INDEX GUIDE RULES GROUPS MEMBERS

Onbeantwoorde berichten bekijken
 

Bedrooms

 
TopicsBerichten
Laatste bericht
Geen nieuwe berichten

Staff

Als docent, schoonmaker, kok, verpleegster of hoofdmeesteres is het al vermoeiend genoeg om de hele dag kinderen en tieners om je heen te hebben, dus is er een aparte etage voor de slaapkamers van hen. Een eigen of gedeelde kamer, beslis het zelf! Heerlijk, zo'n kamer zonder leerlingen.

327zo sep 04, 2016 4:51 pm
Clyde Maddox The old me is dead and gone
Geen nieuwe berichten

Girls

Haar stijlen, nagels lakken, boytalk, je kent het vast allemaal als je een kamer deelt met een girly girl. Of ben je volledig voor de blackside en wil je liever geen kamergenoot? Favoriete boybands, posters en films. De keus is aan jou, rust of feest is gegund.

91857vr sep 08, 2017 2:27 pm
Dennimae Elscot Every now and then we fall apart [Denni]
Geen nieuwe berichten

Boys

Buiten de game en woonkamer bevinden er in jongens slaapkamers ook speelkasten, gameboys of een tv. Het ligt er maar aan of jij de gelukkige bent die zo'n kamer weet te vinden en tot je weet te bemachtigen, of bij iemand intrekt die die spullen tot zich geclaimd heeft. Wie weet hangen er ook wel meiden posters.

841006za aug 19, 2017 5:58 pm
Aëshma-Daëva Vontalis Tumbling down [open]
Geen nieuwe berichten

Mixed

Het is mogelijk om een kamer te delen met een of meerdere studenten van het andere geslacht, mits alle leden van de kamer boven de 18 jaar zijn. Waar meisjeskamers meer ‘meisje’ zijn en jongenskamers meer ‘jongen’, zijn deze kamers redelijk neutraal ingericht. Natuurlijk is het mogelijk om de kamer aan te passen naargelang eigen voorkeur. Zolang je maar overeen komt met je kamergenoot natuurlijk.

17186vr mei 19, 2017 4:03 pm
Sverrir Björnsson Invaders must die | Aëshma
 Topics  Antwoorden  Auteur  Bekeken  Laatste bericht 
Geen bericht
 Terug naar boven 
Gebruikers op dit forum: Geen
Moderator:Admin
Permissies van dit forum:Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
-
Ga naar: