INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 The Original High |&Iedereen die wil

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: The Original High |&Iedereen die wil   do jul 09, 2015 8:14 pm

tag: Open voor iedereen c:

Met een gigantische grijns was de man op het podium gestapt. Het feest ging nog steeds door, iets anders had hij ook niet echt verwacht hoor. Maar hij besloot dat het eventjes wel tijd werd voor iets wat iedereen hopelijk wakker zou schudden. You never know wie er nu al ergens uitgeteld in het zand lag te chillen right? Voor even had hij wel gedacht om een hele set te geven op de draaitafels maar besloot uiteindelijk om gewoon heel de hoop er maar bij te betrekken. Dat was gewoon cooler stiekem. ‘Jow guys, ik heb even wat mensen nodig hier op het podium. Liefst iemand voor de drums, you know the drill.’ Sprak hij misschien een beetje te opgewekt in de microfoon . Heel stiekem zocht hij heel even door het publiek naar Clyde, misschien dat hij hem nog wel zo ver kon krijgen om mee op het podium te komen en een van zijn talenten te showen.
Maar hij vond hem dus niet meteen, en wanneer hij terug naast zich keek merkte hij al een van de eerste op die zich aan had geboden. Niemand minder als Freya? Woah, Ruby had even niet gementioned dat haar girlfriend muzikaal talent in zich had. Beetje rude, maar hij kon er nog wel mee leven. ‘Come on people, Freya gaat het niet op haar eentje doen hoor!’ Damian bespeurde wat twijfel in de leerlingen, maar al heel snel maakte nog enkele zich los uit het publiek en kon het hele feest eigenlijk weer helemaal op nieuw gaan beginnen. Met een waar blij bakkes keek hij even naar Freya, yeah, die zou het vast wel laten knallen hoor!

_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freya Rawlings
avatar
Class 2
Aantal berichten : 102

Character Profile
Alias: Pegasus
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The Original High |&Iedereen die wil   do jul 09, 2015 9:06 pm

Shit hoe lang had ze wel niet met Ruby op bed gelegen voordat ze ergens de energie hadden gevonden om in het hete weer van het bed af te komen en zich in zwemkleding te hijsen? Ergens laat in de middag ofzo. Niet dat de tijd uitmaakte, want damn, het was veel te heet en bovendien waren ze nu vrij om te doen wat ze wilden. En daar viel dus ook het verneuken van wat ze nog over hadden van een slaappatroon ook onder, ayeee!

Het leek wel alsof ze echt drie uur over het aantrekken van zwemkleding hadden gedaan want ineens was het vijf uur in de middag geweest en.. shit misschien had ze zich wat mee laten slepen toen ze wat op social media hadden liggen scrollen op hun mobieltjes en steeds hadden gezegd like 'kom we gaan', 'gaan we nouuu,' en 'oké dit is echt het laatste dierenfilmpje'. Nadat ze een Franse Bulldog had zien springen op bed nadat de eigenaar bijna zijn zin af had kunnen maken of hij mee naar buiten ging voor een wandeling had ze zelf spontaan weer energie gekregen en zich in haar bikini gehesen. En ze wist niet hoe precies maar ze was eerder dan Ruby klaar geweest en had plagerig naar één van haar petten gestolen met een kusje op haar wang voordat ze de gang op was gescheurd en naar buiten had willen rennen. Maar het lot had tegen haar gesproken en de schoonmaker had op de gang gestaan van de meisjeskamers en verderop in de gang was ze de stofzuiger tegengekomen. De stofzuiger die geen stekker nodig had maar zijn eigen batterij- of accu?- bezat en ze was op het gekke idee gekomen om erop te gaan zitten, echt gewoon heel eventjes totdat haar vriendin zou komen, en was daar toen door de gang heen gescheurd. Nou ja niet echt gescheurd, het ding ging immers toch niet harder dan een slakkentempo, maar zodra het ding een bocht dreigde te willen maken had ze echt wel 'nyoom!' geschreeuwd.

''RELOAD. THIS IS RELOAD. THAT'S WHAT WE ARE MADE OOOOOOOOOFF, YES WE AAAAREE, AAAREEEEE, AAAAREEEEEEEEEE!'' Freya, de stuiterbal die ze was, jumpte meteen mee zodra ze haar eerste stap op het zand had gezet en de muziek over het strand galmde vanaf het podium. Ze was te lui geweest om zich, zoals ze zag van de meesten hier, eerst in strandkleding te hullen en ook maar iets van sneakers of teenslippers aan haar voeten te hebben. ''Auw, shit, shit, het zand valt mijn voeten aan, snel verward het met je mutatie, ik wil graag leven.'' Oké shit for real, misschien had ze toch maar slippers aan moeten doen want verdomme het zand brandde de onderkant van haar voeten af. Hierdoor kreeg ze meteen zoveel zin om te sprinten. Maar waarheen? Ze had Damian bij het podium gespot nadat ze even rondgekeken had en ze haar hand op haar voorhoofd boven haar zonnebril had gezet. ''Wie het eerste bij het podium is? Daar zal vast een mini-fridge staan om mijn voeten in te duwen, toch? Okay, get ready, set, GO.'' En weg was ze.

Dat Damian op het podium was gegaan om wat te gaan jammen wist ze eigenlijk niet en dat ze precieze timing had gehad met z'n verzoek om wat mensen op het podium te krijgen had ze ook weinig van gehoord door haar lichte gehijg wanneer ze zich door mensen heen duwde en daardoor de trappen bereikte. ''Fuck, fuck, dit platform is veel beter -oh god.'' Ze had even d'r hand langs d'r voorhoofd gehaald en fikste haar -eigenlijk Ruby's- petje goed terug op d'r hoofd en schoof het topje van haar bikini even wat beter op zijn bestemde plek voordat ze doorhad dat ze een microfoon aangereikt kreeg van een gast die ze niet kende en kort fronste. Oh man, ze stond natuurlijk op het podium en aardig wat mensen keken naar haar. Ze hoorde Damian nog meer mensen bijeen roepen op het podium omdat zij het niet alleen af kon. ''Wacht wat? Ik heb niet meer mensen nodig hoor. Check this out.'' En ze hield de microfoon wat dichter bij haar mond nadat ze naar Damian toegedraaid stond en richting het publiek en begon buitensmonds te beatboxen alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Dat deed ze ongeveer elf seconden voordat ze in een onserieuze lach uitbarstte en ze het niet langer meer kon voortzetten. ''Oké, dat was een grapje, kom het podium op. Tsjieke-tsjieke-tsjuuuww,'' imiteerde ze het geluid van iemand die aan de draaitafel draaide en likte ze haar lippen.
tagged Erybody notes wbw
coded by marv at atf, caution & shine

_________________

P E G A S U S

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raeen Wolfe
avatar
Class 2
Aantal berichten : 53
BerichtOnderwerp: Re: The Original High |&Iedereen die wil   vr jul 10, 2015 6:01 pm


Een strandfeestje. Best wel awkward eigenlijk, ze was nog nooit in haar hele leven op een strand geweest. Ze had wel gehoord over zand en de zee en al die dingen, maar ze had het nog nooit echt gezien, tot op het moment dat ze op de boot hierheen was gestapt. En dan nog, het was al avond geweest en donker, dus veel had ze er niet van gezien. Maar dit was de uitgelezen kans om het strand te zien, in zijn volle glorie, ja, op het feestje. Aislin had besloten om ook mee te gaan, iets wat haar ergens wel op het gemak stelde. Het klikte best wel goed tussen hen, wat wel positief was aangezien ze elke avond met elkaar moesten doorbrengen sinds ze bij haar op de kamer was in getrokken.

Momenteel liep ze naast de chick, die een bikini had aangetrokken. Right, zij had er geen want ja waar zou ze die ook voor nodig hebben? Ze kon ook niet zwemmen, dus een bikini had ze nooit gehad. Dus ja, ze liep maar gewoon in haar normale kleren richting het strand, zich niks aan trekkend van de vreemde blikken die ze kreeg. Zij moest tenminste niet haar best doen om een mooi kleurtje te krijgen, hah. Iedereen was gewoon jaloers op haar mooie, perfecte huid en haar kleur, ja, dat was het. Half geboeid luisterde ze naar de speech, terwijl ze een stom spelletje op haar smartphone aan het spelen was. Serieus, nog even en dit ding vloog de zee in hoor.

Gelukkig savede iemand haar (en haar phone), want ineens hoorde ze iemand een oproep doen on stage, waarna iemand begon te beatboxen voor iets van een twaalf seconden, en toen oncontroleerbaar in de lach schoot. Hmm.. Daar kon ze wel wat mee? Ze greep Aislin bij haar arm en trok haar zonder pardon het podium op. "Kom op chicks, geef me een beat", Grijnsde ze, waarna ze een microfoon ving die ze toegeworpen kreeg door een jongen naast het podium. Het publiek was maar matig geïnteresseerd, maar ook dat boeide haar eigenlijk helemaal niet. Straks zou ze de hele place on fire zetten met haar bars, en iedereen zou omver geblazen zijn door haar tot nu toe verborgen talent.

- RAPGANG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aislin O'Donaghue
avatar
Class 4
Aantal berichten : 187

Character Profile
Alias: Cinder
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The Original High |&Iedereen die wil   vr jul 10, 2015 10:02 pmoutfit (zwarte top = bikinitop)

BEACH. PARTY.
Zodra ze alleen al die twee woorden zag op haar Instagram feed was ze met een gil van haar bed afgesprongen om het bericht aan Raeen te laten zien.
'Laten we gaan!' riep ze met haar kenmerkende enthousiasme - het was niet eens een vraag meer óf ze gingen, want ze móesten gewoon gaan. Aislin was nog nooit op een beach party geweest - ook al lag Dublin aan een baai, het weer in Ierland was niet bepaald gunstig genoeg om keihard te partyen in de zomer. Voordat Raeen ook maar kon antwoorden was Aislin al in haar outfit voor die avond geschoten - een zwarte bikini (want ze ging /zeker/ om middernacht zwemmen), zwart-witte shorts (waar ze nog wat stukje ijzer en andere metalen in deed want je wist maar nooit of er iemand een vuurtje nodig had) en slippers.
'JA?' grijnsde ze al tegen Raeen terwijl ze al in een soort party-hardy-pose stond, helemaal klaar om te gaan.
Gelukkig had Raeen ja gezegd. Anders had Aislin haar so-wie-so met zwaar geweld meegesleept naar het strand.   

Gelukkig waren ze net op tijd op het strand voor de welkomstspeech van de leraren, waarna het feest geopend werd met een feestelijk zomernummer dat Aislin amper herkende; het zou wel iets uit hun jeugd zijn ofzo. Raeen leek het niet bijzonder veel te interesseren en Aislin keek ook maar om zich heen of ze Brandi en Kate kon zien, de dochters van de schoolhoofden - het zou toch behoorlijk gênant voor die twee zijn om je ouders zo los te zien gaan.
Het nummer was net afgelopen toen de stem die ze als die van Damian herkende over het strand klonk - ze hadden nog mensen nodig om de muziek te verzorgen ofzo.
'Raeen, zullen we verder gA-' haar laatste woord veranderde in een gilletje toen ze hoppagay door Raeen het podium op werd getrokken, waar verder alleen nog muziekdude Damian en een blond meisje (dus zíj was aan het beatboxen!) met een rode pet stonden.
En Raeen vroeg om een beat - damn, ze wist wel dat ze een muzikale kant in zich had. Daar kon ze geen nee tegen zeggen, toch?
Grijnzend keek Aislin naar het blonde meisje - zij mocht beginnen, dan zou ze zo wel inspringen.
©️ JASON PETER TODD aka bri

_________________

The fire's found a home in me.
➳:
 


Laatst aangepast door Aislin O'Donaghue op zo jul 12, 2015 3:09 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The Original High |&Iedereen die wil   vr jul 10, 2015 11:54 pm

tag: Open voor iedereen c:


Natuurlijk kwam het idee van hem om te jammen. Muziekleerkracht, en misschien naast Clyde een van de meest overactieve docenten op het eiland. Nou ja, als hij naar Jean keek die was ook aardig actief al lag dat misschien meer aan de wijn die ze stiekem samen met Jamie dronk. Ja, hij had hun wel door hoor. Al was het geen drama, vakantie voor iedereen aight. Maar aye back to bussiness. Freya was op het podium gestapt, geen idee wanneer maar even goed kreeg zij dus mooi de microfoon aangereikt door een van de dudes die naast het podium stond. Dus hij voelde zich ergens misschien nog wel een beetje geroepen om nog wat mensen on stage te roepen, iets wat niet in goede aarde viel. Damian’s mondhoeken trokken vrolijk omhoog toen ze even duidelijk maakte dat dat dus helemaal niet nodig was. Voor die elf seconden dat het geduurd had stond hij er letterlijk met open mond naar te staren. Jow, hoe kon dit hem even ontgaan zijn? Ruby moest hem echt beter in lichten tbh. Haar lach daaraantegen werkte wel aanstekelijk en natuurlijk deed hij met zijn blij bakkes vrolijk mee.

Zijn lachbui had nog enkele seconden aangehouden tot er woppa een wilde Raeen en Aislin op het podium verschenen. Aye, dit kon nog wel interessant worden. Damian deed een stapje naar achteren, want hey hij wist het dat het geweldig ging worden dus moest hij ze eventjes de ruimte geven. Genoeg ruimte hoor, Damian besloot dat hij zich eventjes gezellig achter de drums ging droppen. Misschien kon hij Freya nog wel wat bijstaan met die beat, yeah dat werkte vast wel en anders ging hij wel even gezellig Clyde op zoeken die waarschijnlijk een plonsbadje aan het nemen was of zo. ‘Jow Freya, volgende keer mention je even dat je kan beatboxen hoor.’ Had hij nog half lachend gesproken toen hij haar voorbij liep.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freya Rawlings
avatar
Class 2
Aantal berichten : 102

Character Profile
Alias: Pegasus
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The Original High |&Iedereen die wil   vr jul 17, 2015 2:59 am

Wat ze zojuist random had gedaan, naar het podium rennen en beatboxen, drong nu eigenlijk pas tot haar door en liet haar gniffelen met haar glimlach breed en haar tanden voorzichtig ontbloot. Ze haalde de microfoon bij haar mond vandaan en nam de pet van haar hoofd om een hand door haar haren te halen en vervolgens de pet er weer een beetje slordig terug op te zetten. Het mooie was dat ze altijd maar een pet kon pakken van Ruby, die er geen enkel probleem mee had. Zelfs die van Ruby die ze zelf op had. Al was ze wel altijd zo fatsoenlijk om die na een kort momentje weer terug te zetten want ze wist dat Ruby dan op die dag niet voor niets een pet op had. Om haar slechte haardag mee te bestrijden. Of hoe zij dat ook maar mocht noemen. Freya kon het geen reet schelen hoe haar haar zat tho, ze was geweldig.

Damian's lach werkte voor haar alleen maar aanstekelijker en ergens raakte ze er ook een beetje verlegen van, het feit dat ze op het podium stond voor best veel mensen, ook al was het enkel maar voor de fun. Twee meisjes met beide fucking gorgeous haar waren allebei op het podium gekomen en ze gaf hen beide een wenk begroeting en een grijns, die ze al gauw terugkreeg van het meisje met de killer eyeliner en outfit die ze aan had. Zij was maar lui geweest. Een rode bikini, kleine short, zonnebril, pet en hoppa het gebouw uitgerend nadat ze op de stofzuiger had gereden. Nouja gereden.. dat ook weer niet. Niet op die manier in ieder geval, dat deed ze wel op Ruby. Gheghe.

''Ja sorry, er is wel meer dat je niet van me weet hoor. Geef me zo'n teddybeer en ik vertel je alles.'' Grapte ze met een grinnik door de microfoon en liep daarna wat meer terug naar voren omdat ze wat afgedwaald was geraakt door de verlegenheid waar ze net even mee overspoeld was geraakt. Nu was ze echter weer oké en gaf ze Ruby een wenk met haar vingers in een soort van pistool houding waarbij ze met haar tong tegen haar gehemelte sloeg voordat ze zich op het signaal van de andere meid met de pet had gestort en ze de microfoon terug bij haar mond bracht om terug in haar eigen ritme te komen en los te gaan met beatboxen.
tagged Erybody notes wbw
coded by marv at atf, caution & shine

_________________

P E G A S U S

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raeen Wolfe
avatar
Class 2
Aantal berichten : 53
BerichtOnderwerp: Re: The Original High |&Iedereen die wil   vr jul 17, 2015 5:40 pm


Okaaay waar was ze nu weer mee bezig? Was ze nu for real het podium op gesprongen om even een microfoon aan te nemen en echt for real for real te rappen? Blijkbaar wel ja helemaal mooi goed gedaan. Gelukkig was Aislin ook mee op het podium geraakt. Niet dat ze echt een keuze had, maar dat waren even kleine details hoor. Momenteel had ze eigenlijk geen zenuwen, nah. Het was puur voor de lol. Dat zou wel veranderen als ze ineens Sean of Jayson ofzo in de crowd zou zien staan, want ja dat was heel anders dan. Nu gewoon focussen op de chicks op het podium in plaats van op de gezichten, die nogal verveeld naar boven keken op het podium. Tsk, ze zou eens wat sfeer gaan brengen.

Freya hielp al snel genoeg mee met haar plannetje, waarna haar roommate haar zoals beloofd joinde. Ze zette haar cap even met de klep naar achter, zoals de andere chick met haar rood geval had gedaan. Al snel raakte ze in het ritme en begon een cover van een redelijk bekend liedje, al gaf ze er natuurlijk haar eigen draai aan. "I’ve been drinking, I’ve been thinking", Begon ze zachtjes, waarna ze zich even focuste en de nieuwe tekst als vanzelf leek voort te komen uit haar hoofd. "Ya, if I opened my heart and made you a live potion of it's content would you drink it Or would you thank me?" Ging ze verder. Aislin en Freya deden goed hun best met hun beat, en ze hoorde Damian ineens joinen op de gitaar, waardoor ze zich even naar hem draaide om hem een grijns te geven. Toen de song gedaan was sloeg ze haar armen om de twee babes heen en hijgde nog even na. "Well that was fun", Lachte ze enthousiast. Yup, echt, moesten ze meer doen hoor.

- RAPGANG || SONG
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aislin O'Donaghue
avatar
Class 4
Aantal berichten : 187

Character Profile
Alias: Cinder
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The Original High |&Iedereen die wil   za jul 18, 2015 11:36 pmoutfit (zwarte top = bikinitop)

Het was niet Aislins eerste idee om de beach party meteen hatseflats met een miniconcert te beginnen, veel liever had ze eerst de vele kleurrijke cocktails op het strand uitgeprobeerd (die waarschijnlijk net zo heerlijk waren als ze eruitzagen), of gedanst op die crazy 'funky' loungemuziek op het strand met nul melodie waar je eigenlijk helemaal niet op kon dansen, maar ze liet het maar gebeuren. Veel keuze had ze niet echt nadat Raeen haar het podium op getrokken had - ze kon niet zomaar het podium af sneaken want dat zo ook zo stom zijn - en ze vertrouwde haar kamergenote immers dat ze een goede keuze had gemaakt om de avond mee te beginnen.
Oké, het leek er zeker op dat het nice ging worden. Damian stond sowieso dichtbij als ze er nog een back-up gitaar nodig was, dus het kwam sowieso goed. Aislin kreeg snel een microfoon aangereikt en wachtte tot het blonde meisje zou beginnen en Raeen begon met haar lied. Even wachtte ze op een geschikt moment om in te vallen, het moment dat Raeen zich heeel even focuste op de tekst, om daarna mee te gaan met de maat die het meisje aangaf. Met haar mond iets opengevallen en gelukkig zonder een maat te missen keek ze naar Raeen. Holy, dit liedje kende ze nog, en holy, Raeen /slayde/ het totaal. Het publiek, dat eerst nog wat stilletjes en sceptisch naar de vier op het podium keek, ging steeds meer los bij elke verse die Raeen zong en Aislin stond ook met een glimlach te kijken naar haar roommate die het podium in vuur en vlam zette. De brunette besefte pas dat het voorbij was toen ze Raeens arm om haar schouder voelde. 'Holy Raeen, ik wist niet dat je zo geweldig was - ik bedoel, ik wist wel dat je geweldig was maar niet dat je zo goed kon zingen en-' schreeuwde ze haar grijnzend toe. 'Oké, wie nu?' vroeg ze met een glimlach in de microfoon. Haar vraag was eigenlijk gericht aan haar drie podiumgenoten, maar Aislin draaide zich ook even naar het publiek toe voor het geval iemand spontaan het podium op wilde springen, zoals Raeen en zij gedaan hadden.   
©️ JASON PETER TODD aka bri

_________________

The fire's found a home in me.
➳:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
June Southers
avatar
Class 2
Aantal berichten : 30

Character Profile
Alias: Tears
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The Original High |&Iedereen die wil   zo jul 19, 2015 1:50 am

Tag: Podium mensjes <3
Nothing can stop us if we believe
Ze moest na het surfen wel eventjes bijkomen, want dat was nog niet zo makkelijk geweest en het had toch redelijk wat energie gekost, maar gelukkig bleef Lorise nog even bij haar en werd ze niet meteen weer alleen gelaten. Eerlijk gezegd wist ze even niet wat ze zonder haar moest doen, want zoveel vrienden had ze hier nog niet gemaakt en Lorise was wel de beste nicht die er bestond. Beter kon het eigenlijk niet want ze was zo ontzettend aardig, een beetje net zoals June alleen dan meer een stuiterballetje. Iets waar June soms best jaloers op kon zijn, want Lorise die maakte zo makkelijk contact met iedereen en ze wilde dat ze dat ook zo kon. Niet dat haar jaloezie tot iets slechts leidde, het was misschien ook niet eens echt jaloezie maar meer dat ze het gewoon heel erg bewonderde en wou dat ze een beetje zoals haar kon zijn. Heel even bleven ze in het zand zitten en vond June het eigenlijk wel prima zoals ze er nu bij zaten, normaal een beetje kletsen. Ze kon niet om meer vragen.

Wanneer Lorise ineens opkeek volgde ze haar blik naar de leraar die ook al had geholpen bij het surfen, en hij stond nu mensen bij elkaar te zamelen voor de muziek. Ze keken samen even naar het blonde meisje die even was gaan beatboxen en daarnaar in lachen uitbarstte. Hierna kwamen er nog twee meisjes op het podium en samen begonnen zij waarbij een van de meisjes echt heel goed begon te rappen. Zelf was dat niet echt het soort muziek wat zij luisterde maar dat kwam omdat ze met haar ouders er nooit mee was opgegroeid. Daarbij was June nooit naar feestjes geweest en was dit eigenlijk gewoon het eerste echte feest - verjaardagen niet meegeteld - waar ze ooit op was geweest. Wat dat betrof was haar leven maar een beetje saai geweest in het kleine dorpje in Maine bij de zee en de rotsen, maar ze was voor haar gevoel niets te kort gekomen. Ze was heel gelukkig geweest om daar te wonen met haar beste vriend, haar beste vriend die er nu dus niet meer was. Maar om eerlijk te zijn vond ze het echt heel erg knap en vond ze het ook super mooi wat deze meisjes deden, ze kon best wel genieten van de muziek en dit stemgeluid ondanks dat die van haar heel anders was.

Ineens stond Lorise op en pakte ze haar hand vast om haar vervolgens mee te sleuren richting het podium. Ohjee, nee ze ging toch niet? Ze probeerde nog tegen te stribbelen maar het meisje ging al te snel waardoor June moeilijk met haar gewicht er iets tegen kon doen. Ook herinnerde ze ineens dat het meisje haar wel eens had horen zingen, iets wat op het moment niet echt uit kwam. Nu werd ze namelijk richting het podium getrokken door haar nicht en kon ze er niets tegen doen. Bij het podium aangekomen trok Lorise - als een ware stuiterbal zoals ze was - haar er zo op, nog voor ze het door had eigenlijk. ”Zij kan ook zingen,” Zei ze eventjes tegen de meisjes en glimlachte nog even vrolijk naar June voordat ze weer het podium af kwam. Wauw oke, wat nu? Ze keek eventjes de meisjes wat verlegen aan en voelde zich zo klein vergeleken met hun gezien ze allemaal iets ouder waren, dit was namelijk informatie die June vrij snel kreeg via haar telepathie. Heel eventjes streek ze een lok haar achter haar oor en glimlachte ze uiterst vriendelijk, zoals ze eigenlijk altijd deed. Eerst moest ze maar eventjes tot rust komen want haar hart bonkte als een gek en zo kon ze ook niet voor al deze mensen gaan staan, al had ze hier gelukkig niet super lang voor nodig, want ze moest ook niet iedereen laten wachten, right? Nog even slikte ze en moest ze ook even snel gaan nadenken over wat ze zou gaan zingen, ze wist namelijk even niets. Ze liet nog even haar ogen over de mensen glijden en dammit, ze had geen idee of ze dit kon, maar het was raar genoeg de gedachte aan Sean die haar een superheld had genoemd die haar over deze angst geen zette. Samen met de stem van haar overleden oude vriend in haar hoofd die haar zachtjes moed toesprak. ”Oke? Willen jullie me dan wel een beetje helpen?” Vroeg ze nog wat bescheiden aan de drie meisjes omdat ze het niet echt alleen wilde doen waarna ze ook even de leerkracht aankeek die Damian heette. ”En hebben jullie misschien een keyboard of iets wat daarom lijkt, misschien?” Vroeg ze er nog zachtjes met lieve stem achteraan, waarna ze ineens tot het besef kwam dat ze twee keer het woord misschien gebruikte, whoeps, was ze zo zenuwachtig?

[godmod toestemming van nelleke]
robb stark

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Thanks V <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The Original High |&Iedereen die wil   zo jul 19, 2015 2:51 pm

tag: Open voor iedereen c:

Damian had nog lachend met zijn hoofd geschud. Crap, nu was zijn hele geheime fabriekje wel stiekem geuit aan heel het eiland. Dat zou echt niet goed zijn voor de zaken hoor, ze waren nu al onderbemand, misschien moest hij even meer kleine mensjes zoeken die hem dan maar gingen helpen met teddyberen maken of zo. ‘Volgens mij word Ruubz dan een beetje jaloers, dat is de enige reden dat je er nog geen hebt hoor.’ Grijnsde hij breed waarna hij zijn aandacht even richtte op de twee andere die op het podium gesprongen waren.

Het was Raeen die even de boel in handen nam en vrijwel meteen begeleid werd door Aislin en Freya. Met elke verse die ze eruit bracht alsof het de normaalste zaak was van de wereld werd het publiek net dat beetje wilder. En de dinegn die ze rapte, wel om eerlijk te zijn verbaasde het hem nog meer. Maar ze was goed tho, dat ging hij echt niet betwisten. Plus het publiek stond ook even letterlijk aan haar kant nu. True artist in the making aye. Zodra het refrein aan brak sprong hij in met een elektrische gitaar die standaard naast de drums had gestaan. Met een brede glimlach op zijn gezicht viel hij in op plekken waar het nodig was, maar for real tho als er iemand was die de show op dit moment stal was het Raeen en der crew. Tbh dit kwam even echt als een verassing als hij eerlijk moest zijn. Al ging hij niet klagen, dit was even exact zijn bedoeling geweest toen hij mensen naar het podium had geroepen.

Aislin’s woorden waren nog niet koud of er stond al weer een ander iemand op het podium. Nou, eigenlijk waren het er twee maar Lorise maakte zich al snel weer uit de voeten en liet daarbij June achter. Zij was er ook bij geweest tijdens het surfen. Damian schonk haar even kort een glimlach waarna hij opstond van de kruk waar hij nog steeds als een ware luilak op zat. Haar vraag deed hem kort opkijken en voor heel even verdween hij van het podium. Al kwam hij niet veel later ook weer terug met een keyboard dat hij voor haar neus even dropte. Voor heel even draaide hij zich naar het meisje toe, merkte dat ze echt wel nerveuzer was dan nodig. ‘Ik ben er zeker van dat je het goed gaat doen mate. Ze zijn niet zo judgemental als ze lijken.’ Sprak hij met een kleine grimas waarna hij weer even random zich verplaatste op het podium.


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Freya Rawlings
avatar
Class 2
Aantal berichten : 102

Character Profile
Alias: Pegasus
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The Original High |&Iedereen die wil   do aug 20, 2015 3:11 pm

Het beatboxen ging niet helemaal vlekkeloos, hell ze had niet eens echt op kunnen warmen want wat ze eerder had gedaan was gewoon voor de lol geweest, maar zodra de chick met de goddamn perfecte krullen joinde vergat ze haar twijfels en liet ze zich gaan waardoor ze het niet kon laten om oogcontact met beide meiden te zoeken en te grijnzen terwijl ze een beetje dol rondjumpte. De energie die ze kreeg van het publiek en de chicks op het podium was fantastisch. Niet om aandacht te eisen maar ze zat nu eenmaal vol met energie en met zo'n kick die ze kreeg hiervan moest ze het ergens aan kwijt kunnen. In dit geval was het hyperactief rondspringen op haar eigen stekje aan de rechterkant van het podium.
Shit, de chick met de cap had echte rap skills waar ze diep van genoot en zware respect voor had. Niet dat ze minder respect voor ieder ander had maar.. ja. Het was gewoon een gevoel dat ze op dit moment had. Een gitaar joinde en wanneer ze zich omdraaide had ze door dat Damian zich er niet buiten wou houden en op een elektrische gitaar gesprongen was. Niet letterlijk tho. Dat zou heel fout zijn en bovendien ook raar tegenover Clyde. Ze wees naar hem met overduidelijke blijheid waardoor ze voor heel even vergat wat ze aan het doen was maar door de beat van Aislin wist ze vrijwel meteen weer in te springen en was ze blij dat die twee chicks echt zwaar alles carryden. Ze waren duidelijk echt wel meer ervaren in dit en ze was blij dat ze hieraan mocht meedelen, al was zij tenslotte als eerste als een idioot het podium opgerend zonder clue dat Damian had gevraagd om performers.

Helaas kwam de performance tot een einde, al was ze er niet getreurd om want het had vrij veel energie gekost voor haar. Ze kon het niet helpen om te grijnzen als een idioot en te lachen wanneer ze in een omhelzing werd genomen door de rap chick. ''Hell yeah!'' Was haar reactie dan ook hard en ze worstelde haar linkerarm uit de omhelzing om die om hen beide heen te slaan. ''Freya. 'Kben Freya, just in case jullie me nog eens willen uitnodigen voor een rap party, dan stuiter ik jullie kant op!'' Zei ze met de microfoon in haar andere hand weg van haar mond en ze hen beide met een grijns een knik gaf. Zodra de chick met de krullen vroeg wie er nu wou richtte ze haar aandacht terug op het publiek zoals ze beiden deden en meteen kwam er al een meisje het trappetje op dat naar het podium leidde. Of eigenlijk werd ze gestuurd door een ander meisje die ze vaag herkende. Was zij niet van eh.. ehr.. het feest commissie? Dat kon best.

Niet dat ze het vervelend vond maar vanwege de zon die vol op hen scheen en de hoge temperatuur liet ze de twee chicks los en bewoog ze zich wat meer naar voren om het meisje te begroeten. ''Hee, 'kben Freya en sure, ik help maar al te graag. Wat kan ik voor je doen? 'Kben niet zo getalenteerd in zingen of iets zoals die twee chicks daar maar iets als de bongo's spelen of een triangel moet me nog wel lukken!'' Vertelde ze haar met een verwelkomende glimlach terwijl het keyboard werd geregeld door Damdam en hij haar vertelde dat het wel goed ging komen. ''Hij heeft gelijk, de zenuwen zullen verdwijnen, daar ben ik zeker van en als je fouten maakt, pfff, ik maakte net ook wel wat blunders en ik werd er wat onzeker over maar deze twee ongelofelijke chicks interesseerden het niet- ik bedoel, neem je tijd, we gaan nergens heen. Toch?'' Draaide ze zich om naar ze met een wenkbrauwwiebel.
tagged Erybody notes wbw
coded by marv at atf, caution & shine

_________________

P E G A S U S

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
June Southers
avatar
Class 2
Aantal berichten : 30

Character Profile
Alias: Tears
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: The Original High |&Iedereen die wil   wo sep 09, 2015 9:39 pm

Tag: Podium mensjes <3
Nothing can stop us if we believe
Het was wel echt een beetje onverwachts en ze wist ook niet of het haar zo wel zou lukken om te zingen straks, wat als ze bevroor, wat als haar stemgeluid net nu niet zo zuiver zou klinken. Had ze geen schorre keel? Nee, vast niet, als ze een schorre keel had had ze dat al wel gemerkt, right? Oh het waren zoveel vragen in haar hoofd en zoveel twijfels, wat als niemand het wat zou vinden? Haar stemgeluid eigenlijk toch niet zo bijzonder was, ze had tenslotte nog niet zoveel meningen gehad over haar zingen want ze had nog nooit op een podium gestaan en het waren alleen familieleden en haar beste vriend die haar ooit een keer iets hadden horen zingen. Wat als ze de druk niet aan zou kunnen, en ze daardoor heel vals begon te zingen? Er waren zoveel risico’s en ze probeerde er niet aan te denken maar ze bleven maar door haar gedachten zweven. Uiteindelijk waren er ook wel weer een paar dingen die haar moed toespraken, zoals haar oude overleden vriend maar ook Lorise die altijd zo enthousiast was en tenslotte dan ook dat Sean haar een soort superheld had genoemd. Niet dat ze zichzelf een superheld vond, maar het was toch wel lief.

''Hee, 'kben Freya en sure, ik help maar al te graag. Wat kan ik voor je doen? 'Kben niet zo getalenteerd in zingen of iets zoals die twee chicks daar maar iets als de bongo's spelen of een triangel moet me nog wel lukken!'' Zei een meisje meteen die naar haar toegelopen kwam en haar een verwelkomende glimlach liet zien, waar June met een glimlach op terug reageerde. ”June,” Zei ze vriendelijk terug terwijl ze beleefd haar hand eventjes uitstak met een wat verlegen glimlach. ”Ik weet niet precies wat je zou kunnen doen, maar als je gewoon iets pakt en probeert mee te doen dan zal het vast wel goed komen?” Zei ze wat vrolijk en vooral ook erg dankbaar. ”Dank je dat je wel wilt helpen,” Vervolgde ze met een gemeende glimlach. Het was alleen nog wel duidelijk te zien dat ze zenuwachtig was, ondanks dat ze wel een beetje back-up kreeg van dit meisje, ze had nou eenmaal nog nooit op een podium gestaan. Al snel kwam ook de leerkracht weer het podium op met een keyboard. Hij zette deze voor haar neus neer en keek haar nog eventjes aan, waardoor ze hem automatisch met een dankbare glimlach aankeek. ‘Ik ben er zeker van dat je het goed gaat doen mate. Ze zijn niet zo judgemental als ze lijken.’ Zei hij nog even een klein grijnsje waarop ze even weer even dankbaar knikte. ”Dankje,” Zei ze snel voordat hij weer ergens anders op het podium plaats nam. ''Hij heeft gelijk, de zenuwen zullen verdwijnen, daar ben ik zeker van en als je fouten maakt, pfff, ik maakte net ook wel wat blunders en ik werd er wat onzeker over maar deze twee ongelofelijke chicks interesseerden het niet- ik bedoel, neem je tijd, we gaan nergens heen. Toch?'' Zei het meisje ook nog waardoor ze ook nog even moest lachen, maar ze merkte de zenuwen ook nog wel een beetje. Hopelijk had ze gelijk en gingen ze wel weer weg. ”Dankjewel,” Bedankte ze haar ook nog een keer met een lieve glimlach.

Ze nam eventjes diep adem en sloot voor even kort haar ogen om vervolgens haar adem weer uit te blazen. Met haar hand pakte ze de microfoon vast en bracht ze die iets dichter naar haar lippen toe. Heel eventjes keek ze door het publiek heen dat stond te wachten, en de wilde hun eigenlijk niet te lang laten wachten, maar wilde nog wel eventjes een klein dingetjes kwijt over het liedje dat ze ging zingen. ”Hi,” Zei ze zachtjes, maar door de microfoon was het toch redelijk goed verstaanbaar en eventjes keek ze naar beneden naar het keyboard. ”Dit liedje was ooit bedoeld voor een oude vriend.. Hij overleed in een auto ongeluk..” Zei ze wat zachtjes in de microfoon waarna ze niet kort daarna een kleine druk op haar schouder voelde van die oude vriend. Ze slikte eventjes waarna ze nog een keer diep adem hield en begon niet veel later met het zachtjes indrukken van wat toetsen op het keyboard. ”I'm finding my heart using my hands. You're my feet on the ground. My footprints.” Begon ze rustig te zingen terwijl ze het grootste gedeelte nog haar ogen dicht hield. Af en toe keek ze wel over het publiek heen, maar ze werd daar alleen maar zenuwachtiger van. Door de aanwezigheid van haar oude beste vriend werd ze ook een beetje emotioneel, hij had dit liedje nooit gehoord, maar het feit dat er zoveel emoties ook in lagen maakte ook dat ze mooier en zuiverder zong, met meer emoties.

Langzaam begon ze de muziek op te bouwen richting de pre-chorus en de chorus, in de hoop dat al snel de rest van de muziek haar kon volgen, want heel veel deed ze niet met het keyboard, het waren nog elke wat kleine deuntjes om het liedje te ondersteunen, niet veel meer. ”We start running, running to escape this town. We don't know where we're going 'til we turn 'round. And I keep on running, running, I can't slow down. And if I'm lost where shadows fall.” Zong ze verder maar nu met veel meer kracht en veel luider, iets wat je waarschijnlijk niet zou verwachten van zo’n klein meisje, want ze was zeker zo groot niet maar toch kwam er een behoorlijk stemgeluid uit wanneer ze zong. Anders niet tho, normaal praatte ze altijd best wel zachtjes en was ze wat stil. Daarom kon het ook behoorlijk als een verrassing aankomen voor de meeste. De muziek werd ook heel goed opgevangen waardoor ze niet zoveel rekening meer hoefde te houden met het keyboard, maar zich juist kon focussen op de hoge tonen. ”You light me up, when all I see is darkness. You light me up, when I'm down. And if I fall apart, you know where to find my pieces, when they can't be found.” Begon ze heel weer heel krachtig wanneer ze het weer begon af te bouwen naar het rustigere stukje. Haar stem was luid en duidelijk overal te horen en het was eigenlijk best wel vreemd voor haar om zichzelf zo te horen, puur ook omdat ze nog nooit in een microfoon had gezongen. Het viel overigens ook nog wel mee met de zenuwen, de mensen achter haar op het podium waren allemaal heel aardig en ze had ook nog eens iemand achter haar staan, iemand die de rest dan wel niet kon zien, maar zij wist wel dat hij er was en kon hem ook zien als ze zich zou omdraaien. De rest van het liedje zong ze ook heel zuiver en misschien zat er hier en daar wel een foutje, het lukte haar gelukkig niet vals te worden en het was best wel mooi, vond ze zelf. Ze had alleen geen idee of anderen dat ook zou vinden, maar daar zou je vast wel achter komen..

PERFORMANCE (KLIK)
robb stark

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Thanks V <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: The Original High |&Iedereen die wil   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
The Original High |&Iedereen die wil
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: