INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Alexis Daddario

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alexis Daddario
avatar
Class 2
Aantal berichten : 1

Character Profile
Alias: Alexis
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Alexis Daddario   wo jul 08, 2015 4:07 pm

❝ i got a bad boy i must admit it. you got my heart don't know how you did it and i love the way i love you  ❞

- G E N E R A L
Name Alexis Daddario
Nicknames/alias
Age 20 jaar
Gender Vrouwelijk
Date of birth 1 januari
Birthplace Unknown
Haircolor Brown
Eye color Ice blue


facts
• lexi kan niet zo goed tegen fel licht. Daarom draagt ze speciale lenzen dat speciaal voor haar gemaakt zijn om haar kijkzicht donkerder te maken
• Ze heeft een tattoo op haar rechter schouderblad. De tattoo was het brandmerk van het laboratorium waar ze in zat
•lexi heeft kickbox gedaan en kan uitstekend vechten met duoswords

- M U T A T I O N

name mutationAdvanced black arts
infoBlack Magic: is een zwarte kunst dat alexis toelaat om eender welke levend wezin te doden. Dit soort magie lijkt soms zeer oncontroleerbaar. En kan soms onverwacht uitbarsten en alles doden dat in de 4 meter van Lexi is. wanneer Lexi geen waarde in iemand of iets ziet, heeft ze volledige controle over haar magie en gaat ze die ook meteen gebruiken om anderen en haarzelf te beschermen. Tijdens het gevecht lijkt ze veel energie en uithoudingsvermogen te hebben maar achteraf voelt ze zich wel vermoeid. Hoe sterker ze haar magie gebruikt hoe zwaarder de na-effecten zijn
De duisternis dat ze gebruikt gaat via de mond of neus van de tegenspeler richting de longen en tast die aan waardoor ze moeilijker kunnen ademen of gewoon de energie van de tegenspeler aftappen waardoor ze niet veel fit meer hebben.+ Het zijn van eerste keer altijd krachtige aanvallen
+ Ze heeft niets nodig om die te kunnen opwekken
+ Ze kent verschillende soorten aanvallen
- Soms is haar kracht niet onder controle te houden
- Ze is zwakker tegenover mutatie van licht en lichtjes van electriciteit
- Ze mag niet te lang gebruiken want er zijn na effecten- I N S I D E
Lexi is op zich een zeer sociaal persoon. Ze is veel liever onder de mensen dan alleen. Ze gaat dan ook sneller op iemand afstappen en een gesprek aangaan. Ze kan met alle soorten type mensen omgaan. Dat wilt niet zeggen dat ze een heleboel vrienden heeft. Juist niet. Lexi houd maar een handje groep vinden. Vooral omdat ze bang is dat haar vrienden gewond zouden geraken wanneer ze weer controle verliest over haar krachten. Dat is al vaak genoeg gebeurd. Daarnaast vertrouwt ze ook niemand. Lexi gaat zich niet snel openstellen voor anderen. En gaat dan al zeker geen geheimen over haar zelf doorvertellen aan vrienden. Het kost namelijk soms maanden en wel eens een jaar om al een beetje van haar vertrouwen te krijgen. Daardoor heeft alexis ook een bitchy gedrag op bepaalde momenten. Meestal geeft ze dat sarcastische of droge opmerkingen en gaat snel een grote mond opentrekken.

- H I S T O R Y
50 jaar geleden hadden wetenschappers besloten om op een klein eiland hun laboratorium te maken. Zo zouden hun testpersonen vrij rond kunnen lopen maar toch niet kunnen ontsnappen als er iets zou gebeuren. En er kunnen ook geen onverwachte bezoeken komen zonder dat de wachters hun zagen. Daar werden mutanten van verschillende leeftijden naar toe gebracht en bestudeerd om hen dan verder te helpen met evolueren. Soms waren de manier ze hun hielpen niet zonder pijn. Een paar van die wetenschappers waren geobsedeerd door mutanten met duistere krachten. Dus gingen ze op zoek naar een jonge man en vrouw met krachten dat in verband kon worden gebracht van duisternis. In het begin deden ze alleen maar experimenten op de twee jonge mensen. Alleen kregen ze niet de uitslagen die ze wouden krijgen. Hierbij besloten ze te veranderen van tactiek en bedachten dus om de jonge vrouw zwanger te laten worden van de jonge man en gebruikte hun materiaal dat ze in het lab hadden.
Vanaf dat er gezien werd dat er een baby zou groeien in de buik van de vrouw begonnen ze op haar te experimenteren met hoop dat het effect zou hebben op de baby dat nog in haar groeide. De wetenschappers gingen pas weten of het wel degelijk effect heeft gehad op de baby vanaf dat het geboren was. 9 maanden lang werd de vrouw een levend experiment.
En dan was ze eindelijk geboren: Alexis.
De jonge vrouw had meteen spijt dat ze het kind zou afgeven vanaf ze Lexi op aarde had gezet. Hierna werd Alexis apart gehouden. Tot haar 12de leek het alsof ze geen krachten had. Tot op een dag ze uit frustratie haar woede losliet. De wetenschapper die haar kwaad had gemaakt stierf ter plekke. Vanaf dat moment begonnen ze haar te helpen met het beheersen met haar kracht. Deze taak leek alleen maar onmogelijk te zijn. Door de vele experimenten dat op haar hadden gedaan wanneer ze nog ongeboren was. Heeft ervoor gezorgd dat de kracht oncontroleerbaar was en op sommige momenten de zwaar voor haar lichaam om al die kracht aan te kunnen. De wetenschappers besloten om haar opgesloten te houden, en dat ze alleen maar buiten mag voor de vechtsporten die ze moest ondergaan van hun. Op haar 16de kreeg ze een brief van haar echte moeder. Daar stond een hele uitleg op dat ze dit niet voor Lexi gewild had en hoopte dat ze het kon goedmaken. Als bijlage van de brief vond ze info over haar spaarrekening. Het bedrag gaf Lexi zelf bijna een hartaanval. Op dat moment besloot Alexis meteen om van dit eiland af te sluipen. Wanneer iedereen sliep stapte ze op een van de speedboten achter de wachters ko te hebben geslagen en ging er vandoor.
Haar moeder had in de brief uitgelegd dat er een school op een onbewoond eiland was speciaal voor mutanten en ze Alexis had ingeschreven. Lexi die graag eens andere mensen wou kennen dan de experimenten en wetenschappers in het lab besloot haar moeders raad op te volgen en ging naar die mutantenschool, op hoop dat die leerkrachten haar krachten onder controle zouden kunnen krijgen.

OOC a line or two of notes or whatever you need here
TEMPLATE BY MINNIE DARLING OF SHINE
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Alexis Daddario   wo jul 08, 2015 7:00 pm


Hierbij ben je Class 2.

_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
 
Alexis Daddario
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: