INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Syler Rhodes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Syler Rhodes
avatar
Class 3
Aantal berichten : 74

Character Profile
Alias: Silvertongue
Age: 20 Years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Syler Rhodes   wo jul 08, 2015 3:16 pm

How am I supposed to know?
I never know if someone is doing what they want or what I tell them to


[ Name ]
[ Nickname ]
[ Age ]
[ Gender ]
[ Mutation ]
[ Home ]

[ Eye color ]
[ Hair color ]
[ Hair Lenght ]
[ Skin ]

Syler Rhodes
Silvertongue
20
Man
Power of Persuasion & Psychokinesis
England

Grijs
Zwart
Kort
Blank

Karakter
-  Syler is een persoon die zijn angst en pijn probeert te camoufleren met grappen en een glimlach. Hij haat het om zich zwak op te stellen of zo over te komen.
- Wanneer dat hij zich aan iemand irriteert heeft hij de slechte gewoonten om zijn mutatie op die persoon toe te passen.
- Hij is het gewoon dat mensen doen wat hij wilt en automatisch zal hij daarvoor zijn mutatie gebruiken. Het maakt hem echter ook wel onzeker omdat hij niet meer weet of mensen nu iets doen uit vrije wil of omdat hij wilt dat ze het doen.
- Zijn onzekerheid kan er zelfs voor zorgen dat hij zijn mutatie gebruikt om vrienden te maken.
- Hij weet zijn onzekerheid goed te camoufleren.
- Syler ziet eruit als een vrolijk persoon en sociaal.
- Soms heeft hij trekjes van een paradox.
- Syler wilt vrienden, maar ook weer niet omdat hij niet weet of het echt zijn vrienden zijn, of omdat ze zijn vrienden zijn omdat hij dat wilt.

Power of Persuasion
Door het gebruik van woorden heeft Syler eigenlijk de mogelijkheid om de gedachten en zo de handelingen van iemand te besturen. Hij kan iedereen alles laten doen wat hij wilt, zonder dat die mensen er vat op hebben of het ook maar door hebben. Eenmaal de 'mind control' bezig is merkt het slachtoffer er niets meer van en doet die braaf wat hem verteld word zonder erover na te denken.
Als Syler wilt dat de mind control een redelijk lange tijd duurt, moet hij in de buurt zijn wanneer hij een commando geeft. Wanneer dat het geval is zal een persoon maximum 24u onder zijn controle zijn. Als Syler in de buurt blijft kan dat uitgerekt worden omdat hij dan steeds nieuwe commando's kan geven.
Syler zou mensen ook over de telefoon kunnen besturen, maar dan blijft de persoon minder lang in zijn macht. Het duurt dan maar 12u voordat zijn mind control weer op houd en de persoon stopt met wat hem of haar is opgedragen.

Psychokinesis
Syler kan voorwerpen manipuleren en bewegen vanop afstand gewoon door het gebruik van zijn gedachten. Dit is echter maar de basis en met de nodige training en ervaring zal hij in staat zijn om veel meer te doen. Voor het moment heeft hij zeker nog niet zijn limiet bereikt, maar hieronder kan je al vinden wat hij voor het moment al kan. Als hij het ooit voor elkaar zou kunnen krijgen om echt materie op zichzelf te besturen kan hij tot veel instaat zijn.
Wanneer dat Syler deze mutatie gebruikt zullen zijn ogen een witte waas krijgen.

Basic level:
 

Advanced level:
 

Geschiedenis
Op vroege leeftijd kon hij zijn mutatie waarmee hij mensen kon laten doen wat hij wilde al gebruiken. Dit ging heel vaak onbewust, zeker in de eerste stadia's, maar na een tijd wist hij dat er iets was. Hij kreeg altijd wat hij wilde en iemand deed precies wat hij wilde als hij dat zei. Na een tijd begon hij het te misbruiken, zeker wanneer hij eenmaal in zijn puberteit zat en het begon te gebruiken voor de verkeerde zaken. Nooit moest hij iets betalen of iets doen. Syler kreeg werkelijk alles gedaan en dat ging niet onopgemerkt voorbij. Mensen die hij niet achter zich wilde hebben, kwamen toch achter hem. Ze wisten precies wat hij kon, zelfs dat hij in staat was om Psychokinesis te gebruiken en overal waren ze op voorbereid. Zo wisten ze hem uiteindelijk gevangen te nemen.

Hij werd gebracht naar één over andere gevangenis en kon niets doen. Zijn handen werden vast gebonden met boeien die zijn Psychokinesis verzwakte en ook op zijn mind control vonden ze iets. Tranen vulde de jongeman zijn ogen eenmaal de eerste naald door zijn onderlip werd gestoken. Hij wilde het uit schreeuwen, maar een hand onder zijn kin hield zijn tanden op elkaar gedrukt. Iedere keer dat de naald door zijn lippen werd gestoken deed het steeds meer zeer. Het bloed afkomstig uit de kleine wondjes kon hij over zijn gezicht voelen lopen. Pas wanneer dat het volledig klaar was werd hij verdoofd zodat hij in een diepe slaap viel. Nadien werden er vooral verschillende experimenten uitgevoerd, maar gelukkig niets schadelijk. Het was vooral zijn bloed dat steeds werd getest op vanalles.
Zo'n vijf maanden bracht hij door in de gevangenis, want anders kon je het niet noemen. Om de zoveel tijd verwijderde ze de draden, enkel om er weer nieuwe door te steken. In die maanden had hij echt zonlicht niet meer gezien en contact met anderen was er bijna niet. Hij zag zo nu en dan wel iemand voorbij wandelen, maar daar hield het bij op. Met niemand kon hij spreken, want anders was het makkelijk. Dan was hij er meteen uit, zonder moeite.

Het was uiteindelijk een nieuweling die zijn sleutel tot vrijheid was. Hij moest de draden in Syler zijn lippen vervangen, maar dat zonder bijstand. Dat die nieuweling geen ervaring had met zo'n zaken was te merken. De draadjes eruit halen was al heel wat, maar ze er terug in krijgen ging niet. Op een bepaald moment gaf hij Syler teveel vrijheid. Hij had juist genoeg tijd om één woord uit te spreken, maar dat was genoeg. Meer dan stop was niet nodig. De nieuweling stopte meteen met alles wat hij aan het doen was en Syler kon rustig doen wat hij wou. Eerst liet hij de persoon hem los maken zodat de handboeien die zijn Psychokinesis krachten onderdrukten ook weg waren. Nu was hij weer helemaal in controle en kon de ontsnapping beginnen.
De nieuweling moest hem eerst naar buiten lijden en iedereen die ze tegen kwamen liet Syler sterven of liet hem ook iets specifiek doen. Zo wist hij iedereen in de gevangenis te bevrijden en was hij zelf ook weer vrij. Hij werd nog terug naar Londen gebracht waar hij enige tijd doorbracht in een hotelkamer tot er ineens iemand voor zijn deur stond. Een vrouw met rode haren. Niemand wist waar hij was, dus eerst was hij vrij sceptisch over alles, maar achteraf was het niets. De vrouw wou hem helpen op een school voor mutanten. Geen gevangenis, maar een plek waar er werd geleerd om te gaan met je mutatie. Een plek waar je werd geaccepteerd voor wie je was en niet vuil werd bekeken voor wat je kon. Syler was benieuwd en besloot mee te gaan.

Varia
| Als je goed kijkt zal je zien zal je rond zijn lippen nog steeds de kleine littekens zien van toen zijn mond was dicht genaaid.
| Hij is een grote fan van Doctor Who.
| Is allergisch voor bijna alle dieren, als het maar een vacht heeft.
♥ &hearts

_________________

A man chooses,
A slave obeys

Ⓒ LisaLaatst aangepast door Syler Rhodes op ma jan 23, 2017 5:10 pm; in totaal 34 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Syler Rhodes   di dec 29, 2015 4:46 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Syler Rhodes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: