INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Cool for the summer ||OPEN||

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
AuteurBericht
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   ma sep 07, 2015 9:43 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Het warme knuffelmomentje was helaas weer even snel afgebroken, al twijfelde ze er niet aan dat er misschien nog wel wat meer zouden komen. Alleen een gek sloeg knuffelen met een mooie jongen af. Net zoals het cozy samen zitten bij het vuur niet afgeslagen werd, niet dat Sam het koud had, maar dat excuus kon ze natuurlijk altijd wel gebruiken. Net zoals Dante een verklaring verdiende, al deed ze dat niet echt. Gelukkig ving hij haar woorden goed op en maakte hij haar zoals gewoonlijk aan het lachen. "I know." Grijnsde ze, waarna ze haar blonde haren ontzettend fab over haar schouder sloeg met haar hand.

Helaas voor hun beide was Sam nu een beetje heel geobsedeerd door vuur en bliksem, alle gevaarlijke dingen eigenlijk. Dus kroop ze zonder enige schaamte naar het vuur toe, met haar kont nogal naar Dante gericht. Waarschijnlijk zou hij dat toch niet zo erg vinden en het was nu ook weer niet dat Sam zich schaamde voor haar lichaam zoals sommige meisjes. Dat was iets waar ze nu niet bepaald tegen kon, vooral omdat ze vond dat elk meisje mooi was op haar manier en ze er totaal niet tegen kon als ze dat zelf niet doorhadden. Gelukkig was het vuur er om haar te troosten, waarbij ze dat ook wou delen met Dante en dus geen beter manier bedacht dan het in haar hand te nemen.

Ze was gelukkig wel niet zo dom om het vuur vlak onder zijn neus te duwen of zo, wantze wist ook wel dat niet iedereen zo veel van vuur hield én dat het mensen pijn deed. Nee, zo lomp was ze nu ook weer niet, maar ze kon iedereen natuurlijk altijd mee laten genieten. Al deden Dante's woorden haar uit haar trans opwekken, waardoor ze haar vuist sloot en het vuur doofde. "Tja, wil jij nog meer verrassingen dan?" Ze glimlachte uitdagend en kroop langzaam op haar handen en knieën, die langzamer aan helemaal onder het zand kwamen te hangen, niet dat ze daar fel op lette tho, naar voren. Ze bleef hem aankijken terwijl ze met haar schouders rollen dichterbij sloop als een roofdier naar haar prooi. Ze kwam zelfs zo dichtbij dat ze half over hem hing en haar gezicht naar hem moest opheffen om hem aan te kijken. "Want die kan ik je wel geven." Fluisterde ze zachtjes in zijn oor, waarbij ze liefelijk met haar lippen langs zijn oorschelp gleed en het niet kon laten om een klein kusje op zijn wang te planten voor ze hem uitdagend aankeek. Haar lichaam was zo dichtbij het zijne dat de warmte eraf kolkte, zelfs voor haar doen kreeg ze het ontzettend warm. Zeker nadat ze erg subtiel met de wreef van haar voet over zijn scheenbeen wreef, uitdagend en er nog een schepje bovenop deed door op haar lip te bijten.

Hoewel het misschien raar was voor een flirt zoals Sam, kuste ze nooit met een jongen die ze net had ontmoet, maar op een of andere manier voelde het alsof ze Dante al zoveel langer kende en ging het allemaal erg normaal. Al kon ze van het ene op het andere moment veranderen van het lieve en onschuldige meisje dat door de kleinste dingen gepassioneerd was naar het uitdagende en sensuele meisje dat niks liever deed dan flirten en zoveel meer.

words: ### • notes: here.  • outfit: dress & hair bikini

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   di sep 08, 2015 12:57 amHet was moeilijk om hoogte te krijgen van Sam, maar dat vond hij eigenlijk niet eens zo heel erg. Hij vond ’t wel leuk om verrast te worden, nieuwe kantjes te ontdekken van mensen. En well, zij bleef hem wel verrassen. Even kreeg hij een flashback naar Olivia, die ook zo kon opgaan in van alles en nog wat.. En dat hij het ook altijd schattig had gevonden. Maar het was niet eerlijk voor Sam, en ook niet voor zichzelf, als hij haar ging vergelijken met zijn ex. Want zij was totaal niet wat Liv was geweest, ze had een andere persoonlijkheid.. Ook speels en onschuldig, maar meer spontaan en een stukje zelfzekerder.

Dante vond het fijn om bij Sam te zijn, ook al zag ze het misschien niet meer als een summer fling. Waarom zou ze ook? Ze kenden elkaar nog niet eens langer dan een paar uurtjes. Maar toch, ze maakte wel iets los in zijn hart dat niemand was gelukt.. Hij voelde zich weer warm vanbinnen, een golf van leuke emoties die een lange tijd weg was geweest. "Tja, wil jij nog meer verrassingen dan?" Vroeg ze toen hij zijn opmerking had gedeeld. Nieuwsgierig en afwachtend volgde hij nauwgezet haar bewegingen. Ze besloop hem als een roofdier, rolde met haar schouders en kroop zo half over hem heen. Ondertussen liet ze zijn ogen niet los, en haar emoties versterkten de zijne nog. Het was een soort verlangen, maar wel onderdrukt, omdat ze allebei wisten dat dit niet te ver mocht gaan.. Al leken ze er alle twee ook niet veel om te geven.

"Want die kan ik je wel geven." Fluisterde ze in zijn oor, waarna haar lippen er langs gleden. How damn, zwakke plek much? Haar bewegingen bleven uitdagend, haar warmte stroomde over op hem en dan had hij het niet alleen over de fysieke warmte. Ze deed het allemaal expres, en welke jongen zou nu niet bezwijken voor haar charmes? Trouwens, zij was niet de enige die iemand kon verrassen. Dante legde zijn hand op haar kaak, liet hem via haar hals zachtjes naar beneden glijden. Eenmaal bij haar schouder boog hij zich voorover naar haar oor. "Je bent niet de enige die vol verrassingen zit bae", Zei hij zachtjes, waarna hij haar simpelweg omver duwde en met haar mee rolde, zodat hij nu over haar heen hing.

Steunend op zijn ellebogen begon hij zachtjes in haar nek te bijten. Gelukkig was het al redelijk donker, en zat er niemand echt op te letten. Plus, de meeste mutanten waren nog steeds aan het dansen of hingen rond bij de bar, die wel een eindje verderop stond neergezet. Niemand zou hen zien of wat ze aan het doen waren, en dat was misschien wel beter ook. Niet dat hij zich schaamde voor zijn gedrag of dat hij bang was voor een slechte reputatie, het was gewoon een kwestie van privacy.

- VS. SAM ll FULL PICTURE

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   di sep 08, 2015 5:25 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Ergens had ze nooit verwacht dat die beachparty zo leuk ging zijn. Oké, ze hield nu eenmaal wel van feestjes en drank en zoveel meer, maar dit feestje was beter geworden dan elk ander waar ze ooit was geweest. Misschien kwam dat omdat ze veel feestjes gewoon niet meer kon herinneren -feesten in Zweden ging er hard aan toe- en ze nu elk moment nuchter kon meemaken. Wat dus een groot voordeel was, want er werden haar al vaak genoeg wilde verhalen vertelt die zij begaan zou hebben. One night stands, wild kussen in de bosjes of striptease in het midden van de club. Al geloofde ze er zelf maar een paar, aangezien haar zus en vriendinnen er wel voor zouden zorgen dat ze niks te gek deed. Al waren wilde verhalen natuurlijk altijd wel leuk om te vertellen.

Hoewel ze zichzelf had voorgenomen om niemand té close te laten komen -zodat het Felicia-incident niet opnieuw zou gebeuren- was ze nu al volledig tegen haar plan in aan het gaan. In het begin was het gewoon een summer fling geweest, maar nu kon ze niet meer ontkennen dat ze het niet fijn vond. Al was het natuurlijk wel niet haar bedoeling, ze kende elkaar misschien een avond, nog niet zelfs. Toch voelde het zo gewoon, zo vertrouwd en bovenal zo fijn. Veel tijd om langer na te denken had ze niet, want het uitdagen ging door. Daarom vond ze het ook geen slecht idee om half over hem heen te kruipen en dingen in zijn oor te fluisteren. Maar goed dat ze niet zoals sommige meisjes last had van droge, gebarsten lippen, want dan zou het niet zo geweldig zijn als nu. Niemand wou velletjes langs zijn oren voelen strijken, jakkes. Gelukkig waren haar lippen mooi zacht en glad.

De controle die ze had werd haar al snel afgepakt, want Dante zelf zat natuurlijk ook weer vol verrassingen. Niet dat ze dat erg vond tho, vooral niet als het zo'n verrassingen waren. De manier waarop zijn hand langs haar kaak naar haar hals en verder gleed deed een rilling over haar rug glijden en opnieuw knetterde er iets in de lucht, net zoals het vuur dat plotseling feller begon te flakkeren. "I like the sounds of that." Fluisterde ze zachtjes, maar voor ze er nog iets aan kon toe voegen werd ze al op haar rug gekanteld. Op een of andere manier zorgde hij ervoor dat ze helemaal in de fik stond en ze kreeg schrik dat ze dadelijk ook echt in de fik ging vliegen. "Tenzij je sevens per ongeluk wilt geroosterd worden, zou ik zeker doorgaan." Zei ze met een lichte schorre stem, waar ze een grijns aan toe voegde. "Ik heb mijn mutaties niet altijd onder controle en zo'n pretty face mag nu niet verpest worden hé." Ze grijnsde plagend en ter demonstratie van haar niet onder controle te krijgen mutatie, schoten er enkele blauwe lichtflitsen uit haar vinger. "Dat gebeurd nu eenmaal als mijn hartslag te hoog wordt." Ze drukte een zachte kus op zijn lippen, rustiger dit keer. Het was wel weer typisch dat op een eiland van mutanten net zij geen controle meer had als ze te ver ging, net zij die graag flirtte en uitdaagde. Dat was waarschijnlijk ook de reden dat ze nog virgin was en dat liefst nog wel even wou blijven.

words: ### • notes: here.  • outfit: dress & hair bikini

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   di sep 08, 2015 6:51 pmBlijkbaar was hij niet de enige van wie zijn mutatie soms afhankelijk was van zijn emoties. Hij voelde haar emoties alle kanten op springen toen hij haar langs haar kaak streek, en het vuur brandde ineens een stuk feller, gevolgd door een knetterend geluid van elektriciteit. Toch kon hij het niet laten om haar toch eventjes omver te duwen en haar te tonen dat zij niet de enige was die deze spelletjes kon spelen. "Tenzij je sevens per ongeluk wilt geroosterd worden, zou ik zeker doorgaan." Waarschuwde ze toen ineens met een schorre stem. Iets wat hij wel serieus nam, hij wou niet voor ongelukken zorgen als het ook anders kon natuurlijk.

"Ik heb mijn mutaties niet altijd onder controle en zo'n pretty face mag nu niet verpest worden hé." Ging ze verder, wat meteen bewezen werd door de bliksempjes om hen heen. Het was tegelijk mooi maar ook wel eng. Hij zou er alleszins geen spelletjes mee spelen. "Dat gebeurd nu eenmaal als mijn hartslag te hoog wordt." Zei ze, waarna ze toch nog even rustig een kusje op zijn lippen gaf. Om haar niet verder op te fokken, kuste hij haar kalmpjes terug, genoot toch wel van de aanraking en haar warme huid. Daarna liet hij zich van haar af vallen, rolde ook op zijn rug en keek omhoog.

"Ik help je wel even, wacht", Zei hij lachend, waarna hij zijn ogen sloot en al zijn kalme emoties wat aansterkte en ze vervolgens op haar liet overgaan. Misschien zou dat wel helpen om haar hartslag onder controle te krijgen. Dat was wel het minste wat hij kon doen momenteel. "Ik hou wel van meisjes met iets extra tho", Lachte hij toen plagend, terwijl hij zich weer op duwde en zijn lichaam half naar haar toe draaide. "Zolang je niet ontploft vind ik alles best", Grijnsde hij. Nah, aan ontploffende meisjes had hij slechte herinneringen, dus dat was wel even een turn off tbh.

- VS. SAM ll FULL PICTURE

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   di sep 08, 2015 7:44 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Ze moest toegeven dat ze het absoluut niet fijn vond dat haar mutatie soms zo'n spelbreker was. Om eerlijk te zijn had ze het echt niet erg gevonden als ze het nog net wat langer kon rekken, maar vanbinnen wist ze dat als ze dat zou doen Dante geroosterd zou worden. Dus kon ze hem maar beter waarschuwen, als hij dan nog doorging moest ze zich niet schuldig voelen, al zou ze zich het waarschijnlijk wel echt kwalijk nemen. Dus was het misschien maar beter dat Dante na een laatste lieve kus afstand nam, niet dat ze dat de laatste kus van de avond ging laten worden. "Ik help je wel even, wacht," Stelde Dante plots voor, waardoor ze hem even vragend aankeek, maar toen ze de rustige emoties in golven over haar heen voelde komen snapte ze het. Zachtjes sloot ze haar ogen om even van de rust te genieten. Spieren die blijkbaar verkrampt waren ontspande langzaam en je zag de spanning en inspanning om niet in de vlammen op te gaan, verdwijnen uit haar gezicht. "Veel beter." Grijnsde ze, waarna het vuur ook weer rustiger begon te vlammen. "Ik hou wel van meisjes met iets extra tho" Ze lachte. "Tja, het is nu eenmaal wel handig als het licht uitvalt." Ze glimlachte plagend en liet enkele blauwe bliksemschichtjes over haar hand dansen. "Zolang je niet ontploft vind ik alles best", Ging hij door, waarbij zij zich op haar zij naar hem toe draaide. "Hmm," Ze deed alsof ze diep moest nadenken en legde haar vinger op haar lip. "Zullen we het eens testen?" Grijnsde ze haar witte tanden bloot.

"Het is koud," Zei ze zachtjes met een pruillipje, waarna ze dichter naar Dante toe kroop. Natuurlijk had ze het niet echt koud, dat had ze nooit, maar een leugentje voor een knuffel was altijd goed. Ondertussen kreeg ze door dat de avond al lang gevallen was en dat de muziek zachter gezet was, langzamer. Haar ogen werden groot en een kinderlijke grijns kwam opgezet. "Gaan we dansen?" Ze sprak elk woord nadrukkelijk uit en ging op haar knieën zitten. "Please?" Ze trok opnieuw een pruillipje en zette haar beste puppy eyes op. "Gewoon hier?" Voegde ze er als laatste argument aan toe, de muziek werd toch mee gedragen door de wind én hier hadden ze tenminste plaats, want anders botste ze toch maar tegen totaal bezweten lijven op.

words: ### • notes: here.  • outfit: dress & hair bikini

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   di sep 08, 2015 10:50 pmEigenlijk was hij de emotie pro momenteel. Want hij slaagde er gewoon in om haar zo te kalmeren met zijn eigen emoties, dat ze zich helemaal ontspande. Dat was wel cool om te doen, een keer je mutatie gebruiken voor iets goeds in plaats van er nooit echt vat op te hebben en dan ineens zoveel negatieve dingen voelen. "Veel beter." Grijnsde Sam relax, en hij lachte even. "You're welcome", Glimlachte hij terug. "Ik ben precies een emotie dealer of zoiets", Grapte hij, want ja, dat klonk eventjes echt wel stoer hoor in zijn hoofd.

"Tja, het is nu eenmaal wel handig als het licht uitvalt." Reageerde ze grappend op zijn opmerking. Yeah, want elektriciteit en alles was handiger dan een zaklamp, natuurlijk. Nee, eigenlijk echt wel, want het was niet zo dat hij standaard een kaars of een zaklamp of whatever in zijn zak droeg. Ze bleef hem wel pesten tho, zeker toen hij het had over het hele ontploffen gedoe. "Hmm," Ze deed alsof ze diep nadacht, vinger op haar lip, alles. "Zullen we het eens testen?" Vroeg ze toen plagend, en hij schudde meteen zijn hoofd. "Na-ah, echt niet", Zei hij protesterend, dan ging hij echt rennen hoor.

"Het is koud," Zei ze ineens, waarna ze tegen hem aan kwam liggen. Lachend sloeg hij zijn arm om haar heen, wist meteen dat het een smoesje was aangezien ze nog steeds warmer aan voelde dan hij. Niet dat hij het erg vond tho, cuddles waren stiekem ook wel zijn zwakte. Even bleven ze liggen, luisterend naar de muziek, die al wat zachter was. Ineens vroeg ze of hij opnieuw wilde dansen.

"Please?" Gooide ze er nog achteraan, met ware puppy oogjes en alles. "Gewoon hier?" Argumenteerde ze nog, en hij zuchtte even lachend. "Omdat jij het bent", Grinnikte hij, waarna hij op stond en haar toen recht trok, zoals zij eerder had gedaan. En ze dansten lang en gelukkig doei.

- VS. SAM ll FULL PICTURE

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Cool for the summer ||OPEN||
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 3 van 3Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» That's how easy love can be
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: