INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Wave After Wave [SURFING CLASS]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
AuteurBericht
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Wave After Wave [SURFING CLASS]   do jul 02, 2015 10:25 pmEen beachparty. Een voor de hand liggend idee, maar toch wel super cool om uit te voeren. Met zijn mutatie was hij natuurlijk de ideale man om een heleboel dingen van het gebouw naar het strand te dragen, en om een paar constructies op te bouwen. Het kampvuur, dat later op de avond als het begon te schemeren zou worden aangestoken, was toch wel zijn favoriete klusje geweest. Maar ook het opstapelen van een soort van zitbankjes, tafeltjes, het podium, alles eigenlijk. Met de goeie instructies van Jamie en Damian ofcourse. En hij had ook wel nog hulp gekregen van de andere docenten, dus dat was ook een pluspunt. Dat het docententeam goed functioneerde samen, was toch nog maar eens gebleken. Na het succesvolle kerst en nieuwjaarsfeest, zou dit beslist ook een knaller worden.

En hoe kon dat ook beter dan door wat golfjes te pakken op deze broeierige namiddag? Ze hadden een heleboel surfplanken meegebracht, waar Jean nog voor gezorgd had. Misschien gingen ze die nog gebruiken tijdens de lessen gym, maar voor nu zouden hij en Damian kleine groepjes studenten even de basis proberen te leren zodat ze daarna in een afgebakend, veilig gebied hun gang konden gaan. Of ze konden gewoon liggen op de planken en een beetje chillen, zoals elke surfcrew wel eens samen deed. De golven waren perfect, rustig maar ook wel hoog en snel genoeg. De goeie combo om mensen te leren surfen dus. En hij had er echt zin in.

Toen Jean haar speech had gegeven, en hij de microfoon terug had opgeborgen, trok hij zijn shirt uit en gooide het in zijn rugzak. Hij deed ook zijn short uit, waar hij een korte zwemshort onder had. Met de nodige moeite trok hij zijn wetsuit aan. Het was niet echt koud in het water, maar toch. Daarom liet hij de mouwen gewoon los hangen en bond hij die samen rond zijn middel. Met een brede grijns liep hij naar de plek waar leerlingen of misschien zelfs docenten een plank konden komen halen en zelf het water in te gaan, of hem om wat uitleg te vragen. In tussentijd nam hij zijn eigen plank en begon hij hem te inspecteren op barstjes. Als er in het eerste kwartier niemand kwam, ging hij zelf eerst in het water hoor. Want het zag er zo allemaal veel te aanlokkelijk uit tbh..


_________________


Laatst aangepast door Clyde Maddox op za dec 19, 2015 6:18 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   do jul 02, 2015 11:54 pm

tag: Clyde & students

Een feest op het strand zonder hem? No way josé. Serieus hij was even dolblij hoor. De zomer was begonnen dus dat betekende even lekker veel tijd spenderen op het strand en zich niet zo veel zorgen maken over leerlingen. Nou ja, buiten stiekem zijn eigen leerling docent maar die status was Clyde stiekem al lang kwijt, plus ja hallo boyfriend stond gelijk aan je soms zorgen maken of zo. Waarschijnlijk nog blijer dan de meeste mensen stond hij op het strand te helpen met het op zetten van tentjes en al die andere ding. Clyde deed obvious het heavy lifting gedeelte maar aye zo heel erg vond Damian dat niet. Dit was even letterlijk de aftrap voor de zomer en de dingen die gepland waren gingen zo hard knallen dat stond vast. Daar hadden de docenten mooi voor gezorgd met behulp van enkele leerlingen natuurlijk, eventjes niet alle credits op eisen weet je wel.

Nadat de hele speech van zowel Jean als enkele andere docenten was afgelopen knalde er luide muziek door de boxen, en dat was dan voor hem ook meteen het startschot om zich even naast zijn hubby te droppen. Op voorhand hadden ze dankzij Jean kunnen zorgen voor wat surfplanken, want wat was er nu beter dan wat rond dobberen op zee en daarmee misschien nog enkele leerlingen aansteken om hun te joinen? Als eerste legde hij zijn gitaar neer en liet hem steunen tegen Clyde's back pack. Yeah, kampvuurliedjes ja, zelfs al zat hij er straks op zijn eentje tbh. Damian dropte zijn cap in zijn backpack en trok net als Clyde zijn shirt uit. Zwemshort had hij bijna standaard aan dus dat was eventjes een pluspunt. Voor even trok hij zijn wenkbrauw op toen Clyde zijn wetsuit aan trok. Wel, dat was hij dus vergeten. Niet dat het heel veel uitmaakte want hij was het gewend zonder. En anders had hij maar even dikke pech tbh. Dit had hij wel even gemist tho het surfen, niet dat hij het sinds hij terug op het eiland was niet meer had gedaan. Maar gewoon, de summer vibes en er dan op uit trekken in het water beter kon hij het niet hebben!

Heel kort porde hij Clyde even in zijn zij toen die zijn plank aan het inspecteren was en schonk hem even een speelse grijns. Ergens hoopte hij wel dat er toch een aantal mensen er op af kwamen. I mean, het was altijd cool als je met meer was en zo. ‘Ik mag maar hopen dat je dit goed gaat doen hoor. Want die bende ongeregeld heeft misschien vakantie, voor jou is dit heel stiekem toch een klein moment om je skills te showen hoor.’ Hallo uitvlucht om Clyde in het oog te houden! Nah, het was een grapje tho. Alsof hij het werkelijk ging doen, vakantie telde voor iedereen zo ook voor hem._________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra Mcclain
avatar
Class 2
Aantal berichten : 192

Character Profile
Alias:
Age: I'm 17 allthrough i sometimes may look 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   vr jul 03, 2015 1:04 am


Alexx wist niet waarom ze hier was. Ze wist niet eens wat ze op dit eiland deed, of nou ja ze wist niet waarom ze hier nog was. Natuurlijk had ze nog geen weg van het eiland gevonden, maar had ze echt gezocht? Het antwoord was nee, en nu was ze ook nog eens op dit feest. Alles was gewoon verwarrend. Misschien was ze daarom hier? Om alles even te vergeten? Niet dat dat tot nu toe werkte. Nee, in de plaats was ze nog dieper in de gedachten dan eerst. En die gedachten brachten haar dan weer terug bij haar eerste vraag, wat deed ze hier? Het was niet alsof Alexx hier iemand kende. Nou ja, ze kende of had eerder al gepraat tegen 4 mensen. Iets dat al een erg groot ding was voor haar sinds ze hier nog maar 3 dagen was. Toch waren dat niet bepaald mensen waar ze op af zou stappen, heck, met 2 van hun had ze alleen maar per bericht mee gepraat. Dus tot nu toe stond ze dan ook maar alleen. Het was niet alsof ze hier thuishoorde anyway. Overal waar ze keek waren weer verschillende vreemden, elk gewend aan deze omgeving en elk passend tussen de anderen. Je kon niet zeggen wie van een ander land kwal, of wie op een boerderij had gewoond en wie niet. Maar zoals altijd voelde Alexx zich niet goed tussen de mensen. Ze was al zo onzeker over zichzelf, over haar geschiedenis van pleeggezinnen. Ze voelde zich alsof je duidelijk het verschil kon zien, alsof zij het zwarte schaap was. Haar kleren waren niet zo mooi als anderen. Nee het waren gewoon een stel shorts en een kort, wit t-shirt die een beetje doorzichtig was waardoor je haar blauwe bikini eronder kon zien. En dan waren er natuurlijk haar all-stars, geen mooie sandalen zoals velen droegen. Nee, gewoon wat oude all-stars. Het enige dat haar een beetje veilig deed voelen was de overhemd die ze open droeg over haar wit t-shirt en haar snapback die veilig op haar hoofd zat en haar een beetje afschermde van de anderen. Deze twee kledingstukken deden haar beter voelen. De kap was beschermend en het overhemd, nou het gaf haar een iets minder bloot gevoel. Natuurlijk verstopte het haar lichaam niet helemaal, alleen maar haar rug en een beetje haar zijkanten. Toch hielp het Alexandra. Maar de twijfel was er nog steeds. Dezelfde twijfel die ze altijd met zich mee droeg en die ervoor zorgde dat ze zo vaak zichzelf checkte om te zien of ze er oké uitzag. Iets dat ze nu ook aan het doen was. Eerst ging haar blik naar haar voeten die verstopt werden door sneakers om vervolgens naar de kleine tattoo op haar enkel te gaan. Eentje die net hoog genoeg was om boven haar schoenen te staan. Zo ging ze door tot haar blik op haar rechter heup viel om nog een tattoo te zien. Deze was iets groter en iets ingewikkelder. Echt goed te zien was hij ook niet, ten minste niet de hele tijd want daar zorgde haar gelieve overhemd voor.

Met een kleine zucht liep Alexx een beetje weg van de groep mensen. Ze wist niet hoe lang ze daar had gestaan maar iedereen was al lekker bezig met wat dan ook. Dus was Alexx dat ook gaan doen. Eerst was ze van plan geweest om gewoon wat rond te lopen op het strand, een beetje alleen tijd. Maar toen greep iets haar blik. Of nou ja, meer een paar 'ietsen'. Een stel surfboards om precies te zijn. Het deed Alexandra weer terugdenken aan die paar keer dat ze op een strand was geweest en mensen had zien surfen. Al vanaf de eerste seconde dat ze het had gezien had ze willen leren surfen. En nu had ze er misschien wel de kans voor. Toch liep ze er niet op af en koos ze ervoor om in de plaats op een afstand te blijven staan. Ze was te bang en dat zat haar niet bepaald goed. Ze wou het zo graag, maar er waren mensen, iets waar ze niet goed mee was. Met een kleine zucht plofte ze zichzelf neer in het zand met haar hoofd naar de zee gericht. Toch bleef haar blik onbewust van de zee naar de surfboards gaan, ze wou het zo graag, maar de angst bleef in haar buik rondzwieren.
Krop top'
Flannel
Shorts
Shoes
bikini'

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lotus Brooks
avatar
Class 2
Aantal berichten : 24
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   vr jul 03, 2015 1:10 am

lotus
a flower that still needs to grow
Een.. een.. strandfeest? De stem die uit de muren was gekomen had haar zodanig laten schrikken waardoor ze van haar stoel af was gevlogen en onder de tafel van het cafétaria was gedoken, ter bescherming van haarzelf. Ze had geen idee waar de plotselinge stem vandaan was gekomen en het schrok haar af. Door haar snelle beweging had ze bijna de kom vol gekleurde dingetjes en de witte vloeistof over haar heen gekregen, maar gelukkig had zwaartekracht haar geholpen en was de kom na een paar keer rondgedraaid te hebben toch blijven staan. Wat was een strandfeest? En waarom schreeuwden de mensen luid iets over een feest en werd er daarna hard een vrolijke melodie met taal die ze niet kon verstaan afgespeeld? Ze slikte en bedekte nog altijd haar hoofd totdat de stemmen opgehouden waren en de soort van stilte in de ruimte teruggekeerd was. Zij bleef zich nog altijd schuil houden onder de tafel, lichtelijk trillend van de plotselinge aanval van stemmen, totdat ze twee paar blote voeten bij haar tafel zag verschijnen, en ze aan het postuur zag dat het een vrouw was, en degene door haar hurken ging. Het was een blonde vrouw.. een die ze wel vaker rond had zien lopen en haar een kalm type leek. Ze slikte opnieuw en liet haar haar hand uitsteken, die ze na een lange tijd twijfelen toch aannam. Eleanor was haar naam, al zou ze die vast snel weer vergeten. De vrouw zette haar voorzichtig terug op haar stoel en ook al snapte ze er weinig van; ze had door dat ze niet aangevallen werd en dat de stemmen uit de muren ook niet kwaadaardig waren bedoeld.

Sterker nog.. er zou iets groots op het strand gaan plaats vinden, iets waar ze al een heleboel andere mutanten naar toe had zien gaan terwijl zij zich schuil hield in de woonkamer op de bank onder een stel kussens. Hoewel Eleanor haar gekalmeerd had, was ze nog altijd een beetje overstuur geweest en sloeg ze een kussen regelmatig in haar gezicht omdat ze er niks van snapte en het toch wel wou snappen en de frustraties liepen hoog op bij haar. Zo hoog dat ze uiteindelijk van de bank afviel en het idee kreeg om een groepje van de leerlingen te volgen.

Zodra ze buiten had gestaan had ze meteen al het idee gehad dat ze meteen door de zon verslonden zou worden, waardoor ze zich meteen terug gehaast had naar de schaduw en naar de felle grote bol had gesist op armen en benen in een aanvals-positie. De zon was ook iets waar ze nog aan moest wennen, want daglicht had ze niet veel mee mogen maken. Wanneer er een tweede groepje naar buiten was gekomen was ze zodanig door hun afgeleid dat ze uiteindelijk hen toch gevolgd was en haar handen boven haar ogen had gehouden omdat het licht haar ogen niet mocht raken.

De grond van wat het strand moest voorstellen had niet meteen plezierig aangevoeld en het kriebelde meteen tussen haar tenen, wist zij veel hoe ze handig moest lopen met deze.. hoe noemden het ook alweer? Slippers. De luide muziek en de stemmen die net geklonken hadden, hadden ervoor gezorgd dat ze zover mogelijk van het grote tent ding af was gelopen en ze zich een beetje van de grote groep van mutanten af probeerde te zonderen. Ze speelde wat zenuwachtig met haar vingers die ze voor haar buik hield terwijl ze afgeleid werd door het heen en weer klotsende water, vooral het schuim was waar haar ogen op vielen. En pas wanneer ze dichter naar de rand was gekomen vielen haar een aantal grote planken op, waardoor ze op haar lip beet en stil was gaan staan. Eén grote man leek op haar af te komen van de rechterkant, gevolgd door een andere waardoor ze haar kaken op elkaar klemde en vervolgens naar de planken toe rende om zich daar achter ééntje te verstoppen, als dat überhaupt mogelijk was..
Anybody
Lil darling
Open

_________________


♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   vr jul 03, 2015 5:33 pm

You've got to show me love


Feestje! Dat betekende dat Lorise als een kip zonder kop door de kamer liep en haar kast overhoop haalde om iets leuks uit te zoeken. Ze vond uiteindelijk wel iets leuks, maar dat had wel drie kwartier geduurd. Ze wist het zeker van haar victoria secret bikini maar een jurkje erboven uitzoeken.. Dat was wat lastiger. ze ging uiteindelijk voor een licht blauw jurkje met een hartjes vorm op de rug. Ze nam een tasje mee en stapte in haar slippers. Aah, ze had er zoveel zin in dat ze bijna wel kon rennen. Het zou er vast super gezellig uitzien en allemaal mensen die ze kende. Van een paar mensen wist ze dat die er sowieso wel heen gingen. Aly leek haar wel een echte beach babe. Ze had haar niet gesproken de laatste dagen. Misschien was ze toch wel een beetje bezorgt over dat roddelblog. Als het waar was wat erin stond dan had ze misschien problemen gehad met Adrian? Ze zal het daar wel even vragen. Want als dat zo was wie kon er dan beter advies geven? Wow jezelf als ‘love expert’ neerzetten was wel een beetje overdreven. Ze had zelf haar fouten wel gemaakt maar ze wist er veel over.

Ze kwam aan bij het strand en was blijkbaar wat laat, oeps. Jean was al bezig met een toespraak. Ze keek rond en ze was niet de enige die opzij sprong voor een enorm zwart paard dat het publiek in kwam wandelen met twee meisjes erop. Wauw, dat zag er aardig cool uit, dat moest ze wel even toegeven. Ze was ook niet de enige die voor bewondering naar het beest keek. Mooi dier, maar ook eng. De meisjes die erop zaten, Grace en .. Aurélia right? Ja daar had ze ook wat gang verhalen over gehoord. Ze kwam langzaam door de menigte heen want ze was niet iemand die anderen aan de kant beukte. Een glimlach verscheen op haar gezicht toen ze Damian en Clyde bij surfboarden zag staan en er ook al een ander meisje stond. Dus daar kon ze gewoon aan meedoen? Dat leek haar super leuk! Ze liep er enthousiast op af en kwam erbij staan. Er stond al een meisje met donkere haren en.. Als ze het goed had gezien zat er een meisje achter een surfboard. Ze twijfelde of dat was om mee te doen met surfen of ze zat daar verstopt? Ze keek naar Clyde en Damian met een grote glimlach en ging naast het andere meisje staan. “Hey” begon ze. “Heb jij dit al eens eerder gedaan?” vroeg ze nieuwsgierig. en ze hoopte dat ze niet als enige nog nooit had gesurft.

tag: /// words: a bunch notes:--outfit:Jurkje&Bikini
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Clyde Maddox
avatar
Administrator
Aantal berichten : 589

Character Profile
Alias: Thor
Age: 25
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   vr jul 03, 2015 6:43 pmWie anders dan zijn hubby zou hem komen joinen in het geven van de surfles? En op welke manier ook.. Een por in zijn heup. Hoe kon het ook anders? Even liet hij een piepje horen en liet hij bijna zijn board vallen. De speelse grijns van de man maakte het echter weer helemaal goed. Het bracht hem zelfs zo ver dat hij hem niet terug porde (ook wel stiekem een beetje omdat hij zijn surfboard vast had). Clyde schonk hem een enthousiaste glimlach terug, al zorgden zijn volgende woorden er voor dat hij zich meteen een beetje druk begon te maken. Zou hij hier echt op beoordeeld worden? Maar nah, hij zou het vast niet zo heel serieus bedoelen. Samen gingen ze door met het inspecteren van een paar boards, tot hij afgeleid werd door een zwartharig meisje, dat nieuwsgierig maar toch twijfelend op een afstandje was blijven staan en hen in de gaten hield. Nog geen twee minuten later kwam Genosha Island's privé Cupid bij haar staan. Mooi, dan konden ze elkaar gewoon overtuigen om het te doen, want er was niks leukers dan surfen.

Met een vriendelijk grijnsje om zijn lippen ging hij bij de meisjes staan, keek hen even allebei bemoedigend aan. "Zo, hebben jullie zin om een paar golfjes te pakken of niet? Het water is rustig, en ik en Damian helpen jullie wel met de basistechnieken", Zei hij geruststellend. Zelf had hij ook leren surfen op een heel jonge leeftijd, dus hij wist precies hoe hij het moest aanpakken om de twee meisjes binnen no-time op hun board te krijgen. Het enige wat daarvoor nodig was, was een beetje lef van de twee en de begeleiding van hem of Damian. Vooral om in te schatten wanneer er een goeie golf aan kwam en hen dan een letterlijk duwtje in de rug te geven, om hen op weg te helpen. Wie weet kregen ze de smaak wel helemaal te pakken, en hadden ze hun hulp uiteindelijk zelfs niet meer nodig. "Kom op, we gaan gewoon een plank uitzoeken en dan gaan we het water op, niet eens heel diep, het wordt echt leuk", Beloofde hij nog, waarna hij zich omdraaide en terug naar Damian liep, die ondertussen al tussen de surfboards zat te kijken.


_________________


Laatst aangepast door Clyde Maddox op za dec 19, 2015 6:18 pm; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
June Southers
avatar
Class 2
Aantal berichten : 30

Character Profile
Alias: Tears
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   vr jul 03, 2015 10:37 pm

Tag: Surfers <3
Nothing can stop us if we believe
Een klein beetje twijfelachtig over of ze wel of niet moest gaan stond June voor de spiegel in een triangel bikini die nog niet zo vaak gedragen had, eigenlijk alleen op vakantie of op hele warme dagen waarin ze naar de zee kon gaan om te zwemmen. Het was vaak samen met haar oude vriend geweest en niet met meer vrienden want dat was nooit nodig geweest, zij wisten elkaar samen beter te vermaken dan met andere mensen erbij. Beide waren ze sowieso veel te verlegen en hielden ze niet heel erg veel van drukte. June zeker niet omdat ze dan teveel stemmen in haar hoofd had, stemmen van andere mensen. Heel even beet ze op haar lip en moest ze toch echt een beslissing gaan maken, wel of niet. Het idee dat Lorise er misschien wel zou zijn haalde haar uiteindelijk over om toch de stap te zetten, bovendien mocht June zich wel wat vaker laten zien, nu hield ze zich nog veel te veel schuil in haar eigen kamer. Vluchtig pakte ze een kort zwart broekje en blauw T-shirt om over haar bikini aan te trekken voordat ze de deur uit stapte en richting strand ging.

Wat onzichtbaar wist ze zich tussen de mensen te verplaatsen en voelde ze zichzelf zo klein tussen de menigte mutanten op dit eiland, wat er nog best wel veel waren, vond ze. Niemand leek haar op te vallen, zoals altijd eigenlijk. Zij was altijd dat kleine meisje die ongezien tussen de mensen door liep, het meisje waar niemand naar omkeek puur omdat ze haar niet zagen staan. Wat dat betrof zaten er ook veel nadelen aan klein zijn en kon ze eigenlijk lang niet zo hard schreeuwen, zoals Sean had gezegd, ook al bedoelde hij dat dan anders. Ze luisterde naar de toespraken van de leraren en het viel haar ook meteen op dat er twee meisjes boven alle andere uitstaken omdat ze op een groot zwart paard zaten. Wow he, dat zag je ook niet elke dag, maar dit was dan natuurlijk ook een mutantenschool dus je zag hier vast wel meer dingen die niet helemaal normaal zouden lijken. Nadat ze toespraken gedaan waren en de muziek was begonnen keek ze weer om haar heen, probeerde ze zoveel mogelijk van de gedachten af te schermen. Zocht ze naar haar nicht want dan hoefde ze hier niet zo alleen te zijn, of Sean want hem mocht ze ook wel en hij was ook wel aardig. Iemand bekend in ieder geval, dat zou alles gemakkelijker maken voor het kleine meisje die zichzelf bijna voelde verdrinken in de mensen hier.

Het duurde even en June liep voor een aantal minuten zoekend over het strand heen, maar probeerde het niet al te erg te laten lijken alsof ze wanhopig op zoek was naar iets of iemand, niet dat ze daar heel goed in slaagde. Misschien moest ze toch maar terug gaan? Was het geen goed idee om naar het strand te gaan voor het strandfeest, want hoorde ze hier niet helemaal thuis? Ze wilde bijna weg lopen maar besloot toch even bij het water te kijken, of desnoods even een strandwandeling te maken in haar eentje. Dan kon ze nog even rustig nadenken, niet dat ze dat de laatste dagen niet al genoeg had gedaan maar dan nog, ze hield ervan om in de rust na te denken. Of gewoon helemaal niet te denken. Al hoefde ze dan toch niet die strandwandeling te maken want daar spotte ze haar nicht Lorise bij de surfplanken samen met een ander meisje en een van de leraren. Heel even bleef June staan en zat ze te twijfelen of ze er wel bij moest komen, straks wilde Lorise helemaal niet dat June erbij zou komen, wilde ze niet dat haar nichtje haar zou volgen. Duidelijk in twijfel stond ze daar een beetje te schuifelen en moest ze moed bij een verzamelen om erop af te stappen. Ze kon bovendien ook helemaal niet surfen, hoe moest je surfen? Zenuwachtig ging ze even met haar hand door haar haren en keek ze naar de zee alsof ze hun nog helemaal niet had gezien, om de indruk te wekken dat ze hier helemaal niet zo stond zenuwachtig te zijn. Ze zuchtte even diep en eindelijk lukte het haar om beweging in haar benen te krijgen richting Lorise, het onbekende meisje en de leraar toe. Zachtjes - nog steeds een tikje onzeker - liep ze op het drietal af en ging ze ergens naast Lorise staan, probeerde ze een beetje in haar blikveld te komen om opgevallen te worden, in de hoop dat ze haar zou zien staan en haar zou opnemen. ”Hee,” Zei ze zachtjes, bijna onhoorbaar met een schorre stem. Daarna keek ze de leraar even met een verlegen glimlach aan en gleed haar blik vervolgens naar het andere meisje. Vervolgens schoot haar blik ook weer terug naar de leraar en probeerde ze zichzelf gewoon cool te houden, maar de verlegenheid straalde gewoon sterk van haar af..
robb stark
[/b]

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Thanks V <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenna Devereux
avatar
Class 2
Aantal berichten : 178

Character Profile
Alias: Nimue
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   vr jul 03, 2015 10:43 pm


'Cause I really don't care where you are, I just wanna be there where you are

Ze liep rustig over het strand, de opening zou zo wel beginnen, ze was wat vroeg. Ze merkte dat ze al gewend was aan het dagelijks leven hier, en dat ze eigenlijk ook niet echt meer weg wou. Dit was een beetje haar thuis geworden. Ze had best veel mensen ontmoet, en natuurlijk Jay. Ze had hem nog niet gezien, maar hij zou vast wel komen. Ze vond wel dat ze misschien wat nieuwe vrienden mocht maken. Haar roommate was inmiddels weer weg gegaan, waar naartoe wist ze niet. Maar ze zou binnenkort vast wel een nieuwe krijgen, dat zou wel goed komen. Veel vrienden had ze hier nog niet, ze had eerst een beetje moeten wennen hier. Maar daar zou vandaag vast wel goed voor zijn, strandfeesten waren altijd leuk.
Terwijl alles werd voorbereid liep ze door het natte zand heen, terwijl de zee tegen haar voeten aan klotste. Ze had geen schoenen aan, over het strand liep ze altijd het liefst zonder schoenen. Ze had haar blonde haar los hangen over haar schouders, en het golfde een beetje. Ze hield ervan om naar het strand te gaan, ze voelde zich erg in haar element hier. Eigenlijk overal waar water was. Maar het strand en het zwembad waren toch wel haar favoriet. Het strand omdat het hier allemaal zo natuurlijk was, en ze van de zee hield, en het zwembad omdat ze daar alle tijd van het jaar heen kon. Dat had ze dan ook gedaan. Ze was er vaak te vinden geweest.

Na een tijdje kwamen er steeds meer leerlingen, en begon de opening. Ze liep terug naar het podium en luisterde daar geduldig naar de speech van Jean. Ze gniffelde even toen die ging dansen. Er kwam opeens een groot zwart paard aan, met twee meisjes erop. Ze herkende ze, ze had ze wel eens zien lopen. Dat was wel cool hoor. Ze had het zelf niet echt op paarden, maar ze vond het er wel cool uit zien. Opeens zag ze surfboarden staan, ze draaide zich ernaar toe, en keek verlangend van de surfboarden naar de zee. Ze kon surfen, best goed zelfs. Ze zou zelfs haar eigen surfplank kunnen maken, of de golf creëren. Dat was altijd wel handig. Ze keek nog even naar het podium, maar daarna liep ze toch weg daarbij, en liep naar de surfboarden toe. Ze stopte toen ze Clyde en Damian daar zag staan. Ze waren de planken aan het inspecteren. Zou ze dan niet gewoon een plank mogen pakken? Was het een soort les? Want dat had ze niet echt nodig. Ze kon het eigenlijk al. Toen Clyde weg liep, liep ze toch naar de planken toe. "Hallo meneer Youth," zei ze vriendelijk. Ze keek even naar Clyde, die het had over basistechnieken. Oh het was dus toch een soort les? Toen gleed haar blik naar een meisje, dat ze zag zitten. Even deed Bella een paar stappen opzij, zodat ze de blik van het meisje kon vangen. Ze keek even om zich heen, het leek alsof ze verstoppertje aan het spelen was. Even glimlachte Bella naar haar, en gaf haar een knipoog. Als ze een spelletje aan het spelen was zou ze haar heus niet verraden. Daarna keek ze weer naar Damian en vroeg aan hem: "Is het een soort les? Want ik denk dat ik zelf wel een board kan uitzoeken, ik heb al wat ervaring." Het was bescheiden, maar ze schepte niet echt graag op ergens over. Haar mutatie was eigenlijk een groot voordeel, ze had een natuurlijke aanleg, en haar mutatie hielp daar ook bij. Ze was praktisch geboren voor watersporten. Ze keek even naar de planken en naar de grootte en zo. Uiteindelijk had ze een crème witte gevonden, met een Nike logo erop. Ze was wel blij dat ze nu ook een short aan had, dat was bij surfen wel fijn. Ze leunde een beetje tegen haar uitgekozen board aan, en wachtte op iets van uitleg van Clyde en Damian. Ze glimlachte even naar de andere twee meisjes die met Clyde waren komen aanlopen. Nu kwam er nog een meisje aanlopen, wat een beetje onzeker eruit zag. Dat was niet nodig hoor, Bella zou echt niet gemeen doen, en ze zou iedereen wel helpen als Clyde en Damian het druk hadden. Als dat mocht. "Heey," Begroette ze de andere meisjes vriendelijk. Eentje herkende ze, de andere met het donkere haar niet, misschien was ze nieuw? Ook het meisje wat er net bij was gekomen herkende ze niet. Haar blik gleed al snel naar de golven, en verlangend bleef ze daar naar kijken.

Outfit and surfboard X Bikini
thank you Sarah of Kickstart!

_________________

Arianna - Ravenna - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra Mcclain
avatar
Class 2
Aantal berichten : 192

Character Profile
Alias:
Age: I'm 17 allthrough i sometimes may look 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   vr jul 03, 2015 11:31 pm

Nog een zucht rolde over haar lippen heen toen haar blik voor de zoveelste keer weer op de surfboards viel. Ze wou het proberen, ze wou het zo graag eens proberen. Maar ze durfde niet. Nee, in de plaats bleef ze op een afstand zitten en gewoon kijken zoals ze altijd doet wanneer ze te bang is om iets nieuws te proberen. En zr wist dat zoals altijd later spijt zou hebben. Toch hielp dit idee niet en bleef ze stevig in het zand zitten, haar ogen weer even op de zee gericht. Alexandra was nog nooit in een zee gaan zwemmen, nog zo iets dat ze graag zou doen. Maar alweer weerhielden haar angsten en onzekerheden haar van deze mogelijkheid. Met een kleine zucht nam ze de zwarte kap van haar hoofd af en haalde ze een hand door haar lange haren. De kap bleef echter niet lang af want zodra ze een stel voetstappen hoorde aankomen vloog hij weer veilig haar hoofd op, iets meer naar voren getrokken zodat haar gezicht wat meer bedekt werd. Ze hoopte dat het persoon weg ging gaan, door gaande naar de surfboards en de twee mannen van wie ze wel kon raden dat ze leerkrachten waren. Maar nee, het onbekende meisje bleef naast haar staan en Alexandra voelde zich direct een stuk kleiner en onzekerder. En natuurlijk werd dit alleen maar erger toen het meisje ook nog eens begon te spreken. Het koste Alexx veel meer moeite dan ze wou om te antwoorden, en zelfs dan was het een kleine gepiepte "Hay". Een verbaal op het meisje haar vraag gaf ze echter niet, alleen maar een beweging met haar hoofd dat het schudden van nee zou moeten voorstellen, al was dit op zich ook al erg klein. Haar blik was ondertussen al weer naar de surfboards gegaan, en tot haar grote schrik zag ze één van de mannen op hun aflopen. Direct moest Alexx even slikken om de angstige brok in haar keel te doen verdwijnen, bang dat als ze dat niet deed ze niet meer zou kunnen ademen. Okay, ze hadden hun dus gezien, not good. Direct begon ze zich af te vragen waarom dit meisje naast haar moest komen staan, misschien zou ze niet opgemerkt geweest zijn als ze alleen was gebleven. Verlegen en onzeker vielen Alexx haar ogen op het zand dat haar omringde, specifieker, het zand recht voor haar. Ze keek dan ook niet op toen de man recht voor hun kwam te staan en alweer kwam er maar een zachte en geforceerde "Hay" uit. Toch luisterde ze naar zijn woorden, en direct kreeg ze nog meer zin om mee te gaan doen. Ze had het amper door hoe nog een meisje erbij kwam, zo diep in twijfel was ze. En toen de man weer wegliep, in de richting van de surfboards begon ze al op te staan. Met haar hand in het zand begon Alexx zich af te zetten, klaar om op te staan. Echter kwamen al de twijfels weer terug binnen een seconden en zodra haar achterwerk het zand had verlaten was het er weer op. Schamend over haar onzekerheid en angst trok Alexandra haar benen op en maakte ze zich zo klein mogelijk. Haar gezicht was naar beneden gericht zodat haar kap nog meer van haar gezicht verscholen werd en haar handen waren over haar opgetrokken benen geslagen. Vaag hoorde ze hoe iemand een beetje verderop een begroeting zei, maar ze was te onzeker om op te kijken.
Krop top'
Flannel
Shorts
Shoes
bikini'

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   ma jul 06, 2015 3:09 pm

tag: Clyde & students

Ghehe arme Clyde. Hopelijk ging hij niet eventjes echt denken dat hij nog in het oog werd gehouden. Oké, dat zou wel het geval zijn want hey als je iets mooi had om naar te kijken deed je dat! Damian moest eventjes lachen om zijn eigen gedachten. Zijn blonde hubby moest zijn gedachten maar eens kunnen lezen, tbh dan ging die gewoon helemaal een tomaathoofdje krijgen hoor. Maar aye, gelukkig werd hij niet terug gepord. Met andere woorden hij had mooi even gebruik gemaakt van het moment hoor. Zelf dropte hij zijn eigen plank even in het zand om de rest van de board maar te gaan bekijken. Hij had alle vertrouwen in Jean, maar sommige planken raakten nogal snel beschadigd en wel ja hij had nu niet meteen zin om enkele studenten uit het water te gaan vissen omwille van een defecte plank. Dat had hij vaak genoeg meegemaakt, geen pretje. Zo kon hij ook gelijk de juiste planken toewijzen als iemand daar hulp mee nodig had want dat was toch een klein beetje cruciaal hoor.

Er waren gelukkig al enkele zieltjes op het strand verschenen die wat twijfelend hadden staan kijken naar de planken. Maar Clyde, geweldig als hij was, was vrijwel meteen op hen afgestapt en was hen waarschijnlijk gaan gerust stellen. Ja, hij had stiekem wel echt letterlijk het beste vriendje hoor. Wat in zich zelf gekeerd ging hij verder met het inspecteren van de planken tot zijn oog viel op een schaduw achter een van de planken. Zachtjes wandelde hij naar de plank toe, maar in plaats van er te blijven staan passeerde hij die gewoon om zich uiteindelijk om te draaien en daar Lotus te zien staan. Met een warme glimlach knielde hij neer bij haar zodat ze ongeveer op gelijke hoogte waren, als teken dat hij niets kwaad in de zin had. ‘Heey Lotus, kom je ook gezellig mee doen? Als je wilt kan ik je wel helpen met een leuke plank uit kiezen?’ Sprak hij op een rustige toon. In de hoop dat hij haar ergens toch wel kon kalmeren. Het arme kind straalde gewoon af dat ze stress had. Dit was allemaal nieuw voor haar, dus hij kon het echt wel begrijpen dat ze zich zo voelde. Uitnodigend stak hij zijn hand uit naar haar, al wist hij ergens wel dat ze die waarschijnlijk toch niet zou aan nemen op dit moment. ‘Volgens mij zal je het wel leuk vinden, het water is niet al te wild vandaag. En natuurlijk zijn wij er om je te helpen.’ Damian wist wel wat af van Lotus, maar tot nu toe had hij haar enkel en alleen nog maar gezien bij de gymlessen en had hij dus nog niet echt de tijd gehad om haar hier te verwelkomen.

Uiteindelijk had hij zich weer overeind gezet en merkte toen Bella op die op hem was komen aflopen. ‘Hey Bella, kom je ons joinen?’ Glimlachte hij vrolijk. In de tijd dat hij bij Lotus had gezeten was er toch al wel wat meer volk aangekomen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Stiekem hoopte hij toch ook nog de twins te spotten. Die had hij namelijk ook al wel bezig gezien op de golven, dus yeah die zouden wel kunnen helpen als het te druk werd voor maar twee man. Hoewel, druk hij en Clyde konden samen wel vrij veel aan so dat zou niet echt een probleem zijn. ‘Wel het is een les ja, maar je mag gerust het water op gaan als je al wat ervaring hebt hoor. Dat is helemaal geen probleem!’ Stelde Damian haar meteen gerust. De plank die ze er uiteindelijk tussen haalde was goed voor haar dus daar had hij niet echt wat op te zeggen. Voor heel even schoot zijn blik naar Clyde die terug was komen aan zetten. ‘Doe je al goed kleintje!’  Sprak hij met een brede grimas op zijn gezicht. Uiteindelijk wende hij zich even tot de rest van de groep. 'Voor iedereen die wilt mee doen, kom maar een plank halen die geschikt voor je is. Dan gaan we zo beginnen!’ Aan zijn hele manier van praten kon je gewoon aflezen dat de man er zin in had.  


_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lorise Southers
avatar
Class 3
Aantal berichten : 695

Character Profile
Alias: Cupid
Age: 21
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   ma jul 06, 2015 9:22 pm

You've got to show me love


Vanaf het moment dat ze de surfboards had zien staan wist ze dat wou doen. Ze had dat altijd al eens willen proberen. Denver ligt nou eenmaal niet aan de kust, maar midden in amerika, dus daar had je natuurlijk geen strand. Ze ging wel eens op vakantie, en ze had familie die aan de kust woonde. Daar bij June, maar dat waren meer gevaarlijke rotsen dan een mooi strand en hoge golfen. Het was een hele leuke verrassing geweest om haar hier op het eiland ontmoet te hebben. Ze vond het toch heel erg fijn om familie te hebben dicht bij haar. Het meisje met de donkere haren waarnaast ze was komen staan had ze vriendelijk begroet en ze vroeg meteen of zij dit al eerder had gedaan. “Hay” zei het meisje zacht, oeh dat was wel erg verlegen. Ach maar daar kon Lorise wel bij helpen right? Het meisje schudde haar hoofd, oke ze was niet de enige die geen ervaring had hiermee. Ze luisterde naar wat Clyde zij en keek enthousiast toe. iemand anders kwam erbij staan. Het was June! Zoals verwacht kwam er ook maar een zachte begroeting uit bij haar. Zij was ook aar verlegen. Maar Lorise bleef ook haarzelf en sloeg meteen haar armen om haar nichtje. “June!” zei ze en schudde haar even heen en weer tijdens haar knuffel.

Ze hoorde dat ze boards mochten uitzoeken dus ze stapte naar voren en keek achterom naar de andere meisjes. Ohja, ze deed wel even haar jurkje uit. Ze trok het over haar hoofd en gooide het ergens in het zand. Ze pakte een random surfboard en begroette de blondine die erbij was gekomen terug. Ze zei dat ze al ervaring had. Dat was wel cool, ze vond het wel een stoere sport eigenlijk. Lorise was wel heel lief en zacht als je het over haar persoonlijkheid had maar ze was wel dapper. Ze had ook wel aan stoere sporten gedaan. Bergbeklimmen was stoer, en dan had je nog Ballet.. Nawh dat is wat minder maar oke. Ze zag niet in waarom ze surfen eng zou moeten vinden. Ze ging naast June staan en keek naar het surfboard dat ze had gepakt. “Als ik hier beter in word dan koop ik er zelf eentje en schilder ik het vol met rozen” zei ze met een glimlach. Ze zag het al helemaal voor zich, een surfboard helemaal Loriso-stijl. “Ik heb er zin in” zei ze enthousiast en glimlachte nog een keer naar het meisje met de donkere haren omdat het haar misschien wat meer op haar gemak zou stellen.

tag: /// words: a bunch notes:--outfit:Jurkje&Bikini
© SHE MEANS WAR AT ATF

_________________

you’ll get lost in my eyes and high off my voice. my smell will make your blood pressure peg and..

when I kiss you, you’ll fade into me.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valentina De Zaragoza
avatar
Class 3
Aantal berichten : 141
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   di jul 07, 2015 5:21 pm

Take a piece of my heart and make it all yours
Haar kamergenote, Samantha en Camille, hielden maar niet op over het feest dat er aan ging komen. Sam was al een hele tijd bezig geweest met de perfecte outfit zoeken en Tina modefreak als ze was had haar geholpen. Soms kon ze behoorlijk social awkward zijn, maar bij haar kamergenote voelde ze zich op haar gemak en kwam de ware, wilde Valentina naar boven. Nu ze Sam geholpen had met haar outfit en die zichzelf half in de badkamer had opgesloten, besloot ze dat ze zelf misschien ook maar eens iets in elkaar moest flansen. Haar bikini moest eronder passen, want het was een beachparty, maar het moest ook wel iets chics hebben, want dat was Tina. Haar kledingstijl paste eigenlijk totaal niet bij haar karakter, of toch niet bij het karakter dat iedereen te zien kreeg. Als ze zich eenmaal meer op haar gemak voelde bij bepaalde mensen, dan kwam haar ware karakter naar boven en dan paste haar kledingstijl er totaal bij. Grappig was dat eigenlijk, maar als ze kleding van andere aandeed, die totaal niet haar stijl waren, dan voelde ze zich alles behalve oké. Zo was ze eens een keertje ziek geweest, toen haar moeder haar kleren had gekocht, zo erg was het geweest. Vooral ook omdat haar moeder haar soort van gedwongen had om de kleren aan te blijven houden. De zure smaak die gepaard ging met de herinnering, verspreidde zich in haar mond en ze schudde met haar hoofd om hem weg te krijgen. Camille haalde haar met haar gebons op de badkamerdeur uit haar concentratie, maar daardoor viel haar oog wel op een outfit die ze al ontzettend lang niet meer aangehad had. Het was een crop top en midi skirt, iets wat ze over tijd nog op haar blog had aangeraden. Haar zwarte bikini zou ze eronder aan doen, dan zou ze nog kunnen zwemmen als ze zou willen.

Sam kwam de badkamer uit en verdween direct richting het feest, Camille ging zich klaarmaken en Tina bekeek zichzelf in de spiegel. Haar make up werkte ze nog heel even bij, maar het was perfect zo, want hoewel haar kledingstijl opvallend was, was haar make up dat meestal niet al durfde ze nog wel eens te experimenteren met kleuren lippenstift. Door haar getreuzel voor de spiegel, kreeg ze door dat ze al ontzettend laat was en dan ook echt laat. Ze riep nog een groet naar haar overgebleven kamergenote en vloog toen de deur uit. Eenmaal buiten het schoolgebouw vloog ze letterlijk verder, alleen dan in haar ravenvorm. Op de plaats waar net nog een meisje had gestaan, lag er enkel nog een blauwzwarte veer. De vogel was gevlogen. Tina vond het heerlijk om door de lucht te vliegen, vrij te zijn en zo maakte de grote raaf dan ook buitelingen en andere grappige trucjes. De muziek kwam haar uitstekende gehoor binnen en haar hoofd begon lichtjes te bonzen door alle vogels die opgewonden of verschrikt rondvlogen. Het was wel duidelijk waarom sommige vogels behoorlijk opgewonden waren, want een heleboel insecten spoedde zich weg van het feestgeruis, dus gingen de vogels er achterna. De raaf besloot er niet zoveel aandacht aan te besteden en liet zich rustig zakken. Haar scherpe blik gleed over de mensenmassa en aan de kustlijn zag ze enkele mutanten bij surfborden staan. Het was misschien niet zo'n geweldig idee geweest om er te komen aangezien er zoveel andere mensen waren, maar als ze ooit mensen wou ontmoeten, moest ze dat maar doen. Daarom liet ze zich ook afzakken naar het surfgebeuren, aangezien ze anders onder nog veel meer mensen moest komen. Ze landde op het dak van een hutje in de buurt en krast kort, waarna ze haar snavel in haar veren liet verdwijnen om ze fatsoenlijk te leggen. Vervolgens zweefde ze naar de grond, waarna ze met mensenbenen de grond aanraakte. Een glimlach sierde haar lippen toen ze naar het groepje liep. "Ik ben hopelijk nog niet te laat om mee te doen?" Vroeg ze zachtjes, ze had al haar moed moeten bijeen rapen om iedereen aan te spreken. Dit ging nog een behoorlijk lange avond worden, waarvoor ze duidelijk overdrest was. Ach, zij was een modeblogger, die moesten toch met de mode enzo meegaan? Misschien dat dit dan ook een mooie reclame was voor haar passie. Ze liet haar donkere ogen even over de mutante glijden, twee jonge gasten, waarschijnlijk de leerkrachten, een meisje achter een surfboard -wat?-, een blondine en dan nog drie brunette. Allemaal nieuwe gezichten, geweldig.

outfit, hair, Bikini
merc @ caution + atf

_________________


♛Samantha♛Valentina♛Taylor♛Dahlia♛Anastasia♛Delaney♛Jessica♛Rhaenyra-Kari♛

Thanks Jara!
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ravenna Devereux
avatar
Class 2
Aantal berichten : 178

Character Profile
Alias: Nimue
Age: 18
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   do jul 09, 2015 10:41 pm


'Cause I really don't care where you are, I just wanna be there where you are
Toen Clyde weg liep, liep ze toch naar de planken toe. "Hallo meneer Youth," zei ze vriendelijk. Ze kende hem niet echt goed, maar hij leek heel aardig. Net zoals Clyde tough. Hij had in ieder geval net heel aardig tegen een meisje zitten praten. ‘Hey Bella, kom je ons joinen?’ Vroeg hij glimlachend. Bella knikte vrolijk van 'ja'. Ze had er nu al zin in en het ging vast heel leuk worden. Ze keek even opzij en zag toen het meisje waar Damian net zo vriendelijk tegen had zitten praten. Ze zette een paar stappen opzij, zodat ze haar blik kon vangen. Even glimlachte ze naar haar, en knipoogde toen. Het leek alsof ze verstoppertje aan het spelen was, en dan wou Bella haar verstop plek niet verraden. En zelfs al was ze dat niet aan het spelen, ze zag er nogal zenuwachtig uit, en dan hielp een bemoedigende knipoog vast wel. Daarna keek ze weer naar Damian en vroeg aan hem: "Is het een soort les? Want ik denk dat ik zelf wel een board kan uitzoeken, ik heb al wat ervaring." Het was heel bescheiden hoe ze het zei. Ze was best goed in surfen, maar daar ging ze niet mee opscheppen. ‘Wel het is een les ja, maar je mag gerust het water op gaan als je al wat ervaring hebt hoor. Dat is helemaal geen probleem!’ Zei hij vriendelijk. Bella glimlachte blij en ging al vast een plank uit zoeken terwijl ze zag hoe de anderen eraan kwamen lopen. Ze koos uiteindelijk een crème witte, met het nike logo erop. Ze leunde een beetje tegen de plank aan terwijl ze wachtte op uitleg. 'Voor iedereen die wilt mee doen, kom maar een plank halen die geschikt voor je is. Dan gaan we zo beginnen!' zei Damian nu. Bella mocht eigenlijk wel gaan, maar ze vond het veel te interessant om te zien wie er allemaal waren komen staan. Twee, nee nu drie brunettes. Eentje heette blijkbaar June, want het meisje wat ze herkende begroette haar met een knuffel en die naam. De andere brunette leek nogal zenuwachtig. Dat hoefde niet hoor, Bella beet niet. Echt niet. "Heey," Begroette ze de andere meisjes vriendelijk. “Als ik hier beter in word dan koop ik er zelf eentje en schilder ik het vol met rozen” zei het meisje dat net haar jurkje uit had gedaan met een glimlach. “Ik heb er zin in,” vervolgde ze. Nu kwam er nog een ander meisje aan, die Bella ook niet kende. Om preciezer te zijn, ze kwam aanvliegen. Ze veranderde naar een mens en ze landde ook als mens. Wow dat was wel cool hoor, bedacht de blondine zich. De net nog vliegende brunette vroeg of ze nog op tijd was voor de les. Nou als het aan Bella lag wel. Bella keerde zich naar het meisje wat net over het beschilderen van een surfboard had gehad en zei: "Nou dan mag je er ook een voor mij beschilderen." Zei ze glimlachend. Daarna keerde ze zich wat meer naar de groep en zei: "Ik ben Bella." Ze deed haar shirt uit en liet het op de grond vallen, oke ze was er helemaal klaar voor. Ze pakte haar plank op, en hield die vast. "Ik heb er ook erg zin in!" Zei ze vrolijk. Hopelijk mochten ze nu het water in, daar verlangde ze nu echt naar.

Outfit and surfboard X Bikini
thank you Sarah of Kickstart!

_________________

Arianna - Ravenna - Vasilisa - Kitty - Serena - Waverly - Daphne - Karlie - Helena - Adara - Eden
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
June Southers
avatar
Class 2
Aantal berichten : 30

Character Profile
Alias: Tears
Age: 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   zo jul 12, 2015 3:38 pm

Tag: Surfers <3
Nothing can stop us if we believe
Het was maar een kleine zachte begroeting maar deze werd wel meteen opgemerkt door haar nicht Lorise, gelukkig maar want anders stond ze hier er ook maar zo stom bij. Zoals ze misschien kon verwachten sloeg het meisje ook meteen haar armen om haar heen en schudde ze haar een beetje heen en weer. Zachtjes moest June hier wel om lachen, want eigenlijk was ze gewoon best wel heel blij met zo’n grote nicht als Lorsie omdat ze altijd aardig was en een vriend voor alles en iedereen. Ze wist zelf al heel lang dat Lorise iemand was die geen vlieg kwaad deed, ze zou nooit grof tegen iemand doen of iemand met opzet beledigen. “June!” Had ze erg vrolijk bij gezegd waardoor een glimlach op haar gezicht werd gezet. Heel even had ze zelf ook haar armen om haar heen geslagen tot er een eind kwam aan de knuffel en ze Lorise weer in de ogen aankeek. ”Ik kan eigenlijk helemaal niet surfen.” Zei ze zachtjes lachend terwijl ze weer even naar de surfleraar keek, en ook naar de andere die bezig was met een klein meisje achter een surfboard.

Lorise had al snel haar jurkje uitgetrokken en stond nu in haar bikini een surfboard uit te kiezen, dat was het moment waarop June zich tot het andere meisje richtte, de brunette die nog in het zand zat. Ze leek wel mee te willen doen maar iets hield haar tegen, iets van angst en heel veel onzekerheid. Gezien June makkelijk dat soort dingen op kon pikken met haar Telepathie had ze dat ook meteen doorgekregen. Het meisje deed een poging om op te staan maar liet zichzelf al snel weer in het zand vallen door de angst die ze voelde. Ze bleef even bij het meisje staan en zakte toen door haar knieën heen waarbij ze het meisje met een lieve glimlach aankeek. ”Niet schrikken, ik ben het maar.. Je hoeft helemaal nergens bang voor te zijn,” Zei ze via haar telepathie tegen het meisje die op de grond zat waarna ze weer even terug keek. ”Deze mensen zullen je geen pijn doen, willen je alleen maar helpen en ik weet bijna zeker dat je het leuk zal vinden om mee te doen.” Vertelde ze om haar een beetje aan te sporen. Het was dan ook niets voor June om iemand zo in die onzekerheid te laten zitten, zij wilde daar altijd meteen wat aan doen en iemand helpen. ”Hier, pak maar mijn hand vast.” Vervolgde ze waarbij ze haar hand uitstak om haar overeind te helpen. Ze zou ook haar hand blijven vasthouden voor hoelang het mocht duren, tot zij zelf durfde was June er om haar een handje te helpen.

Bij het surfplanken uitzoeken pakte ze er gewoon eentje die er voor haar wel goed uitzag, ze hoefde niet perse een grootte en ze wist ook niet precies hoe je goed een surfboard uit kon kiezen. Ze hoopte maar dat ze niet een verkeerde pakte eigenlijk. Beetje onzeker over of ze wel een goed surfboard had gepakt ging ze weer staan, met nog steeds het meisje bij haar en dicht bij haar grote nicht. Daar kwam ook nog een blond meisje bij staan die hun vriendelijk begroette. ”Hee,” Zei ze zachtjes terug met een vriendelijk glimlachje. “Als ik hier beter in word dan koop ik er zelf eentje en schilder ik het vol met rozen” Zei Lorise gelijk met een glimlach waardoor June haar ook even met een brede glimlach aankeek. Ja, dat zag ze al helemaal voor haar, een echt Lorise-surfboard met rozen en mooie kleurtjes. ”Ja, dat moet je doen.” Zei June er vrolijk op terug omdat ze het wel een leuk idee vond van haar. "Nou dan mag je er ook een voor mij beschilderen." Reageerde de blondine er ook nog op die Bella heette, want tja June wist namen eigenlijk al redelijk snel door ze alleen even aan te kijken. Niet dat ze dat graag liet weten, het liefst niet namelijk. Ze wilde mensen liever zo leren kennen dan door hun hoofd te kijken, ook al kon ze er niet zoveel aan doen. Ze stelde zich dan ook meteen voor aan hun, ondanks dat June dan die informatie eigenlijk al wist. ”June,” Zei ze rustig terug waarna ze het andere meisje ook even aankeek, Alex. Als ze mee wilde praten kon zij misschien ook haar naam geven? Het zou wel goed voor haar zijn. Onbewust begon June haar aan te sporen via haar telepathie, begon ze haar angsten weg te nemen in haar hoofd zodat ze zich zekerder kon voelen. Heel goed had ze namelijk haar telepathie nog niet onder controle, maar ze kon wel een heleboel. Nog een andere meisje kwam er ook bij en vroeg of ze nog op tijd was. Ze kwam aangevlogen als een raaf en stond vervolgens gewoon weer als mens bij hun, dat was echt best wel cool eigenlijk. ”Ik denk dat je nog op tijd bent?” Zei ze zachtjes terug. Lorise en Bella hadden het er al over dat ze er zin in hadden en stiekem had June dat ook wel, ondanks dat ze nog helemaal niet kon surfen dan, maar dat gold vast voor meer. Ze glimlachte zachtjes naar beide meisjes. ”Ik heb er ook zin in.” Gaf ze dan ook maar toe..
robb stark

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Thanks V <3:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Alexandra Mcclain
avatar
Class 2
Aantal berichten : 192

Character Profile
Alias:
Age: I'm 17 allthrough i sometimes may look 16
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   wo jul 15, 2015 5:59 pm


Ze kon horen hoe het geluid van voetstappen in het zand steeds dichterbij kwamen, maar haar hoofd bleef verstopt in haar knieën die nog steeds stevig bij haar lichaam getrokken was. Misschien als ze zich klein genoeg maakte zou dat persoon verder lopen, misschien zou ze zelfs kunnen verdwijnen. Al wist Alexx maar al te goed dat te mooi was om waar te zijn. Nee, in de plaats bleef ze daar op het strand met de zee voor haar en het geluid van blije mensen op een afstandje van haar vandaan. Ze wist niet eens wat ze hier deed, hier op het strand en hier op het eiland.

Net zoals ze had verwacht stopten de voetstappen recht naast haar. Toch bleef ze hopen dat het meisje weg zou gaan. Dat ze door één of andere reden was stil blijven staan door iemand anders en dat ze zo meteen weer in beweging zou komen en zou verdwijnen. Maar natuurlijk gebeurde dat ook niet. Nee, in de plaats bleef het meisje staan, en Alexx dacht zelfs dat het meisje lager kwam, alsof ze aan het hurken was ofzo. Maar natuurlijk wist ze dit niet zeker sinds Alexx nog steeds niet opkeek naar het meisje. Ze maakte zich zelfs nog kleiner als dat mogelijk was. En de stem die ze ineens hoorde hielp ook niet echt. Mensen die geen pijn doen, ha, dat is nieuw. Mensen deden je altijd pijn, of het nou expres was of niet maakte niets uit. Je belande gewoon altijd op dezelfde plek weer, Alleen en gekwetst. Toch keek ze een beetje op toen er iets vaags net binnen haar gezichtsveld kwam, een hand. En om eerlijk te zijn wist ze niet zeker wat ze ermee moest doen. Natuurlijk had het meisje gezegd om de hand vast te pakken, maar toch. In de plaats bleef ze even naar het lichaamsdeel kijken. 20 seconds of bravery, right? Dat is wat haar een keer was gezegd. Je hebt maar 20 seconden van stomme moed nodig om iets te doen op momenten. Iets zoals die hand aanpakken en mee gaan naar de surfgroep. Met een kleine zucht en trillende hand aanvaarde ze de hand net zoals een brave Alexx zou doen en liet ze zich overeind geholpen worden door het meisje. Maar zodra ze recht stond trok ze haar hand weer terug. Toch volgde ze het meisje stilletjes in de richting van de surfers. 20 seconds, 20 seconds, 20 seconds… En plots bleef ze stil staan, haar 20 seconden waren sneller op dan verwacht. Ze was nog maar halverwege naar de groep en haar lichaam was stokstijf stil blijven staan terwijl angst en onzekerheid haar hele lichaam overnam. Ze liet haar ogen over de omgeving schieten, net als een hert in koplampen. Ze kon de spanning in haar lichaam al voelen opbouwen en de lichte druk die soms kwam bij deze momenten was weer in haar hoofd verschenen. Ze wist wat er zo meteen ging gebeuren, en het was eng sinds ze niet wist hoe ze het kon tegenhouden of er controle over kon krijgen. Dat is waarom ze nu snel opzoek was naar een afgelegen plek, eentje waar ze niemand per ongeluk pijn zou kunnen doen tijdens haar break-down want de angst en paniek was al snel aan het stijgen en ze kon haar lichaam al voelen trillen.
Krop top
Flannel
Shorts
Shoes
bikini'

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Wave After Wave [SURFING CLASS]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wave After Wave [SURFING CLASS]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 2Ga naar pagina : 1, 2  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Wave After Wave [SURFING CLASS]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: