INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Claire C. Danes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Claire C. Danes
avatar
Class 3
Aantal berichten : 40

Character Profile
Alias: Flame
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Claire C. Danes   za sep 14, 2013 11:36 pm

• Naam Claire Catherine Danes

• Bijnaam CC of Cath

• Leeftijd 18

• Geboorteplaats New York City

• Karakter Claire is een erg terug getrokken meisje. Ze is het liefst alleen of met 1 of 2 mensen, maar ze haat grote groepen. Tenzij ze niet anders kan, bijv. tijdens de lessen. Je zult haar dan ook vaak op haar kamer of in de Library vinden, waar ze leest, muziek luistert of tekent. Ze is dol op de natuur en maakt graag lange wandelingen in het bos of langs het strand, het liefst in de regen of de sneeuw. De winter en herfst zijn ook haar lievelings seizoenen. Door haar terug getrokkenheid, heeft ze nooit veel vrienden gehad, maar in feite is het een heel lief en warm meisje. Ze is verschrikkelijk leergierig en echt een stuudje als het om leren gaat. Ze weet wat ze kan en is heel zelf verzekerd, wat je juist niet zou verwachten. Het enige waar ze onzeker over is, is haar mutatie. Een minpuntje is dat ze erg rommelig kan zijn, en heel verlegen is. Ze wordt snel rood, vooral als iedereen naar haar kijkt.          

• Uiterlijk Claire is vrij lang en slank en heeft kort blond haar. Ze heeft groene ogen die altijd intens en nieuwsgierig toe kijken. Ze draagt veel zwart en wit, heel soms een lichtere kleur zoals zacht roze of pastel blauw. Het liefst heeft ze de hele dag een capuchon op maar dat mag natuurlijk niet altijd. Ze draagt altijd een versleten legergroene schoudertas bij zich waar ze haar leesboeken, muziek en tekenspullen in mee draagt. Dan heeft ze altijd wat te doen.  

• Mutatie Claire kan warmte hitte en vuur besturen. De warmte en hitte komt van binnen uit via haar handen, ogen of haar voeten. Het stroomt als het ware door haar hele lichaam. Als ze iets aanraakt of er naar kijkt wordt het warmer. De graden wordt gecontroleerd door haar gevoelens. Ze is zelf ook altijd warm, daarom houd ze van de koudere seizoenen. Het vuur komt alleen uit haar handen. Ze kan vuurballen maken en vlammetjes op haar handen laten dansen. Meer heeft ze nog niet geleerd.    

• Mutatie voordelen Omdat het vuur uit haarzelf komt kan ze het helemaal beheersen. Ze heeft het nooit koud en kan mensen, dieren en verschillende dingen opwarmen. Een groot voordeel is dat ze op een afstand kan vechten. Van haar eigen vuur en warmte raakt ze niet gewond, van ander of “vreemd” vuur krijgt ze ook gewoon brandwonden.  

• Mutatie nadelen De graden van de hitte en warmte die ze met haar ogen uitstraalt worden door haar emoties gestuurd, dus als ze furieus is en ze kijkt je aan heb je grote kans dat je wat brandwonden oploopt of zelfs gevaarlijk dicht bij een dodelijke koorts kan komen. Het komt zelden voor dat ze echt heel boos is, maar als ze boos is, is ze ook echt heel kwaad. Een ander nadeel is dat ze niet weet hoe krachtig haar mutatie is. Daarom is ze er heel onzeker over. Door haar hogere lichaamstemperatuur verbrand ze heel veel energie, waardoor ze altijd veel moet eten, waar ze dus echt helemaal niet van houd. Als ze teveel kleding draagt kan ze te warm worden en haar kleding verbranden. Als ze te warm wordt kan ze het bewustzijn verliezen door het vele energie gebruik.

• Mutatie grenzen Als Claire te weinig heeft gegeten, met andere woorden te weinig energie heeft, kan ze bijna niets tot geen vuur maken. Dat kan heel gevaarlijk voor haar zijn omdat ze er zelf ook enorm zwak van wordt. Als ze te lang en te veel grote hoeveel heden van haar vuur gebruikt kan ze uit het niets haar bewustzijn verliezen, wat ze nooit ziet aankomen. Dit kan ze wel trainen, door haar uithoudingsvermogen te verbeteren.

• Geschiedenis Claire was enigst kind en groeide, haar eerste jaren, op in een kleine flat met haar ouders, William en Emma Danes. Als baby was ze altijd erg warm. Zeker als ze moest huilen of driftig was, waardoor haar ouders dachten dat ze altijd koorts had. Dan pakte ze haar altijd dik in wat juist averechts werkte. De doktoren snapte maar niet wat ze had. Ze was helemaal gezond, en toch had ze altijd die hoge koorts. Ze werden telkens doorgestuurd naar een andere dokter, wat haar ouders radeloos maakte. Ze werden er zo radeloos van dat ze het maar lieten hoe het was. Ze at altijd heel goed en was heel gezond, dus maakte ze zich uiteindelijk geen zorgen meer.

Als kleuter stichtte ze haar eerste brand. Een brand die fataal was. Haar ouders kwamen om in de brandende flat. Omdat het haar eigen vuur was, werd ze er niet door aangetast. De brandweer vond het dan ook een wonder toen ze haar ongedeerd, onder het roet, in haar zwartgeblakerde slaapkamertje vonden.

Zins die dag werd ze door haar grootmoeder, Granny Sophia, opgevoed. Ze wist al vroeg van haar Mutatie. Granny kwam er ook achter, en uit angst dat Claire weg gehaald zou worden, door een of andere instantie, liet ze haar beloven dat ze het aan niemand zou laten zien. Ze had dus een vrij gewone jeugd.(Afgezien van het feit dat er in elke kamer een brandblusser stond) Haar krachten werden sterker naarmate ze ouder werd. Ze kon het steeds slechter verbergen. Ze kreeg ongelukken, vooral als ze kwaad was om iets. Ze had een paar keer in een driftbui iets in brand gestoken. Vervelende etters op school gingen soms naar huis met een gemene brandwond en ze heeft zelfs, tot haar grote schrik, haar Granny een keer verbrand. Ze wist van de brand, waarin haar ouders waren omgekomen, en werd bang voor haar eigen krachten. Ze leken steeds sterker te worden. Als ze als kleuter al een hele flat af kon branden wat voor schade kon ze dan wel niet aanrichten nu ze ouder was?

Op een avond ging het bijna weer mis. Ze had een akkevietje met Granny wat uitliep tot een knallende ruzie. Ze werd zo kwaad, dat ze perongeluk een gigantische vuurbal wegschoot. Ze schrok verschrikkelijk van zichzelf. Ze had bijna Granny weer verbrand en het huis af laten branden. Dat was de druppel. Ze moest weg, maar hoe en waarheen wist ze niet. Ze had geluk. Die avond nog, kwamen twee vrouwen aan de deur. Ze vroegen naar Claire C. Danes en vertelde haar over een eiland. Een eiland met een bijzondere school…

_________________

[Voice][Song][Character]


Laatst aangepast door Claire C. Danes op zo sep 15, 2013 3:09 pm; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Claire C. Danes   vr jul 17, 2015 10:09 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Claire C. Danes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Archive-
Ga naar: