INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Opening Beachparty [open voor iedereen]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jean Grey
avatar
Aantal berichten : 1227

Character Profile
Alias: Phoenix
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Opening Beachparty [open voor iedereen]   do jul 02, 2015 1:35 am


Ai Se Eu Te Pego
No worries just let go

Nadat ze de aankondiging met Jamie gemaakt had over dat ze een strandfeest hielden, en niet zo'n kleintje ook, was ze meteen naar buiten gegaan. Oké, niet helemaal meteen omdat de tequila's die Jamie meegenomen had vanuit de docentenkamer eerst genuttigd hadden moeten worden en ter viering dat ze al het nakijkwerk hadden gedaan en zij voor zover ook geen persconferenties meer hoefde te houden, dat ze nu eindelijk konden genieten van de vrije tijd en bovendien: van elkaar.

Parasollen waren stuk voor stuk uitgeklapt, kussentjes waren verspreid neergelegd op het strand of bij elkaar met in het midden een tafeltje waar ze drankjes op konden zetten. Tafels waaraan kon worden gehangen waren er ook, met overal ook kaarsjes die het strand zou verlichten zodra de schemering later vandaag zou komen. Want het feest zou dag en nacht doorgaan, dat was een ding dat zeker was. Een einde hadden ze niet echt aan gedacht. Pas wanneer de meeste leerlingen het beu zouden zijn, dan zouden de docenten het langzaam afblazen. Maar dat was iets waar ze nog lang niet aan zou denken.
Het was fijn dat ze haar dochter nog had kunnen spreken die haar maar al te graag had willen helpen met opbouwen. Haar eigen telekinetische krachten konden heel wat, maar samenwerken met haar dochter en haar telekinetische mutatie bracht haar zoveel geluk dat ze zelfs kon zweren dat er tranen in haar ogen waren ontstaan doordat ze nu eens weer op het goede pad terecht was gekomen met de roodharige.

Samen hadden ze, met behulp van anderen, het volleybal veld gereed gemaakt en de gigantische koepel-overdekking over het podium gezet. De speakers was nauwelijks hulp bij nodig, aangezien die al door sterke leerlingen op het podium werden klaargezet net zoals de apparaat voor de draaitafel en instrumenten zelf.

De zon scheen fel in haar ogen maar het weerhield haar niet van om haar zonnebril van haar ogen af te halen zodat ze Jamie in zijn ogen kon kijken wanneer ze naast hem stond, samen met de rest van het team op het podium. Céline gaf de margarita's door en voordat ze de kans kreeg om haar vingers om het parapluutje te sluiten en ermee te spelen werd haar meteen al een microfoon doorgegeven en was het aan haar de taak om te spreken. Ze keek Jamie even verwarrend aan voordat ze zacht gniffelde bij de glimlach die op haar lippen was verschenen en ze de leerlingen aankeek die nog altijd op het strand gestroomd kwamen. ''Hallo!'' Probeerde ze als test in de microfoon, waarna ze nog eens wat zenuwachtig gniffelde. ''Dat was misschien iets te hard, excuses. In ieder geval, hee hee! Fijn dat jullie allemaal zijn gekomen en voor degenen die er nog niet zijn zullen het vast ook wel horen vanaf hier.'' Ze had door dat ze niet langer de enige was met een microfoon in haar hand en de rest van het team er nu ook eentje vast had, zodat ze hem niet door hoefde te geven of onhandig met Jamie samen in één microfoon hoefde te praten. Al vond ze het niet onplezierig. ''Wij, het team, hebben speciaal voor jullie,'' ze keek daarbij van links en rechts naar haar collega's, ''en voor ons,'' zei ze wat zachter al was het natuurlijk hard genoeg voor alsnog de leerlingen het te kunnen horen, ''met álle liefde dit strandfeest georganiseerd! Ik zou graag weer een speech willen geven, maar deze keer geef ik mijn collega's eens de kans om iets te zeggen, jullie kennen mij, altijd zo'n prater.'' Ze lachte weer eens en gaf Jamie een knipoog waarna ze hem porde met haar schouder tegen zijn bovenarm aan. Gauw nam ze een slokje van haar margarita, aangezien ze dat Valentina ook al had zien doen en het geen misdaad was om met deze hitte snel wat te drinken.

''Bij deze is het feest geopend en voor mijn allerliefste collega's, deze hit van onze tijd kennen jullie vast wel! Ai Se Eu Te Pego!'' En de muziek werd aangeknald, waarbij ze haar microfoon voorzichtig terug overhandigde aan degene die haar ook het ding gegeven had en vervolgens met haar margarita proostte tegen de anderen aan voordat ze los ging op het nummer. Hoewel ze normaal niet zo'n danser was, haalde dit nummer een heleboel jeugd herinneringen naar boven en de zon en het los kunnen laten van stress gaf haar zo'n opluchting dat ze eens los kon gaan voor de ogen van zoveel leerlingen.

Outfit & Sandals


thank u ezra koenig


_________________
The stains come alive where the paint has gone dry


♥:
 


Laatst aangepast door Jean Grey op zo nov 15, 2015 1:39 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com
Damian Youth
avatar
Class 2
Aantal berichten : 257

Character Profile
Alias: Mr. Youth, DJ, Ink
Age: 26
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Opening Beachparty [open voor iedereen]   do jul 02, 2015 11:53 pm

tag: ff iedereen

Damian die een hele dag op wolkjes liep was meestal te danken aan Clyde of aan het goede weer. Maar vandaag was het nou ja om alle bovenstaande redenen, maar vooral om het feit dat er vandaag een heel feest ging los barsten om de komst van de vakantie te vieren. Stiekem was hij al van vrij vroeg op het strand om dingen klaar te zetten met andere docenten, en oogde het hele tafereel al echt cool. Hij was echt letterlijk een van de eerste geweest die had toegezegd om mee te helpen hoor. Duh, Damian en strand dat was gewoon een eeuwige match!

Inmiddels was alles al klaar en was het grootste deel van de leerlingen en zijn collega’s al naar buiten gekomen en stond hij dus samen met die tweede groep even op het podium. Stiekem stond hij er maar voor de sier hoor, want hij kon even letterlijk niet wachten om met zijn plank het water in te gaan. Clyde met zijn meesterlijke idee om een soort van kleine surfcursus te geven vond hij tbh echt helemaal top. Er was trouwens ook even geen betere manier om van de hitte die over het eiland heen ging te ontvluchten dan het water in te gaan hoor. Allemaal plupsuntjes en zo. Met nog een brede grijns naar zijn collega’s schoot hij uiteindelijk achtervolgd door de beats van Ai Se Eu Tue Pego van het podium af. Stiekem had Jean toch echt wel het perfecte nummer gekozen hoor, ook al was het al zo oud. Beetje nostalgie yk. En ze had even mooi het tegendeel bewezen van wat hij dacht over haar muzieksmaak. Good job!_________________

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jackie Morrison
avatar
Class 3
Aantal berichten : 193

Character Profile
Alias: Nightmare
Age: 17
Occupation: Troublemaker
BerichtOnderwerp: Re: Opening Beachparty [open voor iedereen]   vr jul 03, 2015 12:09 am

BLAH BLAH
IEDEREEN | NOTES | BLAH

Het nieuwtje was bij Jackie al redelijk vroeg aangekomen, waarschijnlijk ook eerder dan bij alle andere leerlingen omdat ze rond liep te snuffelen in gedachten van anderen, en sommige leraren. Zo kwam het voor haar dan ook niet als verrassing, altijd handig. Grace en Aurélia had ze natuurlijk er ook al van op de hoogte gebracht, want de kamergenoten waren inmiddels een best wel goed trio geworden, daarmee bedoelde ze dan natuurlijk niet het seksuele maar wel gewoon een normaal groepje van drie. Wel een badass groepje dan, al begonnen ze wel te merken dat Grace steeds een beetje liever werd door haar vriendschap met Maurim, maar dat vonden ze stiekem best wel cute. Het weerhield hun er anders wel niet van om het meisje er een klein beetje mee te pesten, maar dat kon ze wel aan, dat wist Jackie. Ze zou ook nooit te ver gaan, want Grace hoorde wel bij hun kleine groepje en ze was een vriendin. Aurélia was wel helemaal in geweest voor deze beach party maar Grace had nog wat schoppen onder haar kont nodig om overeind te komen want die wilde niet. Ze gebruikte als excuus dat ze geen bikini had en dat het veel te warm was buiten maar het was hun uiteindelijk toch gelukt haar te overtuigen om mee te komen.

Jackie trok haar zwarte bikini aan met een high-waist broekje en Aurélia hees Grace ook in een mooie zwarte bikini terwijl ze zelf een groen/blauwe aan had getrokken. Dit was hoe de drie naar buiten zouden komen, of nou ja niet helemaal dan. Ze had zelf aan Grace beloofd dat ze hun daarheen zou brengen als een paard, want ze wilde wel dat het meisje mee zou komen. Nu had het Grace eigenlijk niet zoveel uitgemaakt, maar Jackie zelf vond het ook wel een leuk idee, het was bovendien een goede entree, right? ”Oké, ready?” Vroeg ze aan beide meisjes in bikini’s die er ook super sexy uitzagen, ja zelfs Grace. Zodra ze van beide duidelijk hadden gemaakt dat ze klaar waren om te gaan was Jackie als eerste de deur uit gestapt. Ze liep over de gangen heen waar ook meer mensen overheen liepen in strandkleren en onderweg waren naar het strand voor de beach party. Zelf was ze alleen onderweg naar de achterste uitgang zodat ze niet meteen al op het strand zouden staan en niet iedereen haar zou zien shiften in de grote zwarte merrie. Hier was het dan ook helemaal rustig, er was niemand aan deze kant van het gebouw en dat was even helemaal goed. Ze grijnsde even naar beide meisjes en buiten veranderde ze meteen in de grote zwarte merrie. Stiekem vond ze het zelf ook veel te leuk om in haar paardengedaante te kruipen, dus zo erg vond ze het ook helemaal niet.

Om het ze even makkelijker te maken ging ze naast een klein muurtje staan - omdat ze namelijk wel erg groot was en klimmen met dit weer was al vermoeiend genoeg - waar Aurélia als eerste op haar rug klom en voorop ging zitten. Ze kon namelijk wel beter rijden dan Grace die hier nog geen ervaring mee had, het was zelfs de eerste keer voor beide om op Jackie’s rug te zitten. Grace klom er daarna op en kon zo achter Aurélia zitten om haar vast te houden. Zodra ze allebei zaten en klaar waren voor vertrek begon Jackie te lopen richting het strand. Zachtjes begon ze ook een klein stukje te draven, maar hield dit bij voorzichtig omdat ze niet wilde dat ze zouden vallen. Het duurde nog steeds niet lang voordat ze bij het strand aankwamen waar de leraren al bezig waren met een speech, iets wat ze zelf echt helemaal niet interessant vond. Zonder rekening te houden met wie er ook maar in haar weg stond liep ze door de leerlingen heen op het strand, en moesten ze maar aan de kant gaan voor haar, want zij ging voor niets of niemand stoppen. Je zag dan soms ook wel wat leerlingen geschrokken aan de kant springen voordat ze tegen de grote zwarte merrie aankwamen. Ze brieste dan gewoon naar ze en keek ze even met een woeste blik aan. Ze gingen gewoon maar uit de weg. Het zag er wel grappig uit tho, hoe tijdens de hele toespraak ergens in de menigte leerlingen een groot zwart paard stond met ook nog twee leerlingen op haar rug. Ze keek mensen ook gewoon droog aan die haar aanstaarde en niet snapte wat een paard hier nu deed. Bleef ondertussen gewoon kalm staan alsof er niets aan de hand was..

Thank you Hannah of Caution and ATF

_________________

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Rachelle - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Valentina Sandrigo
avatar
Aantal berichten : 18

Character Profile
Alias: Miss. Memory
Age: 37
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Opening Beachparty [open voor iedereen]   vr jul 03, 2015 8:23 pm

tagged: Leraren&leerlingen
Vakantie was begonnen, wat voor de leerlingen maar ook voor de leraren betekende dat de rust begonnen was, of in ieder geval qua toetsen en huiswerk dan. Vandaag stond alleen die rust nog niet op het programma, natuurlijk wel een beetje want tussen alle dingen door kon je prima even lekker rustig zitten maar voor vandaag zouden ze feesten. Zouden ze de vakantie vieren met een dikke vette beach party! Iets waarvoor deze lerares al helemaal klaar was, van haar kon het feestje al echt beginnen. Ze had s’ochtends meteen al een bikini aangetrokken, want het zou straks vast wel te warm worden om een jurkje aan te houden, zeker als ze ook nog eens zou gaan volleyballen gezien ze dat wel van plan was om te doen. Over haar bikini trok ze een strak geel jurkje aan die eigenlijk niet zo heel erg bijzonder was maar wel lekker vrolijk, omdat het geel was en die kleur was echt zomers. Het was al redelijk vroeg want net zoals de andere leraren zou ook Valentina helpen met het verslepen van alles en het klaarzetten van spullen. Ze ging de andere daarbij niet in hun uppie alles alleen laten doen. Wat dat betrof was ze heel behulpzaam en hield ze ook veel te graag andere mensen.

Het was veel werk geweest om alles op te zetten en te verplaatsen maar met iedereen die hierbij hielp was het gelukkig allemaal wel gelukt en kon het feestje beginnen. Inmiddels kende ze alle leraren ook wel goed genoeg om af en toe even een babbeltje te maken tijdens het klaarzetten, want anders was het ook maar zo saai. Zo waren er ook wel wat leerlingen die hielpen en ging alles nog wat sneller tot alles klaar was en de leraren - dus ook zij - op het podium te vinden waren samen met een drankje. Daar was ze namelijk ook wel redelijk vroeg bij geweest want een drankje kon natuurlijk niet missen, zeker niet zo’n lekkere margarita. Niet dat Valentina echt een grote drinker was, maar ze genoot wel vaak van een wijntje of van een cocktail, maar dan wel altijd met mate. Jean hield een toespraak en gaf ze hierbij de andere leraren ook de kans om even iets te zeggen, maar Valentina had niets meer te zeggen dan dat ze iedereen een fijne dag wilde wensen met veel plezier, meer dan ook niet, anders gingen ze zich vervelen en dat was ook niet de bedoeling.

Dress
Let's party;


_________________
Everyday people do everyday things
but I can't be one of them


I know you hear me now
We are a different kind

Aly - Grace - Jackie - Avery - Salina - Katerzyna - June - Valentina - Daniek - Jay - Valkyrie
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Opening Beachparty [open voor iedereen]   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Opening Beachparty [open voor iedereen]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Opening Halloweenparty! [open voor iedereen]
» Open - Demons run when a good man goes to war.
» Open - Let's take a break.
» Destination unkown. [open]
» Carry you home {open}

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Ruins of Genosha :: Genosha Island :: Beach-
Ga naar: