INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Cool for the summer ||OPEN||

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Cool for the summer ||OPEN||   do jul 02, 2015 9:00 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Het opgewonden geroezemoes dat al enkele dagen in de gangen hing ter aankondiging van de vakantie, was de laatste dagen steeds erger geworden. Normaal luisterde de blondine er niet echt naar en liep ze die giechelende meisje gewoon voorbij, maar deze keer had ze iets opgevangen over een beachparty. En dat mensen, dàt interesseerde haar dan wel. Voor de zekerheid had ze het ook nagevraagd aan haar kamergenote en toen Jean het aankondigde wist ze het helemaal zeker. Ze had ervoor heel het internet af gestruind naar een perfecte outfit voor het afsluiten van het schooljaar, die ze dan uiteindelijk ook gevonden had. Aangezien het een beachparty was, had ze haar felroze bikini er wel onder aan getrokken, want je wist maar nooit. Nu stond ze in haar witte jurkje voor de spiegel te paraderen en haar lippen felroze te kleuren, want dan waren ze totaal kusklaar -je wist maar nooit. Camille had al een paar keer ontzettend hard op de deur gebonkt, gewoon om haar even lief te verzoeken plaats te maken, maar dat negeerde Sam gewoon. Dadelijk, dadelijk was ze weg. Na een laatste keer haar haren goed gelegd te hebben, haar lippen nog eens gestift te hebben en haar kleedje nòg eens bewonderd te hebben, opende ze breed glimlachend de badkamerdeur. Waar ze niet op gerekend had, was dat de zon al lichtjes onder begon te gaan, wat betekende dat ze later was dan ze verwacht had. Fashionably late, noemen ze dat. Voor ze de deur opende, keek ze nog een laatste keer in de spiegel om er zich van te verzekeren dat haar haren goed zaten en haar bloemen diadeem nog goed zat.

Het was niet zo ver wandelen als ze verwacht had en blij glimlachend liep ze het strand op. Haar sandalen had ze al ergens aan één van de eerste tafels achtergelaten, want die vervelende dingen waren er alleen maar om zand te vangen. Ze had de halve speech van de leerkrachten helaas moeten missen, maar net zoals iedereen klapte ze breed glimlachend mee. Het viel haar op dat ieder van hun professoren een cocktail vast hadden. Waar kon ze die vinden? Haar ogen schoten over de verschillende tafels, tot ze bij de 'drank'-tafel kwam. Het was niet dat Sam een alcoholieker was, ze kon gewoon wel genieten van een glasje hier en daar. Vroeger dronk ze vaak genoeg wijn bij het eten met haar ouders, al mocht haar zus natuurlijk veel meer drinken, maar moest die dat weer niet hebben. Eenmaal aangekomen bij de tafel zonder al teveel zand tussen haar gelakte tenen, stond ze direct met haar vinger tegen haar felroze lippen na te denken over wat ze eerst wou drinken. Al was dat vinger-nadenk-gedoe niet  het beste idee geweest, hierdoor zag haar vingerpunt roze en moest ze stiekem in zichzelf lachen. Keep your head in the game, Sam. Welk drankje moet je hebben? Sprak haar geweten haar direct streng toe, al had hij natuurlijk wel weer gelijk, want geweten-gedoe. Stiekem hoopte ze dat een of andere sexy beach dude langs zou komen om haar te helpen kiezen, maar dat waren alleen maar dromen zeker.

words: ### • notes: here.  • outfit: dress & hair bikini

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   vr jul 03, 2015 1:33 pmHet strand was nu voor even toch wel zijn favoriete plek om te zijn. Misschien kwam het momenteel zelfs nog hoger te staan dan het skatepark, en dat zei al heel veel. Maar serieus, er was nergens op het eiland een beter uitzicht dan op het strand. Okay, als hij nu Clyde zou vragen of hij het skatepark in 1 keer wilde optillen en het zou verplaatsen naar het strand.. Zou dat werken of? Nee, waarschijnlijk niet, maar het was toch wel het proberen waard? Of ging hij dan zichzelf echt wel voor schut zetten.. Ja, dat kon ook wel. Maar voor nu kon hij het toch wel even combineren. Er was een strandfeest georganiseerd door de directie, en dat wou hij toch niet missen. Het zou de eerste keer zijn dat hij weer onder een grote massa volk zou komen, maar deze keer zou hij niet terug krabbelen. Nope, hij zou zich er over zetten en naar het strand gaan, tussen alle andere mutanten, punt uit.

En hoe kwam je sneller bij het strand dan op een skateboard? Okay, waarschijnlijk op de rug van Jackie, maar die was even te druk met het vervoeren van haar kamergenoten blijkbaar. De zwarte merrie stak hem met gemak voorbij, ook al draafde ze maar gewoon. Rustig bleef hij verder skaten, tot hij niet meer verder kon. Skateboards en zand was niet echt een perfect match ofzo. Daarom zette hij het board even tegen een boom aan, niet bang dat het gepikt zou worden. Want op een eiland kon je moeilijk een skateboard gaan verstoppen, en iedereen wist ook wel dat dat deck van hem was, en dat hij het niet al te zachthandig terug zou eisen als het zo ver zou komen dat iemand het lef had om het mee te nemen.

De speech had hij blijkbaar net gemist, want de muziek knalde al over het strand. Jackie sprong meteen in het oog, een gigantisch paard tussen de menigte mensen. Misschien zag hij haar later die dag nog wel als mens langslopen, dan zou hij haar wel even aanspreken, maar voor nu had hij toch wel dorst gekregen van het skaten. Daarom liep hij naar de bar, die helemaal in strandsfeer was aangekleed met bamboe en palmboompjes. Aight, nice. Maar voor hij iets kon vragen, zag hij hoe een chick -die hij trouwens niet kende, wauw, nieuwe leerlingen overal- er niet echt uit kwam wat ze ging bestellen. Daarom besloot hij maar om haar een handje te helpen. "Twee mojito's", Vroeg hij, waarna hij met de twee bekertjes naar de chick toe stapte en het naar haar uit stak. ”Hier krijg je vast geen spijt van“, Zei hij met een grijnsje, waarna hij alvast het goeie voorbeeld gaf en een slokje van zijn drankje nam.

- VS. SAM ll FULL PICTURE

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   vr jul 03, 2015 1:50 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Woop woop, blijkbaar kwamen dromen vaker uit dan gedacht, want daar stond toch wel een sexy beach dude voor haar neus. Even gleed haar blik over de tatoeages glijden die het lichaam van de jongen inpakte. Zelf had ze er geen omdat ze behoorlijk bang was van naalden en andere scherpe voorwerpen. Al moest ze toegeven dat de tatoeages hem stonden. Zijn stem wees haar op haar gestaar en vliegensvlug schotten haar groene ogen naar boven. Een glimlach sierde haar roze lippen toen ze het drankje in haar hand gedrukt kreeg. "Van mojito's," Ze nam een slokje van de verfrissende drank, "Heb ik nooit spijt." Zachtjes leunde ze met haar rechterheup tegen de tafel en verdween er nog een slok in haar maag. "Samantha Holt, maar zeg maar Sam." Ze veegde de hand die wat nat was geworden door de condens van het koele drankje en stak hem vervolgens naar de jongen uit. Nieuw zijn had zo zijn nadelen: het altijd opnieuw moeten voorstellen, alleen staan op feestjes zoals dit en vooral niemand hebben om mee te lachen. Al had ze niet te klagen, ze had al enkele nieuwe leerlingen gezien die ontzettend moeilijk nieuwe vrienden maakte, maar Sam was een echte social butterfly. Toen ze haar blik even van de jongen liet afdwalen, verscheen er een zwarte merrie inbeeld. Wat deed die hier? Was die ontsnapt uit de stallen, of was dat gewoon een mutant? Voilà, ze had nog een nadeel om bij haar lijstje toe te voegen: ze wist niks van andermans mutatie's af, terwijl dat toch wel interessant was. Soms kon de blondine echt een verschrikkelijke nerd zijn, al waren die brillen wel ontzettend mooi. Terwijl ze nog een slok nam keek ze naar de andere kant, waar ze enkele leerlingen en wat ze dacht dat leerkrachten waren -met heel, heel mooie lijven- samen zag staan en zo te zien gingen ze surfen. Dat leek de blondine ook nog wel leuk om te doen, misschien later op de avond.

words: ### • notes: here.  • outfit: dress & hair bikini

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   vr jul 03, 2015 6:52 pmBlijkbaar was Jackie nog lang niet van plan om terug te shiften, maar bleef ze gewoon lekker droog staan in haar paardenvorm. Die hield wel van de aandacht, zo bleek maar weer. Niet dat hij dat erg vond, hij vond het juist eigenlijk wel grappig dat zoveel mutanten in de war waren over haar verschijning, terwijl niemand zou opkijken als de husky-jongen hier nog zou gaan verschijnen met een zonnebril op zijn neus en een zwembandje rond zijn staart. Het was ook niet moeilijk te raden dat zij ook een mutant was, vooral niet nu ze zo chill aan het rondhangen was met maar liefst twee meisjes op haar rug. Al snel liet hij het hele ding maar voor wat het was tho, en stapte hij op de chick af die daarnet zijn aandacht had getrokken met haar getwijfel.

Met een mojito kon je nooit missen, dat wist hij wel. En bijkbaar gold dat ook voor deze mutante. "Van mojito's heb ik nooit spijt." Zei ze nadat ze met een glimlachje het drankje van hem over had genomen. Dante grijnsde, aight, bonuspuntje voor het gokken van het goeie drankje hoor. "Samantha Holt, maar zeg maar Sam." Zei ze, waarna ze haar hand even af veegde en hem naar hem uit stak. Hij nam haar hand aan en schudde hem even. "Dante Rivera, zeg maar.. Dante", Grijnsde hij, waarna hij ook tegen het tafeltje leunde en haar blik volgde. Natuurlijk keek ze naar Jackie. Want ja, wie keek er nu niet? En ze was al even verward. Misschien was ze gewoon nog niet gewend aan alle mutaties om haar heen? "Maak je geen zorgen, onder dat zwarte, glanzende vachtje van haar zit best een chille persoon", Zei hij lachend, hopend dat ze het hem niet zou kwalijk nemen. Hij wist goed genoeg dat haar imago voor haar een big deal was, maar tegen hem was ze toch chill geweest en blijkbaar had ze ook een goeie band met haar roomies.. Dus waarom zou ze dan geen chill persoon zijn? Right, daarom dus.

- VS. SAM ll FULL PICTURE

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   ma jul 06, 2015 7:10 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Algauw was het koele drankje helemaal verdwenen in haar maag en wenkte ze naar de barman. Deze kwam aangesneld, waarna Sam hem een flirterige glimlach schonk. "Nog zo eentje, s'il vous plaît." Een knipoog werd er achterna gezonden, daarna vluchtte de jongen naar de andere kant van de bar om een nieuw drankje te maken. Sommige jongens waren duidelijk geen meisjes gewend. Gelukkig wist hij wel hoe hij een mojito moest maken. Ze keek hem lichtjes uitdagend aan toen ze het drankje overhandigt kreeg, maar hij snelde weg naar een andere mutant. Jammer dat hij zoveel zelfvertrouwen miste, want zijn lichaam mocht er wel zijn.

Haar aandacht werd terug gezogen naar de jongen voor haar toen hij zichzelf voorstelde. De manier waarop deed haar lachen, want het was een imitatie van de hare. De jongen leek duidelijk meer op zijn gemak te zijn met het pikzwarte paard tussen de menigte. "Misschien." Ze haalde haar schouders onverschillig op. Haar leek het niet zo'n chill persoontje, aangezien ze duidelijk vol zelfvertrouwen alles had vertrappelt wat op haar weg kwam. Dit wist ze omdat ze het meisje al een tijdje gevolgd had, een voordeel en nadeel van een moeder die therapeute is. Er werd niks gevraagd als Sam vroeger thuis eens met de deuren gooide, maar van het moment dat ze stiller werd omdat ze moe was of door andere redenen, kwam hét gesprek naar boven. Wat steevast eindigde met: Nee ik heb geen drank-, drugs- of jongensproblemen, mam! En nee ik ben ook niet zwanger. Wat denken jullie van mij? Waarna een geïrriteerde, haast boze Sam naar boven kwam en er een paar slaande deuren waren als gevolg. "Dus, Dante. Vertel eens iets over jezelf." Grijnsde ze nieuwsgierig, "Buiten het feit dat je duidelijk weet welke drankjes goed zijn al zou ik een tequila shotje vanavond ook wel op kunnen." Ze glimlachte zachtjes en wisselde het gewicht van haar ene been naar het andere. Misschien dat ze dadelijk toch best konden gaan zitten, aangezien ze vandaag al te lang gestaan had doordat Inferno het wel zo leuk vond om in zijn net nieuw gepoetste stal wat boodschappen achter te laten.

words: ### • notes: here.  • outfit: dress & hair bikini
]

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   di jul 07, 2015 10:17 pmDat Sam wel wist hoe ze moest drinken, was wel duidelijk. Haar mojito was al op, terwijl die van hem nog maar half leeg was. Nu ja, echt dorst had hij niet, anders had hij het drankje waarschijnlijk ook gewoon in één keer opgedronken. Ze liet hem even alleen om een nieuwe te halen, en in tussentijd keek hij even rond. Hij spotte Adrian en Aly ook, wat wel interessant was aangezien hij de twee eigenlijk nog nooit echt samen had gezien. Altijd de een of de andere, nooit tegelijk. Ergens voelde hij een beetje jaloezie, aangezien hij hier normaal ook met zijn meisje zou lopen, maar ja, zijn meisje was zijn meisje al lang niet meer, dus zette hij het maar uit zijn hoofd. En dat ging deze keer net iets sneller dan anders, viel hem op.

Gelukkig kwam Sam hem soort van saven door terug bij hem te staan. Oh, mooi, ze was hem dus nog niet beu ofzo. "Dus, Dante. Vertel eens iets over jezelf. Buiten het feit dat je duidelijk weet welke drankjes goed zijn al zou ik een tequila shotje vanavond ook wel op kunnen." Vroeg ze grijnzend, en hij lachte even. "Buiten dat feit en het feit dat je me waarschijnlijk zo los onder tafel drinkt, kan ik je wel een geheimpje vertellen", Hij keek even van links naar rechts, alsof hij controleerde of iemand hen afluisterde. "Stiekem ben ik een mutant, sssht", Grijnsde hij toen, waarna hij haar een speels knipoogje gaf.

"Nee, okay, even serieus nu, ik ben Italiaans, opgegroeid in Venetië en ik vergooide de kans om pro skater te worden om naar dit eiland te gaan", Zei hij, al was het omdat hij eigenlijk soort van verplicht was geweest. Anders was hij gaan skaten voor Tribute, dat was wel even zeker. "What about you?" Vroeg hij toen, bijna even nieuwsgierig als haar. Ondertussen dronk hij nu ook de rest van zijn mojito leeg, gooide het bekertje in een vuilbak en leunde toen weer tegen de bar aan, om relax naar haar woorden te luisteren.

- VS. SAM ll FULL PICTURE

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   wo jul 08, 2015 2:55 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Met dit drankje zou ze rustiger moeten doen, aangezien ze wel tegen drank kon, maar natuurlijk niet ladderzat op een feestje wou zitten, een schoolfeestje nota bene. In haar thuisstad had ze behoorlijk wat tieners onder de tafel kunnen drinken, en blijkbaar gold het zelfde voor de jongen voor haar. Ze was niet helemaal zeker of het een compliment was of een feit, maar ze glimlachte maar gewoon. Toen hij haar een 'geheim' wou vertellen, leunde ze geïnteresseerd naar voren. Waarna ze quasi-geschokt haar hand voor haar mond sloeg. "Dat meen je niet!" Fluisterde ze theatraal, waarbij ze schuchtere blikken op haar omgeving wierp, alsof niemand het mocht horen, maar daarna barstte ze toch in haar vrolijke lach uit. Zijn serieuzere toon liet haar ophouden, maar een glimlach bleef rond haar mond spelen en haar ogen twinkelde vrolijk. Al trok ze een zacht pruillipje toen hij over zijn vergooide droom vertelde. "En wat als je nu gewoon hier zot hard oefent en dan als je klaar bent met school. Boom, Dante verovert de wereld met zijn skatekunsten." Ze wiebelde uitdagend met haar wenkbrauwen en een zweem van een glimlach om haar mond. Voor alles had de positieve blondine een oplossing, al waren het niet altijd de beste. Samenzwerend nipte ze aan haar drankje toen hij naar haar achtergrond vroeg."Wel, ik ben eigenlijk een geheime spionne die voor Rusland werkt en ik moest hier komen infiltreren zodat we een aanval kunnen plannen. Je weet wel met atoombommen enzo." Het volume van haar stem was gedaald en ze was dichterbij gekomen, want alles moest ze eenmaal 'geheim' blijven. "Maar dat mag je wel niemand vertellen! Anders moet ik je ombrengen." Ze haalde spijtig haar schouders op, "En voor de rest vecht ik met tijgers voor mijn plezier en vind ik het leuk om afluisterapparatuur te plaatsen in de leerkrachten kamer." Haar pokerface verloor een beetje aan kracht door de moeite die ze had om haar glimlach binnen te houden. "Wat die daar allemaal uitspoken!" Dat was de druppel, haar pokerface smolt weg. Dat ze een grapje maakte wist hij waarschijnlijk wel. Aangezien ze het er misschien iets te dik boven opgelegd had.

words: ### • notes: here.  • outfit: dress & hair bikini

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   vr jul 10, 2015 12:52 amStond hij hier wel mooi weer al zijn geheimen te delen met een chick die hij eigenlijk amper kende. Straks ging ze hem chanteren of iets dergelijks, dreigen om hem uit te leveren aan de overheid, wie dat ook moge zijn. Niet dat hij zich zomaar zou laten binnendragen, oh nee. Hij zou ofwel vechtend ten onder gaan of zichzelf bevrijden, dat waren wel even de enige twee opties. Sowieso zou Adrian hem daar wel een handje bij helpen, om nog maar te zwijgen over Esther. Die zou waarschijnlijk als een stoomwals de hele boel overhoop halen om hem te bevrijden.. Zo was ze wel, drastische aanpak. Die was meestal wel ook meteen effectief, dus hij had niet veel te klagen.

Zijn geheimpje had haar wel doen lachen, en daar deed hij het voor. Eventjes liet hij zijn blik naar een van de jongens achter de bar gaan, stak even met een glimlachje zijn lege bekertje op naar een knul die bij hem in de klas zat, en die snapte de hint. Binnen de twee minuten stond er een nieuwe voor zijn neus, waar hij tevreden een slokje van nam. "En wat als je nu gewoon hier zot hard oefent en dan als je klaar bent met school. Boom, Dante verovert de wereld met zijn skatekunsten." Stelde ze voor, en hij knikte even nadenkend. "Dat is best wel een goed plan.. Ga je me sponsoren?" Vroeg hij grijnzend. Yeah, sponsors had je wel nodig tbh in die wereld..

"Wel, ik ben eigenlijk een geheime spionne die voor Rusland werkt en ik moest hier komen infiltreren zodat we een aanval kunnen plannen. Je weet wel met atoombommen enzo." Zei ze zachtjes, geheimzinnig. Even had ze hem te pakken hoor, hij trapte er echt wel een beetje in tbh. "Maar dat mag je wel niemand vertellen! Anders moet ik je ombrengen." Dreigde ze, waardoor hij een sadface trok. "Moet dat echt?" Vroeg hij, want eerlijk dit wou hij wel aan zijn bro vertellen hoor. "En voor de rest vecht ik met tijgers voor mijn plezier en vind ik het leuk om afluisterapparatuur te plaatsen in de leerkrachten kamer." Ging ze verder, waarna ze bijna proestte van het lachen.

Dante lachte met haar mee. Bikini babes met humor, dat vond hij wel nice. "Teach me senpai, ik wil ook met tijgers vechten", Grijnsde hij nadat hij half uitgelachen was. Hij nam nog een paar slokjes van zijn mojito, genoot van de muntsmaak en de frisheid van het drankje. Dit was echt te lekker man. Jammer genoeg was het ding toch wel weer bijna leeg.. "Come on, verras me eens met jouw favo cocktail of whatever. De shotjes komen later wel", Grapte hij. Niet dat hij ècht shotjes zou doen, want ja dan werd hij gewoon te snel tipsy en dat was niet echt oké..

- VS. SAM ll FULL PICTURE

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   vr jul 10, 2015 8:44 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Dat rustig doen met het drankje lukte niet echt, want of waren de glasjes echt klein of dronk ze gewoon veel te veel. Daar kon het natuurlijk ook wel aanliggen, maar ze maakte zichzelf wijs dat het het glas was en dat de drank veel te lekker was. Ze had geen drankprobleem hoor, als ze wou kon ze van de drank afblijven, maar wat was daar nu het plezier van?

"Sponsoren? Ik weet niet of ik daar wel genoeg voor geld heb, maar ik zal mijn best doen." Ze grijnsde, waarna ze nog een van de laatste slokjes nam, "Ik kan wel sponsors regelen, tho." Zelf werd zij natuurlijk ook gesponsord door verscheidde instellingen, misschien dat ze er enkele kon overhalen om Dante te sponsoren. Anders kon ze nog altijd aan haar kamergenote Valentina vragen, haar ouders hadden meer dan genoeg geld, maar de familiebanden waren daar niet nauw en dat bewees maar weer eens dat geld niet altijd gelukkig maakte.

De sadface die het antwoord was op haar ombrengverhaal, maakte dat ze eigenlijk wou gaan lachen, maar dan was alles wel zo'n beetje heel erg verpest. Gelukkig kreeg hij ook wel door dat het allemaal uit haar duim gezogen was, al zou het natuurlijk wel ontzettend cool zijn, tho. "Als jij me leert skaten." Grijnsde ze, als antwoord op zijn vraag. Eigenlijk had ze nog nooit met tijgers gevochten, maar voor alles was een eerste keer zeker? Al nam ze de jongen niet erg serieus op dat moment.

Tegelijk met hem was haar drankje op, perfect timing. "Durf je dat wel? Mij de drank laten kiezen, want als we eenmaal vertrokken zijn kunnen we niet meer terug." Glimlachte ze onheilspellend, maar toch wenkte ze de barjongen opnieuw, die zachtjes aankwam lopen. Sam boog over de toog heen, zodat ze het in zijn oor kon fluisteren en de donkerharige jongen kon verrassen. Ze moest lichtjes op haar tenen gaan staan om bij de barmans oor te komen, maar ze kwam er wel. "Twee pina colada's en je nummer alsjeblieft." Fluisterde ze zachtjes met een schuine blik op Dante. Foei Sam,  niet flirten met de ene jongen in bijzijn van de andere.

Toen de jongen weg stoof, draaide de blondine zich terug om. "Je moet het raden." Grijnsde ze, pina colada's waren haar all time favorites net zoals mojito's en margarita's, hoewel een gin-tonic ook goed was. Maar voor ze er nog meer aan toevoegde, kwam de barman al terug met de gelige drankjes en een papiertje. Sam lachte haar witte tanden bloot toen ze het allemaal aannam en het nummer in haar broekzak liet glijden, waarna ze een cocktail uitstak naar Dante en er zelf een slok van nam, waarbij ze genietend haar ogen sloot. Dit was leven.

words: ### • notes: here.  • outfit: dress & hair bikini

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   di jul 14, 2015 2:16 amYeah, het was wel jammer dat hij die kans had vergooid, maar ja eigen schuld eigenlijk. Hij zou wel een nieuwe kans krijgen als hij terug was, of niet, maar dan maakte dat ook niet uit. Dan had hij een diploma en kon hij gelijk wat gaan doen, zeker omdat hij wist dat zijn ouders altijd achter hem zouden staan in wat hij ook besloot om te doen. En blijkbaar was er dus nog eentje die wel achter hem stond, ook al kende ze hem pas. "Sponsoren? Ik weet niet of ik daar wel genoeg voor geld heb, maar ik zal mijn best doen." Beloofde ze grijnzend. Hij lachte even zachtjes. Jup, goed plan en alles. Dan zou hij meteen een echte pro zijn tbh. "Ik kan wel sponsors regelen, tho." Zei ze toen, waardoor hij toch even zijn wenkbrauwen optrok. "Een babe met connecties, nice", Grijnsde hij plagend, waarna hij luisterde naar haar verhaaltje.

Oeh, hij wou ook wel met tijgers vechten. Zelfs al was het niet echt, gewoon in zijn verbeelding ofzo. Ja, hij had een levendige verbeelding. "Als jij me leert skaten." Zei ze, en hij grinnikte even. "Ik kan straks een hele skate klas beginnen ofzo", Zei hij, aangezien er nu al twee meisjes waren die van hem wilden leren skaten. Allemaal goed voor hem hoor tho. Maar goed, de drank was weeral op en deze keer zou hij haar maar eens laten kiezen. "Durf je dat wel? Mij de drank laten kiezen, want als we eenmaal vertrokken zijn kunnen we niet meer terug." Zei ze, en hij grijnsde even breed. "Bring it on", Zei hij nogal enthousiast, misschien net iets te ofzo.

Al snel kwam de barman af met twee pina colada’s, en een briefje. Hmm.. Dat vond hij eventjes niet kunnen hoor. Toen ze zijn bekertje had gegeven en zelf een slokje had genomen, zette hij even zijn drankje weg en maakte even een gewaagde move. De muziek liet het wel toe tho, dus hij stapte achter haar rug en sloeg zijn armen om haar heupen, tilde haar op en draaide een kwart, weg van de bar en de jongen die zijn nummer aan Sam had gegeven. "If you wanna play, you have to play it fair", Zei hij zachtjes in haar oor, waarna zijn hand in haar broekzak schoot en het papiertje er uit plukte, om het met een knipoogje droogjes in twee te scheuren.

- VS. SAM ll FULL PICTURE

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   ma jul 27, 2015 12:39 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Dat ze blijkbaar sponsors kon regelen was een goede zet geweest. Lachend keek ze hem aan, waarna ze haar haar ontzetten faboulus naar achter zwiepte. "Tja, wat kan ik zeggen." Zei ze quasi-arrogant. Connecties waren altijd goed, had haar vader haar geleerd, hoe meer hoe beter. Daardoor werd ze ook altijd aangemoedigd om uit te gaan en met haar vrienden te chillen, iets wat ze ontzettend zalig vond.

Blijkbaar waren ze nog meer mensen die wouden leren skaten, gezellig. "Dante's skateklas, iedereen welkom." Ze deed haar handen voor haar en deed deze uiteen in een boog terwijl ze het zij, alsof de letters al te zien waren in felle kleurtjes. Hoe meer zielen hoe meer vreugde, nog zo'n uitspraak van haar vader. Het vele denken aan hem maakte dat ze thuis miste, haar familie, de liefdevolle warmte, zo'n beetje alles eigenlijk. Al deed de mogelijkheid om de drankjes te kiezen haar terug opfleuren en algauw hadden ze twee cocktails vast.

De plotselinge verandering in de muziek had ze ook wel door en Dante blijkbaar ook, want voor ze het wist maakte hij een behoorlijk sexy move en stond hij achter haar. "Voorzichtig met de drankjes!" Haar stem ging lichtjes omhoog toen hij haar bij de heupen optilde. Ze sloeg zijn hand weg toen ze deze in haar broekzak voelde verdwijnen, daar had ze nog niet genoeg drank voor op. Helaas kon ze niet voorkomen dat het nummer van de barman in stukken op de grond lag. Met een sip gezichtje draaide ze zich om, al twinkelde haar ogen lichtjes toen ze wat zei. "Voelt iemand zich bedreigt?" Grijnsde ze met wiebelende wenkbrauwen. Toch liet ze hem er niet te lang bij stil staan, want al snel pakte ze zijn hand en trok hem mee de dansvloer op. Goeie muziek schalde door de speakers en kronkelende lijven sloten hen op. Lachend keek ze hem aan terwijl ze met haar heupen draaiden en haar blonde haren losgooide. Feestjes waren haar ding wel.

(Beetje flutterig, seeurryyy :c )

words: ### • notes: here.  • outfit: dress & hair bikini

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   wo jul 29, 2015 5:16 pmEen skate klas onder zijn leiding. Dat klonk eigenlijk ook wel goed. Vooral omdat hij er dan alleen knappe chicks in zou toelaten, zoals Jackie en Sam hier. Dat was best een geniaal plan for sure. Alleen was Sam blijkbaar iets anders van plan. "Dante's skateklas, iedereen welkom." Zei ze, waarbij ze een regenboog-beweging maakte in de lucht. Dante grijnsde even. Dat zou hij dan nog wel zien. "Maar ik blijf de beste skater op het hele eiland hoor, dus valsspelen met mutaties is verboden", Bedacht hij er nog even bij. Yup, die regel ging hij invoeren. Dan kon Jackie hem ook mooi niet meer hard doen schrikken zodat hij plat op zijn gezicht ging tegen het beton van de bowl.

Dat zou niet goed zijn voor zijn reputatie. Net zoals het wel een deukje in zijn ego gaf dat Sam nog met een andere jongen stond te flirten terwijl hij er op stond te kijken. Dat kon hij echt niet laten gebeuren hoor, nope. Adrian zou hem sowieso keihard uitlachen als hij het aan hem zou vertellen en er bij zou moeten bekennen dat hij niet in gegrepen had. Dus hij deed wat elke Rivera zou doen en veroverde het briefje terug uit haar zak, waarna hij het in stukjes scheurde. Ze draaide zich met een ‘:c’- hoofd om, maar dankzij zijn mutatie wist hij goed genoeg dat ze er niet echt sad om was. "Voelt iemand zich bedreigt?" Grijnsde ze uitdagend. Hij trok een heel onschuldig gezicht en stak zijn handen omhoog, alsof iemand hem aan het overvallen was. "Ik? Door hem? Naah", Grinnikte hij geamuseerd. Wat dacht ze eigenlijk wel.

Ineens pakte Sam zijn hand vast en trok ze hem mee naar de plek die de dansvloer moest voorstellen. How wacht wait a minute, hiervoor had hij toch wel meer drank nodig hoor. Daarom dronk hij snel de rest van het bekertje leeg en zette het nog op de tafel waar ze aan voorbij liepen. Yeah, veel beter. Al snel stonden ze midden in de dansende menigte. Ze keek hem lachend aan en goeide toen haar haren los over haar schouder. Dante liet zijn blik even goedkeurend over haar lichaam gaan, waarna hij zichzelf niet meer kon tegenhouden en gewoon met haar mee begon te doen. Gelukkig was hij vaak genoeg uit gegaan in Italië, en had hij daar genoeg coole moves geleerd om indruk te maken op welk publiek dat naar hem keek dan ook.

- VS. SAM ll FULL PICTURE

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   wo jul 29, 2015 6:29 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Het 'iedereen welkom' -gedeelte was blijkbaar toch niet zo'n goed idee te zien aan het gezicht van Dante. Misschien dat hij alleen maar een elitegroepje wou hebben? Ach, haar hoorde je niet klagen zolang ze het maar kon leren en dat de leraar nu eenmaal een knap ding was, was mooi inbegrepen. "Dat zullen we nog wel zien, wie weet ben ik stiekem wel een pro skater, alleen weet je dat nog niet." Haar witte tanden flitste voorbij in een speelse grijns en een knipoog maakte het geheel af. Helaas verdween deze toen hij het nummer van de jongen van haar afpakte en ze moest toezien hoe de witte stukjes papier zielig naar de grond dwarrelde. Eigenlijk had ze wel met die dude willen afspreken, je wordt bedankt Dante! Al wist ze wel enkele manieren voor hem waarop hij het goed kon maken, al ging ze die natuurlijk niet hardop zeggen.

De manier waarop hij zijn handen omhoog stak maakte dat ze eigenlijk een pistool wou maken met haar handen en deze hem op wou richten, maar ze onderdrukte de kleine, kinderlijke reactie. In plaats daarvan grijnsde ze onheilspellend. "Toch ligt het briefje op de grond." Ze wiebelde met haar wenkbrauwen, al lachte ze hem daarna toch wel toe.

Eenmaal op de dansvloer liet ze zich helemaal gaan, terwijl ze deed alsof ze de ogen van Dante niet over haar lichaam had zien gaan. Én dat streelde haar ego dan weer. Dat zijn moves haar misschien een beetje intimideerde liet ze niet merken, in plaats daarvan ging ze zelf feller dansen. Haar lichaam kronkelde op het ritme van de muziek en een lach bleef op haar gezicht plakken. Alle remmen losgooien was zalig! Een beetje uitdagend draaide ze wat dichter naar de jongen voor haar toe, misschien ontlokte ze wel een dance battle. Niet dat ze die zou kunnen winnen, maar toch. De muziek veranderde in een liedje dat ze kende; Where are Ü now. Het was niet dat ze zo'n grote fan van JB was, ze vond de beat gewoon goed en kende daardoor toevallig ook de lyrics. "Where are you now that I need ya!" Zong ze luid mee, hoewel niemand haar kon horen door de dreunende bas die het gevolg was. Haar hele lichaam bewoog mee en genietend sloot ze haar ogen, waarna ze de bas door haar lijf liet dreunen.

words: ### • notes: here.  • outfit: dress & hair bikini

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dante Rivera
avatar
Class 3
Aantal berichten : 812

Character Profile
Alias: Morbid
Age: 17
Occupation: Drugdealer
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   za aug 01, 2015 7:30 pmAlsof dit een competitie was. Nah, hij probeerde niet eens te winnen. Hij schakelde gewoon heel professioneel en clean zijn concurrentie uit. Hah, Esther zou wel trots op hem zijn nu. Trouwens, hij moest haar dringend nog een keer stalken via sms ofzo. Of een keer op d’r deur gaan kloppen, al was er dan de kans natuurlijk dat Christian zou opendoen.. En ondanks dat hij en de knul geen ruzie hadden en basically aan dezelfde kant stonden of wat dan ook, joeg hij wel de kriebels over zijn rug heen. Gewoon, door zijn verschijning. Oh, en het feit dat hij hem een keer had gebruikt als snack, maar dat was no biggie. Daar was hij al over hoor. Hij bleef gewoon liever uit zijn buurt, just in case. Een beetje voorzichtigheid was wel aangeraden bij hem.

Maar goed, Esther was voor later, nu had hij zijn aandacht op Sam. Had zij maar haar volledige aandacht op hem. Dat kon hij wel fixen tho. Nog steeds geen competitie tho. "Toch ligt het briefje op de grond." Merkte ze scherp op. Nah, allemaal illusies tbh. Hij zei gewoon niks meer en liet zich gewoon gewillig op de dansvloer trekken.

Aah, een echt feestje. In openlucht waren ze ook zoveel beter. Net niet te warm, net niet te koud. Sam leek zich ook volledig te laten gaan op de muziek, iets waar hij met plezier in joinde. Okay, Jackie was beter even niet in de buurt momenteel, want zij kon natuurlijk in zijn hoofd kijken en dan zou ze hem misschien lopen judgen. Of uitlachen. Of allebei. Ja, waarschijnlijk allebei. Niet dat het hem veel kon schelen tho. Momenteel toch niet.. En zo zou het waarschijnlijk ook blijven.

Uiteindelijk werd hij wel moe van het dansen, en had hij het eigenlijk wel te warm momenteel. Daarom maakte hij nog een laatste move en tilde Sam moeiteloos van de grond door zijn arm in haar knieholte te leggen en haar simpelweg in zijn armen te nemen. Helemaal romantisch en alles. "Let's take a break", Legde hij uit, waarna hij haar uit de menigte droeg en haar terug neer zette. Hij keek even rond, zag dat het strand eigenlijk alleen nog maar verlicht werd door de lampjes en de maan. Heh? Waar was de zon naartoe? "Ik kan wel wat verkoeling gebruiken tbh", Grijnsde hij, knikkend richting het water, waarna hij het aan haar over liet of ze gingen zwemmen of niet.

- VS. SAM ll FULL PICTURE

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   za aug 01, 2015 8:09 pm

There's a little bit of devil in her angel eyes


Het stil zwijgen van Dante beschouwde ze maar als een stiekeme overwinning aan haar kant. Al vond ze het ergens toch wel gemeen tegenover hem, dus nam ze zichzelf voor om haar aandacht bij de jongen te houden en vanavond niet bij de andere. Niet dat dat zo'n erge gedachten was eigenlijk.

De dansvloer was zoals elke dansvloer was buiten het feit dat de grond niet plakte om dat dit buiten was, maar wel even druk, zweterig en overvol. Toch was het leuk en lieten ze zich beide helemaal gaan. Hoewel de blondine nog niet zo lang op het eiland was, kon ze nu duidelijk al wat stelletjes onderscheidde die zich zonder pardon afzonderde naar de verlichtte zeteltjes of gewoon weg het bos in dat aan het strand grensde. Rillingen gleden over haar rug bij de gedachten om daar naar binnen te gaan, in het donker zelfs! Nee, Sam bleef liever gewoon op het strand, bij de menigte. Hoewel ze dan natuurlijk wel een excuus had om cozy te worden met de jongen die haar het bos in gelokt kreeg, wat op zich al een hele prestatie was tho. Sam was dan wel een flirt, zo snel liet ze zich niet verleidde. Nee, zij was degene die iemand verleed, niet andersom.

Veel gedachten kwamen toch niet meer binnen door de dreunende muziek die haar oren vulde en vooral doordat ze plots totaal out of the blue opgetild werd en ze in de gespierde armen van Dante lag. Verbaasd trok ze een wenkbrauw op toen hij haar wegdroeg naar het strand. "En waar heb ik dit aan te danken?" Grijnsde ze, terwijl haar blik onderzoekend over zijn gezicht gleed opzoek naar een teken van verraad, dat hij haar misschien in het water ging gooien of zo.

Gelukkig werd ze toen ze ver genoeg van de menigte waren, terug neer gezet. Waarna ze hem op zijn arm sloeg, natuurlijk niet met haar kickboxslag, maar gewoon vriendschappelijk. "Dat was voor mij zonder pardon op te tillen." Sprak ze hem quasi kwaad toe, maar toen hij haar idee aan haar voorlegde, schoof ze zachtjes met haar voeten over het zand. Water was nu niet echt haar favoriete plek, misschien lag  het aan haar mutatie, misschien aan het feit dat ze nooit echt fatsoenlijk heeft leren zwemmen. Daarom probeerde ze hem af te leidde. "Tja, dan zal ik helaas wel naakt moeten zwemmen, want ik ben mijn bikini vergeten." Zei ze terwijl ze onschuldig met haar wimpers knipperde, al was haar roze bikini wel te zien onder haar kleren als je echt naar haar borsten staarde.

words: ### • notes: here.  • outfit: dress & hair bikini

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Cool for the summer ||OPEN||   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Cool for the summer ||OPEN||
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» That's how easy love can be
» Destination unkown. [open]
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: