INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Classrooms

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Biology Class

Menselijk DNA? Mutanten DNA? Fotosynthese? Is er iets wat je wilt weten over het menselijk lichaam, de natuur of hoe de wereld ontstaan is? Dan moet je daarvoor wezen in het biologie lokaal want hier valt Jamie Nicholls, de biologie docent, natuurlijk te vinden! Zijn lokaal zal altijd open staan voor een proefje, biologische vraag of demonstratie.

658di aug 15, 2017 7:49 pm
Wren Máraz Apologetic [&Wren]
Geen nieuwe berichten

Science Class

Science! Van scheikunde tot natuurkunde en van chemische proefjes tot onderzoeken naar zwaartekracht - alles kan in dit lokaal, dat ook open is voor leerlingen die zelf onderzoek willen doen. Dit lokaal wordt gerund door twee leraren - Howard Simpson (gespecialiseerd in natuurkunde) en Alyssa Rodriguez (gespecialiseerd in scheikunde).

00
Geen nieuwe berichten

Multi Language Class

Dit is het lokaal van de taalrijke jongedame Valentina Sandrigo. Zij zal de studenten hier uitstekend de schoonheid van talen laten zien, aanleren en begeleiden waar ze maar kan. Ze zal oprecht voor elke mutant klaarstaan, al is dat tijdens de lessen of buiten de lessen om. Het lokaal dient tevens als kantoor.

13ma jun 01, 2015 12:11 am
Lorise Southers Otro día en la escuela [Lestopic|Open]
Geen nieuwe berichten

Math Class

Het wiskunde lokaal! Niet elke mutant is er fan van maar sommige kunnen alleen maar van wiskunde dromen. Kom gerust langs in het lokaal van Andy Santiago, die overigens ook altijd open zal zijn tijdens de schooluren. Voor de echte nadenkers staat er zelfs elke dag een nieuwe ingewikkelde som op het bord die niet kan wachten om opgelost te worden!

416ma apr 24, 2017 5:26 pm
Oliver Marron Research [Marcial]
Geen nieuwe berichten

History Class

In dit lokaal wordt geschiedenis geschreven en geschiedenis gemaakt. Van de eerste prehistorische mens op aarde tot de hedendaagse mutant en van de twee wereldoorlogen tot de maatschappelijk-historische positie van de mutant in de moderne tijd: allerlei verschillende onderwerpen komen in dit lokaal en in de lessen van ex-kolonel en tegenwoordig geschiedenisleraar Dean Archer aan bod.

27ma jan 23, 2017 2:28 pm
Brimstone Varlow Aurora | Faye & Brim
Geen nieuwe berichten

Creative Class

Niet alle lessen zijn gebaseerd op kennis of mutatie. Eleanor Birdy's speciale lessen gaan over expressie. Het uiten van je innerlijk. Iedere les is weer een verrassing. Van toneel naar schilderen richting yoga klassen. Geloof het of niet; iedere les is een feestje!

855ma feb 16, 2015 9:08 am
Felix Telour Chilllzzzz » Reserved
Geen nieuwe berichten

Music Class

Net zoals de zelf expressie klas, trainingsruimte, gymlokaal en de game hal is dit ook een plek om frustraties, emoties en blijdschap te beleven en kwijt te kunnen. Dit lokaal staat, in tegendeel tot sommige anderen, altijd open voor de leerlingen. Alle instrumenten vallen hier te vinden, zelfs een studio om professionele muziek mee te maken. In dit lokaal zal Damian Youth ook te vinden zijn!

17106vr jul 28, 2017 6:21 pm
Lawrence Hastings I'll fight it, I will transform
Geen nieuwe berichten

Physical Education Class

Voor de sportievelingen en onsportievelingen bestaat de gymzaal. Op het moment zijn Damian Youth en zijn stagiair Clyde Maddox er die hier de leerlingen zullen begeleiden, maar de studenten zijn ook vrij om hier lichamelijke opvoeding en vooral plezier te beleven. Trapezes, kussens en vooral onder andere basketballen zijn hier te vinden. Sport liefhebbende mutanten zullen hier zich uitstekend vermaken met de zwaairingen, klimrekken en variaties aan speelballen.

17181za feb 11, 2017 7:09 pm
Charlie Garroway Gym lesson: Tag, you're out!
 Topics  Antwoorden  Auteur  Bekeken  Laatste bericht 
Geen nieuwe berichten 6Lorelei Vagner218op zo aug 20, 2017 11:38 am
Lorelei Vagner Laatste bericht bekijken
Geen nieuwe berichten 3Marcial Castellan111op zo jul 30, 2017 3:41 pm
Archer Castellan Laatste bericht bekijken
 Terug naar boven 
Gebruikers op dit forum: Geen
Moderator:Admin
Permissies van dit forum:Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
-
Ga naar: