INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   vr jul 03, 2015 11:37 pm

TAG: OPEN NOTES: STUFFEen beach party daar had James heel wat van opgepikt. Zowat alle mutanten zouden daar zijn. Nou ja, bijna alle dan. Sommige vonden het stom om een zwemkleding uit te zoeken en om te feesten, maar James had van die mensen ook wel opgepikt dat die ze er toch wel zouden zijn. En dat was juist iets om naar uit te kijken. James was ook één van die mensen die eerst niet heen wilde, maar toch ook wel. Gewoon om allemaal mooie meiden in een bikini zien rond te lopen. Dat vond hij echt helemaal super aan de zomer. Maar ja, dan zou hij daar rondlopen met geen sixpack. Zijn sixpack kon je wel zien als hij zich zelf inspande met sporten of zo, maar daar was het voor de zomer gewoon veel te warm voor. En wie was hij om onzeker over zich zelf te voelen? Hij was juist graag zichzelf en mocht dan ook niet klagen over zijn lichaam.

Met een van zijn vele relaxte loopjes liep hij richting het strand. Dankzij zijn mutatie wist hij dat er al redelijk veel mensen waren, en er zelfs een surfles werd gegeven voor de leerlingen die interesse hadden. Hij wilde wel mee doen, maar hij had nu niet bepaald zin om mee te gaan surfen. Met zijn slippers aan en zijn witte t-shirt in zijn handen liep hij over het zachte zand. Hij had zijn shirt tijdens het lopen maar uit gedaan, omdat hij het echt veel te warm had. Hij zag veel mensen. Veel meer dan zijn mutatie had waar genomen. De muziek stond lekker hard, zodat iedereen het kon horen hoe ver je ook van de spiekers af stond. Natuurlijk kon James het over het hele eiland horen, maar daar wilde hij nu niet te veel over opscheppen. Hij bekeek een paar meiden die heel verleidelijk in een bikini voor bij hem liepen. Hij kon het niet laten om ze na te kijken tot een paar volgende meiden zijn aandacht weer opnieuw trokken.

Op een gegeven moment werd zijn aandacht getrokken tot Aly en haar vriend, nou ja dat dacht hij tenminste. Aly had hij leren kennen in het zwembad en was haar tegen gekomen in de gymles een paar weken geleden. Aly stond niet echt op zijn vriendenlijst, eerder op zijn pay back lijst. Zij had haar mutatie op hem gebruikt terwijl ze zelf een vriend had, en waarbij een andere meid (Auri) bijstond. Auri en Aly waren niet zulke goeie vriendinnen van elkaar. Hoe hij dat wist, was vooral doordat hij dat Auri Aly een sloerie had genoemd. Hij wist niet zeker of dat haar volledige naam was; maar dat maakte niet zoveel uit.
James stopte met lopen en keek met zijn armen gekruist voor zijn borst naar Aly en haar vriend. Hij wilde nu zo graag naar haar toe lopen om een pay back te krijgen. En Aly flink voor schut te gaan zetten bij haar vriend. James zuchtte even en liep er vervolgens op af. “Heey Aly, is this your boyfriend? You didn't tell me,” zei hij alsof Aly en hij hele goeie vrienden waren, maar dit geheim ontbrak. Vervolgens keek hij naar de jongen en groette hem ook met een “hello”. Zijn uitspraak was typisch Brits, maar mensen die James al eerder hadden gezien wisten dat dan ook. “Have you seen Auri yet? She looks hot,” zei hij overdreven om Aly jaloers te maken dat zij niet de knapste was op dit eiland.

Outfit << dit ook ff gelijk de fc van Alec xD
Btw slechtste openings post ever tho

Be the voice not an echo


_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   za jul 04, 2015 2:39 am

Now we got problems
And I don't think we can solve them


Helemaal vrolijk liep Aly bijna door de kamer heen te stuiteren, nja niet echt stuiteren dan maar ze kon in ieder geval niet met haar achterwerk stil blijven zitten en was druk in de weer met van alles en nog wat, al vanaf het nieuwtje bekend was geworden dat er een strandfeest werd gehouden. Ze was meteen druk bezig geweest met het klaarmaken om naar het strand te gaan, al hoefde ze deze ochtend maar vrij weinig aan haar uiterlijk te doen want om eerlijk te zijn zag ze er al helemaal perfect uit. Haar haren zaten eigenlijk al goed en veel make-up had ze niet nodig, wat overigens niet betekende dat ze er niet een klein beetje aandacht aan had gegeven. Het enige wat ze nog moest doen was een bikini uitzoeken, wat nog best moeilijk was met zoveel keuze gezien ze echt veel te veel mee had genomen uit Italië. Ze besloot er alleen niet al te veel tijd in de besteden en pakte er dan maar gewoon een van haar favoriete bikini’s waarvan ze zeker wist dat die haar goed stond. Voor de spiegel begon ze zich uiteindelijk om te kleden en zoals je het van haar kon verwachten maakte ze hier ook weer een spelletje van door Adrian vanuit haar ooghoeken teasend aan te kijken en het lekker rustig aan te doen. Want echt serieus, woorden konden niet beschrijven hoe blij ze was met hem op een kamer te slapen. Ze bracht zo meer tijd met hem door en zag hem sowieso elke dag, viel elke nacht naast hem in slaap en werd dan ook weer naast hem wakker, beter kon het eigenlijk niet. Niemand kwam ook echt meer tussen hun in, het zou niet meer gebeuren en ze zou voortaan ook een stuk kalmer reageren op iedereen die dacht stom te doen.

Uiteindelijk wanneer ze helemaal klaar waren om te gaan moesten ze dan ook echt maar gaan, voordat ze zich ineens zou bedenken omdat Adrian er eigenlijk wel echt veel te knap uit zag. Andere meisjes moesten het ook maar eens wagen bij hem in de buurt te komen, al ze hun al maar de kans gaf om dichtbij te komen dan. Ghehe nee, Adrian was van haar en ze ging niet delen. Een klein beetje te laat kwamen ze beneden aan en was de muziek al over het hele strand te horen. Geweldig! Hier hield Aly echt zoveel van! Als er iets was wat ze wel gemist had waren het wel strand, feesten, dansen en muziek. Ze had meteen een grote glimlach op haar gezicht en daarmee keek ze Adrian aan terwijl ze zelf al automatisch met het ritme van de muziek mee ging. In het zand nam ze uiteindelijk weer wat meer afstand van hem en begon ze een beetje weg te dansen op de muziek, maar bleef ze hem wel aankijken. Ze had ook alleen maar oog voor hem en wilde even niet te maken hebben met de rest van de mensen hier. Straks zouden ze vast ook wel even hun eigen pad gaan volgen want ze hoefden niet continu bij elkaar te blijven, maar het liefst bleef ze het grootste gedeelte wel gewoon bij hem. Zo goed lag ze niet meer bij een groot deel van de school, daar had Aurélia wel voor gezorgd, dus Adrian was dan toch wel het leukste gezelschap hier en het veiligst. Subtiel probeerde ze Adrian met haar mee te laten dansen tot ineens iemand dit even kwam verstoren. “Heey Aly, is this your boyfriend? You didn't tell me,” Sprak ineens een jongen die bij hun kwam staan waardoor ze meteen stopte met dansen. Great, ze had nog wel zoveel zin gehad in vandaag en meteen, boem. Haar gezicht zei eigenlijk wel genoeg want ze keek de jongen meteen giftig aan, heel even omdat ze er niets aan kon doen liep ze haar ogen wel over zijn lichaam glijden, heel kort. ”Ja, ga even iemand anders lastig vallen.” Reageerde ze een beetje pissed, maar stiekem kwam dat ook vooral doordat het schuldgevoel weer op kwam spelen. Ze draaide zich weer naar Adrian toe in de hoop dat hij weg zou gaan en om te laten zien dat ze hier geen zin in had. “Have you seen Auri yet? She looks hot,” Vroeg hij nu ineens om er nog een schepje bovenop te gooien. Het werkte anders wel want hij had meteen haar aandacht weer te pakken. Verrast keek ze hem aan wilde ze bijna haar mond open laten vallen. Het was eigenlijk best wel stom maar somehow was er altijd iets in haar dat jaloers was op complimentjes. Nee dit moest stoppen, ze hoefde ook geen complimentjes van James te krijgen, zolang ze die maar van Adrian kreeg was het ook wel goed. Ze pakte Adrian’s hand vast en wilde met hem weg lopen, want eerlijk gezegd had ze hier weinig zin in. Haar humeur wilde ze niet laten verpesten door hem, zeker niet nu. ”Fuck off,” Reageerde ze nog wel even fel tegen James waarna ze een weg zocht om te ontsnappen.

Bikini
Korte broek (boven stuk niet)
THANKS AVEY

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   za jul 04, 2015 3:19 amBad Blood
Now we problems.. And I don't think we can solve 'em
 Haha, als één van de eersten kreeg Aurélia te iets door over een beachparty. Het was natuurlijk Jackie geweest die de gedachten las van de leraren. Ze had haar zwarte bikini gegeven aan Grace want die was met een excuus gekomen om niet heen te gaan. Maar daar was ze het samen met Jackie niet mee eens. Ze waren nu een tijdje aan elkaar gewend geraakt en in plaats van opbouwende irritatie hadden ze iets van samenwerking gevormd. Als ze puur keken naar hoe ze alle drie mensen dwars zitten leuk vonden, dan waren ze een perfect trio. En een trio was geen trio als je niet drie personen had. Grace hoorde bij hun dus ze ging mee, of ze nou wilde of niet. En de bikini, wauw. Grace zag het misschien niet maar ze zag er smoking hot uit. Haar eigen bikini was turquoise met steentjes, en haar boobs nou dat zat wel goed. Ze trok nog wel een korte broek aan. Maar dan zagen ze er alledrie wel hot uit enzo, toch moest het coolste nog komen.

Ze liepen via de achteruitgang naar buiten. Waar Jackie shifte in haar magnifieke paardenvorm. Vol vertrouwen stapte Aurélia er eerst op haar rug. Ze wist best wel hoe ze moest paardrijden, al was dat best moeilijk zonder zadel. Grace kwam achter haar zitten en zo draafte Jack naar het strand. Wat was nou een snellere manier om naar het strand te komen dan per paard? Een skateboard niet dus want die dude draafte ze met gemak voorbij. Het trok wel alle aandacht tho, echt geweldig. De gezichten van de mensen die aan de kant sprongen door het grote paard dat de menigte binnendrong. Ze konden zo mooi de toespraak van het schoolhoofd zien vanaf de rug van een paard.

Na de toespraak namen sloegen ze wat shotjes achterover met zn drieën. Grace vond haar eigen weg. Oke, daar ging ze later ook nog wel langs.  Jackie tikte op haar schouder en wees naar Aly. Ugh, nee daar wou ze eigenlijk he-le-maal niks mee te maken hebben. Dat zou het feestje voor haar wel verpesten. Oh maar was dat James die erbij stond? “Het gaat over jou” zei Jackie met een grijns die zei dat ze er op af moest stappen. Mmh..vooruit dan maar. Omdat Aly pissed keek en dat was het leukste wat er was. Ze was wel laat tho, ze had haar niet gezien vanaf Jackie’s rug. Ze kwam van achter James tevoorschijn. Gleed haar hand langs over zijn rug en stopte bij zijn schouder. Het enige wat ze mee had gekregen was de fuck off en Aly die weg probeerde te komen. Ze keek met een grijns naar James en trok even verleidelijk haar wenkbrauw op. “Aly! Darling..” begon ze met een big smile. Wat zoveel sarcasme uitstraalde dat het bijna hatelijk klonk. “Nu niet flirten met James he? je vriendje kijkt” zei ze en grinnikte even. Ook even als uitlachen naar Adrian. Wat rare waarschuwing eigenlijk, alsof ze ander de aandacht van James nog zou krijgen? Aly kon nu haar mutatie niet gebruiken en met Aurélia die er zo uitzag kwam ze niet ver, obviously. Zo grappig dat ze er de vorige keer gewoon bij was dat ze haar mutatie op hem gebruikte. Ze draaide haar lichaam wat meer naar die van James. Terwijl haar ene hand nog op zijn schouder lag reikte de andere teasend naar zijn buik. Zijn mooie gespierde buik. Dat met een duivelse blik in haar felle, blauwe ogen die op Aly waren gericht. Met een geniepig grijnsje die haar uitdaagde. Benieuwd naar Aly’s reactie.

Shorts
Bikini

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   ma jul 06, 2015 5:11 pm

Hakuna matata
--It means no worries--


In tegenstelling tot Aly was hij wel al helemaal klaar. Een simpele rode zwemshort zou zijn outfit voor de dag worden hoor. Relaxt zat hij op zijn bed tegen de muur aan en waren zijn ogen gericht op Aly die nog druk bezig was met kiezen. Serieus hoor, hij snapte eventjes niet hoe ze zoveel bikini’s kon bij hebben maar dat zou vast wel aan hem liggen of iets. Kort gleed zijn hand door zijn haren en schoof hij uiteindelijk de zonnebril over zijn neus. Stiekem bleef zijn blik uiteindelijk wel op haar gezicht nu hoor, niet dat ze het zou zien maar ze wist het goed genoeg. Met een grimas veerde hij uiteindelijk van het bed af en ging hij achter haar staan waarop hij enkele kusjes in haar nek drukte. Niet dat hij haar hier mee aanspoorde om verder te doen. Ghehe. Kon hij het helpen dat ze er gewoon te geweldig uit zag?

Uiteindelijk waren ze toch beneden aangekomen met de muziek die al luid te horen was. De beats zaten in ieder geval al goed, zowel voor hem als voor Aly aangezien zij al vrolijk begon te dansen en hij toch zo werd aangezet om even met haar mee te doen. Hij wilde juist zijn armen om haar heen slaan tot er plots een stem klonk, eentje met een brits accent en mannelijk. Voor een moment verstrakte zijn kaak, echt een geweldig moment om even te komen verstoren hoor goddamn. Toch besloot hij de dude een vriendelijk knikje te schenken. ‘Adrian Harper, en je hebt gelijk inderdaad haar vriend.’ Zijn stem klonk alles behalve hatelijk en net zoals bij de jongen voor hem klonk zijn accent goed door. Hij zou maar eventjes vriendelijk doen, alleen omdat die knul ook van Groot-Brittannië kwam hoor voor de rest mocht hij wel weer vertrekken. Losjes legde hij zijn arm even om Aly’s middel heen wanneer ze weer dichter bij kwam staan. Van zodra de naam van Aurélia echter viel, vielen bij hem ook de stukjes op zijn plek. Dit was de knul van het zwembad dat moest haast wel. Jaloers was hij niet bepaald, serieus als hij jaloers moest zijn op hem. Wel, dan zou hij morgen uitgeroepen worden tot president van Amerika of zo. Iets wat dus niet ging gebeuren. Lichtelijk geamuseerd trok hij zijn mondhoeken even op. Het feit dat hij zich toen op die moment toch wel slecht had gevoelt, serieus dat was helemaal nergens voor nodig geweest. Niet dat ze het meer moest doen, maar dit liet hem gewoon even lachen.

Al had hij al snel het besluit genomen die grijns van zijn gezicht te vegen en Aly wat dichter naar zich toe te trekken. Het boterde nog steeds niet tussen haar en Aurélia en dit was gewoon puur om haar uit de kast te lokken. ‘Don’t let him get to you babe. He’s just trying to get to you. And to me, you’re the prettiest one around here.’ Prevelde hij zachtjes in haar oor toen ze aanstalte maakte om weg te gaan. Iets wat misschien maar beter was. Maar toen, puur toevallig (yeah right), kwam Aurélia aan zetten. Helemaal geweldig. De opmerking was er natuurlijk recht op, maar hij had al snel het besluit genomen om zich er niets van aan te trekken. Het was nu eenmaal uitgepraat tussen hun en dat was het belangrijkste. Al zou zijn vriendin het waarschijnlijk niet laten schieten, en dat ging wel problemen geven.  
### , Beachvibes ,Outfit ♥ lauz

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   di jul 07, 2015 8:47 pm

 TAG: OPEN    NOTES: STUFF  James vond het nu al een leuke dag, voor al omdat hij nu Aly kon terug pakken voor wat ze hem had aangedaan. En hij vond het serieus geweldig. Nu kon de vriend van Aly ook even zien en horen wat ze bij hem had aangedaan. Ze was immers vreemd gegaan, om James te gebruiken bij Auri. Hij voelde zich schuldig tegen over Auri, en was nu ook bezig om Aly  terug te pakken voor wat zij Auri had aangedaan. James had nu echt een keuze neer gezet op Auri en stond dan ook volledig en haar kant. Aly mocht van hem oprotten, en dat dacht hij niet snel. Helemaal niet snel bij meiden, gewoon omdat meiden echt hot waren voor al in bikini.
James was op Aly en haar vriend afgelopen en begroette Aly alsof ze beste vrienden waren, maar dat er een geheim was. Natuurlijk wist hij dat Aly een vriend had, maar hij zei maar overdreven dat hij dat niet wist. De vriend van Aly gaf hem een knikje en vertelde dat hij Adrian Harper heette, en dat James gelijk had dat Aly zijn vriendin was. James reageerde daar niet op, hij wist sowieso al dat de jongen Adrian heette en een relatie had met Aly. Hoe kon hij dat überhaupt niet weten? Hij was letterlijk een en al oor van het eiland. Hij wist elk geheim van iedereen, elk gefluister kon hij horen. Dus ja, dat waren eigenlijk genoeg reden waarom James wist wie met wie een relatie had.

De volgende woorden van Aly raakte hem wel. Nou ja, James dit alsof het hem raakt. Met zijn hand ging hij naar de plek van zijn hart en keek met een droevig gezichtje. Om zijn humeur wat te verbeteren, liet hij Aly weten dat hij Auri had gezien; en dat ze er echt heel hot uit zag. Natuurlijk wist hij dan ook dat Aly dat helemaal niet zou pikken. Zelfs het gezicht van Adrian vertrok onder die naam. Dat Aly tegen James zei dat hij op moest fucken, ging dus even helemaal niet gebeuren. Hij was niet voor niets hier gekomen. De jongen fluisterde in het oor van Aly dat James alleen maar naar Aly toe wilde en dat (volgens hem) Aly de mooiste was. Dat door James zijn ervaring helemaal niet waar was. Kort na de “fuck op” voelde James handen op zijn lichaam. De handen stopte bij zijn schouders en hij trok een grimas. Auri, hij had het kunnen weten. De grijns die ze hem gaf, waarna ze kort haar wenkbrauwen verleidelijk optrok; liet een glimlach op zijn gezicht achter. Altijd leuk als een lekkere meid achter hem kwam staan. En dan voor al Auri, die Aly ook op haar zenuwen wil werken. “Aly! Darling,” begon Auri met enorm veel sarcasme en haat in haar stem. “Nu niet flirten met James he? Je vriendje kijkt,” zei ze en grinnikte. Toen Auri meer naar hem toe draaide en een hand teasend over zijn buik ging, legde James een hand op Auri's onderrug. Dat dit alles bedoeld was voor Aly was sowieso wel duidelijk. “I just told them, that you look so hot babe,” zei hij op een sexy toon. James keek naar Adrian en trok een sarcastische grijns. “Je moet toegeven, bro, Auri is veel knapper dan die meid die denkt dat ze knap is,” zei hij, waarna hij even een knipoog gaf aan Aly. Het was over duidelijk dat Aly en Adrian het echt moeilijk zouden krijgen. Voor al nu Auri er ook bij was.
James deed een stapje naar achteren om het mooie lichaam van Auri helemaal te bekijken. “You look incredible hot,” zei hij waarna hij de hand van Auri pakte en haar een rondje liet draaien. Aly zou hier helemaal niet tegen op kunnen, zelfs Adrian moest gewoon toegeven dat Auri veel knapper was. “Aly, je mag gerust jaloers zijn op deze mooi meid,” zei hij vriendelijk, om Aly gerust te stellen dat jaloers zijn menselijk is.


Outfit << dit ook ff gelijk de fc van Alec xD
Btw slechtste openings post ever tho

Be the voice not an echo

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   wo jul 08, 2015 1:38 am

Now we got problems
And I don't think we can solve them


Soms was het wel even moeilijk om de verleiding te weerstaan, zeker met Adrian die erg gewoon zo uitzag was het niet even makkelijk want evengoed kon ze gewoon de hele dag met hem in bed blijven liggen. Dat maakte haar namelijk ook best wel blij, maar goed vandaag had ze eigenlijk niet echt een keuze want gezien het feit dat er een strandfeest werd gehouden, dat wilde ze niet missen eigenlijk. Ze hield van feestjes, hield van de gezelligheid en de muziek, en oké misschien ook een beetje van de aandacht. Nu was ze alleen totaal niet uit op het soort aandacht waar ze anders naar op zoek was, gewoon dansen, zwemmen, leuke dingen doen en genieten van de muziek was voor nu wel even genoeg. Ze had bovendien ook nog eens het meest geweldige gezelschap bij zich dus dat kwam wel helemaal goed. Of niet, want net wanneer ze Adrian zover had gekregen om gezellig met haar mee te dansen kwam iemand dit momentje even verstoren, en het was zelfs nog eens James. Helemaal geweldig, of nee, niet dus. Als er iemand was wie ze gewoon niet tegen wilde komen was het hem wel, samen met Aurélia. Dan zou ze nog liever een gesprek aangaan met Valerie ofzo, for real.

Alsof er helemaal niets aan de hand was sprak James haar aan als gewoon een vriend, iets wat hij natuurlijk totaal niet was. Niet dat hij er zoveel aan had kunnen doen want het was grotendeels ook gewoon haar eigen schuld geweest - iets waar ze zich goed bewust van was en ze liet het daarom ook niet weer gebeuren - maar evengoed had hij het ook lopen uitlokken en leek hij er nu ook geen probleem mee te hebben haar hier nog even mee te pesten. ‘Adrian Harper, en je hebt gelijk inderdaad haar vriend.’ Zei Adrian nadat hij even vriendelijk geknikt had, met hetzelfde britse accent als die van James. Heel even keek Aly gewoon verward naar beide jongens, gewoon even omdat ze niet zo goed wist wat ze hier precies mee moest, vooral omdat ze eigenlijk gewoon liever wilde dat James weg ging en hier niet langer zou blijven. Maar natuurlijk, Adrian wist niet dat dit die James was uit het zwembad. Ze rolde ook kort even met haar ogen wanneer James zo zielig deed, alsof het hem wat deed dat ze hem weg wilde hebben. Niet dat Aly hierin ging trappen, neeh dat werkte alleen als Adrian haar zo aankeek.

Uiteindelijk besloot ze dan ook maar gewoon om weg te gaan wanneer hij over Aurélia begon, puur omdat ze zelf wist dat het een nutteloze discussie zou worden. Adrian had al een arm om haar middel heen geslagen en trok haar nu iets dichterbij. ‘Don’t let him get to you babe. He’s just trying to get to you. And to me, you’re the prettiest one around here.’ Fluisterde hij zachtjes in haar oor terwijl ze al weg wilde lopen, gewoon omdat dat haar een beter idee leek. Ze glimlachte meteen even vrolijk naar hem en wilde net iets zeggen tot ineens nog een stem zich erbij voegde. “Aly! Darling..” Hoorde ze ineens Aurélia zeggen waardoor ze zich terug draaide en even zuchtte. Perfect gewoon, precies wat Aly nu net nodig had. Ze probeerde deze keer alleen gewoon kalm te blijven en keek haar dan ook met een soort kalme woede aan. “Nu niet flirten met James he? je vriendje kijkt” Zei ze er vervolgens nog achteraan waardoor Aly’s wenkbrauw snel even omhoog trok, eigenlijk meteen al een goed teken dat ze het hier niet bij ging laten. Ze draaide zichzelf weer volledig terug naar hun keek vervreemd naar hoe Aurélia haar probeerde jaloers te maken door teasend over James zijn buik te aaien. Ja oké, hij had wel een mooie gespierde buik met sixpack, but then again, dat had Adrian ook dus ze kwam echt niets te kort. Sowieso waren er zoveel meer dingen aan Adrian waardoor ze hem onmogelijk los kon laten voor James, ze wilde dat ook niet eens want ze hield van Adrian en haar hart ging alleen uit naar hem. ”Hoe slecht denk je dat ik ben?” Vroeg ze een tikje fel maar ze probeerde zichzelf nog in te houden en wist nog redelijk kalm te blijven voor haar toedoen. Ze bleef gewoon tegen Adrian aan staan en hield zijn hand ook vast, gewoon omdat ze hem nu liever even niet los liet, alsof ze bang was hem hier kwijt te raken en er alleen voor te komen staan ondanks dat ze zelf ook goed genoeg wist dat dat nooit zou gebeuren.

James richtte zich ook al op Aurélia en leek het wel leuk te vinden. Nou leuk voor hem dan, maar eigenlijk hoefde Aly niet aan te zien hoe die twee elkaar - expres - liepen te betasten. “I just told them, that you look so hot babe,” Zei hij met een toontje tegen Aurélia waardoor ze nog een keer haar wenkbrauw even optrok en vervolgens wat hardop zuchtend weg keek naar Adrian. Iewl, nee dit hoefde ze niet aan te horen. Ze moesten nu echt maar even vertrekken om weer een plekje op te zoeken waar ze gewoon konden dansen en alles. Nog een keer maakte te aanstalten om weg te gaan tot James weer sprak, en deze keer tot Adrian. “Je moet toegeven, bro, Auri is veel knapper dan die meid die denkt dat ze knap is,” Zei hij waardoor ze zich meteen weer naar hem toe draaide, maar deze keer was hij toch echt wel te ver gegaan, dat was ook duidelijk te zien aan haar gezicht die niet bepaald blij was. Ze schraapte even haar keek en deed snel een stap dichter naar hem toe op een dreigende/aanvallende manier. Oei, hier kwam de jaloezie aanzetten en ze schoot dan ook meteen in de verdediging, niet een beetje ook. ”Uugh wat? Excuse you?!” Vroeg ze hardop aan de jongen terwijl ze hem met felle blauwe ogen aankeek, dit was echt niet oké. De knipoog die ze erbij had gekregen, urg nee ze vond het echt helemaal niets. Ze begreep ook niet meer waarom ze het zo nodig had gehad om zijn aandacht te willen. Heel lang duurde het alleen niet voordat hij zich weer op Aurélia richtte en hij nog een keer duidelijk moest maken aan Aly dat het meisje zo ontzettend ‘hot’ was, waar dat op sloeg wist ze zelf ook niet. Met armen over elkaar en nog steeds een boze blik in haar ogen keek ze naar hoe hij het meisje bekeek, leek alweer uit haar danger zone te zijn gekomen maar niets was minder waar. Ze draaide zich weer eventjes om naar Adrian, al was het maar kort, want haar woede was nog gefocused op James en Aurélia. Liet haar zelfs nog even een rondje draaien voor hun ogen, waardoor ze steeds meer jaloezie voelde opkomen, vooral omdat ze wist dat ook Adrian zijn mutatie op haar had gebruikt ook al wist ze zelf ook wel dat het voor hele andere redenen was. Het idee zat haar wel dwars, iets wat eigenlijk pas nu duidelijk werd voor haar dan omdat Aurélia ook voor zijn ogen een rondje deed. “Aly, je mag gerust jaloers zijn op deze mooi meid,” Zei James en eigenlijk was het voor Aurélia geluk dat hij als eerste sprak want anders had zij deze vuist tegen haar kaak gehad, maar nu was het haar hand die uitschoot naar James terwijl ze daarbij hem een flinke klap tegen zijn kaak aangaf. Het ging eigenlijk sneller dan dat ze het zelf doorhad en het was ook niet helemaal haar plan geweest om te doen eigenlijk, want ze wilde tenslotte haar woede onder controle houden, right? Right ja, dat deed ze ook weer goed. ”God, ik voel medelijden met jou zeg.” Zei ze meteen bot in nog steeds die aanvallende houding, maar deze probeerde ze langzamerhand wel af te bouwen. Zachtjes deed ze weer een stapje achteruit, richting haar veilige plekje bij Adrian. ”Vroeger was ik echt meteen achter jongens zoals jou aan gegaan, stuk voor stuk stelletje lozers die alleen maar achter mooie kontjes aanlopen en de rest kan ze helemaal geen fuck schelen zolang ze maar krijgen wat ze willen.” Begon ze al beschuldigend. ”Jij bewijst alleen maar hoe ongelofelijk stom ik ben geweest en fuck ik ben blij dat dit nu anders is.” Vervolgde ze nog wat boos en geïrriteerd maar ze bedaarde wel en zocht Adrian weer een beetje op. Keek hem even met een mini glimlach aan. ”Als je denkt dat ik jaloers ben op dat, zit je echt helemaal verkeerd.” Zei ze tenslotte waarbij ze even kort een blik op Aurélia wierp. Ze was eigenlijk expres uitgevallen tegen James omdat ze wist dat Aurélia haar nog makkelijker uit de kast wist te krijgen, al was James er eigenlijk ook al redelijk in geslaagd gezien hij toch een rode plek op zijn kaak zou gaan krijgen van de klap..

Bikini
Korte broek (boven stuk niet)
THANKS AVEY

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   wo jul 08, 2015 3:40 amBad Blood
Now we problems.. And I don't think we can solve 'em
Ze twijfelde toch even of ze wel naar Aly toe ging ja of nee. Ze had eigenlijk helemaal geen zin dat kreng. Ze had een goed gevoel gehad over dit feestje na de supercoole entree op Jackie. Maar nu was het Jackie die haar met een grijns aan keek. Dan kon ze natuurlijk niet weigeren om te kijken wat er daar aan de hand was. Bij Aly en Adrian en ooh.. James. Ze had Aly en Adrian nog niet bij elkaar gezien, wel Aly en James ghege. Ze moest er gewoon bij komen staan en leuk doen met James, puur omdat de vorige keer Aly de aandacht niet kon delen. Dat kon ze nooit met Aurélia dus daar was ze wel gewend. Altijd maar die jarloerzie, heel vervelend. Tja maar toch, Aurélia kon niet stoppen met onweerstaanbaar zijn. En de enige manier waarop Aly haar kon overtreffen was haar mutatie, poor thing.

Adrian fluisterde dingen in Aly’s oor die ze niet kon verstaan. Aurélia kon het niet laten om er een grapje over te maken. Ze bedoelde natuurlijk het James ongelukje van Aly. ”Hoe slecht denk je dat ik ben?” vroeg ze fel. Haha wat? Dat was echt een domme vraag van Aly. Ze keek ook nogal verward, waarbij ze er later wel een beetje om moest lachen. “Uhm ik weet niet of je het bent vergeten maar jij hebt mij laten zien hoe slecht jij bent.” zei ze om haar dan mee te dissen. Want slecht? Aly? hoe kom je erbij? Je voordoen als een goede vriendin, vervolgens wachten tot ze verliefd word en hem daarna gewoon afnemen met je mutatie door jaloerzie. Als dat niet slecht was dan wist ze blijkbaar de betekenis van dat woord niet. James had zijn hand op haar onderug en vanbinnen ging Aurélia stuk om de woorden van James. “I just told them, that you look so hot babe,” had hij gezegd. Ooh ja dat verklaarde ook die grijns van Jackie, die wou natuurlijk meteen Aurélia waarschuwen voor een jaloerse Aly. Het meisje wat na die woorden weg wilde gaan. Complimentjes die niet naar haar gingen kon ze niet aan. Aurélia wou er iets van zeggen maar James was haar voor. “Je moet toegeven, bro, Auri is veel knapper dan die meid die denkt dat ze knap is,” zei hij. Vermaakt keek Aurélia toe hoe Aly hier echt niet tegen kon. Auri bleef op haar hoede want ze kon elk moment toeslaan. Explosion warning.

”Uugh wat? Excuse you?!” zei ze en gaf en dreigende houding aan. Kijk Aurélia hoefde hier niet bang voor te zijn, ze wist wel dat ze sterker was dan Aly. En als Aly goed had opgelet de vorige keer dan zou ze slim zijn geweest om dat te onthouden. James mocht wel uitkijken, maar nee dat deed hij niet. Nee joh, Aly stond op ontploffen dus dan kon hij Aurélia wel even een rondje laten draaien voor haar neus. “Aly, je mag gerust jaloers zijn op deze mooi meid,” zei hij. Dit was het moment waarop ze haar enhanced speed inschakelde en Aly’s gezicht in slomo zag vertrekken. Dit was zo grappig dat ze in de tijd dat Aly haar arm uithaalde kon lachen terwijl niemand dat door zou hebben. Zulke momenten waren perf in slomo. Het was wel over na de klap. Ja act cool want ze moest het zo nog wel even opnemen voor James. Damn dat was een slap geweest. Ze was echt aggresief djeez. . ”God, ik voel medelijden met jou zeg.” begon ze. Ooh haar uitbarsting was nog niet afgelopen. ”Vroeger was ik echt meteen achter jongens zoals jou aan gegaan, stuk voor stuk stelletje lozers die alleen maar achter mooie kontjes aanlopen en de rest kan ze helemaal geen fuck schelen zolang ze maar krijgen wat ze willen.” begon ze. Aurélia stond alleen maar grijnzend bij. Want ja, vroeger had ze inderdaad achter die jongens aan gezeten, plus dat ze ook nog wel z’on sloerie was om ze te geven wat ze wouden.

”Jij bewijst alleen maar hoe ongelofelijk stom ik ben geweest en fuck ik ben blij dat dit nu anders is.” zei ze er fel achter aan. Hmm, het klonk niet echt overtuigend of denderend. Ze hoopte ook maar dat James zich er niet veel van trok. “Wat is er anders dan? Want ik geloof dat ik daarnet een best goede beschrijving van Adrian hoorde.” was haar antwoord waarbij ze Adrian een nep glimlach gaf. ”Als je denkt dat ik jaloers ben opdat, zit je echt helemaal verkeerd.” zei ze. Pff dat was een leugen. Aurélia stapte naar voren en liet Aly met haar telekinese naar achteren struikelen op haar kont. Ze was daar best goed in, het net doen lijken dat Aly zelf stuikelde. Leuk, want zo leek het net alsof ze bang naar achter viel zodra Aurélia een stap naar voren zette. Ze hield haar goed in de gaten zodat ze alle bewegingen kon stoppen met haar telekinese. “Er is niks veranderd Aly. Je bent achter een lozer aangegaan en je geeft hem wat hij wil. En vroeger, toen ging je achter die jongens aan omdat ze achter mijn mooie kontje aanliepen, want daar was.. correctie: Ben jij jaloers op.” zei ze kalm en hield haar vast tot ze op veilige afstand stond om haar los te laten. Eenmaal op veilige afstand bleef ze alert op aanvallen, zowel van Aly als Adrian. De grijns was niet van haar gezicht te vegen.

Shorts
Bikini

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   wo jul 08, 2015 7:41 pm

Hakuna matata
--It means no worries--


Dit alles was simpelweg gedoemd om gewoon mis te lopen. James en Aurélia, werkelijk die twee hadden elkaar gevonden hoor als het neerkwam op achterlijkheid. Adrian gaf een kort kneepje in Aly’s hand terwijl hij de twee andere in het oog hield. Nah, hij vertrouwde dit hele zaakje voor geen meter. Maar hij ging er zich niet al te druk over maken, daarvoor was dit alles een beetje te kinderachtig als je het hem vroeg. Voor heel even haalde hij even zijn neus op toen de andere dude een comment naar zijn hoofd slingerde. ‘Geloof wat je wilt jongen. Ieder zijn smaak.’ Sprak hij luchtig. Al besloot Aly er niet zo heel luchtig over heen te stappen want voor hij er vat op had was ze naar voren gestapt en James dreef haar nog verder door Aurélia al weer een complimentje te geven. Net was hij te laat om haar tegen te houden, een harde smak klonk en jup het was zo ver. Voor even trok hij zijn wenkbrauw op. Alright, dat had hij niet meteen verwacht maar hij kon wel begrijpen van waar het kwam. Nu was het echt wel beter voor haar om gewoon te bedaren, want dit kon even serieus alles verpesten.

Van zodra ze weer bij hem stond had hij zijn ene arm om haar middel heen geslagen, ze moest het nog maar eens wagen om terug uit te vallen. Aurélia had er een hele tijd gewoon maar wat bij gestaan, alles observerend. Iets wat niet geheel positief was, maar zolang ze haar verdomde telekinese shit even niet gebruikte vond hij het allemaal goed. Als je over de duivel sprak, dan trok ze werkelijk haar mond open. Geamuseerd keek hij haar aan toen ze die belediging op hem afstuurde. Was dat werkelijk het beste wat ze kon doen? Verwachte ze echt dat dat hem op stang ging jagen? Dan mocht ze echt wel met betere dingen afkomen. ‘En het moet mij iets boeien wat jij denkt?’ Adrian schudde even zijn hoofd. Nee, serieus daar had hij zich al lang over heen gezet. Aurelia was gewoon het soort chick dat duidelijk bleef hangen in het verleden en nog altijd wrok koesterde van iets wat een tijd geleden was gebeurd. Aight, cool was het niet geweest maar het werd eventjes tijd dat ze een beetje volwassen werd hoor.

Wanneer Aly vanuit het niets de grond op donderde hield hij haar zo goed hij kon overeind. Oh ja, helemaal top ging ze nog kinderachtiger doen door haar mutatie te gebruiken. Dit moest eventjes gaan op houden. Serieus, docenten hier waren ook eventjes op vakantie of zo. ‘Babe, laat het gaan.. Het is het niet waard oké.’ Mompelde hij zachtjes terwijl hij haar weer overeind trok en met zijn hand haar onderarm vast hield in de hoop dat ze werkelijk niets zou gaan doen. Daar ging het hele idee van een gezellige avond tegemoet gaan.

### , Beachvibes ,Outfit ♥ lauz

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
James Turner
avatar
Deceased
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Re: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   do jul 09, 2015 4:14 pm

 TAG: OPEN    NOTES: STUFF  Hij had allang door dat Aly geïrriteerd was geraakt. Al vanaf het moment dat James naar de twee love birds toe was gegaan. Hij vond dat Aly juist nu voor al echt zielig was. Wie dacht ze wel dat ze was? Het was in ieder geval voor hem wel duidelijk dat ze dacht dat ze ontzettend knap was. James zou ook eerlijk toe geven, ze was niet lelijk, maar ze was zijn type niet. Voor al niet wat ze hem had aangedaan. Een gevoel geven dat hij een kans had, niet dat hij die kans zou gaan grijpen, maar het was wel vrij klote. En ook nog zo'n kans gevoel geven waar een andere meid bij had gestaan, die degelijk veel knapper was! Dat was toch niet te geloven. James zou sowieso niet weg gaan bij de twee love birds, ook al twijfelde hij hard of ze wel verliefd waren; of dat Aly Adrian gewoon gebruikte. Er was eigenlijk geen twijfel mogelijk, Aly gebruikte Adrian gewoon.
Het feit dat Auri er ook nog even bij kwam staan, vond James al helemaal geweldig. Niet dat Aly graag alleen wilde irriteren, maar hij kon haar nu gewoon echt boos maken. Hij zou Aly gewoon zo jaloers maken, en hij wist honderd procent zeker dat Auri dat net zo graag wilde. Dat Auri Aly waarschuwde om niet met hem te gaan flirten, omdat haar vriend er bij stond; vond James zo vermakelijk. “Hoe slecht denk je dat ik ben?” zei Aly een tikje vel. Er ging een mond hoek bij James omhoog. Het was vermakelijk om dit zien, voor al toen Auri er op reageerde:“Ik weet niet of je het bent vergeten, maar jij hebt mij laten zien hoe slecht jij bent.” Aly was nu zo gedist dat het gewoon grappig was om te zien.

James maakte duidelijk aan Adrian dat hij moest toegeven dat Auri veel knapper was, dan de meid die dacht dat ze knap was. Het was gewoon zo. Meiden die al van zichzelf dachten dat ze knap waren, waren het niet waard om aandacht te krijgen. Dat Adrian tegen hem zei dat hij moest geloven wat hij wilde en dat ieder een eigen smaak had, stond hem niet helemaal aan. Wat bezielde die jongen dat hij Aly knapper vond dan Auri? James had dan ook zo'n vermoede dat Aly haar mutatie ook op Adrian heeft gebruikt. Hij kreeg dan ook wel medelijden met de jongen, maar hij zou zijn wraak ook nog wel willen op Aly. Voor dat James nog een reactie kon geven op Adrian, stapte Aly dreigend naar voren. Hij trok een wenkbrauw op. “Uugh wat? Excuse me?!” vroeg ze hardop tegen hem. Dit deed James helemaal niets, en deed er expres nog een schepje boven op om Auri voor haar neus een rondje te draaien; waarna hij tegen Aly zei dat ze gerust jaloers mocht zijn op Auri. Het was immers menselijk om jaloers te mogen zijn. James keek vermakelijk toe hoe het gezicht van Aly vertrok en haar hand uit ging naar de kaak van hem. Hoe durfde ze hem zomaar een klap tegen! James was nooit echt boos geweest op een meid, of een hekel aan een meid gehad; maar Aly had het echt verdiend om een boze James te leren kennen. “God, ik voel medelijden met jou zeg,” zei ze meteen bot tegen hem. Het feit dat ze nog steeds in een dreigende houding stond, deed hem niets. Hij maakte zelf ook een dreigende houding tegen over haar. Hij zou het misschien niet zover te laten komen om haar te slaan, maar hij zou het wel willen doen. ”Vroeger was ik echt meteen achter jongens zoals jou aangegaan, stuk voor stuk stelletje lozers die alleen maar achter mooie kontjes aanlopen en de rest kan ze helemaal geen fuck schelen zolang ze maar krijgen wat ze willen,” begon ze al beschuldigend. Een nogal gemene grijns ontstond op het gezicht van James, waarna hij tegen haar vertelde:“Heb jij dan even geluk dat jij geen mooi kontje hebt.” Aly vervolgde boos en geïrriteerd:“Jij bewijst alleen maar hoe ongelofelijk stom ik ben geweest en fuck ik ben blij dat dat nu anders is.” Alles wat ze zei bewees alleen maar meer en meer hoe een sloerie ze is. Ze mocht volgens haar dan wel veranderd zijn, maar ze is en blijft een sloerie. Toen Auri wat begon te zeggen keek James haar aan. “Wat is er anders dan? Want ik geloof dat ik daarnet een best goede beschrijving van Adrian hoorde,” zei ze. Nog een grijns op zijn gezicht. Dit was zo vermakelijk, Aly zou spijt krijgen dat ze ooit naar de Beach party was gegaan. Aly en Adrians woorden maakte James nu alleen nog maar bozer, maar dat liet hij nu niet zien aan hun. “We weten allemaal dat het waar is Adrian, ze gebruikt je alleen maar,” zei James kalm, maar de haat was te horen in zijn stem. Hij gaf geen reactie op de Aly's woorden, gewoon omdat zij het niet waard was om te horen wat hij wilde zeggen tegen haar.

Nadat James zijn zegje tegen Adrian had gedaan, viel Aly op de grond. Of het was door dat ze zelf struikelde of door Auri wist hij niet. Maar het was wel mooi om te zien. James trok zijn wenkbrauwen verbaasd op naar Auri. Hij had al vanaf het begin een vermoede dat Auri en Aly elkaar kende van voor het eiland, maar dat Aly dit geflikt had bij Auri was gewoon echt zielig. “Babe, laat het gaan.. het is het niet waard oké,” mompelde Adrian zachtjes tegen Aly, nadat hij haar overeind had geholpen. Die woorden bleven door het hoofd van James gaan. Hij was er nu al spuug zat van. James legde zijn handen op de heupen van Auri en fluisterde in haar:“Bedek je oren.” het was zacht genoeg, zodat Aly en Adrian het niet konden horen. Nu was het tijd voor James om zijn mutatie te gebruiken. De laatste woorden van Adrian begon wat harder te klinken. Het was eerst gewoon op een normaal gesprekstoon, maar het volgende moment begonnen de woorden feller te klinken. Het was geen geschreeuw eerder een heel erg hard gepiep. Het was niet zo hard dat iedereen op het strand het kon horen, maar wel goed genoeg om Aly en Adrian beide wat pijn te laten bezorgen. James liet de echo vervallen, zodat Auri niet te veel pijn zou krijgen. “Dit is het waard,” zei James bot. Hij was serieus nog nooit echt boos geweest, maar nu kon hij zich echt niet meer bedwingen.

Outfit << dit ook ff gelijk de fc van Alec xD
Btw slechtste openings post ever tho

Be the voice not an echo

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aly Elsevier
avatar
Class 2
Aantal berichten : 803

Character Profile
Alias: Coquette
Age: 20
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   za jul 11, 2015 12:40 pm

Now we got problems
And I don't think we can solve them


Aurélia zei niet zo heel veel, alleen af en toe trok ze haar grote stomme mond open, iets wat ze dan beter niet kon doen. Het was eigenlijk maar goed dat Adrian hier zo rustig bleef, want dan kon hij dat toch ook een beetje op haar overbrengen, wat dat betrof kon Aly namelijk wel wat meer van hem leren. Al kon ze niet zeggen dat het de hele tijd evengoed werkte, maar tot nu toe was hij toch al degene die haar een beetje rustig wist te houden. “Uhm ik weet niet of je het bent vergeten maar jij hebt mij laten zien hoe slecht jij bent.” Zei Aurélia terug wanneer ze vroeg hoe slecht ze dacht dat Aly was. Natuurlijk wist ze wel wat het meisje bedoelde maar dat lag allemaal in het verleden en dat was dan ook net haar probleem, niet dat Aly zo goed was in het verleden achter zich laten maar dit ging een beetje te ver, right? Het enige wat zij nu eigenlijk was dat Aurélia haar met rust kon laten maar dat kon blijkbaar nog niet. ”Hmmm did I?” Vroeg ze even kalm aan het meisje, alsof ze het alweer vergeten was.

Het was nu eigenlijk James die zijn mond niet kon houden en de ene belediging na de andere op haar afvuurde, iets wat Aly niet langer kon hebben. Ze had het misschien kunnen negeren als hij niet Adrian erbij had betrokken, want dat was nu precies waar de jaloezie deze keer vandaan kwam. Hij kon echt niet Adrian vertellen dat Aurélia knapper was en hem vragen dat te bevestigen, daar schoot Aly in de verdediging zonder het helemaal zelf door te hebben, langzaam begon ze zich ook steeds bozer te maken. ‘Geloof wat je wilt jongen. Ieder zijn smaak.’ Hoorde ze Adrian nog zeggen, iets wat eigenlijk wel fijn was voor haar om te horen maar het kon haar woede nog niet helemaal laten rusten want James moest er nog wel een schepje bovenop doen. Voor ze het zelf dan ook door had schoot haar hand de lucht in en sloeg ze deze tegen zijn kaak aan, zachtjes bepaalt niet want zelfs door de muziek heen was het te horen. Woeps, zelfcontrole tot daar toe, misschien moest ze toch echt eens Clyde vragen haar daarmee te helpen. James liet zich hierdoor alleen niet afschrikken en dat irriteerde haar mateloos want hij ging zelf ook in een dreigende houding tegenover haar staan. Hij was alleen wel iets groter dan haar dus zelf kwam ze dan niet zo dreigend meer over, daarom begon ze ook rustig achteruit te stappen. “Heb jij dan even geluk dat jij geen mooi kontje hebt.” Zei James terug op korte uitbarsting na de klap die ze hem had uitgedeeld. ”Je moet niet zoveel tegen jezelf liegen.” Zei Aly met een klein mini grijnsje terug. Ja daag, ze wist zelf ook wel dat dat niet waar was dus James moest wel echt erg tegen zichzelf liegen hier. ”Ik heb Adrian er anders ook nog niet over horen klagen.” Vervolgde ze waarna ze weer naast Adrian kwam te staan en ze hem ook even aankeek. Hij sloeg nu dan ook weer zijn arm om haar middel heen, al was ze eigenlijk sowieso niet meer van plan ergens anders heen te gaan, toch was het misschien ook wel handig als hij haar een beetje tegen zou houden. Ze draaide zich een klein beetje naar hem toe en keek hem ook eventjes aan.

“Wat is er anders dan? Want ik geloof dat ik daarnet een best goede beschrijving van Adrian hoorde.” Begon nu Aurélia weer waardoor Aly even kort zuchtte, want natuurlijk werden haar woorden meteen tegen haar gebruikt, ondanks dat het nergens op sloeg. Dat was namelijk helemaal niet wat ze bedoelde, maar goed daar had Aurélia blijkbaar een ander idee van. ‘En het moet mij iets boeien wat jij denkt?’ Vroeg Adrian terug aan haar waardoor ze hem ook weer even aankeek, maar al snel ook weer Aurélia aankeek. ”Denk en geloof maar wat je wilt, wij weten wel beter.” Zei ze nu een stuk rustiger, ze had dan ook haar stoom even kunnen afblazen en nu zou ze niet zo snel meer reageren, hoopte ze dan. Nee, hier had ze namelijk geen zin meer in, het moest dan ook afgelopen zijn. “We weten allemaal dat het waar is Adrian, ze gebruikt je alleen maar,” Zei James er nog achteraan waardoor ze hem weer een kalme maar nog wel boze blik gaf. ”Jullie weten echt helemaal niets.” Zei ze terug waarbij ze ook Aurélia even aankeek met een oogkneepje. Ze was hier zo klaar mee, maar blijkbaar moest Aurélia haar ook nog even op de grond gooien. Ineens voelde ze weer die vreemde kracht die haar heel plotseling liet vallen maar gelukkig had Adrian haar nog wel vast voordat ze met haar kont in het zand kon neerploffen. Geschrokken had ze diep ingeademd en keek ze Adrian dankbaar aan wanneer hij haar zo goed had vastgepakt. “Er is niks veranderd Aly. Je bent achter een lozer aangegaan en je geeft hem wat hij wil. En vroeger, toen ging je achter die jongens aan omdat ze achter mijn mooie kontje aanliepen, want daar was.. correctie: Ben jij jaloers op.” Zei Aurélia en je kon de woede wel weer een beetje in haar ogen zien opbloeien, ten eerste omdat ze haar had laten vallen en ten tweede om alle domme dingen die ze daarnet zei. Woedend keek ze langs Adrian heen naar Aurélia die sowieso achter deze val zat. ‘Babe, laat het gaan.. Het is het niet waard oké.’ Mompelde Adrian naar haar terwijl hij haar overeind hielp. Ze realiseerde zich nu ook wel heel goed dat ze eigenlijk gewoon weg zouden moeten lopen, dat dit het echt niet waard was en hun dag op het strand gewoon verpest zou worden tenzij ze er niet gewoon wat aan zouden doen. Ze keek hem eventjes een tijdje diep in de ogen aan en knikte zachtjes op zijn woorden. Haar rug keerde ze naar James en Aurélia toe en ze probeerde hun gewoon even geen aandacht te geven om rustiger te worden, en dat zou alleen maar helpen door gewoon Adrian aan te blijven kijken. Ze had haar handen ook in zijn middel neergelegd en heel even gaf ze hem een klein kusje. Niet om iemand jaloers te maken ofzo of om James en Aurélia dwars te zitten, maar het kon haar ook eigenlijk niet schelen dat ze erbij stonden, ze wilde hem een kusje geven en dan deed ze dat. Negeerde eventjes Aurélia en James compleet en wilde nu met Adrian weg lopen zonder ook iets te zeggen, daarom begon ze ook eigenlijk weg te komen. Het was alleen ineens heel vreemd want de woorden va Adrian klonken nog een keer en steeds harder tot een harde pieptoon die pijn deed aan haar oren. Heel even liet ze een klein schreeuwtje horen van de pijn in haar ogen en sloeg ze haar handen meteen naar haar oren toe. Oh dat was gewoon gemeen en het deed fucking zeer, dus dit kon toch ook niet een leraar over het hoofd zien (horen)? Gelukkig was het al snel ook weer gedaan met het piepgeluid en verward draaide ze haar gezicht terug naar James. “Dit is het waard,” Zei hij ineens boos. Wow oké die was nu ook helemaal kwaad aan het worden, snel wegwezen dus maar. ”Asshole,” Zei ze Aly zelf nog bot terug om vervolgens terug te draaiden naar Adrian. ”Zullen we gaan?” Vroeg ze hem met een smekende blik, niet dat ze weg zouden gaan van de beach party want ze lieten zich niet verjagen maar ze wilde ook niet meer bij hun in de buurt komen. Desnoods gingen ze even naar het strand om het water te voelen, gezien ze daar eigenlijk best benieuwd naar was. Ze begon al zachtjes aan te drukken tegen Adrian om te laten weten dat ze nu echt weg wilde bij James en Aurélia..

Bikini
Korte broek (boven stuk niet)
THANKS AVEY

_________________
Oh, we're on the right side of rock bottom
And I hope that we keep falling


We're on the good side of bad karma
'Cause we keep on coming back for more
Aly:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurélia Nyitrai
avatar
Class 3
Aantal berichten : 301

Character Profile
Alias: Aurélia
Age: 19
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   vr jul 17, 2015 1:30 pmBad Blood
Now we problems.. And I don't think we can solve 'em
Voor even had ze gedacht dat naar Aly toe lopen het feestje wat zou bederven voor haarzelf. Maar dat had ze wel mis, het was heel leuk om haar te zien lijden aan haar jaloerzie. Auréia zei zelf niet zo veel, daar hadden Aly en James het wel druk mee. Adrian bleef ook behoorlijk rustig vergeleken met zijn doorgedraaide vriendin. James wou duidelijk Aly door het lint laten gaan want hoe hij haar aan het opfucken was dat kon hij bijna beter dan Aurélia zelf. Tegen James deed Aly nog wel woest terug, bij Aurélia was ze wel zo slim om zich in te houden. Het was de vorige keer ook maar een kort gesprek geweest. De vlucht naar de spiegel was toen snel gekomen.

Ze observeerde rustig en deed maar een beetje mee met James. Hij had nog wat aan Aurélia. Adrian stond maar wat bij Aly al een ware accessoire. Zelf bij haar hele uitbarsting en haar klap tegen James. Waar ze haar best moest doen om niet te lachen. Ze deed dat maar niet want niemand kon daar om lachen blijkbaar. Aly niet, Adrian ook niet, en James al helemaal niet. Na de uitbarsting en dat verhaal over de kontjes kwam Aurélia even in actie. Ze zette een stap naar voren en Aly viel daarbij plotseling achterover? Oeps. Wat allemaal uit James kwam sloeg eigenlijk ook nergens op maarja. Ze kon moeilijk naar Aly’s kant gaan stappen. Nadat Aurélia haar weerwoord had gedaan stapte ze rustig naar achteren en liet Aly weer los. Ze zag dat Aly vol gepropt zat met woede. Wat wel opgelost werd door Adrian. ‘Babe, laat het gaan.. Het is het niet waard oké.’ zei hij. Slim hoor, en goed want Aurélia had niet veel zin in een gevecht. Ook al lokte ze het zelf wel een beetje uit..Als hun klaar waren dan had Aurélia er vrede mee en ging ze verder met feesten. Toch was James het er dus niet mee eens. Zucht, ze wou echt met haar ogen rollen. Maar te toonde niet haar irritatie want dat zou misschien iets van overgave laten zien.

“Bedek je oren.” kreeg ze toegefluisterd. ugh, ze legde haar handen op haar oren. Waarschijnlijk deed hij iets met geluid? Whatever. Hij zei dat het wel waard was. Really James? ”Asshole,” zei Aly en stelde aan Adrian voor om te gaan. Waarbij Aurélia haar hand op James zijn schouder legde en en daaraan ook een beetje mee trok. “Snap out of it” fluisterde ze hem waarschuwend toe en legde haar hand op zijn rug om hem weg te begeleiden. Ze stond wat meer in de menigte waarbij ze wel kon zeggen dat ze niet bij James bleef. “Hey, ik mag dat wel heel hot zijn en perfect om Aly jaloers te maken maar dat maakt me nog niet van jou” zei even voor de duidelijkheid tegen James. Ze maakte aanstalten om weg te lopen maar ze bedacht nog iets. Ze liep nog even terug en drukte nog even haar lippen op die van James. Gewoon om te pesten. “Goed, koester dat maar want je krijgt het nooit meer” zei ze met een gemene grijns en liep daarna wel weg. terug naar Jackie om daar verder te chillen.

Shorts
Bikini

© little odair for atf

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Adrian Harper
avatar
Class 3
Aantal berichten : 362

Character Profile
Alias: Lucifer
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   vr jul 17, 2015 3:02 pm

Hakuna matata
--It means no worries--


Tbh, Adrian was dit kinderachtig gedoe zo beu als maar kon zijn. Goed, iedereen was even boos op elkaar maar wat kon hem dat nu schelen? Like, ga het even uitvechten ergens anders of zo maar zijn kostbare tijd met Aly moesten ze daarvoor niet gaan verpesten. Al zeker niet als ze dachten dat de opmerkingen die ze maakte hem ook maar iets deden. Hij kende Aly al langer als vandaag en wist dat het meeste wat ze zeiden toch gewoon de puurste onzin was die er maar kon zijn. Oké, misschien was de klap die zijn vriendin gaf wel een klein beetje overdreven maar hij ging zich er mooi buiten houden. Vandaag ging hij eventjes voor de slimmerik spelen, en ging er alleen maar voor Aly zijn als er iets met haar gebeurde. James moest het maar eens even wagen om ook maar 1 vinger te leggen op haar. Die vinger was hij dan kwijt hoor, misschien zelfs zijn hele hand. Ja, dat stond wel vast. Maar voor nu was hij nog rustige Adrian, degene die Aly probeerde te kalmeren. Wanneer de woorden vielen dat ze hem gebruikte moest hij toch even lachen. Ja hoor. Als hij met zijn domme kop dat wilde blijven geloven moest hij dat vast en zeker doen. ‘Als je dat wilt geloven, be my guest.’ Sprak hij met een korte grijns. De haat in de dude zijn stem was hem niet ontgaan, maar hij ging er niet op in. Aly stond hem bij in wat hij zei, dat zou ze altijd doen.

Dat ze op de grond knalde, of toch bijna was het werk van Aurélia. Dat stond gewoon vast. Ze mocht het nog zo hard ontkennen als ze wilde, maar hij was echt niet van gisteren hoor. Gelukkig had hij haar toch nog vrij goed beet en trok hij haar heel snel weer overeind. Blijkbaar hielp wat hij zij ook nog want hij zag de woede langzaam maar zeker uit haar ogen weg trekken. Maar best ook, dan konden ze zo meteen vertrekken en werkelijk gaan genieten van het feest. Want hej, daarvoor waren ze hier toch? Een mini kusje werd op zijn lippen gedrukt, iets wat hij maar zag als een manier om hem te bedanken. Maar goed het was dus nog niet over. De twee stonden er nog steeds. Vooral James was kwaad, dat leidde hij toch af van zijn manier van doen. Het feit dat hij niet wist wat de knul kon, speelde in het voordeel van James. Maar even goed, hoe laag zou het wel niet zijn van de jongen om mutaties te gaan gebruiken? Van Aurélia wist hij al dat ze het deed, maar over de knul wist hij niet heel veel.

Misschien had hij maar beter niet moeten denken aan James zijn mutatie want plots klonken zijn worden nog maals, en nog een keer en het bleef doorgaan tot hij niets anders hoorde dan een ultra hoge piep die echt wel pijn deed. Adrian weigerde zich echter zwak op te stellen. Het enige deed was zijn grip om Aly was versterken en haar dichter tegen zich aan te trekken. Zijn kaak verstrakte maar dat was dan ook het enige wat er gebeurde. Verder vertrok de jongen geen spier, zelf niet de natuurlijke reflex om zijn oren te bedekken. Nee, hij ging zich niet zwak opstellen omdat James nog lager dan de zeespiegel was gevallen. Hoe snel het begonnen was, hoe plots het ook weer gestopt was. Thank god, want hij wist echt niet hoelang hij het nog zou kunnen volhouden. Dat gepiep had vast wel iets beschadigd in zijn oren, dat moest haast wel. Aly had zich inmiddels weer naar hem toe gedraaid en kort knikte hij. Hier hoefde hij niet langer meer te wezen. Adrian legde zijn arm om haar schouders heen en liet zich gewillig achteruit drukken door haar, waarna hij zich uiteindelijk omdraaide en ze zo met zijn tweetjes weg liepen. ‘Laten we even naar het water gaan of zo.’ Stelde de jongen maar voor. Yeah, dat leek hem eventjes het beste hoor. Het koppel had zich uiteindelijk toch al duidelijk afgescheiden van Aurélia en James. Inmiddels had zich een klein bloed spoortje gevormd van uit zijn oor. Al was het niet aan de kant waar Aly liep tho, maar best. Niet dat Adrian het meteen door had dat het er was, maar nu voelde hij het toch wel zachtjes verder trekken over zijn wang. ‘Zeg me alsjeblieft dat je nog geen zin hebt om terug te vertrekken?’ Sprak hij uiteindelijk met een kleine grijns aan haar. Dat ging hij eventjes niet toestaan trouwens.

### , Beachvibes ,Outfit ♥ lauz

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Called a police and a fireman {Aly + Aurélia + Adrian}
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Hold back the river [&Adrian]
» Take me into your loving arms and don't ever let go|&Adrian Harper

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: