal berichten : 24

Character Profile
Alias: Eclipsis
Age: 19 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: We could be immortals || Penelope   ma jul 13, 2015 1:44 pm


I fell in love with their darkest parts
Axl was allang blij dat het meisje uit het vuur verdwenen was. Hij haalde even diep adem en toen hij er zeker van was dat ze niets had verscheen zijn arrogante houding weer. Hij keek het meisje kort vragend aan toen ze zei dat zij zijn liefje niet was. Een kleine grijns verscheen op zijn gezicht, Penelope was dus Frans. Gelukkig was Axl een talen genie en kende hij naast Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Japans ook nog Frans. De jongen was op jonge leeftijd door zijn ouders al zo gezet op talen dat hij nog beter Japans kon praten dan zijn eigen moeder taal. Maar veel tijd om daar over te pronken had de jongen niet want het meisje had hem alweer meegesleept het vuur in.

Zijn ogen werden groot van angst toen hij tussen het brandende vuur stond. Hij voelde hoe de hitte op zijn huid ging zitten en zag voor zijn ogen hoe de vlammen zijn armen en benen likte. Axl viel op zijn knieën neer en probeerde adem te halen. Het werd hem te benauwd en hij kon niets anders doen dan naar lucht happen. Zijn keel werd dichtgeknepen en hij voelde zich weer als toen. Hij voelde hoe zijn huid verkoolde en hij kon zich goed herinneren hoe pijnlijk de brandwonden waren die hem bijna fataal waren. Er kwam geen geluid meer uit zijn keel er kwam helemaal niets meer uit hem vandaan en in paniek gebeurde het weer.

Axl zat op de grond met zijn jojo staarde hij voor zich uit. Hij gooide zijn jojo naar voren en liet hem weer oprollen in het touw. Gooide hem weer naar voren en liet hem weer op rollen in het touw. Hij doden de tijd totdat de deuren open gingen van het trainingscentrum. Zonder een woord te zeggen keek Axl naar het meisje dat binnen liep. Ze zag er vrij schattig uit zoals de meeste jongens haar zouden omschrijven. Axl kon niet geloven dat hij hier mee de wereld moest redden. Hij zuchtte lichtelijk geïrriteerd en duwde zich van de grond en liep op haar af.
"Penelope?" Vroeg hij zonder op antwoord te wachten. Hij greep haar bij haar schouders vast. Waarschijnlijk wist ze niet wat ze in de toekomst gedaan had maar Axl zou haar haar fijn uitleggen dat ze niet met vuur moest kloten. "Het zal misschien wat vreemd klinken maar als je ook maar een stap in de richting van het vuur neemt, dan is dit jouw lot." Siste Axl en hij knipte in zijn vingers. Zijn illusies liet een beeld zien van hoe het meisje Penelope uit elkaar werd getrokken en werd verscheurd door wolven. Er verscheen een glimlachje op het gezicht van Axl. "Zullen we, liefje?" Vroeg hij poeslief en typte de code in die hij van zijn leraar had gekregen.
De trainingsruimte veranderde weer naar het concept waar ze eerder ook in hadden gezeten.


TAG: Penelope
____________________________________

Some like beautiful, perfect and pretty, I see the good in the bad and the ugly. I got a demon in my soul and a voice in my head It's saying GO! GO! GO! I can sleep when I'm dead. Screaming "Hallelujah Motherfucker take me to church"
By Kíli

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: We could be immortals || Penelope   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
We could be immortals || Penelope
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: School - Lower Floor :: Training Rooms-
Ga naar: