INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Sportfields

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Athletics

Voor de mutanten die heel hard hun energie kwijt willen is er nu niet alleen het bos, strand of de gymzaal maar ook een atletiekbaan! Deze baan is ten alle tijden beschikbaar en ligt naast het buitenveld. Net zoals de rest van de school wordt de baan goed onderhouden door de werknemers en zal het er vlekkeloos uitzien.

14103di maa 28, 2017 10:34 pm
Octavia Skalksdóttir Those who are heartless once cared too much
Geen nieuwe berichten

Physical Education Field

Ook buiten is er een sportveld te vinden dat perfect is voor sporten zoals voet, hand, volley en softbal. Als niemand hier les geeft, zijn de leerlingen vrij om er hun gang te gaan. Ze hoeven dan enkel bij één van de leraren de spullen die nodig zijn aan te vragen. En dit zal dan voornamelijk aan Damian Youth of Clyde Maddox gevraagd worden, aangezien zij de docenten van het sportveld zijn!

13114wo mei 03, 2017 10:02 pm
Mattheüs Morlock A sad excuse || Devon
Geen nieuwe berichten

Tennis Court

Er is niet alleen een atletiek baan of een groot grasveld om op te voetballen of te rugbyen maar er is ook een tennisbaan voor de sportievelingen die actiever zijn dan om enkel achter een beeldscherm te staan, naar een visuele tennisbaan te kijken met een Wii-controller in zijn of haar hand en in de lucht te slaan. Spullen zoals een perfect schone groene bal en rackets zijn binnen in de gymzaal te verkrijgen bij Damian en/of Clyde.

11zo sep 06, 2015 3:07 pm
Damian Carter Never gonna be a professional [Open]  [AC]
 Topics  Antwoorden  Auteur  Bekeken  Laatste bericht 
Geen bericht
 Terug naar boven 
Gebruikers op dit forum: Geen
Moderator:Admin
Permissies van dit forum:Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
-
Ga naar: