INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Deel | 
 

 Frankie Osborne

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
AuteurBericht
Frankie Osborne
avatar
Class 3
Aantal berichten : 82
BerichtOnderwerp: Frankie Osborne   do mei 07, 2015 10:38 pm

I'm bigger than my body
I'm colder than this homeIn short
Naam: Frankie Piper Osborne
Alias: Blue
Leeftijd: 17 (20)
Geboortejaar: 2015
Geboorteplaats: New York

Haarkleur: Blauw
Oogkleur: Donkergroen/grijzig
Lengte: 1,71
Bouw: Normaal
Tattoos: 13
Sexuele oriëntatie: Don't care/Pansexueel

Vader: James Osborne
Moeder: Peggy Osborne
Broers/zussen: Jesse Osborne

Mutatie(s): Communication with the dead, bringing the dead back to life, life-force/energie absorption (and manipulating own age with said force/energie), death sense.

Who’s that girl?
Het meest opvallende aan Frankie’s uiterlijk is haar blauwe haar, wat van nature die kleur heeft. Hierdoor valt ze op maar daar heeft ze geen probleem mee. Haar houding laat zien hoe zelfverzekerd is (misschien een beetje té). Ook al houd ze zich op de achtergrond haar aanwezigheid gaat niet onopgemerkt. Ze heeft een fel temperament en is niet bang om mensen aan te spreken op gedrag of een uitspraak waar ze het niet mee eens is.
Maar betrouwbaar is ze niet altijd. Frankie is egoïstisch en manipuleert anderen om te krijgen wat ze wil. Maar als ze een goede bui heeft kan ze ook best vriendelijk doen. Toch is ze geen warm persoon, letterlijk en figuurlijk. Letterlijk, omdat ze koud aanvoelt, zo koud als een lijk ironisch genoeg. Aan de andere kant ziet ze er totaal niet dood uit. Meestal komt ze over als een heel vrolijk persoon met gevoel voor humor. En op zich is dat wel waar, maar dan wel een sadistisch en sarcastisch soort humor.
Frankie is snel jaloers en ze is hebberig. Als ze kwaad is moet ze dat ergens op afreageren en vergeeft ze niet snel. Als ze kwaad is op een persoon dan wil ze vaak wraak, en daarvoor gaat ze heel ver.
Ze is een bewuste controlfreak en als iets niet volgens haar plan gaat kan ze daar absoluut niet tegen.

Mutation
Frankie's mutatie draait om alles wat met dood en sterven te maken heeft.
Ze kan communiceren met geesten (zij noemt ze liever spirits). Ze kan als sinds ze jong is geesten zien en met ze communiceren maar ze kan ook bepaalde spirits oproepen zo lang ze hun volledige naam weet. Zij ziet ze als transparante mensfiguren, ze doen denken aan schaduwen maar ze zijn wit/lichtgrijs.
Ten tweede kan ze spirits weer tot leven brengen, maar echt levend zijn ze niet. Want ze zien er transparant uit, voelen koud aan en kunnen maar voor 27 uur "levend" blijven. Ze kan dus ook geen echte mensen weer tot leven wekken.
Aan de andere kant kan ze wel levensenergie van levende wezens/dingen opnemen, wat kan leiden tot de dood van haar slachtoffer. Deze energie kan ze in zich opnemen door dit persoon/dier/ding aan te raken. Het werkt het best als ze het echt stevig vasthoud, maar het werkt al bij het kleinste beetje contact. De levensenergie voelt als statische elektriciteit die door haar lichaam stroomt. Het voelt niet heel fijn maar Frankie voelt zich er wel sterker en energieker door.
Deze energie kan ze gebruiken om haar eigen leeftijd te manipuleren. Zoals nu haar leeftijd al een aantal stil staat op 17 door de energie die ze van haar familie heeft afgepakt. Hoewel ze ook van dieren en planten levensenergie kan afnemen, kan ze alleen de energie van mensen gebruiken om haar eigen leeftijd te manipuleren.
Tot slot kan Frankie voelen als iemand die ze kent dood gaat. Ze weet dan ook wie die persoon is, als een soort intuïtie of instinct.
Als ze iemand aanraakt die bijna doodgaat (meestal binnen 1/2 maanden) kan ze dat ook voelen, als een soort elektrische stroom die via die persoon haar lichaam binnenkomt. Het voelt een beetje tintelend, als een statische schok maar dan langer. Heel fijn voelt het niet, maar Frankie krijgt er wel energie van. Alsof diegene zijn/haar levensenergie langzaam uit hen stroomt en Frankie het opneemt. Maar alleen als die persoon doodgaat aan een ziekte of van ouderdom. Als het iets onvoorspelbaars is zoals een ongeluk kan ze niks voelen.
Als ze op een plek komt waar iemand is overleden voelt ze dat ook. Het lijkt dan op het gevoel dat je krijgt als je voelt dat je word bekeken. Hoe meer mensen daar dood zijn gegaan hoe sterker dat gevoel is.

History
Frankie werd geboren in een arme wijk in New York. Haar ouders werkten hard voor het weinige geld wat ze binnen kregen maar alles ging mis toen Frankie's vader ontslagen werd toen Frankie 8 was. Hij begon te drinken en zich agressief te gedragen. Frankie was een stil meisje en hield zich dus ook graag op de achtergrond. Zeker toen op haar twaalfde haar donkerbruine haar blauw begon te worden. Dat probeerde ze zo veel mogelijk te verbergen, maar natuurlijk lukte dat niet. Frankie werd behandelt als grofvuil. Ze was de freak van de familie. Ondertussen ontwikkelde Frankie's mutatie zich steeds meer. Stiekem trainde ze haar gaven op planten en later ook dieren want respect voor levende wezens had ze helemaal verloren in de jaren van mishandeling.
Als zelfverdediging viel ze haar vader aan met haar mutatie en ze nam al zijn energie af, waardoor hij stierf. En daarna deed ze maar gelijk het zelfde bij haar moeder en haar broer. Met deze energie is ze al drie jaar zeventien.
Na een jaar op de vlucht te zijn geweest voor de politie en eigenlijk alleen in motels te hebben geleefd werd ze opgepakt voor moord. Ze kreeg de keus, of de gevangenis in voor een vrij lange tijd, of naar Genosha.I'm meaner than my demons
I'm bigger than these bones

_________________
How big, how B L U E, how beautiful

She was a star:
nothing but a beautiful echo of death

Aesthetic:
 

Thanksss Cynthia:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jamie Nicholls
avatar
Aantal berichten : 1148

Character Profile
Alias: Solaris
Age: 35 years
Occupation:
BerichtOnderwerp: Re: Frankie Osborne   wo jun 17, 2015 12:45 am


Hierbij ben je Class 3.

_________________
Afwezig voor onbepaalde tijd.
he was s u n l i g h t
but when the night came


he burned out
that's why she was his s t a r s

♥:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://prophecy.clicboard.com/
 
Frankie Osborne
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Prophecy Of Fate :: Chars :: Characters :: Accepted-
Ga naar: