INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Game on [Open] [Volleyball Game]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Valentina Sandrigo
avatar
Aantal berichten : 18

Character Profile
Alias: Miss. Memory
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Game on [Open] [Volleyball Game]   vr jul 03, 2015 9:04 pm

tagged: Leraren&leerlingen
De muziek was begonnen en daarbij was de beach party begonnen, dus ze konden nu de hele dag genieten van het strand, de muziek en natuurlijk veel meer dingen. Ze was lachend van het podium afgekomen en had nu al helemaal zin in deze dag, zag het ook als een kans om een beetje closer te worden met de leerlingen en ook met de leraren, al was dit al wel redelijk gelukt bij de karaoke. Haar margarita had ze ergens neer gezet bij het barretje omdat deze bijna op was maar ze nu even niet meer hoefde omdat ze wat wilde gaan doen. Ze had al bedacht dat ze zou gaan volleyballen want dat leek haar wel leuk om te doen, gewoon een team van leerlingen bij elkaar zoeken en ze had gehoord dat Eleanor ook mee ging doen dus dan konden ze er meteen een leuk wedstrijdje van maken.

Ze liep even naar een plekje waar ze private haar gele jurkje uit kon trekken, zonder dat er awkward leerlingen zouden kijken of er misschien iets vast zou blijven haken, wat ook echt een blunder zou zijn voor een leraar om te maken. Ze had onder het gele jurkje een leuke groene met blauwe bikini aan, want Valentina hield tenslotte van kleurtjes. Voor haar leeftijd zag ze er ook nog heel erg goed uit in een bikini dus dat kon echt nog wel, ze zou zich niet hoeven te schamen. Net zoals de andere leraren want niemand hier zag er slecht uit, dat was wel een feit. Ze liep uiteindelijk terug en kwam bij het volleybal veld aan met een volleybal tegen haar heup aan en een zonnebril voor haar ogen. Zij was ready voor de battle in ieder geval. Heel even probeerde ze contact te maken met Eleanor die ze ergens kon spotten om duidelijk te maken dat zij al wilde beginnen aan een wedstrijdje waarna ze weer om haar heen keek naar de leerlingen. ”Wie er wil volleyballen moet nu hier komen! Dan gaan we een wedstrijdje houden!” Riep ze even om duidelijk te maken dat iedereen die wilde zich hier kon melden voor het wedstrijdje. Ze zouden dan team’s kunnen samenstellen en dan zouden ze beginnen. ”Wie bij mij in het team wilt moet aan deze kant gaan staan.” Zei ze er nog even bij waarna ze Eleanor met een knipoog aankeek..

Bikini
Playing with the girls;


_________________
Everyday people do everyday things
but I can't be one of them


I know you hear me now
We are a different kind

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Valentina - Daniek - Jay - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Eleanor Birdy
avatar
Aantal berichten : 115

Character Profile
Alias: Spirit
Age: 35
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Game on [Open] [Volleyball Game]   di jul 14, 2015 4:08 am

Ohnee, ohnee, ohnee, ze kreeg een microfoon in haar handen geduwd en ze kreeg het meteen al benauwd. Op het podium staan was één ding en in de spotlight staan maar een microfoon om erin te praten steeg haar naar haar hoofd. Toch probeerde ze haar zenuwen te onderdrukken door een beetje op Céline te steunen en een beetje met Valentina expressies te maken met 'ik houd je in de gaten', aangezien ze dus al afgesproken hadden om een volleybal wedstrijd te houden en ze had geen idee of de brunette enige ervaring had, maar zij toch wel een beetje. In het weeshuis had ze vaak de kans gehad om met haar genootjes in de tuin volleybal te spelen dat één van de zusters hen hadden geleerd.

Zoals anderen deden had ze maar weinig gezegd zodat ze het feest niet ophield en daarbij ook niet veel hoefde te zeggen in de microfoon, aangezien dat haar juist het zenuwachtigste maakte. Ze proostte haar glas tegen die van haar collega's aan met een gniffel en nam vervolgens een slokje waarna ze het podium af liep samen met Céline om uit de drukte te gaan en met z'n twee van de martini te genieten in de zon.

Doordat ze met Céline had staan giechelen en praten was ze even vergeten dat ze met Valentina afgesproken had waardoor ze meteen om zich heen keek wanneer het tot haar doordrong dat ze samen zouden volleyballen. Ze had het glas op een tafeltje neergezet en Céline een kus gegeven nadat ze Valentina op het oog had gehad en haar toegezwaaid had als teken dat ze naar haar toe zou komen en dat deed ze ook met alle blijdschap van dien. ''Ola, ik adviseer jullie anders wel om naar deze kant te komen, als je graag wint tenminste.'' Stak ze haar tong uit naar Valentina nadat ze de knipoog had gehad en ze strekte haar rug voordat ze zich praktisch gezien klaar zette in het zand. ''Maak je borst maar nat,'' grinnikte ze al wrijvend in haar handen naar Valentina.

_________________

Well, I've been afraid of changin'
'Cause I've built my life around you
But time makes you bolder
Even children get older
And I'm getting older too


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Avery Thomson
avatar
Class 3
Aantal berichten : 209

Character Profile
Alias: Heat
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Game on [Open] [Volleyball Game]   di jul 14, 2015 1:51 pm

Cause I ain't tryna lose myself,
Or lose control


Ze wist nog steeds niet helemaal of ze wel naar deze beach party wilde gaan en zat hierover diep in tweestrijd met haarzelf, aan de ene kant leek het haar beter om misschien eens te proberen wat plezier te hebben met een grotere groep mensen om haar heen. Dan had ze het dus niet over dingen in de fik steken - iets wat ze nog altijd graag deed omdat vuur toch wel op Raven na dan haar grote liefde bleef - of stiekem naar Raven’s kamer sneaken om zichzelf daar af te zonderen samen met hem. Niemand behalve hem en haar nieuwe kamergenoot hadden dan ook maar een kleine glimp van haar kunnen ontvangen de laatste aantal dagen, of waren het inmiddels al weken geworden? Ze had geen idee eigenlijk, alleen van het feit dat ze niet graag gezien werd door anderen puur door alles wat er was gebeurd. Zelfs naar de klassen was ze niet komen opdagen omdat ze hier geen zin in had en ze hoopte eigenlijk maar dat de leraren haar dan een beetje konden vergeven, en zelfs hun hadden ook niets van haar te zien mogen krijgen. De laatste tijd was ze eigenlijk een soort ware spion geworden met de manier waarop ze op de rustigste tijden over de gangen sloop om tussen haar eigen kamer en die van Raven te verplaatsen. Ze wilde gewoon niet gezien worden.

Nog steeds eigenlijk niet, maar toch vond ze dat ze dit wel moest doen. Ze wilde trouwens ook niet dat iedereen zorgen over haar zou maken wie haar de laatste tijd niet meer gezien hadden, met name Delia, Jean, Jamie en Eleanor dan. Er moeten bovendien ook een keer een eind komen aan haar afzondering van iedereen, ze kon zich niet nog veel langer blijven verstoppen in haar en Raven’s kamer. Oké dan, dus ze ging naar de beach party? June was er al heen gegaan terwijl Avery zich stilletjes nog steeds in haar bed had bevonden, ze zou daarom ook vast wel te laat komen maar dat maakte niet uit, dat was misschien ook beter. Ze trok even snel een bikini aan die ze toevallig nog ergens had en liep verder haar kamer uit richting het strand. Wel had ze nog even Raven een berichtje gestuurd, want misschien zou hij ook nog wel willen komen? Bovendien kon ze nog wel wat steun gebruiken en dat merkte ze ook meteen zodra ze tussen een groep mensen kwam te lopen, het voelde behoorlijk ongemakkelijk en ze schaamde zich wel een beetje als ze eerlijk moest zijn.

Ze werd eigenlijk steeds verder onzeker over haar idee om hierheen te komen, want het bleef niets voor haar om tussen zoveel mensen te zijn, dat was ze misschien even te gemakkelijk vergeten? Wat twijfelachtig keek ze om haar heen en ze zag niemand waarmee ze echt aanspraak kon of wilde maken. Ze kon Delia momenteel nergens vinden en ze stond echt midden tussen allemaal mensen die ze niet kende. Bij het strand zag ze nu wel ineens Clyde die daar bezig was met wat leerlingen en surfplanken, maar ze durfde daar eigenlijk nog niet echt op af te gaan. Ze wilde wel haar excuses aanbieden aan hem maar nu zou het haar waarschijnlijk nog niet lukken. ”Wie er wil volleyballen moet nu hier komen! Dan gaan we een wedstrijdje houden!” Hoorde ze iemand ergens redelijk dichtbij roepen en ze draaide zich in de richting van de lerares. Ze zag al snel ook dat Eleanor aan de andere kant stond van het volleybalveld en dat zij waarschijnlijk tegen Valentina een wedstrijdje zou gaan houden. Valentina maakte duidelijk dat wie bij haar in het team wilde bij haar moest gaan staan en hetzelfde deed Eleanor. ''Ola, ik adviseer jullie anders wel om naar deze kant te komen, als je graag wint tenminste.'' Zei ze en even bleef Avery starend kijken naar de twee leraren. Vroeger was Avery echt heel goed geweest in volleybal, sowieso was ze goed geweest in gym voordat alles gebeurde van het ongeluk maar volleybal was toch wel haar favoriet geweest. Twijfelend bleef ze even staan en moest ze zichzelf even een klein duwtje geven om erop af te stappen. Ze zou natuurlijk wel bij Eleanor in het team komen, want Valentina kende ze nog niet zo goed en ondanks dat hetzelfde eigenlijk wel gold voor Eleanor ging haar voorkeur nu toch even uit naar haar, dat voelde somehow wel iets veiliger. Zachtjes deed ze wat stappen naar voren en kwam ze bij Eleanor in het veld staan. In haar gezicht was nog iets van schrik te vinden maar dat kwam vooral doordat dit even best wel een flinke stap was voor haar om te zetten na alles. Toch wist ze de lerares een kleine glimlach te geven en kwam ze bij haar staan. ”Ik was vroeger best goed in volleybal,” Zei ze even kort tegen haar als een soort begroeting. Damn, waarom ging alles zo moeizaam met haar? Kon ze niet even normaal doen en relaxen? Ze probeerde het in ieder geval maar dat zou vast wel komen als ze weer bezig was.  

ty ek

_________________
Fire in the heart sends smoke into the head
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Game on [Open] [Volleyball Game]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Game on [Open] [Volleyball Game]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Go strongheaded into the game. [OPEN TRAININGSTOPIC]
» Music Shuffle game
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: