INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Samantha Holt

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Samantha Holt
avatar
Deceased
Aantal berichten : 515

Character Profile
Alias: Bolt
Age: 17
Occupation:
BerichtOnderwerp: Samantha Holt   wo jun 17, 2015 6:19 pm

ALIVE OR JUST BREATHING
 
✘Name: Samantha Elizabeth Holt
✘Nickname: Sam
✘Alias: Bolt
✘Age: 16 cold winters
✘Place of Birth: Stockholm, Sweden
✘Date of Birth: 15th of November
✘Parents: Dave Holt x Sophia Holt
✘Brother/Sister: Felicia Holt †

Appereance

Sam is een lange blondine met blauw, groenige ogen, die vuurrood worden als ze haar gaven naar boven haalt. Ze is niet speciaal groot, maar haar benen zijn wel duidelijk langer dan haar bovenlijf waardoor ze ook een goede hardloopster is. Haar stijl zou je kunnen omschrijven als casual chic meets rock chick. Hoge hakken behoren enkele tot haar outfit voor een feest, want voor de rest loopt ze liever op haar afgetrapte All Stars rond. Littekens heeft ze niet, maar wel is er een verzameling lichte moedervlekken in de vorm van een anker op de rechterkant van haar lichaam. Dit 'teken' loopt van haar oksel tot net onder haar ribben en is moeilijk te zien als ze een bikini aan heeft. Dat ze van zichzelf al een behoorlijk bruine huidskleur heeft helpt wel fel om de lichte moedervlekken te verbergen. Haar bouw is niet echt smal, eerder sportief. Dit komt ook doordat ze een echte sportfanaat is en verschillende sporten beoefend.

Mutation

✘Mutation:  Pyrokinesis, Electorkinesis & Electrical Transportation

✘Mutation Explanation:

Pyrokinesis - create, control and manipulate fire, flame and heat.
Electrokinesis - control, generate or absorb electric fields and shoot lightning bolts.
Electrical Transportation - teleport with lightning.


Sam heeft eigenlijk nog niet echt zo heel veel controle over haar mutatie. Het enige wat ze gecontroleerd kan doen is een kleine vlam op haar handen laten dansen en als ze geluk heeft een bliksemschicht schieten, die nooit verder komt dan haar voeten. Terwijl er eigenlijk wel veel meer in haar zit. Dit komt vooral naar boven door haar temperament. Net zoals haar mutatie is Sam een behoorlijk heethoofd. Woedeaanvallen, schreeuwen en heel defensief gedrag is niks nieuws voor haar. Tijdens zo'n momenten kan ze plots midden in de ruzie transporteren via computerkabels, lichtkabels, eigenlijk zo'n beetje alle kabels waar elektriciteit doorloopt. Of schieten er plots ongecontroleerde en metershoge vlammen uit haar lichaam. Soms wordt het zelfs zo erg dat ze mensen gaat elektrocuteren. Maar toch heeft haar gaven niet alleen negatieve aspecten! Zo kan ze als ze meer controle heeft elektrische bollen creëren die ze zelf kan besturen en ongevaarlijk licht geven. Ze zou een menselijk kampvuur kunnen zijn of haar vijanden afslachten door hen tot as te verbranden. Ook zou ze zelf vliegensvlug kunnen transporten zonder moeite. Helaas is ze nog absoluut niet zo ver en is haar mutatie nog erg gevaarlijk. Soms geeft ze mensen kleine schokken als ze haar aanraken. Het positieve is dan weer wel dat ze bestand is tegen vuur en haar hand gewoon in de haard kan steken, ook is het niet erg als ze plots in contact komt elektriciteit en als kind heeft ze haar ouders vaak genoeg doen verschieten als ze haar vingers weer eens in het stopcontact stak.

✘The advantage of her mutation:
Bij haar in de buurt zal je nooit zonder licht of warmte komen te zitten. Ook kan ze met gemak de koudste temperaturen doorstaan. Elektriciteit en vuur zijn gelukkig gaven die elkaar niet tegenwerken en zijn zeker ook niet enkel defensieve gaven! Dankzij haar mogelijkheid om elektriciteit naar haar wil om te buigen, kan ze ook electric fields maken. Hiermee zou ze zichzelf -en als ze wat oefent- en heel wat mensen mee kunnen beschermen tegen aanvallen.

✘The disadvantage of her mutation:
Helaas heeft het ook nadelen, zo haat ze zwemmen en werken haar gaven minder goed in of onder water. Ook heeft ze moeite met regen -en niet alleen omdat haar haar dan gaat krullen. Vuur en elektriciteit zijn niet echt beste vriendjes met water, hierdoor zal ze vanzelf ook moeilijker kunnen opschieten met mutanten die iets met water te maken hebben. Hoewel Samantha een behoorlijk goede conditie heeft, zijn grote inspanningen zoals krachtvelden en in vlammen opgaan, behoorlijk vermoeiend. Daarom zal ze in het beginnen hier ook grote moeite mee hebben en vaak last hebben van hoofdpijn.

✘The limits of her mutation:
Zoals al eerder gezegd is water een behoorlijke partypooper. In de regen, na het douche of zelfs als ze zwemt, kan ze bijna tot niks met haar mutatie doen -of toch zeker niet nu ze hem nog niet zo geweldig onder de knie heeft. Hierdoor vermijd ze water ook zoveel mogelijk en probeert ze het allemaal een beetje uit de weg te gaan. Hoewel ze zelfs elektriciteit kan produceren, werkt dit maar zolang ze genoeg energie heeft. Aangezien ze haar eigen energie omzet naar elektriciteit, hetzelfde geldt ook voor vuur al lukt het haar daar beter, omdat het minder energie vergt. Transporteren kan ze ook alleen maar zolang er elektriciteit aanwezig is, als ze midden in een transportatie zit -die vaak in een duizendste van een seconde gebeurt- en de elektriciteit zou moeten uitvallen, zijn er twee mogelijkheden: of ze blijft in de kabel vastzitten tot er weer stroom is, of ze valt er gewoon random uit.

Individuality
✘Character: Sam is een erg heethoofd, dit heeft ze van haar vader en haar mutatie geërfd. Ze voelt zich vaak aangevallen en bijt dan ook stevig van zich af. Toch kan ze ook echt veranderen in een schoothondje, en dan vooral tegenover dieren. Honden, katten, paarden zelfs ratten vindt ze helemaal geweldig. Daarom is ze ook een echte vegetariër, het zou maar hypocriet zijn om eerst gezellig met een koe te staan knuffelen en dan een flinke biefstuk te gaan eten. Sporten doet ze ook ontzettend graag en regelmatig. Hardlopen, paardrijden, boogschieten en klassiek ballet, het staat allemaal op haar lijstje. Basketballen en voetballen kan ze iets minder, maar omdat ze erg competitief is ingesteld, zal ze ook hier altijd proberen te winnen. Niet alleen in sporten probeert ze uit te blinken, ook van schoolwerk maakt ze een echte wedstrijd. Toch zou je haar niet direct een nerd kunnen noemen, aangezien ze allesbehalve het lievelingetje van de leerkrachten is. Meestal let ze totaal niet op in de lessen en staart ze wat voor zich uit. Gelukkig is ze dan wel weer erg slim, waardoor ze het later makkelijk kan inhalen. Haar hele leven is een game en ze vindt het dan ook erg frustrerend dat ze haar mutatie niet helemaal onder controle heeft. Buiten dat ze zo'n heethoofd kan zijn, is ze wel erg sociaal. Nieuwe mensen ontmoeten vindt ze het einde van de wereld en glimlachend stapt ze dan ook vaak op vreemdelingen af. Daardoor weet je vast ook al wel dat er absoluut niks mis is met haar zelfvertrouwen. Ze staat stevig in haar schoenen en verdedigt haar menig. Heeft ze ongelijk, dan zal ze het op den duur ook wel toegeven, maar moeizaam. Daar komt haar competitieve kantje weer naar boven. Ook kan ze zich helemaal opwinden om het kleinste dingetje, in de goede zin dan. Om haar enthousiast te krijgen is niet veel nodig en groepsprojecten doet ze dan ook met plezier. Enkel haar verleden laat ze liever achter zich.

History

15 november 2019 zag Samantha het levenslicht. Haar ouders wisten niks van mutanten af en dat wist zij toen ook nog niet. Sam groeide op als een normaal, redelijk druk kind. Ze had één oudere zus, die maar enkele jaren verschilde. Felicia was 2 toen Sam geboren was en naarmate ze ouder werden, keek Samantha meer en meer op naar haar grote zus. Wat zij kon moest Sam ook kunnen, wat zij deed moest zij ook kunnen. Natuurlijk ergerde Felicia zich er rot aan. Haar kleine zusje wou met haar barbies spelen, met haar gameboy en met haar poppen. Erger kan het toch niet? Natuurlijk kon het dat wel. Sam was nog maar 12 toen Felicia al begon te puberen. Dagenlang kon het meisje morrend rondlopen en haar kleine zus geen blik waardig keuren, omdat ze blijkbaar geen nagellak mocht kopen zonder toestemming van haar ouders. Zo kwam het op een dag tot een grote ruzie tussen Felicia en Sam. Smijtende deuren en gegil waren niet echt nieuwe elementen ten huize Holt, maar dit keer sloeg het alles. Felicia had weer eens niet laten weten dat ze direct naar school naar haar vriendin ging, terwijl het eigenlijk de bedoeling was geweest dat Sam werd opgehaald door haar grote zus. Uren had het meisje staan wachten aan de schoolpoort, tot uiteindelijk een leerkracht naar haar ouders hadden gebeld. Deze waren haar komen ophalen en samen  hadden ze aan de keukentafel gezeten tot Felicia eindelijk besloot om naar huis te komen. Natuurlijk werd er toen een hele preek gegeven en kwam er weer ruzie van. Alleen beschuldigde Felicia dit keer Sam in plaats van haar ouders. Helaas was Sam toen ook al zo'n heethoofd -pas geleden had ze nog een jongen doen huilen, omdat hij gedurfd had om zijn vuile vinger op haar koekje te leggen- en schoot ze direct in de verdediging. Sophia en Dave probeerde de gemoederen te bedaren, maar konden niet voorkomen dat Felicia die ruzie niet zou overleven. Haar mutatie vond toen wel een goed moment om te verschijnen en terwijl ze net de arm van haar zusje vast had gepakt, schoot er een bliksemschicht van genoeg volt om iemand te doden uit haar arm. Dat was nog niet genoeg geweest, want enkele seconden daarna stond ze in vuur en vlam, letterlijk. Felicia was opslag dood. Dagenlang had Samantha zich opgesloten op haar kamer, wenend en schreeuwend dat het niet waar was, dat het een droom was. Haar ouders werden voor gek verklaard toen ze het vertelde aan de verplegers en het ongeluk werd afgedaan als een kind dat met het stopcontact had gespeeld terwijl de ouders niet keken. Hierdoor kwamen twee mannen in pak Sam ophalen. Voor een opvoedingskamp, werd er tegen haar ouders gezegd. Die uit angst voor de mogelijkheden van Sam haar maar gewoon naar buiten hadden geduwd. De eerste maanden op school waren hel. Nachtmerries volgde elkaar in een hoog tempo op en haar temperament maakte dat ze wel een paar keer bij het schoolhoofd belande.
.

_________________
We are the chosen
And this is your emergency broadcast announcing the commencement of the final purge.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Samantha Holt   wo jun 17, 2015 8:28 pm


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Samantha Holt
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Samantha snapchat
» Cowgirls united [Elin & Samantha]

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: